📌 اسرائیل ثبت احوال سوریه را بمباران کرد! چرا؟
بیژن پیروز - استاد روابط بین الملل دانشگاه تهران: اسرائیل ساختمان ثبت احوال سوریه را هم بمباران کرده که شاید یکی از دلایل آن، سوری جا زدن همه خارجیهایی باشد که این روزها وارد این کشور شدهاند. تمام مراکز اطلاعاتی و علمی هم مورد هدف قرار گرفتهاند. جوخههای ترور افراد متخصص هم از قبل تشکیل شده بودند.
💢 #رهبری بی بدیل و خانواده ای کم نظیر
#همسررهبرمعظم_انقلاب، خانم منصوره خجسته باقرزاده متولد سال ۱۳۲۶ در مشهد است.
پدر ایشان، محمداسماعیل خجسته باقرزاده از کاسبان مشهد بود. ایشان و رهبر معظم انقلاب در سال ۱۳۴۳ با یکدیگر ازدواج کردند.
#فرزندان؛
امام خامنه ای دارای ۴ پسر و ۲ دختر هستند:
سید مصطفی، سید مجتبی، سید مسعود، سید میثم، سیده بشری و سیده هدی.
« سید مصطفی خامنه ای »
حجت الاسلام سید مصطفی خامنه ای متولد سال ۱۳۴۴ در مشهد است.
سید مصطفی خامنه ای در قم سکونت دارد و مشغول به درس و کار طلبگی است. وی از اساتید سطوح عالیه حوزه علمیه قم است.
سید مصطفی خامنه ای در جنگ هشت ساله تحمیلی شرکت داشت. وی در اسفند ماه سال ۶۳ در عملیات بدر حاضر بود. حضور او در جبهه های جنگ مقارن با ریاست جمهوری پدرش بود و به سبب اینکه وی در آن زمان برای مدتی در جنگ مفقود شده بود، میان بعضی از مسئولان کشور نگرانی هایی به وجود آمد. وی پس از گذشت مدتی، در تاریخ ۲۸ اسفند سال ۶۳ به خانه بازگشت.
همسر سید مصطفی خامنه ای، دختر آیت الله عزیزالله خوشوقت، از اساتید حوزه علمیه است.
« سید مجتبی خامنه ای »
حجت الاسلام سید مجتبی خامنه ای متولد سال ۱۳۴۸ در مشهد است.
تحصیلات دبیرستان خود را در مدرسه علوی گذراند. نخستین استادان دروس حوزوی او سید محمود هاشمی شاهرودی و پدرش بودند و در سال ۷۸، برای تحصیلات حوزوی وارد حوزه علمیه قم شد. وی در حال حاضر در قم به تدریس دروس حوزوی مشغول است.
سید مجتبی خامنه ای در سال ۶۵ زمانی که ۱۷ سال داشت به جبهه رفت و عضو گردان حبیب ابن مظاهر شد که از معروف ترین گردان های لشکر ۲۷ محمد رسولالله بود. او در چند عملیات از جمله بیتالمقدس ۲، بیت المقدس ۳، بیتالمقدس ۴، والفجر ۱۰ و مرصاد حضور داشت.
سید مجتبی خامنه ای داماد غلامعلی حداد عادل است. وی در سال ۷۸ با زهرا حداد عادل، دومین دختر غلامعلی حداد عادل ازدواج کرد.
« سید مسعود خامنه ای »
حجت الاسلام سید مسعود خامنه ای که با نام محسن هم شناخته می شود، متولد سال ۱۳۵۳ است.
در حوزه علمیه قم تحصیل کرده و در حال حاضر نیز در آنجا به تدریس مشغول است. وی عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم است.
همسر سید مسعود خامنه ای، سوسن خرازی، دختر آیت الله محسن خرازی، از اساتید حوزه علمیه قم است. آیت الله خرازی همچنین برادر کمال خرازی (وزیر خارجه پیشین ایران) و پدر سید محمدصادق خرازی، از سیاستمداران به نام ایرانی است.
« سید میثم خامنه ای »
حجت الاسلام سید میثم خامنه ای متولد سال ۱۳۵۷ است.
دانش آموخته حوزه علمیه تهران است و سابقه شرکت در درس خارج فقه پدر خود را دارد
وی در حال حاضر، در حوزه علمیه تهران مشغول تدریس است و با دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب همکاری دارد.
همسر سید میثم خامنه ای دختر محمود لولاچیان، از بازاریان متدین تهران است.
« سیده بشری خامنه ای »
سیده بشری خامنه ای متولد سال ۱۳۵۹ و همسر محمدجواد محمدی گلپایگانی، فرزند حجت الاسلام محمد محمدی گلپایگانی، رئیس دفتر رهبری است.
محمدجواد گلپایگانی از اساتید روحانی کشور است که در دانشگاه به تدریس متون حقوقی به زبان فرانسه اشتغال دارد.
« سیده هدی خامنه ای »
سیده هدی خامنه ای، متولد سال ۱۳۶۰ و همسر دکتر مصباح الهدی باقری کنی، فرزند آیت الله محمدباقر باقری کنی از علمای تهران است.
دکتر مصباح الهدی باقری کنی دارای مدرک دکتری تخصصی مدیریت بازاریابی گرایش بازاریابی بین المللی از دانشگاه تربیت مدرس تهران است. وی عضو هیئت علمی و استاد دانشگاه امام صادق است و در حوزه بازاریابی اسلامی، بازاریابی سیاسی و مدیریت اسلامی، مقالاتی منتشر کرده اند.
سلامتی امام خامنه ای و خانواده ی معظم له، صلوات
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌀نهایت زن زندگی آزادی..🦮🦮🦮
🔖 به زودی فتنه هایی پیش رو خواهید داشت که کل شهدا آرزوی حضور به جای شما را خواهند داشت!
آن روز من نیستم، ولی شما پشت آقا را خالی نکنید...
شهید قاسم سلیمانی
🍃🥀عضویت در کانال کشتی نجات
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
والله والله والله از مهمترین شئون عاقبت بخیری رابطه قلبی و دلی و حقیقی ما با این حکیمی {رهبر معظم انقلاب} است که امروز سکّان انقلاب را به دست دارد.
#سرباز_ولایت✌️🇮🇷🇮🇷🇮🇷
▪️كانال 12 عبری به نقل از یک افسر ارشد ارتش رژيم صهيونيستی: حتی اگر 20 سال در نوار غزه بمانیم، موفق نمیشویم به آخرین راكتی که حماس در اختیار دارد برسیم
| اخبار سپاه پاسداران
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥قالیباف رئیس مجلس: قانون عفاف و حجاب ۲۹ آذر ابلاغ خواهد شد
🔹در مصاحبه ۳ هفته گذشته رئیس مجلس درباره ابلاغ قانون عفاف و حجاب به این اشاره داشتند که البته قانون ۲۹ ام ابلاغ خواهد شد اما مورد توجه رسانه ها قرارنگرفت.
🔹آقای قالیباف در کنفرانس خبری به ابلاغ قانون در تاریخ ۲۹ آذر ماه تصریح نمود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴دومینوی مرموزانه اسرائیل برای ایران
🔹اسرائیل برای ایران یک تئوری معروف را استراتژی خود کرده است؛ تئوری دومینو!
🔹گزارشی را که خواهید دید به پردهبرداری از رازهای پنهان این نبرد و این تئوری میپردازد.
🔹در این ویدئو، حقیقتی را خواهید دید که تاریخ را تغییر داد. رازهایی که هیچکس جرات بیانشان را نداشت!
✅
حجت الاسلام سلیمی، عضو هیات رئیسه مجلس: دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی خواستار توقف روند ابلاغ قانون عفاف و حجاب تا زمان ارائه لایحه اصلاحی از سوی دولت شده است😁😐
شاعرانه
چون شاعری از شعر و تصویر تو لبریزم
فصل بهاری تو ولی من مثل پاییزم
با بغض دردآلود و مبهم در هوای تو
از اشتیاق و حسرت و اندوه سرریزم
من شاخه ای خشکیده ام در فصل بی باری
بر رهگذرها جای میوه شعر می ریزم
نه تیشه فرهاد دارم نه دل مجنون
نه مثل تیمورم نه اسکندر نه چنگیزم
با شوق دیدارت همیشه در تب وتابم
من از دیار شهریارم اهل تبریزم
از هجمه طعن و شماتت، درد رسوایی
یکدم امانی نیست تا یک لحظه بگریزم
بین هوا و عشق در تردید و تدبیرم
ره را نشانم ده که من با خود گلاویزم
با یاد تو آسوده سر را می نهم بر خاک
با ذکر نامت زنده دل از خاک می خیزم
من هر چه باشم در هوایت مست و مدهوشم
کُند است اگر طبعم خیالت می کند تیزم
#مدهوش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 بیخود نیست به این آقا میگویند شیردل...
🔸بخشی از مستند جاذبه؛ گوشههایی دیده نشده از دیدارهای متعدد رهبر انقلاب با خانوادههای معزز شهدای مدافع حرم
گزارش خبری تحلیلی کیهان
🔰 جابهجایی اولویتها صدای حامیان دولت را هم درآورد
🔸سرگرم شدن دولت به حاشیهها و اتخاذ تصمیمات تورمزا به جای توجه به معیشت مردم، انتقاد کارشناسان و حامیان دولت را هم درآورده است.
🔸فرشاد مومنی در واکنش به حذف ارز نیما: «سیاستهای ارزی جدید دولت چهاردهم، بازی با آتش است؛ بهجای این تصمیمات شتابزده، باید برنامهای تولیدمحور و عدالتمحور برای آرامش مردم تدوین شود.»
🔸محمدباقر نوبخت: «آقای رئیسجمهور ... با وجود آگاهی حضرتعالی از سه سال فشار تورم بالای ۴۰ درصدی به مردم (ناشی از همبستگی نرخ تورم با نرخهای ارز آزاد و ترجیحی)، چرا اولویت مهار تورم در چنین شرایطی از دستور کار دولت شما خارج شده است؟»
🔸در پی جدیدترین تصمیم دولت، بالاخره وزیر اقتصاد به مراد خود رسید و ارز نیما را بدون فراهم بودن مقدمات آن، یکباره حذف کرد.
🔸در شرایطی که انتظار میرفت دولت معیشت مردم را در اولویت قرار دهد، وزیر اقتصاد دغدغه فیلترینگ دارد و دیگر مسئولان با موضوعاتی نظیر قانون حجاب، گشت ارشاد و FATF سرگرم هستند.
🔸در همین حال، سهامداران و کارفرمایان انتخاباتی به مهرهچینی در شرکتهای دولتی، هیئتمدیرههای شستا، بانکها و سایر دستگاههای اقتصادی مشغولند.
🔸یک استدلال دولتیها برای اینکه به عنوان مثال نباید قانون حجاب اجرا شود، این است که وضعیت معیشت مردم خوب نیست، اما خودشان به عنوان مسئولان امر، برای بهبود معیشت طبقات فرودست کاری نمیکنند. به عبارتی، نسبت به نتایج ترک فعلهای خودشان هشدار میدهند!
#تیتر_یک🏴
🔰 از سانسور خبر تا بزککاری افزایش دستوری قیمت ارز!
🔸تصمیم ناگهانی دولت و بانک مرکزی در حذف ارز نیمایی که موجب گرانی ۱۷ هزار تومانی قیمت در بازار آزاد شد، بازتابهای عجیب و قابل تأملی در روزنامههای مدعی اصلاحات و حامی دولت داشت.
🔸خبری اقتصادی با این اهمیت که حتماً تاثیرات جدی بر بازار دارد، در برخی روزنامهها از جمله اعتماد و شرق و سازندگی و آرمان و... حذف شد و مطلقاً راهی به صفحه اول نیافت. برخی دیگر اما به جای سانسور تصمیم گرفتند به تحریف و بزک این تصمیم تورمزا بپردازند.
در این زمینه روزنامه دولتی ایران، تیتر زد: «حذف نیما به مهار تورم کمک میکند/ پایان قیمتگذاری دستوری ارز؟». این روزنامه البته توضیح نداده که قیمت غیر دستوری(!) کجا کشف میشود؟ در کانالهای جعلی تلگرامی و توسط دلالان؟! دستگاهها طی چند ماه اخیر با همین ادبیات تخطئه قیمتگذاری دستوری، قیمت خودرو و نان و لبنیات و دارو و گاز و برق و بلیت قطار و کالاهای اساسی را گران کردهاند و توضیح هم نمیدهند که قیمت کجا به تعادل میرسد و با ثبات میشود تا مردم لااقل برای یک سال مطمئن باشند که قیمت تغییر نمیکند؟! به یک معنای دیگر میتوان گفت که دستور اخیر دولت در واقع دستوری برای افزایش قیمت ارز بوده است!
🔸اما روزنامه هم میهن، تیتر «عبور از نرخ ارز مداخلهای» را برای خبر خود انتخاب کرده و نوشت: سامانه ارز توافقی از روز شنبه شروع به کار کرد. با شروع کار بازار توافقی، برخی کانالهای بورسی از نرخ 65هزار تومانی برای دلار توافقی در معاملات نیما خبر دادند، ولی این نرخ از سوی منابع رسمی تأیید نشد. با وجود تکذیب نرخهای بالای ۶۰ هزار تومان اما پیشبینیها حاکی از رشد قیمت ارز توافقی نسبت به ارز نیمایی است. این اقدام مورد حمایت دولت نیز هست چراکه معتقد است با افزایش نرخ ارز توافقی، فاصله قیمت با بازار آزاد کم خواهد شد.
🔸اما روزنامه اعتماد که به رئیس شورای اطلاعرسانی دولت تعلق دارد، اصل خبر را درز گرفته و به جای آن، تیتر زد: «رکوردشکنی تاریخی بورس؛ هیجان خرید در بورس». این روزنامه نوشت: «در روز ورود نرخ برابري دلار به ريال بازار آزاد به كانال جديد 75 هزارتوماني، بازار سرمايه نيز بالاخره از لابهلاي اتفاقات و حواشي سال 1403 عبور كرد و شاخص كل به قلهاي رسيد كه در آن يكشنبه سياه 16 ارديبهشت ماه سال گذشته را از دست داده بود و به شنبه سبز رسيد. چنانكه شاخص كل بورس در آغاز هفته آخر پاييز 1403 با صعود پرقدرت 58 هزار واحدي وارد كانال 2.6 ميليون واحدي شد و تمامي شاخصهاي بورس و فرابورس يكدست سبزپوش بودند. از مهمترين اخبار تاثيرگذار بازار طي روزهاي اخير ميتوان به پايان فعاليت سامانه ارز نيمايي و شروع سامانه ارز توافقي اشاره داشت».
🔸چنان که روشن است تقریباً هیچ یک از روزنامههای حامی دولت اشاره به آثار تورمی تصمیم ناگهانی دولت درباره حذف ارز نیمایی و گران شدن نرخ ارز در بازار نکردهاند.
#خبر_ویژه🏴
🔰 این همسایه دیگر قابل اعتماد نیست!(۱)
👤 #حسن_رشوند
🔸زمانی که ترکیه در سالهای آغازین دهه ۲۰۰۰ بر اساس سیاست «به صفر رساندن مشکلات با همسایگان» یعنی همان دکترین حزب عدالت و توسعه در سیاست خارجی، ترکیه جدید را با تابلوی ارتباط با همسایگان رونمایی کرد و اردوغان که تجربه شهرداری استانبول را پشت سر گذاشته بود، این بار در مقام نخستوزیری، مجری سیاستی شده بود که میتوانست شرایط منطقه را با آن چیزی که امروز از سوی این کشور دنبال میشود، متفاوت کند.آنچه در افکار عمومی از سیاست اردوغان در مقام نخستوزیری و ریاست جمهوری تا پیش ازحملات تروریستها به سوریه در سالهای ۲۰۱۲ به بعد وجود داشت، اعتماد به این سخن اردوغان بود که گفته بود: «ما بر اساس این دکترین حرکت میکنیم. به همین دلیل نمیخواهیم در مرز ما با سوریه مشکل پیش بیاید.» بعدها در جنگ سوریه و حمایت اردوغان از تروریستها و ایجاد ناامنی در سوریه ثابت شد که او در عمل، صحنهگردان بحران در سوریه است و نه تنها سیاست به صفر رساندن مشکلات با همسایگان را دنبال نمیکند، بلکه هر روز بر مشکلات دو ملت سوریه و ترکیه که تا پیش از ۲۰۱۲ تقریبا روابط خوبی با هم داشتند، افزوده است.
🔸اما آن چیزی که اردوغان در منطقه دنبال میکرد احیای خلافت عثمانی است و خود را در مقام خلیفهای میبیند که با پایان حکومت عثمانی، مناطق سوریه را از دولت عثمانی جدا کرده بود. اردوغان فراموش کرده است که اگر قرار باشد مبنای تقسیمبندی امروز جغرافیای منطقه، حاکمیت دولتها در قرن گذشته باشد، بسیاری از مناطق موجود دستخوش تغییرات خواهد شد و مدعیان زیادی هستند که دولت امروز ترکیه و شخص اردوغان در میان آنها محلی از اعراب نخواهد داشت. در روزهای اخیر شاهد این «توهّم اردوغان» در سخنرانیاش در هشتمین کنفرانس منطقهای حزب «عدالت و توسعه» بودیم که با اشاره به تحولات سوریه و برکناری دولت بشار اسد، میگوید: رهبران اپوزیسیون ترکیه همیشه میپرسند که ترکیه در سوریه چه میکند؟ و در پاسخ میگوید: «من به آنها میگویم، آیا میدانید که چرا ترکیه در سوریه است و چرا این مواضع را دارد. اگر منطقه پس از جنگ جهانی دوم تقسیم نمیشد، شهرهای حلب، شام، حماه و حمص همانند شهرهای غازی عنتب، استانبول به عنوان شهرهای ترکیه باقی مانده بودند و ما همچنان در یک کشور واحد بودیم.»
درباره رفتار امروز رئیسجمهور ترکیه و اهداف آشکار و پنهان او در سوریه چند نکته گفتنی وجود دارد:
🔻۱- مداخله ترکیه در جنگ داخلی سوریه ابتدا به صورت دیپلماتیک آغاز شد و بعداً به صورت نظامی تشدید شد. دخالت دولت ترکیه در طول این ۱۳ سال به تدریج صورت گرفته است و از دخالتهای دیپلماتیک، تبدیل به کمکهای نظامی به تروریستها در ژوئیه ۲۰۱۱ و درگیریهای مرزی در سال ۲۰۱۲ به مداخلات نظامی مستقیم بین سالهای ۲۰۱۶ و ۲۰۲۲ و این آخری، حمایت آشکار از «تحریرالشام» و گروههای منتسب به آن و تسلیح آنها تا حصول نتیجه و سقوط دولت قانونی بشار اسد و اشغال شهرها و پایتخت سوریه رسید. ترکیه محل عبور تمام افراد تروریست از قفقاز، چچن و... همراه با خانوادههایشان به سوریه بود. لذا این سؤال مطرح است که اگر مشکل و نگرانی ترکیه تروریسم است چرا مرزهای این کشور در طول ۱۳ سال به محل عبور تروریست تبدیل شده است؟
🔻ادامه دارد...
🔰 این همسایه دیگر قابل اعتماد نیست!(۲)
👤 #حسن_رشوند
🔻۲- رئیسجمهور ترکیه پس از سقوط دولت اسد و استقرار تحریرالشام بر دمشق جملهای گفت که موجب تعجب همه کسانی شد که بیش از یک دهه است تحولات منطقه و رفتار دولت ترکیه را رصد میکنند. او گفت: «قرن دوم ترکیه آغاز شده است و ما در آستانه ورود به یک دوره جدید هستیم و ما به راه خود در مبارزه و از بین بردن تروریسم ادامه خواهیم داد.» این ادبیات از جنس همان ادبیاتی است که مکرر توسط مقامات آمریکایی در منطقه مطرح میشود. آمریکاییها داعش را به وجود آوردند و آنها را تا دریافت سلاحهای سنگین تجهیز کردند و به جان ملت مظلوم عراق و سوریه انداختند و سپس تیغ بر کشیدند و به ظاهر به دنبال نابودی آنها بر آمدند و این در حالی بود که همه میدانستند آبشخور این جماعت خونریز از کجاست. این سیاست نخنمای آمریکاییها امروز توسط اردوغان نسبت به گروههای تروریستی موجود دنبال میشود تا پاسخی برای افکار عمومی به خواب رفته این روزگار که با سقوط اسد و دمشق هورا میکشند و نمیبینند که چه کسی این روزها فرش قرمز را زیر پای تروریستها در سوریه پهن کرده است و هم اینکه او هم در جرگه کسانی باشد که در زیر آتش کینه تروریستها و کشتار صهیونیستهای کودککش در غزه، در همایشهای بینالمللی مبارزه با تروریسم بادی به غبغب آورده و در مذمت پدیده تروریسم سخنرانی غرّا سر دهد!
🔻۳- اردوغان را باید یک اپورتونیست یا فرصتطلبی که از شرایط وخیم اقتصادی ملت سوریه در حالی که آنها با دو مقوله ناامنی و گرسنگی دست و پنجه نرم میکردند، دانست.در چنین شرایطی ترکیه بهجای کمک به چنین ملتی در بستر نشستهای «آستانه» که سالهاست متعهد به تعهداتی در آن نشستها شده بود و هیچوقت تعهدات خود را انجام نداد، با استقرار چند گروه مسلح بر سرنوشت ملت سوریه تا مدتها، بیثباتی سیاسی را برای آنها به ارمغان آورد. ترکیه اردوغان به عنوان صحنهپرداز و سیاستگذار این عرصه از سرگرمی روسیه در جنگ اوکراین و همچنین درگیری محور مقاومت در لبنان و غزه بهعنوان یک فرصت، سوءاستفاده کرد تا به اهداف پشت پرده خود جامه عمل بپوشاند. در پرونده سوریه، آنکارا با بهرهگیری از استانداردهای دو گانه از یکسو، خود را حامی ملت فلسطین و همراه با مقاومت توصیف کرده و لب به سرزنش رژیم صهیونیستی میگشود و از طرف دیگر، ضمن توافق محرمانه با رژیم صهیونیستی یک روز پس از آتشبس لبنان در یک برنامه مشترک حرکت تروریستها به سمت مرکز سوریه و سقوط بشار اسد را سازمان داد که به فراخور آن کریدور حمایتی محور مقاومت که تا مدیترانه امتداد یافته بود را قیچی کند. اما برای روشن شدن اینکه در شرایط فعلی ترکیه در سوریه چه اهدافی را دنبال میکند، میتوان به انگیزههای اعتقادی، امنیتی، چشماندازهای اقتصادی، حل مشکل پناهجویانی که در ترکیه هستند و... اشاره کرد.
🔻۴- اما آنچه مسلم است اینکه با همه غرور کاذب پیروزی که امروز اردوغان از سقوط دولت اسد و بههم ریختگی وضعیت سوریه دارد، افق روشنی پیش روی دولت اردوغان متصور نیست. ورود تحریرالشام و شش گروه اقماری آن که بعضا اهداف متفاوت و متضادی با هم دارند نوید یک جنگ جدید که ترکیه با وجود آگاهی از مواهبش، دست داشتن در آن را انکار میکند، خالی از خطر برای دولت اردوغان نیست. واقعیت این است با توجه به شناختی که از گروههای مسلحی که تابع هیچ ضابطه رسمی و دیپلماتیک نیستند، این نگرانی وجود دارد که چه بسا گروههایی که امروز توسط دولت ترکیه تسلیح و پشتیبانی میشوند روزگاری نه چندان دور، لوله تفنگ خود را به سمت مرجع شکلدهنده خود تغییر دهند.اردوغان این واقعیت را باید در نظر داشته باشد که وارد یک قمار خطرناک شده است. امروز ترکیه در حال بازی با آتش است، هرچند دولتمردانش معتقد باشند که میتوانند این بازی را کنترل کنند. اما ترکیه باید بداند هنوز در آغاز راه است و پیامدهای بلندمدت قماری که شروع کرده است و امروز دامن سوریه را گرفته، چه بسا در آینده نه چندان دور، برای رژیم او همچون رژیم بشار اسد بنیان برافکن باشد.
#یادداشت_روز
🔰 رونمایی فایننشالتایمز از عصر جدید خشونت سیاسی در آمریکا
🔸روزنامه «فایننشال تایمز» در مطلبی از ظهور «عصر جدیدی از خشونت سیاسی در جامعه آمریکا» خبر داد که در آن «جانیان و قاتلان، قهرمانند و هنجارهای انسانی از هم گسیخته و فروپاشیدهاند.»
🔸روزنامه انگلیسی «فایننشال تایمز» در گزارشی از ظهور «عصر جدید خشونت سیاسی در آمریکا» خبر داده و نوشته است: «پوپولیسم خشونتبار همراه با از هم گسیختگی و فروپاشی هنجارها در جامعه آمریکا رو به افزایش است. به نوشته این روزنامه، قتل هفته گذشته برایان تامپسون، مدیر اجرائی یک شرکت بیمه در نیویورک که به نظر میرسد انگیزه پشت آن بدخواهی و نیت شوم نسبت به این شرکت آمریکایی بوده، تازهترین نشانه از وقوع دوران جدیدی از خشونت در آمریکا است». نویسنده سپس، موضوع مورد توجه در مورد خشونت سیاسی جاری در جامعه امروز آمریکا را، «میزان حمایت عمومی چشمگیر از آن» میداند. از جمله قهرمانسازی از «لوئیجی مانجیونه» مرد متهم به قتل تامپسون، در برخی رسانههای اجتماعی از نمونههای این دست حمایتها عنوان شده است.🏴🏴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ نماز والدین برای عاقبت بخیری فرزندان
👤حجتالاسلام رفیعی🌹🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام صبح بخیر برای سلامتی وفرج اقا جانمان امام زمان(عج)به نیابت از امواتمان وهدیه شب اول قبرمان 14 صلوات بفرستیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 #افشاگری رهبر انقلاب و بی خیالی مسئولین!!!
🔹مأموریت گروه بحران چیست؟
🔹چه کسانی مأموران گروه بحران در ایران هستند؟
🔹 موضوعات بحران ساز در ایران کدامند؟
#اسرار_پشت_پرده از یک گروه بحران ساز در کلیپ بالا آمده است؛ لطفاً در نشر آن سهیم باشید.
👇به ما بپیوندید:
ایتا / بله / تلگرام/ اینستاگرام
کانال ساماندهی مهاجرین👇👇
بعد زهرا، بعد زینب، از همه زنها سری
ای تمام مادران قربان تو نامادری...
#جبهه_مقاومت
#وفات_حضرت_ام_البنین