11.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️به شایعات توجه نکنید! این بود شهید لاجوردی
@AkhbareFori
5.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اتفاقی عجیب و غریب؛ تولد تنها زرافه بدون خال جهان
🔹 در یکی از نادرترین پدیدههای دنیای حیوانات، به تازگی بچه زافهای بدون خال در باغ وحشی در ایالت تنسی آمریکا به دنیا آمده که گمان میرود تنها زرافه به این شکل در جهان باشد.
@AkhbareFori
♦️#چند_خبر_کوتاه
🔹سازمان ملل: طالبان با وجود عفو عمومی، ۲۱۸ نظامی و کارمند دولت پیشین را کشتند.
🔹اجلاس سران بریکس در آفریقای جنوبی آغاز شد/آیت الله رئیسی نیز در این اجلاس شرکت خواهد کرد.
🔹وزیر نفت: تا پایان شهریور تولید روزانۀ نفت به ۳.۴ میلیون بشکه میرسد.
🔹پوتین: روسیه وارد پنج اقتصاد بزرگ جهان شده است.
@AkhbareFori
♦️کاخ سفید: تبادل زندانیان با ایران طبق تفاهم پیش میرود
🔹جیک سالیوان مشاور امنیت ملی کاخ سفید درباره تبادل زندانیان با ایران اعلام کرد: کارها طبق تفاهمی که با ایران به دست آوردهایم، پیش میرود.
@AkhbareFori
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساخت دیوارکوب با پوست بلال
#خلاق_شو
@AkhbareFori
5.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 پشت پرده تلاش اتاق جنگ اینترنشنال برای راهاندازی آشوب در ایران/ نباید چیزی به نام ایران باقی بماند؛ ایران باید تکه تکه و تجزیه شود!
🟡اظهارات وقیحانه کارشناس شبکه ضد ایرانی اینترنشنال:
ساختار سیاسی ایران بعد از جمهوری اسلامی باید متشکل از ملیتهای مختلف شود؛ کرد و بلوچ و عرب و ترک و ترکمن و... هر کدام باید جدا شوند و حکومت خودمختار تشکیل دهند!
@Mehshkan
12.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
روایت شنیدنی شفاعت تجربه گر توسط حضرت رقیه (سلام اللهعلیها)
@Mehshkan
مردم میخواهند آثار فعالیتهای دولت را در سفرهشان ببینند
🔻آیت الله مکارم شیرازی در دیدار دیروز خود با رئیس جمهور:
🔸ایجاد امید در جامعه سبب پیشرفت است. اینکه شما در تمام مسائل، با امید و اتکال به خداوند صحبت می کنید، نکتۀ ارزنده ای است.
🔸 تورم و معیشت از دغدغه های اصلی مردم است. مردم می خواهند آثار فعالیت های دولت را در سفره شان ببینند.
🔸قیمت های ناپایدار کالاها، وابستگی به دلار و بی انصافی برخی از کسبه از جمله عوامل گرانی است. باید وابستگی قیمت ها به دلار را از بین برد و هر چه اتکاء به دلار کمتر شود، آثار آن بر سفره مردم نمایان و سبب رضایت می شود.
🔸مسألۀ قیمت مسکن و اجاره بهای آن به مشکل بغرنجی تبدیل شده و افزایش چند برابری پیدا کرده است که دولت باید برای آن تدبیری بیندیشد. دولت باید به وعده ای که در زمینۀ ساخت مسکن داده، عمل کند که اگر این وعده ها به سرانجام برسد، بسیاری از مشکلات حوزه مسکن حل خواهد شد.
🔸باید آنچه مربوط به فرهنگ اسلام است، در کشور رعایت شود. با وجود تمام مشکلات اقتصادی و معیشتی در کشور، مردم پایبند به دین، اصل نظام و کشور هستند، لذا باید در جهت حل مشکلات اقتصادی و فرهنگی آنان تلاش و کوشش کرد.
@Mehshkan
11.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 فردای فتنه زن زندگی آزادی چه بلایی بر سر ایران عزیز ما می آمد؟
@Mehshkan
🔸حیجاب استایل ها هر روز بد تر از دیروز
#حجاب_استایل
ـ ـ ـ ــــــــ⊰𑁍⊱ــــــــ ـ ـ ـ
「ساخت ایران🇮🇷|@SAKHTE_IRAN」
🔻هذیان گویی های ادامه دار حمید علیمی
ـ ـ ـ ــــــــ⊰𑁍⊱ــــــــ ـ ـ ـ
「ساخت ایران🇮🇷|@SAKHTE_IRAN」
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ تفسیر تصویری جمله دشمن میدانه اگر یکی بزنه، ده تا میخوره، اینطوریه...
👈 یادداشتهای حمید رسایی را (اینجا) بخوانید
.