هدایت شده از KHAMENEI.IR
⭐️ در روز غدير چه گذشت؟
🔻رهبرانقلاب: قضیه غدیر، در سفر حجةالوداع پیامبر اکرم در غدیر خم اتفاق افتاد. از کاروان بزرگ مسلمانان که در این سفر با پیامبر حج گزارده بودند، بعضی جلو رفته بودند. پیامبر پیکهایی را فرستاد تا آنها را به عقب برگردانند و ایستاد تا آنهایی که عقب ماندهاند، برسند. اجتماع عظیمی در آنجا تشکیل شد.
🔹بعضی گفتهاند نود هزار، بعضی گفتهاند صدهزار و بعضی هم گفتهاند صدوبیست هزار نفر در آن اجتماع حضور داشتند. در آن هوای گرم، مردم ساکن جزیرةالعرب - که بسیاری از آنها هم اهل بیابانها و روستاها بودند و به گرما عادت داشتند - طاقت نمیآوردند روی زمین داغ بایستند. لذا عباهایشان را زیر پاهایشان میگذاشتند تا طاقت بیاورند و بایستند.
🔹در چنین شرایطی، پیامبر اکرم از جای برخاست، امیرالمؤمنین علیهالصلاةوالسلام را از زمین بلند کرد و جلوِ چشم خلایق نگه داشت و فرمود: «من کنت مولاه فهذا علی مولاه، اللهم وال من والاه و عاد من عاداه». پیامبر در اینجا مسأله ولایت - یعنی حاکمیت اسلامی - را به طور رسمی و صریح مطرح میکند و امیرالمؤمنین را به عنوان شخص، معین و مطرح مینماید.
🔺بنابراین، این روز، اولاً روز #ولایت است؛ ثانیاً روز ولایت امیرالمؤمنین علیهالصلاةوالسلام است.۱۳۷۹/۰۱/۰۶
🌹 عيد غدير #بزرگترین_عید
💻 KHAMENEI.IR
غدیرنکتهسوم۲.mp3
1.96M
🔹 گزیدهی بیانات ــ امامخامنهایمدظلهالعالی
۱۳۸۷/۹/۲۷
#غدیر
#امیرالمؤمنینعلےعلیهالسلام
#اختلافهاوتعصبهایمذهبیتفرقهانگیز_است
#استدلالهایمنطقی✔
#اهانتبدگوییدشمنی✖
┄┅═※❁✨〇⃟🎊❁※═┅┄
➣@khadem_astan🎉
💠 کتاب شبهای پیشاور حاصل چند جلسه از مناظرات و مباحث عالم بزرگ و گرانقدر شیعه مرحوم سلطان الواعظین شیرازی با جمعی از علما و پیروان اهل سنّت است که تجلّی اثبات حقانیّت شیعه در آن به وضوح دیده میشود، استفاده از منابع و ادله محکم، مستدل و بیشمار در اثبات مطلب مورد بحث، رعایت کامل ادب و موازین اخلاقی و پرهیز از هر گونه توهین و افترا به طرف مقابل، صبر و حوصله بسیار در شنیدن سخن طرف مقابل، عدم پرخاشگری و عصبانیّت و... از شاخصههای مهمّ مرحوم سلطانالواعظینشیرازی در مناظراتش با مخالفین است.
🔻سلطانالواعظینشیرازی که بود؟
یکی از علما و واعظان مشهور قرن حاضر شمسی، مرحوم سید محمّدسلطانالواعظینشیرازی است. وی در مباحث کلامی و در اثبات امامت با استفاده از قرآن و اخبار و روایات چیره دست بود، همانطور که منبرداری و وعظ و خطابه او زبانزد همگان بود تا آنجا که به «سلطان الواعظین» مشهور شد.
🔻وی در هفتم ذی القعده سال ۱۳۱۴ قمری در تهران متولّد و سالها بعد به عتبات مقدّسه رفت و در آنجا به تعلّم و فراگیری دروس اسلامی پرداخت.
🔻سلطانالواعظین سفرهای متعدّدی به خارج از ایران داشت، او سفرهایی را به مصر، سوریه، لبنان، اردن، فلسطین و هندوستان انجام داد، و مهمترین آنها - که مناظره معروفش در آنجا انجام شده و باعث شهرت وی گشت - سفر به پیشاور بود.
🔻وی در همه این مسافرتها علاوه بر مجالس وعظ و منبر و تبلیغ، با علمای بزرگ فرق و مذاهب نیز به گفتوگو و تبادل نظر میپرداخت و آراء و عقاید حقّه شیعه را با ایشان مطرح میساخت. کتاب مشهور «شبهای پیشاور» اثر وی است.
🔻در کتاب شبهای پیشاور، جلسات به ترتیب زمانی آورده شده و نویسنده از خود در این کتاب به عنوان «داعی» یاد میکند. بالأخره سلطانالواعظینشیرازی بعد از یک عمر تلاش و فعالیت تبلیغی در سال ۱۳۹۱ هـ.ق از دنیا رفت.
┄┅═※❁✨〇⃟🎊❁※═┅┄
➣@khadem_astan🎉