ابدیت حق خدا.mp3
1.72M
─┅─═<<<●●●>>>═─┅─
@faryade_ghahraman
@tahlil_vala
@Sedaye_Siasat
@khabartv_tahlil
─┅─═<<<●●●>>>═─┅─
✍️ابدیّت در پیش داریم!
توضیحات مشاور رسانهای سرلشگر باقری پیرامون فیلم منتشر شده توسط سایت جماران:
بهمن ماه سال ۱۴۰۱ جمعی از فرماندهان نیروهای مسلح و در راس آنها سرلشکر باقری برای تجدید بیعت در حرم حضرت امام خمینی حضور مییابند.
قبل از آغاز مراسم رسمی و برای آماده شدن برنامه سان و اهداء گل، فرماندهان به سالن انتظار میروند.
آقای سید حسن مصطفوی (خمینی) هم به عنوان تولیت آستان در سالن انتظار حضور دارند و با ورود فرماندهان از آنها استقبال میکند. متاسفانه سایت جماران با مدل فیلمبرداری معنادار در اقدامی ناپسند و مغایر با اصول و اخلاق رسانهای آنهم دقیقا در ایام عید ۱۴۰۳ دست به انتشار فیلم زده است، بگونهای که در ذهن مخاطب تداعی میکند فرماندهان برای تبریک عید به دیدار ایشان رفتهاند.
درحالیکه این برداشت کاملا غلط و گمراهکننده بوده و حضورو تجمع فرماندهان نیروهای مسلح صرفاً برای تجدید بیعت با امام راحل بزرگوار بوده است
─┅─═<<<●●●>>>═─┅─
@faryade_ghahraman
@tahlil_vala
@Sedaye_Siasat
@khabartv_tahlil
─┅─═<<<●●●>>>═─┅─
انسان شناسی ۲۸۱.mp3
11.1M
#انسان_شناسی ۲۸۱
#استاد_شجاعی
#استاد_عالی
از وقتی تصمیم گرفتم به پرورش خودم،
به قدرت گرفتن باطنم،
به خودشناسی و خودسازی؛
حملهها و وسوسههای شیطان به من، چند برابر شده، و از جاهایی میلغزم و خطا میکنم، که قبلاً اصلاً به مغزم خطور هم نمیکرد!
✘ بدتر شدم که ... این چه وضعیه!
─┅─═<<<●●●>>>═─┅─
@faryade_ghahraman
@tahlil_vala
@Sedaye_Siasat
@khabartv_tahlil
─┅─═<<<●●●>>>═─┅─
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تخت خواب لاکچری کودکان فلسطینی که توسط امریکا انتخاب شده و صهیون ها هدیه داده اند و سازمان حقوق بشر هم تایید کرده
نبرد محور مقاومت در جغرافیای سوریه عراق و لبنان خواهد بود ، جنگ در قفقاز و آتش آذربایجان! (باکو) به زودی آغاز خواهد شد و به نظر میرسد ایران ورود مستقیمی در این جنگ نداشته باشد ، اینبار نقش ایران در جنگ قفقاز به نوعی همانند نقش روسیه در سوریه خواهد بود ، جنگ قفقاز میتواند آغاز جنگ جهانی سوم باشد، قدرت فرامنطقه ای ایران در خلال جنگ جهانی سوم احیا خواهد شد
#تحلیل_کوتاه
مشخص شد که سلاح یکی از تروریست های حمله کننده به سالن کنسرت مسکو یک AK-12 بوده است.
این سلاح به صورت رسمی فقط توسط روسیه، بلاروس، قزاقستان، ارمنستان و قطر استفاده می شود.
تنها کاربر دیگر این سلاح اوکراین است که مقدار کمی AK-12 در طول جنگ با روسیه به غنیمت گرفته است.
وجود همین AK-12 نشان می دهد که دست سلول های اطلاعاتی سازمان های MI6 و GUR وسط ماجرا است و بعید است که سازمان تروریستی داعش به این سلاح دسترسی داشته باشد.
نکته جالب دیگر در انتخاب این سلاح آوردن نام کشورهای قطر، قزاقستان و ارمنستان است که جمع آنها کنار هم نیز نشان دهنده این است که همه چیز مشکوک هستند.
کاملا مشخص است که سازمان های اطلاعاتی غربی مانند اوکراین و انگلیس سعی کردند از طریق کشورهای ثالث سلاح، مهمات و قطعات یدکی مورد نیاز را از قزاقستان خریداری کنند و به روسیه منتقل کنند.
معلوم نیست در جریان حوادث قزاقستان در اوایل سال 2022 یا پس از جنگ، چندین تیم عملیاتی برای غربی ها سازمان دهی شده باشد
یک احتمال دیگر هم مطرح میشود و آن این است که از این سلاح تعداد کمی در ارمنستان وجود دارد و نیروهای ویژه ارمنستان از آنها استفاده می کنند. این احتمال وجود دارد که این سلاح ها بعد از جنگ قره باغ توسط باکو به غنیمت گرفته شده باشد و از طریق ترکیه و اسرائیل به دست غرب بیفتند و سپس به دست تروریست ها برسد.
حتی احتمال افتادن این تسلیحات به نحوی به دست پرسنل نظامی سازمان سیا آمریکا که اخیراً در پایگاه های نظامی ارمنستان ورود کرده نیز یک گزینه بسیار محتمل است.
گزینه دیگری که مطرح میشود این است که قطر پس از ترکیه مهم ترین پایگاه بریتانیا در خاورمیانه است و احتمال استفاده از ذخایر قطر نیز به شدت وجود دارد.
ارتش بلاروس در حال حاضر تحت کنترل ارتش روسیه است و امکان قاچاق سلاح از آنجا بسیار پایین است.
بدیهی است که تعداد زیادی از AK-12 در اوکراین گم نشده است، اما ممکن است به اندازه کافی برای انجام حملات تروریستی و سپس هدایت آن به روسیه با ایجاد عملیات #پرچم_دروغین به دست تروریست ها افتاده باشد. با این حال، خطرات اصلی را نباید نادیده گرفت و آن این است که تروریست ها آخرین لایه از یک عملیات پیچیده اطلاعاتی هست که ما ویترین آن را میبینیم و هدف آن تحریک روسیه برای جنگ گسترده و بدون تامل است.
یک خبرخوب:
بقایای یک موشک پدافند هوایی طائر-2C که در جریان حملات هوایی اخیر آمریکا در یمن به سمت جنگنده های آمریکایی شلیک شده بود، پیدا شد.
برد این موشک 105 کیلومتر است و توسط سامانه های مختلف پدافند هوایی به ویژه رعد ایران قابل شلیک است.
ظاهرا نسخه ای از سامانه پدافند هوایی سری رعد در یمن تولید و مورد استفاده قرار گرفته است.
اخیراً به همین دلیل استفاده یمن از پدافند هوایی ، حملات آمریکا به جای بمباران مستقیم با جنگنده ، به سمت موشک های دوربرد و موشک های کروز تاماهاوک سوق داده شده است.
اگر آمریکایی میخواهند آبروی این موشک تاماهاوک خود را حفظ کنند و جلوی سقوط سهام شرکت های سازنده را بگیرد باید هرچه سریعتر دوباره به سمت حملات مستقیم روی بیاورند و خطر سرنگون شدن موشک های تاماهاوک را کم کنند و بجاش خطر سقوط جنگنده هاشون رو افزایش بدهند.
چیزی که عوض داره گله نداره.
میلادرضایی