هدایت شده از بیداری ملت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 قضاوت کنید!
حالا که تحولات بزرگ را در دنیا را میبینید، قضاوت کنید که حاج قاسم سلیمانی برای دشمنان خطرناکتر بود یا شهید قاسم سلیمانی ....
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
کل دنیا برای فلسطین ریختن بیرون
این گاگولهای پهلویچی هنوز دارن از اسرائیل حمایت میکنن 😂
عالیه به خدا
ما عشق میکنیم لجن بودن و کثافت بودن خودتونو به همهی دنیا نشون میدین
┄┅═✧☫ گونی نیوز ☫✧═┅┄
#گونی_نیوز
🇮🇷@gooninews
❌ربایندگان یسنا به جرم خود اقرار کردند
🔻فرمانده انتظامی گلستان: ۲ عامل اصلی ربایش «یسنا» دختر بچه چهار ساله از اهالی روستای «یلی بدراق» شهرستان کلاله به بزه ارتکابی خود اقرار کردهاند.
یکی از مجرمان متواری در شهرستان دیگری دستگیر شد.
┄┅═✧☫ سر به گونی ☫✧═┅┄
#سر_به_گونی
🇮🇷@sarbegooni
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌️یک طرف شرافت دانشجویانی که هزينه اعتراض در آمریکا را به جان خریدهاند و علیه نسلکشی کودککشها فریاد سر میدهند، یک طرف هم بیوطنهایی که آمدهاند برای مخاطب احمقشان از ترسیدن چند یهودی بگويند و سرکوب این اعتراضات را توجیه کنند
چقدر مشمئزکننده بود اون «ما آمریکاییها» گفتنش!
┄┅═✧☫ گونی نیوز ☫✧═┅┄
#گونی_نیوز
🇮🇷@gooninews
27.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
روایتی از دیدار معلّمان با رهبر انقلاب
┄┅═✧☫ گونی نیوز ☫✧═┅┄
#گونی_نیوز
🇮🇷@gooninews
جالبه بدونید سلمان سیما فیلمبردار این ویدیو که به پرچم فلسطین ایراد میگیره کسیست که یه زمانی خودش پرچم حزب الله لبنان رو به دست گرفته بود. بسیجی بود و در انتخابات٨٨ به ستاد کروبی ملحق شد و الان هم برانداز شده و از مریدان رضا پهلویه!
┄┅═✧☫ گونی نیوز ☫✧═┅┄
#گونی_نیوز
🇮🇷@gooninews
آیا اصلاح طلبان نباید محکومیت برخورد حیوانی با این اعتراضات انسانی را به طور شفاف با صدای بلند اعلام کنند؟
┄┅═✧☫ گونی نیوز ☫✧═┅┄
#گونی_نیوز
🇮🇷@gooninews
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روایت رهبر انقلاب از امام صادق علیهالسلام درمورد عزاداری اهل بیت علیهم السلام
┄┅═✧☫ گونی نیوز ☫✧═┅┄
#گونی_نیوز
🇮🇷@gooninews
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 جاری شدن سیل بر اثر بارش شدید باران در ترکیه باعث وارد آمدن خسارات فراوان و اختلال در تردد شهری شد.
📌 ایرانیکTV را دنبال کنید ⚡️
🆔 @iranictv
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 یهودیان آمریکایی در نیویورک نیز علیه اسرائیل شعار می دهند
📌 ایرانیکTV را دنبال کنید ⚡️
🆔 @iranictv
توافق ایران و عربستان برای صدور روادید تجاری و برقراری پرواز مستقیم
🔹امیرعبداللهیان و فیصل بنفرحان، وزبرخارجهٔ عربستان سعودی در زمینهٔ تسهیل صدور روادید تجاری و برقراری پرواز مستقیم توافق کردند.
🔹همچنین در این دیدار فیصل بن فرحان گفت: استمرار تعامل بین ایران و عربستان برای مقابله با طرحهای جنگطلبانهٔ نتانیاهو در منطقه ضروری است.
#وعد_صادق
#انتقام_سخت
@hodesanews
📸 بلند کردن تصویر یکی از دروزیان وابسته به اسرائیل در تظاهرات ضدحکومتی شورشیان در روز جمعه در سویدا
@SyrianToPersian
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رئیس جمهور اسد در نشست کمیته مرکزی حزب بعث : تا زمانی که وضعیت تغییر نکرده باشد و حقوقی برای فلسطینی ها یا سوری ها در نظر گرفته نشود، هیچ چیزی موضع ما(در برابر اسرائیل) را تغییر نخواهد داد و موضع ما در قبال مقاومت تغییر نخواهد کرد، بلکه به شدت تثبیت خواهد شد.
🔹 یمن و غزه درس های غرور، عزت، جوانمردی، اراده و عشق به میهن را ارائه کردند و این عناصر به تنهایی و بدون حضور توانمندی های واقعی، یمن و فلسطین را نه به یک قدرت منطقه ای، بلکه به یک قدرت واقعی جهانی تبدیل کرده اند.
@SyrianToPersian
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 حمایت بی پایان رژیم صهیونیستی از شورشیان در سویدا
🔹 یک نظامی صهیونیست دولت سوریه را تهدید کرد که اسرائیل به هرگونه اقدام علیه دوستانش در سویدا پاسخ خواهد داد.
@SyrianToPersian
ژان ژنه نویسنده فرانسوی
او که یکی از مهمترین نویسندگان فرانسوی قرن گذشته است، در خاطرات خود (یک زندانی عاشق) درباره انقلاب فلسطین و تأثیر آن بر او می گوید: «من شروع کردم به کندوکاو در حافظه خود و خنصر، جوانترین چریک، فضایی بزرگتر از کل اروپا را (در ذهن من) اشغال کرده است.»
ژنه حدود دو سال در اردوگاه های فلسطینی در اردن زندگی کرد و یکی از اولین کسانی بود که پس از کشتار سال 1982 وارد صبرا و شتیلا شد. او متن معروفی با عنوان "چهار ساعت در شتیلا" نوشت.
ژان ژنه جایی نوشته است: «وقتی کلمه فلسطین را مینویسم، ناگاه تصویر کودکان چهار پنج سالهای جلوی چشمانم ظاهر میشود که بر اثر نداشتن امکانات بهداشتی مقابل من جان میدهند. در فلسطین آدمها به شیوههای مختلف کشته میشوند.»
@SyrianToPersian
ژان ژنه, نمایشنامه نویسی که از فلسطین می گفت
ژان ژنه ـ که یکی از چهرههای بزرگ ادبیات معاصر جهان به شمار میآید ـ روزی به فلسطین سفر کرده و در بسیاری از فعالیتهای سیاسی و تظاهرات فلسطینیها شرکت کرده و سپس راهی لبنان شده است.
ژان ژنه چند ماهی پیش از مرگش ، دستنویس کتابی را که چندین سال وقت صرف نوشتنش کرده بود و بدان اهمیت میداد به ناشرش گالیمار سپرد. ۲۰ سال بود که ژان ژنه، همچون آرتور رمبو در سکوت به سر میبرد.
شاید به علل سیاسی در آستانه مرگ، سکوتش را شکست. کتاب خاطرات او شامل گواهیها و مشاهدات و تفکرات وی درباره مبارزان فلسطینی است.
ژنه حدود سال ۱۹۷۰ مدتی در اردوگاههای فدائیان فلسطینی به سر برد و ابتدا میخواست چند هفته همنشین آنان باشد ولی توقفش ۲ سال به درازا کشید و سال ۱۹۸۲ دوباره به آن مناطق بازگشت تا آن که پس از کشتارهای صبرا و شتیلا ، مسوولان سازمان آزادیبخش فلسطین از وی خواستند که درباره مشاهداتش، کتابی بنویسد و ژنه نیز چند هفته پیش از خاموشی، واپسین نوشتهاش را به ناشر سپرد.
سال ۱۹۸۲ و در پی قتلعام وحشیانه مردم «صبرا و شتیلا» که ژان ژنه در بیروت به سر میبرد، باعث شد تا بار دیگر خودنویس ژان، رنگ جوهر و دوات را ببیند و ژان با دستان پیرش رمان «چهار ساعت در صبرا و شتیلا» را نوشت.
در فاصله سالهای ۱۹۸۳ تا ۱۹۸۵ شروع به جمعآوری خاطرات و یادداشتهایی در مورد فلسطینیان و شکنجه و زندانهای رژیم صهیونیستی کرد که نتیجه این گردآوری، رمان «اسیرعاشق» شد.
از دیدگاه ژنه انسان به حاشیه راندهشده با خودآگاه ساختن عشق و نفرت خود به جامعه، امکان خودآگاهی بیشتری دارد و از همین روست که دفاع ژنه از فرودستان خود را در علم سیاست به شکل دفاع از حقوق مهاجران و سیاهان و فلسطینیان نشان داد.
ژان ژنه در «یک اسیر دلباخته» فلسطین را در مرکز «یک انقلاب پرشکوه به شکل دستهگلهای آتشین که از بانکی به بانک دیگر، از اپرایی به اپرای دیگر، از یک زندان به کاخ دادگستری میجهد» قرار میدهد.
● فلسطین؛ محور دوستی ژنه با بنجلون
واپسین روزهای آذر امسال، صدمین سالروز تولد ژان ژنه بود؛ زندانیای که پس از عفو ـ شخصیتهای ادبی نظیر ژان پل سارتر و ژان کوکتو در عفو او نقش داشتند ـ به ادبیات روی آورد و پس از نگارش چند نمایشنامه، از چهرههای شاخص تئاتر پیشرو شد. او در آثارش دنیای تبهکاران، محکومان و راندهشدگان جامعه را توصیف میکند که دائما از خویشتن خویش گریزان، به طوری که همواره در جستجوی هویتی جدید هستند.
«خاطرات روزانه یک دزد» از آثار مشهور ژان ژنه است. به همین مناسبت، طاهر بن جلون، برنده جایزه گنکور ۱۹۸۷ و عضو آکادمی این جایزه، ۲ کتاب درباره ژان ژنه، دوست خود، منتشر کرده است که در میان تجدید چاپ آثار ژنه و همچنین کتابهای دیگری که درباره این نویسنده و شاعر بزرگ قرن بیستم به مناسبت بزرگداشت صدمین سال تولدش در فرانسه انتشار یافته، اهمیت ویژهای دارد.
کتابهایی که بنجلون برای ژان ژنه نوشته شامل یک دلنوشته به نام «دروغگوی قهار» و یک نمایشنامه با عنوان «بکت و ژنه، یک چای در طنجه» است که هر دوی این کتابها از سوی انتشارات گالیمار، معتبرترین ناشر فرانسه، بتازگی منتشر شده است.
آشنایی بن جلون با ژنه به سال ۱۹۷۴ باز میگردد. بنجلون که از دیدن ژنه بسیار شگفتزده است، ظهر یک روز تابستانی را با او و به صرف ناهار در یک رستوران پاریسی میگذراند و این آشنایی منجر به دوستی پایدار و صمیمی میشود که تا پایان عمر ژنه یعنی ۱۲ سال بعد در سال ۱۹۸۶ ادامه داشت.
در واقع تازهترین آثار این نویسنده مراکشی حاصل این دوستی است و چهره متفاوتی که بنجلون از ژنه در این کتابها به خواننده نشان میدهد، از لابهلای خاطرات آن سالها برآمده است.
دلایل زیادی برای استحکام دوستی این دو نویسنده بزرگ وجود داشت، اما شاید مهمترین و پررنگترین آنها، حمایت سرسختانه ژان ژنه از فلسطینیها بود که برای بنجلون باارزش بود و هست. شاید این مشترکات منحصر به فرد این دو نویسنده باعث شده است که اکنون بن جلون از بعد سیاسی متفاوت شخصیت ژنه پرده برمیدارد.
طاهر بنجلون مینویسد: «از نظر ژان ژنه، نژادپرستیای که روزی خود را به صورت نازیسم در اروپا نشان میداد، امروز به صورت عربستیزی خود را نشان میدهد و ژان ژنه در آثارش عربستیزی اروپاییها را به نقد میکشد.»
از نظر ژنه، ضدفلسطینی بودن، روی دیگر ضدیهود بودنی است که روزی در اروپا وجود داشت. ژنه خود میگوید که تصویر فلسطینیها در اروپا آنچنان مخدوش بود که خود تصمیم گرفت تا با سفر به سرزمین فلسطین از نزدیک شاهد اتفاقات و مصیبتهایی باشد که بر سر فلسطینیها میآید.
منبع متن
@SyrianToPersian
پرستار فرانسوی فرانسو اس کیست من (Françoise Kesteman) (لینا نابلسی)
پرستار فرانسوی و مبارز چریکی، به انقلاب فلسطین در لبنان پیوست و در خاطراتش (مرگ برای فلسطین) میگوید: «من با خون مینویسم، پس بگذار همه دنیا بشنوند»
در 22 سپتامبر 1984 )2 شهریور 1363) پس از شرکت در عملیاتی به نام «شهدای صبرا و شتیلا» که توسط یک گروه چریکی جنبش فتح به رهبری همسرش سروان فتحی ضاهر انجام شد، در سواحل فلسطین به شهادت رسید.
محمد غندور یکی از چریک های شرکت کننده در این عملیات می گوید که پس از اصابت گلوله های ارتش اشغالگر به من رو کرد، نه جیغ می زد و نه درد می کشید، در حالی که روی زمین دراز می کشید و سینه اش را چنگ میزد لبخند به لب داشت.»
در خاطراتش آمده بود:
به نظر می رسد به سوی مرگ حتمی می روم.. و آن زیباترین مرگ خواهد بود.. آزادی فلسطین به اندازه دعا مورد رضایت خداوند است و اگر مردم خود را که برای آن مبارزه می کنند رها کنید و به خدا ایمان بیاورید، راه خود را گم خواهید کرد.. فلسطین، مردم شما و خدا در یک راه هستند، راه مستقیم انقلاب فلسطین است، به مردم خود اعتماد کنید و به خدا ایمان داشته باشید.»
@SyrianToPersian
ونسا ردگریو بازیگر بریتانیایی
او که یکی از برجسته ترین حامیان فلسطین در غرب بود، در مراسم اسکار 1978 پس از دریافت جایزه بهترین بازیگر نقش مکمل زن، در سخنرانی خود به صهیونیست ها حمله کرد.
او قهرمان فیلم مستند «فلسطینی ها» بود و قبل از نمایش آن در سال 1978، بمبی در مقابل تئاتر منفجر شد.
او در یکی از مصاحبههای خود میگوید: «ما به خاطر مبارزهی مردم فلسطین علیه صهیونیسم مدیون آنها هستیم... اگر میلیونها نفری را که برای دفاع از حقوق خود رنج میبرند، که اولین آنها مردم فلسطین هستند را به رسمیت نشناسید، ستاره بودن معنایی ندارد.»
@SyrianToPersian
کارگردان آلمانی مونیکا ماوریر
(نام ممکن است دقیق نباشد)
او به انقلاب فلسطین پیوست و در بیروت (1978-1982) با بنیاد سینمای فلسطین کار کرد. او علاقه مند بود با دوربین 16 میلی متری خود ساختارهای اجتماعی ایجاد شده توسط سازمان آزادیبخش فلسطین از جمله موسسات بهداشتی، فرهنگی، آموزشی و ورزشی را مستند کند و موفق شد بیش از 100 ساعت از عکاسی کند که در سال های اخیر شروع به دیجیتالی کردن آنها کرده است
او همچنین چندین فیلم درباره فلسطین و انقلاب را کارگردانی کرد، از جمله "جنگ پنجم" و "توله ها" علاوه بر فیلم «متولد از مرگ» که به گفته او «خودجوش ترین و پر سر و صداترین فیلم اعتراضی» است، چرا که درباره کشتار منطقه فاکهانی در بیروت در سال 1981 می گوید که منجر به شهادت بیش از 300 نفر از جمله بسیاری از زنان و کودکان شد
@SyrianToPersian