فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰متا دسترسی نوجوانان به اینستاگرام را محدود میکند
🔸شرکت متا مالک اینستاگرام، با انتشار پستی در وبلاگ رسمی خود از راهکارهای جدیدی برای محدود کردن دسترسی نوجوانان زیر ۱۸ سال به اینستاگرام خبر داد.
🔸متا با توسعه فناوری خود شیوه هایی برای راستی آزمایی سن کاربران در نظر گرفته و ارسال پیام خصوصی برای نوجوانان زیر ۱۸ سال را محدود کرده است.
🔸همچنین تبلیغات و محتوای حساس مانند درگیریهای مردم و تبلیغات مربوط به جراحی زیبایی را برای نوجوانان زیر ۱۸ سال محدود میکند.
🔸نوجوانان پس از ۶۰ دقیقه استفاده روزانه از اینستاگرام، اعلانهایی مبنی بر لزوم خروج از اینستاگرام دریافت خواهند کرد.
🔸والدین میتوانند بررسی کنند فرزندشان در ۷ روز گذشته با چه اکانتهایی در تماس بوده است و این امکان را دارند که دسترسی به اینستاگرام را برای فرزند خود محدود کنند.
🔸والدین همچین می توانند ببینند فرزندشان، در اینستاگرام به چه موضوعاتی علاقه دارد.
🔸طبق اعلام متا، این ویژگیهای جدید از ۶۰ روز آینده در آمریکا، انگلستان، کانادا و استرالیا برای اکانتها فعال میشود و در اواخر سال میلادی در اتحادیه اروپا فعال خواهد شد.
🔰 شبکه دولتی انگلیس از بیعرضگی و بیدر و پیکری اپوزیسیون شاکی شد!
🔸شبکه دولتی انگلیس دو سال بعد از فتنه پاییز 1401، تصویری تیره و تار از گروههای اپوزیسیون ایرانی ترسیم کرد.
🔸وبسایت بیبیسی به قلم حسین باستانی (نزدیک به حزب منحله مشارکت و بولتننویس دولت خاتمی) با وجود دفاع از براندازی مینویسد:
🔻در دو سال سپری شده از جنبش اعتراضی ۱۴۰۱، اختلافات داخلی اپوزیسیون و تاثیراتشان بر سرنوشت این جنبش، بهکرات مورد بحث ناظران قرار گرفتهاند. نفس این اختلافات، البته ریشه در تفاوتهایی ریشهدار داشته که انکار یا تقلیل آنها، واقعبینانه نخواهد بود.
🔻در عین حال اما، بعید است بتوان «شدت» و «نوع» درگیریهای جاری را، مستقل از اولویتهای امنیتی حکومت برای مهار اپوزیسیون تحلیل کرد. سخن از حکومتی است که بر اثر بیش از چهار دهه تلاش بسیار پیچیده، در زمینههای امنیتی -ازجمله نفوذ، خرابکاری، فریب و ضداطلاعات- تواناییهای بسیار بالایی دارد.
🔻در طول جنبش «زن، زندگی، آزادی»، نحلههای گوناگون اپوزیسیون، وعده براندازی سریع را دادند... ویژگی خاص این نوع «مبارزه» آن است که جریانهای سیاسی میتوانند سالهای متمادی، بدون پیشرفت در مقابله با حکومت، متناوبا توهم پیروزی داشته باشند.
🔻 در چنین حال و هوایی، پروژه براندازی به مبارزهای همیشگی برای «خالص» کردن اپوزیسیون تبدیل میشود. اگرچه، معلوم نخواهد بود که حد نهایت یا ملاک موفقیت این خالصسازی کجاست؟ به بیان دیگر، واضح نیست اپوزیسیون جمهوری اسلامی ایران باید دقیقا به چه میزانی «خالص» شود تا پس از آن، امکان مبارزه واقعی با حکومت را داشته باشد؟
🔸بیبیسی در ادامه خواستار پرهیز از بازخوانی گذشته متناقض گروههای اپوزیسیون شده و مینویسد: شاید به سختی بتوان در جنبشهای دنیا، چهرههای معترضی را پیدا کرد که در گذشته خود، سابقهای از تشخیصهای غلط، منفعتطلبیها، تغییرجهت دادنها یا اظهارنظرهای متناقض نداشته باشند.
🔸در واقع به نظر میرسد که حداقل بخشی از شرکتکنندگان در تجمعات اولیه، بنا بر ملاحظاتی در تجمعات جدید حاضر نشدند که به فضای رقابت میان جریانهای رقیب ارتباط داشتند. ملاحظاتی از قبیل آنکه ظاهر شدن در کنار حامیان جریانهای متفاوت، تبعات حیثیتی غیرقابل پیشبینی به دنبال داشته باشد. جناحهای متخاصم اپوزیسیون ایران است، حتی قادر به استفاده از فرصت سفر ابراهیم رئیسی، رئیسجمهور وقت به نیویورک در شهریور ۱۴۰۲ نبودند -فرصتی تاریخی که یک سال پس از شروع جنبش مهسا به وجود آمد.
🔸در نهایت، کماکان تضمینی وجود ندارد که، ولو در صورت پیشبینیهای تشکیلاتی و رعایت خط قرمزهای مورد توافق، جنبشهای اعتراضی از پروژههای نفوذ یا خرابکاری نهادهای امنیتی در امان بمانند. نکته مهم اما این است که اگر جریانهای مدعی مبارزه با سیستم، حتی توانایی تعیین و رعایت خط قرمزهایی محدود را در رقابتهای داخلی خود نداشته باشند، انتظار دوام آوردن آنها در برابر پروژههای ویرانگر حکومتی، ریشه در واقعیت نخواهد داشت. مهمتر آنکه اگر اپوزیسیون، در چنین ابعادی در مقابل نفوذ یا خرابکاری حکومت بیدفاع باشد، تصور هر نوع نقشآفرینی «واقعی» آن در معادلات سیاسی، از اساس منتفی خواهد بود.
#خبر_ویژه
🔰 سردرگمی آمریکا در مواجهه با قدرت نوظهور چین
👤 #امین_الاسلام_تهرانی
🔸چنانکه بارها نوشته شده و احتمالاً خوانندگانِ این سطور بارها خوانده و شنیدهاند تمرکز بر روی چین سیاستِ کلی آمریکا و مطابق با استراتژی امنیت ملی این کشور است و با رفت و آمد و رؤسای جمهور تغییری نمیکند؛ چرا که سرعت پیشرفت چین در سالهای اخیر غرب (با محوریت آمریکا) را شدیداً نگران کرده است، از آن رو که پیشرفت چین را مساوی با افول خود تفسیر میکنند. کارشناسان بارها یادآوری کردهاند، چین و آمریکا قطعاً در یک رویارویی تندِ «اقتصادی، سیاسی، دیپلماتیک و امنیتی» هستند. اما اگر کمی دقت کنیم متوجه خواهیم شد که چین به یک «مسئله» و یا دقیقتر به یک «مسئله بغرنج» برای آمریکا تبدیل شده است، به گونهای که میتوان سردرگمی آمریکاییها در مواجهه با آن دید.
🔸اهمیت یافتن چین برای آمریکا در سالهای گذشته کاملاً مشهود است، امّا مواجهه آمریکاییها با چین همواره یک مواجهه استراتژیک نبوده است و رنگی از مواجهه هیجانی نسبت به چین در سیاست آمریکا هم در مباحث حزبی و سیاست داخلی و هم سیاست خارجی این کشور هویداست.
🔸وضع بهگونهای است که «استیو بنن»، استراتژیست راستگرای معروف، گفته است که تنها راه پیروزی ترامپ آن است که او خطر چین را بسیار زیاد برجسته کند و خود را مرد میدان با مبارزه با چین معرفی کند. معنای این حرف آن است که بایدن برای مبارزه با خطر چین ضعیف است!
🔸این مواضع در حالی مطرح میشود که رابطه آمریکا و چین، رابطه دوجانبه پیچیدهای است که از سنخ روابط معمولِ بین قدرتهای بزرگ نیست و جنبههای عمیقی مخصوصاً در بعد اقتصادی و اجتماعی دارد.
🔸در این شرایط چین همچنان راه خود را میرود. آمریکا مبتلا به ترس مبتنی بر از دست دادن موقعیت جهانی خود در مقابل قدرتِ نوظهورِ چین است. افزون بر این، آمریکا همچنان در پی نمایشِ قدرت و قدرتنمایی به منظور رعبافکنی مخصوصاً در مناطق پیرامونی چین، به ویژه در تایوان است؛ اما چین، به نظر میرسد، با اعتماد به نفس برخورد میکند. چین حالا نه فقط به تکنولوژیهای پیشرفته دست پیدا کرده بلکه توانسته است اینها را به کالاهای تجاری تبدیل کند و با این تحول زنجیرههای متعددی از وابستگی متقابل با کشورهای مختلف از جمله با آمریکا ایجاد کند.
🔸ثروتمند و تکنولوژیک شدن چین به این کشور امکانِ قدرت گرفتن در سایر حوزهها را نیز داده است و چین حالا با پروژههای گوناگونی خود که یکی از مهمترینِ آنها « یک کمربند، یک راه» است، به طرحی برای پیشرویِ آرام و استراتژیک در سطح جهانی دست زده است. در نهایت باید توجه داشت که تنش بین آمریکا و چین که بسیار هم جدی است کوتاهمدت نخواهد بود و تا مدتها با جامعه جهانی خواهد ماند. حتی شاید بتوان ادعا کرد که آیندۀ نظام بینالمللی در گرو نهائی شدن و مدیریت این رابطه است که به سرعت و به راحتی به سرانجام نمیرسد.
🔰پزشکیان: حادثه لبنان نشان داد آمریکاییها اگر چه در ظاهر ادعا میکنند خواستار آتشبس هستند، اما در عمل تمام قد از جنایت، کشتار و ترورهای کور رژیم صهیونیستی، حمایت میکنند
🔸رئیسجمهور در جلسه هیئت دولت با اشاره به وقایع روز گذشته در لبنان:
🔸اینکه از ابزارهایی که به شکل مرسوم برای ارتقای آسایش و رفاه حال بشر ساخته شدهاند، به عنوان ابزار ترور و نابودی علیه کسانی که نگاه آنها با ما همسو نیست، استفاده شود، گواه سقوط انسانیت و غلبه خوی وحشیگری و جنایتپیشگی است.
🔸این رخداد یک بار دیگر نشان داد که کشورهای غربی و آمریکاییها اگر چه در ظاهر ادعا میکنند که به دنبال برقراری آتشبس هستند، اما در عمل تمام قد از جنایت، کشتار و ترورهای کور رژیم صهیونیستی، حمایت میکنند.
🔸علاج اصلاح این وضعیت و قطع زنجیره ظلم و جنایات رژیم صهیونیستی و حامیانش علیه فلسطینیان مظلوم و جهان اسلام، وحدت و انسجام مسلمانان و کشورهای اسلامی است.
🔰 تمهیدات ویژهی پاچهگیری برای منتقدان!
🔻میتوانستم و راحتتر بود که از کنار اهانتهای دستگاه پروپاگاندای حامی دولت با سکوت عبور کنم. آنها به ساکتها احترام میگذارند و برای غیر ساکتها تمهیدات ویژهی پاچهگیری و لجنمالی و... اندیشیدهاند.
🔸اما دیدم سکوت، غیرمنصفانه است. "وفاق" خوب است و ضروری. اما اگر به اسم رمزی برای خفه کردن دیگران و انگ و برچسب زدن به منتقدان بدل شود، سرآغاز استبداد رأی و تضییع حقوق عامه و کینهتوزی سازمان یافته علیه منتقدان خواهد بود.
🔸برای من واضح است که تندروهای اصلاحطلب از "وفاق" مارپیچ سکوتی خواهند ساخت که هم انتقادات را در نطفه خفه کند و هم حاشیه امنی برای مرزشکنی و قبحزدایی از رفتارهای ضد مردمی خودشان فراهم کند. راه شکستن این مارپیچ سکوت، چیست؟ پاسخ روشن است.
بدترین ظلم را به مردم و شخص آقای پزشکیان همین تندورهایی خواهند کرد که "وفاق" را به عنوان یک ضرورت ملّی، به ضد خودش -ابزار خصمانه تسویه حساب سیاسی و حزبی- تبدیل میکنند.
وحید یامینپور
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لحظه به خاک سپردن یک گربه توسط سگ در #غزه
صفحه شخصی مَکلِمور رپر آمریکایی با ۶میلیون دنبال کننده در حمایت از #فلسطین
اینجا سلبریتی ما تازه یاد گرفته بعد از پرداختن به همجنسبازی و انتقاد به نوح(ع) به خدا هم انتقاد کنه🤦♂
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ناجی زائران کربلا در خانۀ ابدیاش آرام گرفت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آتش به سینه داری اگر شعله ور مباش
هیزمبیارِ سوختن خشک و تر مباش
#هفته_وحدت
این منطق شیعیان بابصیرت است:
🗣 حسین ابراهیمی 🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فرزند_ایران 🇮🇷
🎥 شهریارِ شعر و ادب ایران محمدحسین بهجتتبریزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹محفل، مرزهای ایران را در نوردید و در لاهور پاکستان غوغا به پا کرد
🔺در خارج از مرزهای ایران و در شهر لاهور پاکستان، بیش از ۸۵ هزار نفر برای حضور در محفل بزرگ قرآنی علیحبالنبی(ص) گرد هم آمدند و جشن میلادالنبی را با حضور میزبانان برنامه #محفل (حامد شاکرنژاد، احمد ابوالقاسمی و حجتالاسلام قاسمیان) برگزار کردند.
🔺این مراسم با چنین جمعیتی، به عنوان بزرگترین اجتماع پاکستان شناخته میشود.
🔺محفل پیش از این بزرگترین محفل قرآنی جهان را در حرم مطهر امام رضا (ع) برگزار کرده بود.
امشب ای ماه به درد دل من تسکینی
آخر ای ماه تو همدرد من مسکینی
کاهش جان تو من دارم و من می دانم
که تو از دوری خورشید چها می بینی
تو هم ای بادیه پیمای محبت چون من
سر راحت ننهادی به سر بالینی
هر شب از حسرت ماهی من و یک دامن اشک
تو هم ای دامن مهتاب پر از پروینی
همه در چشمه مهتاب غم از دل شویند
امشب ای مه تو هم از طالع من غمگینی
من مگر طالع خود در تو توانم دیدن
که توام آینه بخت غبار آگینی
باغبان خار ندامت به جگر می شکند
برو ای گل که سزاوار همان گلچینی
نی محزون مگر از تربت فرهاد دمید
که کند شکوه ز هجران لب شیرینی
تو چنین خانه کن و دلشکن ای باد خزان
گر خود انصاف کنی مستحق نفرینی
کی بر این کلبه طوفان زده سر خواهی زد
ای پرستو که پیام آور فروردینی
شهریارا گر آیین محبت باشد
جاودان زی که به دنیای بهشت آیینی
#شهریار
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 من میتوانستم گناه کنم ...!
⭕️ خاطرهای از شهید احمدعلی نیّری
📕 برشی از کتاب های