9.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 واژگون شدن خودروی تویوتا افجی و نجات معجزه آسای یک جوان کویتی از مرگ
📌 ایرانیکTV را دنبال کنید ⚡️
🆔 @iranictv
7.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥آواز خواندن سرباز اسرائیلی هنگام جا به جایی پیکر های بی جان فلسطینیان
📌 ایرانیکTV را دنبال کنید ⚡️
🆔 @iranictv
20.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ملتها نسبت به غزه بیتفاوت نخواهند بود
🔺حضور چشمگیر دانمارکیها برای همبستگی با فلسطین و سر دادن شعارهایی علیه اسرائیل
📌 ایرانیکTV را دنبال کنید ⚡️
🆔 @iranictv
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥خودتحقیرها ببینند 😁
💥اگه ازت پرسیدن کی بلده بجز آمریکا ربات برای جراحی بسازه؛ بهش بگو یه نمونه خفن ایرانی 🇮🇷 داریم که اسمش سیناست.
کانال آموزشی حسین رحمتی
https://eitaa.com/joinchat/4168155520C5b4640dceb
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️ در بازار اصفهان چه خبر است؟!/ از اصحاب مکاسب تا هرزه گرایی و ضرب و شتم آمر به معروف!
🔻درساعات گذشته تصاویری در فضای مجازی منتشر شد که حاکی از ضرب و شتم چند نفر به یک نفر آمر به معروف در میدان امام(ره) اصفهان بود.
🔻پس از انتشار تصاویر این مهاجمان، رئیس کل دادگستری و دادستان اصفهان که انصافا در ماه های اخیر اقدامات انقلابی در برخورد با مهاجمان به امنیت روانی مردم داشتند، اینبار نیز ورود پیدا کرده و سه نفر دستگیر شدند.
🔻براساس اطلاعات بدست آمده دو نفر از ضرب و شتم کنندگان این جوان آمر به معروف از کسبه میدان امام هستند که ضمن بازداشت، مغازه آنها نیز پلمپ شده است!
🔻این واقعه تلخ درحالی اتفاق افتاده که در روزهای اخیر و همزمان با ماه مبارک رمضان شاهد برخی هنجارشکنی ها در قالب حضور گردشگران در بازار اصفهان ازجمله آوازخوانی یک زن گردشگر در ملأ عام و درعین سکوت و تماشاگری کسبه این محل بودیم!
🔻سوال اساسی اینست که فارغ از حضور پرشمار کسبه متدین و انقلابی در بازار اصفهان، این بازار که در دوره ای اهل مکاسب و مروجین فقه شیعه از گردانندگان اصلی آن بودند را چه شده است که معدود کَسَبه هرزه انگار نماد بازاریان اصفهان در فضای مجازی شده اند؟!
🔻چه شده که گستاخی و وقاحت این معدود بحدی رسیده که بجای مقابله با هنجارشکنی، خودشان به ترویج اباحهگری و حتی ضرب وشتم آمر به معروف میپردازند؟!
💢 پاسخ به این سوال زمینه ساز پاسخگویی به دیگر پرسش های اساسی امروز درخصوص فرهنگ، اقتصاد و معاملات شرعی در بازار خواهد بود!
📌 تحلیل های فراتر از اخبار در اصفهان پلاس👇
@isfahan_plus
کثافت اندر کثافت
🔸️گوگوش خواننده حکومتی دوران پهلوی که در مراسمات رسمی و تلویزیون آن رژیم برنامه اجرا می کرد، اکنون با یک همجنسگرا ازدواج کرده است.
🔸️در سالگرد تشکیل نظام جمهوری اسلامی با خود اندیشه کنیم اگر حکومت پهلوی باقی مانده بود ، امثال گوگوش می خواستند الگوی دختران پاکدامن ایران زمین باشند ؟
🔸️گوگوش برای روحیه دادن به ارتش ایران در مناطق عملیاتی هنگام جنگ ظفار حضور می یافت و اجرای ترانه می کرد ؛ آیا شان ملت ایران این بود که چنین سلیطه ای وظیفه تهییج و تحریک ارتش آن را بر عهده گیرد؟
🔸️ آنهایی که از حکومت پیزوری و حقیر پهلوی دفاع می کنند ، پاسخ دهند آیا شان ملت چندهزار ساله و اصیل و با فرهنگ ایران این بود؟
🔸️این کانال ، یک کانال زرد نیست که به این موارد ورود کند اما در فضای مجازی عده ای در سالگرد تشکیل نظام مقتدر جمهوری اسلامی به گونه ای عمل می کنند که انسان مجبور می شود به برخی مسائل بپردازد.
┄┅═✧☫ گونی نیوز ☫✧═┅┄
#گونی_نیوز
🇮🇷 @gooninews
رئیس کل دادگستری اصفهان: دستور قضایی برای شناسایی و جلب عاملان ضربوشتم آمر به معروف در میدان امام صادر شد
حجتالاسلام جعفری: در پی ایراد ضربوشتم چهار نفر به یک نفر آمر به معروف در میدان امام اصفهان و انتشار فیلم آن در فضای مجازی ضمن تشکیل پرونده قضایی در شعبه ویژه دادسرای مرکز استان دستورات لازم صادر شد.
با انجام اقدامات اولیه سه نفر از عاملان این درگیری شناسایی و دستگیر شدند و تحقیقات درباره جلب یک نفر دیگر که متواری است در جریان است.
┄┅═✧☫ گونی نیوز ☫✧═┅┄
#گونی_نیوز
🇮🇷@gooninews
نیروهای روسی توانستند پهپاد کوچک ناتو به نام بلک هورنت نانو را توقیف کنند
┄┅═✧☫ گونی نیوز ☫✧═┅┄
#گونی_نیوز
🇮🇷 @gooninews
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در غزه خون جنازه های قبل بر زمین خشک نشده، دسته جدید جنازه ها میرسد🥀
اینجا یهود مسئولیت حذف بشر را بر عهده گرفته...🖤
┄┅═✧☫ گونی نیوز ☫✧═┅┄
#گونی_نیوز
🇮🇷 @gooninews
تکذیب تعطیلی بوستانها در ۱۳ فروردین
🔹معاون امنیتی وزارت کشور اعلام کرد که این وزارتخانه هیچ اطلاعیهای مبنی بر تعطیلیِ بوستانها و تفرجگاهها در روز ۱۳ فروردین صادر نکرده است.
@Farsna