26.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥🇮🇷🔴ابرگروه افسران جنگ نرم جهادتبیین گیلان
🌷اَشرُفُ المُوًتِ قَتْلُ الشَّهادَهِ🌷
پيامبرگرامی(ص)شرافت مندانه ترين مرگ، شهادت است.
👈شهادت براي مافيض عظيمي است.امام خمینی(ره)
امروز فضیلت زنده نگهداشتن یاد شهدا کمتر از
شهادت نیست،مقام معظم رهبری
✌خاطرات جبهه و جنگ✌️
روزوصل دوستداران یادباد،یاد باد آن روزگاران یاد باد
امروز:شنبه19اسفند ماه1402،روزشماردفاع مقدس
🌹مجالس سالگرد و یادواره های شهدای گرانقدر را پرشور و گرامی نگهداشته و تاسعی داشته شرکت نماییم.
👈سالروز شهادت شهید حبیب الله افتخاریان:ملقب به ابوعمار
رقیه سراجیان همسر شهید "حبیب الله افتخاریان" به یاد از همسرگرامیاش نقل می کند:همسرم همیشه میگفت؛ بچه سوم ما دختر است ومن هرگز او را نخواهم دید...دهمین روز به دنیا آمدن دخترمان، روز تشییع پیکرش بود.
به گزارش نوید شاهد؛ نوزدهم اسفند 63 روز رهایی عروج شهید "حبیبالله افتخاریان" فرمانده سپاه پاسداران مريوان در كردستان. معروف به ابوعمار، از عالم خاکی به ملکوت اعلا است. در آن روز هم او به جای عجله در رفتن به پناهگاه درصدد کمک به مردم وحشتزده مریوان بود که بمباران هوایی بعثیون تلاش و خدمتش را نیمه تمام گذاشت. در ادامه گفتگویی با "رقیه سراجیان" همسر گرامی شهید را میخوانیم:
🏴روحشان شادوراهشان پررهرو باد🏴
👈به کانال سردارشهیدحسین املاکی،و ابرگروه افسران جنگ نرم جهادتبیین استان گیلان:بپیوندید،سپاسگزارم.
#شهید #شهید_قاسم_سلیمانی🏴
#مدافعان_جانبازان_گیلان #شهید_حججی #شهیدخبر #شهیدآوینی_سرور_شهیدان #شهیدگمنام #شهیدان_زنده_اند
📢 ملت ایران با حضور در انتخابات یک وظیفه اجتماعی و تمدنی انجام دادند
✏️ رهبر انقلاب: لازم میدانم... از ملّت ایران به خاطر حضورشان در پای صندوقهای رأی تشکّر کنم. ملّت ایران با این حضور، هم یک وظیفهی اجتماعی و تمدّنی را انجام دادند، هم یک جهاد انجام دادند. میگوییم «جهاد»؛ چرا؟ چون در مقابل تبلیغات دشمنان بود. تقریباً حدود یک سال... تلاش کردند که مردم را از [شرکت در] انتخابات منصرف کنند و انتخابات را از رونق بیندازند.
🔹️بخشی از بیانات صبح امروز رهبر انقلاب پس از کاشت نهال در روز درختکاری. ۱۴۰۲/۱۲/۱۵
🖼 #سخن_نگاشت
امام زمان بخاطر اعتقاد شیعه نمیاد
بخاطر اسلام میاد
اسلامی که بوسیله اولین نبی تبلیغ شد تا آخرین آنها
#امام_زمان بخاطر زنده کردن اسلام در همه شریعت ها میاد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فریادکشی زنی بی حجاب و حرمت شکنی به طلبه ای و حمله ور شدن به شخص روحانی در یکی از درمانگاه های قم که توسط دوربین های مداربسته ظبط شده است.
السلام علیک یا رسول الله
اللّهُمَّ إنّي أسأَلُكَ حُبَّكَ ، وحُبَّ مَن يُحِبُّكَ ، وَالعَمَلَ الَّذي يُبَلِّغُني حُبَّكَ. اللّهُمَّ اجعَل حُبَّكَ أحَبَّ إلَيَّ مِن نَفسي وأهلي ومِنَ الماءِ البارِدِ .
رسول خدا صلي الله عليه و آله فرمودند :
بارالها! دوستى تو و دوستى آن كه دوستت دارد و كردارى را كه مرا به دوستى ات مى رساند ، از تو درخواست مى كنم . بارالها! دوستى خودت را نزد من محبوب تر از خودم ، خانواده ام و آب خنك ، قرار ده .
كنز العمّال : 2 / 195 / 3718 نقلاً عن أبي داود والحاكم والترمذي وص 209 / 3794 نقلاً عن حلية الأولياء وكلاهما عن أبي الدرداء .
اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
اللهم عجل لولیک الفرج
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸
سلام و درود
شبتون بخیر
عمرتون پر خیر و برکت
زندگی تون سرشار از الطاف بی پایان خداوند
عمرتون پر خیر و برکت
دستانتان پر از اجابت دعا
حاجاتتون روا
بهترین های خدا نصیب لحظه لحظه زندگی ارزشمند تون
عاقبتتون ختم بخیر ان شاءالله
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸
حضرات اول ازخودتان شروع کنید! بهتراست نهادی نظامی وانتظامی مثل ارتش، سپاه، نیروی انتظامی و... اول از درمانگاهای خودشان شروع کنند! که اکثرمراجعه کنندگانش هم ازخانواده های این نهادهاست وبی حجابی دراین درمانگاهها بهتر از درمانگاهای خصوصی نیست!!!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اسامی طبقات در بهشت🌹
🌍 تجربه تلخ ثوره العشرین ؛ راهنمای رهبران انتفاضه شعبانیه در تعامل با غربیها 🌍
بخش نهم
( تحریک تندروهای شیعی به جهاد ؛ بوسیله عوامل عثمانی ؛ و بر ضد آیه الله سید کاظم یزدی ؛ بجهت مخالفتش با ثوره العشرین و طرح حاکم مسلم و تشکیل اولین حکومت ملی عراق )
پس از آزادی عراق از خلافت ظالمانه عثمانی در سال ۱۹۱۷ میلادی ؛ عوامل حکومت سابق به تحریک شیعیان به جنگ با انگلیس پرداختند ؛
ولی مرجعیت مدبر نجف، آیه الله سید کاظم یزدی صاحب عروه با اینکه قبل از شکست عثمانی ( از ترس تکرار تجربه اندلس به اجبار مردم به مسیحیت ) فتوای جهاد بر ضد انگلیس داده بود ؛
ولی پس از روشن شدن دروغ عثمانیها در این باره ؛ با جنگ و جهاد با غربی ها مخالفت کرد ؛ بلکه عملا خواستار تعامل با آنان شد ؛ زیرا غربیها چه جنایتی می خواستند با شیعیان و مردم عراق بکنند که عثمانی ها در طول سه قرن حکومت خود نکرده بودند ؟!
لدا عوامل عثمانی ازین سیاست مرجعیت نجف ؛ احساس خطر کرده و آن سیاست را در نهایت منتهی به حکومت اکثریت شیعه در عراق دانستند.
ازین رو به وسیله عوامل خود به تحریک انقلابیون ساده لوح شیعی بر ضد ایشان پرداخته و بر لزوم جهاد و جنگ با انگلیس تشویق نمودند ؛
و اولین جرقه آنرا بوسیله حاج نجم بقال زدند که پسرانش افسر ارتش عثمانی بودند ؛ به اینکه اسلحه به او رسانیدند و حمله ای را به فرمانداری انگلیس ترتیب دادند که منجر به کشتن شصت نفر از عوامل آن شد و همین حمله باعث محاصره نجف و ورود شیعه به باتلاق جنگ چریکی شد زیرا طراحان آن حمله را به دروع به حکم جهاد مراجع نجف نسبت دادند ؛
جنگ چریکی که از سال ۱۹۱۷ تا سال ۱۹۲۰ میلادی طول کشید و آنرا ثوره العشرین نامیدند و هزاران شیعه در آن شهید و خانه و کاشانه آنها ویران شد
تاسف آور آنکه عوامل عثمانی، و نواصب همزمان با تشویق شیعه به جنگ با غرب ؛ خود از آن پرهیز کرده و شهرهای آنان در امن و امان بود ؛ بلکه مخفیانه به مذاکره و توافق با انگلیس می پرداختند
ولی شیعیان تندرو را که بازیچه عوامل عثمانی بودند به مخالفت با مرجع دور اندیش آیه الله سید محمد کاظم یزدی ؛ تحریک می کردند زیرا که او مخالف قیام نظامی و معتقد به مذاکره و تعامل با غربیها بود .
بلکه او و مقلدانش را متهم به سازش غرب کرده وشیعه انگلیسی نامیدند !
مخصوصا پس از طرح پادشاهی فیصل ( تحت عنوان حاکم مسلم ) و مخالفت آیه الله سید یزدی با آن ؛
تندروها ضمن اعلامیه ای به امضای پانصد نفر از روحانیون شیعه او را از مرجعیت عزل نمودند !
و همین اشتباه بزرگ ؛ باعث شد پس از آن همه تلفات شیعیان در ثوره العشرین ؛ دو باره حکومت عراق را بدست اقلیت سنی و دستیاران سابق عثمانی بیفتد .
زیرا پس از آنکه طرفین از جنگ و کشتار خسته شدند ؛ بازیگران ثوره العشرین طرح اصلی خود را رو کردند !
آنها طرحی بعنوان حاکم مسلم بجای حاکم انگلیسی کافر پیشنهاد کردند که مصداق آن فیصل پسر شریف حسین پادشاه سابق حجاز بود و آنرا به امضای بسیاری از مردم شیعه و علمای ساده لوح رسانیدند و بعد آنرا به حکومت انگلیس عرضه و موافقت آنان را جلب نمودند ؛
که نتیجه اش پادشاهی ملک فیصل سنی و نخست وزیری عبد الرحمان نقیب با تمام وزرای سنی (غیر از وزیر معارف) در سال ۱۹۲۱ میلادی بود و اولین حکومت ملی عراق نام گرفت .
ولی همین حکومت ملی ؛ یک سال بعد ؛ مراجع وقت نجف ( آیات سید ابو الحسن اصفهانی و مرحوم نائینی ) را بخاطر یک اعتراض کوچک به قانون انتخابات به ایران تبعید نمودند.
و سپس ظلم وتبعیض فاحش ضد شیعی در تمام ابعاد حکومت تا سرنگونی صدام به مدت هشتاد و دو سال تا سال ۲۰۰۳ میلاده میلادی ادامه یافت
حتی با وجود کودتاهای متعدد ( عبد الکریم قاسم و عبد السلام عارف و بعد بعثیها بریاست حسن البکر و صدام ) حکومت عراق مانند توپ فوتبال بین سنی ها دست بدست شد ؛ و دمار از روزگار شیعه در آورد .
و آن وقت بود که نخبگان حکمت و دقت آیه الله سید کاطم یزدی در مخالفت با ثوره العشرین را دانستند ؛
(بنگرید به کتاب السید محمد کاظم الطباالطبایی الیزدی ص۴۶۸ و کتاب الشیخ محمد تقی الشیرازی بقلم کامل سلمان جبوری نشر ذوی القربی قم )
به این جهت مرجعیت مدبر نجف آیه الله سیستانی ؛ پس از سرنگونی صدام ، در سال ۲۰۰۳ م ضمن مخالفت با حکم جهاد مقتدی صدر بر ضد غربی ها ، در پاسخ درخواست جهاد علمای سنی فلوجه و تکریت با زبان حال فرمودند :
من نخواهم گذاشت ثوره العشرین تکرار شود !
آری این چه جهادی بود که بعثی ها و دختر صدام خواهان آن بودند ! بلکه از خصومت غربیها با صدام بعثی روسگرا استفاده کردند !
چنانکه در حدیث آمده : لایزال یوید هذا الدین باقوام لا خلاق لهم فی هذا الدین !
!
🅾 توجه توجه
نفوذی ها در گروههای مذهبی و انقلابی رسوخ کرده اند
هدفشون تفرقه افکنی است
🔸 یک نمونه 👇
1⃣ با طرفداری از رائفی پور و رسایی ..
قالیباف را دشمن اصلی جمهوری اسلامی معرفی می کنند
و تبلیغ می کنند قالیباف باید کنار برود
2⃣ به طرفداری از قالیباف بعضا گفتند رسایی و رائفی پور نفوذی و عنصر بیگانه هستند
و....
✳️ هر دو موارد فوق غلط و قطعا کار انقلابی ها نیست 👇
1⃣ تخریب های رائفی پور و رسایی علیه قالیباف صد در صد غلط بوده و قبول نداریم
راه آنها را انحراف از مسیر ولی فقیه میدانیم
🔸اما آنها را نفوذی و عامل بیگانه دانستن کار همان جریان های منافق مزدور است که دامن می زنند
2⃣ بسیاری از تهمت ها و تخریب ها علیه قالیباف نیز کار همین نفوذی ها و فتنه گرها ست
🔸 گرچه انتقادات صادقانه و دلسوزانه به آقای قالیباف ایرادی ندارد
اما تخریب و تهمت هرگز
♦️ همانگونه که رهبر فرمودند
مراقب باشیم کام مردم تلخ نشود
و از تفرقه افکنی دوری کنیم
🔸 البته بعنوان جهاد تبیین 👇
باید خط اصیل ولایت فقیه را تبیین کنیم
و هر شخص و جریانی که علیه نظام و مصالح کشور و علیه مجلس و دولت و سپاه و ارکان نظام خیانت می کند را
با روشنگری تبیین کنیم.
♦️ از افراط و تفریط دوری کنیم
🇮🇷 سید حسین کانال این روزها
بشیر:
🌍 در رثای سید عبد المجید خویی ؛ فعالترین رهبر باقیمانده انتفاضه شعبانیه ؛ و معمار عراق نوین 🌍
بخش دهم
(سید عبدالمجید برای دو کار به نجف آمد : اعلام بی طرفی در جنگ ؛ تشکیل نیرویی برای حفظ جان مرجعیت )
حجه الاسلام سید عبد المجید خوئی رضوان الله تعالی علیه ؛
پس از سرکوب انتفاضه در سال ۶۹ شمسی ؛ به کویت فرار کرد و از آنجا برای بیان سیاست مستقل مرجعیت نجف و جلب افکار بین المللی بر ضد صدام به لندن رفت ؛
و با در ختیار گرفتن بنیاد فرهنگی آیه الله خویی به تلاش گسترده برای بسیج افکار عمومی بر ضد مظالم رژیم صدام پرداخت .
زیرا بیت مرجعیت نجف متوجه و ناقد اشتباه بزرگی در سیاست خارجی ایران بودند و معتقد بود که صدام و بعثی ها ؛ اصالتا عامل روسیه شوروی و دشمن غرب هستند که بیش از ۷۰ درصد اسلحه آنانرا در جنگ با ایران ؛ روسیه شوروی تامین می کرد.
لدا ایشان تبلیغات غرب ستیزانه چپی های حاکم دهه اول انقلاب ایران در مقابل صدام را هم خلاف حقیقت می دانست و هم خلاف مصلحت ؛
چون آن تبلیغات هویت رژیم بعثی صدام را وارونه نشان می داد . و دیگر آنکه محوریت مسئله فلسطین و اولویت آنرا در سیاست خارجی شیعه ؛ درست نمی دانستند
زیرا مظلویت شیعیان عراق بمراتب دردناکتر از غصب فلسطین بود که ربطی به غصب فلسطین نداشت !
تا اینکه بر اثر همین مبارزات و افشاگریهای ؛ سیزده سال پس از سرکوب اولیه انتفاضه شعبانیه ؛ امریکا و انگلیس در اول بهار ۸۳ ش به رژیم عراق حمله کردند ؛ و بیست روزه رژیم سفاک صدام را ؛ سرنگون نمودند ؛ آرزوی بزرگی که با هشت سال جنگ پر تلفات ایران محقق نشد !
ازین رو سید عبد المجید برای انجام فریضه ای بزرگتر ؛ سه روز پس از آزادی نجف ؛ در 15 اردیبهشت 83 خود را با زحمت به نجف رسانید ؛
ولی همان عوامل بعثی و بعضی انقلابیون ایرانی ؛ ایشان را هدف تیرهای تهمت قرار داده و او را متهم کردند که او برای سهم خواهی از حکومت جدید به عراق آمده است !
در حالیکه اگر ایشان ؛ دنیا طلب بود از لندن (که ریاست بنیاد خویی و زندگی دنیوی خوبی در آنجا داشت ) حرکت نمی کرد .
جالب است که همسر مکرمه اش در مصاحبه ای با مجله نور نشر لندن ؛ می گوید : شبی که سید عبدالمجید می خواست از لندن حرکت کند ؛ بسیاری از فامیل و دوستانش برای وداع با او به خانه ما آمدند ؛ و همگی بخصوص زنها با گریه از او التماس می کردند به عراق نرود ؛ زیرا که حتما کشته می شود !
ولی آن سید بزرگوار می گفت : اگر من به عراق نروم ؛ جان مرجعیت در خطر است ؛
آری او مرد اندیشه و عمل در میدانهای خطر بود ؛ و هر جا لازم بود جانش را بر کف دست می گرفت و حاضر می شد ؛ او صریحا می گفت اولویت ما نجات ملت عراق و نجات شیعه است ؛ خواه عرب باشد یا فارس یا کرد یا غیر آن ؛ نه فلسطین !
و سیاست پان اسلامیسم و شعارهای ضد غربی در جنگ با صدام ؛ عامل روسیه شوروی را ؛ اشتباه می دانست .
زیرا هویت دشمن مطابق دلخواه ما نیست ؛ اینکار مانند آنست در جنگ با منصور دوانیقی عباسی ؛ بر ضد بنی امیه شعار دهیم ؛ یا در جنگ با بشار اسد بعثی عامل روسیه بر ضد امریکا خصومت بورزیم !
ازین رو سید عبدالمجید ؛ در یک هفته توقفش در نجف دو کار بزرگ انجام داد :
اول : تشکیل یک نیروی نظامی برای حفاظت از جان مرجع بزرگ آیه الله سیستانی ؛ زیرا که در آن هرج ومرج انتقال قدرت ؛ جان ایشان واقعا در خطر بود و هیچ کس به این خطر توجه نداشت ؛
دوم :در شرائطی که بعثی ها و پان اسلامیستها بدروغ از قول علمای شیعه و مقام مرجعیت حکم جهاد بر ضد غربیها می دادند ؛
سید عبدالمجید در اجتماع مردم در صحن حرم علوی سخنرانی کرد و گفت : روحانیت و مرجعیت شیعه در این جنگ بین صدام و غربیها بی طرف هست ؛ و خبر حکم جهاد علمای شیعه دروغ است .
و با این سخنرانی توطئه شیاطین بعثی و ناصبی را خنثی کرد.
و لذا بیشتر مبغوض عوامل نفوذی بعثی در کمیته انقلابی نجف (زیر نظر مقتدی صدر) واقع شد.
ازین رو درست زمانی که نیروهای مقتدی که به دنبال گرفتن تولیت و کلیدهای حرم نجف (از سید حیدر کلید دار متولی سابق حرم به بهانه وابستگی او به رژیم بعثی صدام) بودند ؛
و به دفتر او حمله کرده و در حال نزاع و کشمکش با او بودند ؛
سید عبد المجید برای زیارت وارد ایوان طلای حرم مطهر شد
وقتی این منظره را دید ؛
و بی خبر از بعثی های نفودی ؛ بقصد اصلاح بین مومنین ؛ بطرف آنها رفت ، ولی نفوذیها که با سید عبدالمجید از قبل دشمنی داشته و در کمین او بودند ؛
به وی (در مقابل ضریح مطهر ؛ وادی امن الاهی) حمله نموده و با ساطور او را زخمی نمودند !
و ایشان با حال خونریزی برای استمداد به طرف خانه مقتدی صدر بعنوان رئیس کمیته امنیت شهر پناه برد ؛
ولی نفوذی ها مجددا به وی حمله کرده و او را مقابل خانه مقتدی قطعه قطعه نمودند ؛ و تا یک شبانه روز بدنش روی زمین افتاده ؛ و کسی جرئت دفن او را نداشت ؛
تا اینکه عده ای مخفیانه جنازه او را از زمین بر داشته و در کنار پدر بزرگوارش کنار مسجد الخضرا دفن کردند !
ایکاش نهادهای حوزوی سمیناری در تبیین ابعاد و آثار انتفاضه شعبانیه و شرح حال رهبران آن بر گزار می کردند .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فرار مغزها به روایت فیلیپ ساپرکین بازیگر سریال گاندو