#اعلامیه_ترحیم
مجلس ختم درگذشت زنده یاد
#حسین_اسبقی
#دوشنبه بتاریخ 22 اسفند ماه
ساعت 18 الی 20 شب
✖ مسجد محمد رسول الله رشت
📂 #تیتر_اول
🔹امکان سرمایهگذاری مردم در بازار نفت فراهم شد
🔸با رونمایی و آغاز طرح جدید دولت درباره معاملات گواهی سپرده نفت خام و گواهی سپرده میعانات گازی در بورس انرژی ایران، زمینه سرمایهگذاری مردم در بازار نفت فراهم شد.
دولت سیزدهم در روزهای منتهی به پایان سال، اقدامات متنوع و جذابی برای هدایت نقدینگی موجود نزد مردم و فعالان اقتصادی به سمت حوزههای مولد انجام داده است. پیشنهاداتی که دولت روی میز گذاشته آنقدر جذاب است که سرمایهگذاران خرد و درشت را قانع میکند به این پیشنهادات پاسخ مثبت بدهند.
اگرچه بخشی از نقدینگی نزد مردم و فعالان اقتصادی به سمت خودروهای وارداتی و تولیدات داخلی رفته است، اما دو پیشنهاد جذاب دیگر، یعنی سهیم شدن مردم در منابع نفت و طلای کشور که از روز گذشته کلید خورد، فصل جدیدی از سرمایهگذاری در کشور را رقم زده است.
مردم روی سفره نفت
به گزارش خبرگزاریها، دیروز یکشنبه، 21 اسفندماه معاملات گواهی سپرده نفت خام و گواهی سپرده میعانات گازی در تابلوی گواهی سپرده حاملهای انرژی بورس انرژی ایران طی مراسمی با حضور وزیران نفت و امور اقتصاد و دارایی رونمایی شد.
گواهی سپرده نفت خام یک ابزار استاندارد برای معاملات این حامل انرژی بهشمار میرود. این گواهی نوعی اوراق بهادار و نشاندهنده مالکیت دارنده آن بر مقدار معینی از نفت خام موجود در مخازن متعلق به شرکت ملی نفت ایران است و پشتوانه آن قبض انبار استانداردی است که توسط انبارهای مورد تأیید بورس صادر میشود، این گواهی یک طبقه جدید دارایی برای مشارکت اشخاص حقیقی و حقوقی در معاملات حاملهای انرژی در بستر شفاف بورس است.
به منظور تشویق متقاضیان نفت خام و میعانات گازی به ورود به معاملات گواهی سپرده، تخفیفاتی از سوی شرکت ملی نفت ایران در زمان تحویل فیزیکی و معافیت از پرداخت هزینه انبارداری تا 18 ماه و اولویت در تحویل نسبت به خریداران خارج از بورس در نظر گرفته شده است.
پس از خرید، همه دارندگان این گواهیها که طبق شرایط اعلامی شرکت ملی نفت در اطلاعیه گشایش انبار استاندارد تحویل را دارند میتوانند درخواست تحویل نفت خام و میعانات گازی را ارائه کنند و محموله خود را تحویل بگیرند. اشخاص حقوقی به شکل مستقیم میتوانند برای خرید اقدام کنند و اشخاص حقیقی نیز تنها از طریق شرکتهای سبدگردان میتوانند خرید داشته باشند.
گامی در راستای اقتصاد مقاومتی...
ادامه مطلب
🔹روزهای پُرکار دیپلماسی بدون برجام و FATF
🔸همه امور را موکول و معطل برجام و FATF گذاشته بودند اما دولت مردمی با تفکر و روحیه انقلابی آن فضای دروغین را شکست.
دولت انقلابی و مردمی با عبور از معضل برجام و دیپلماسی فعال، دروغ بزرگِ متوقف بودن کارها به برجام و FATF را برملا کرده است. بدون برجام و FATF و با وجود تحریمها و تلاش بیوقفه دولت سیزدهم چتر دیپلماسی اقتصادی و سیاسی بهویژه در آسیا، اوراسیا و آمریکای لاتین گسترش پیدا کرده است؛ دامنه این سیاست خارجی فعال، از عضویت در پیمان شانگهای گرفته تا ارتقای روابط با همسایگان و کشورهای منطقه از سوریه و لبنان و عراق و ترکمنستان و تاجیکستان تا چین و روسیه، مذاکرات با عربستان و آمریکای لاتین و برخی کشورهای اروپایی را در بر میگیرد.
این رویکرد راهگشا و پر برکت، برخلاف رویه مدعیان اصلاحات-اعتدال در دولت قبل است که با گروگانگیری اقتصاد ایران با کمک آمریکا، معطل چند دولت خبیث و بدعهد مانند آمریکا و تروئیکای اروپایی مانده و به آنها اعتماد کرده بودند. پیشبرد امور را منوط به برجام و FATF جا میزدند و فرصتهای شکوفایی و رونق اقتصادی را بر باد دادند.
دولت سیزدهم اکنون علاوهبر دستاوردهای چشمگیر بدون برجام و FATF، روزهای پرکار دیپلماسی را نیز میگذراند. شرکای تجاری خود را گسترش داده و سیاست خارجی بسیار پویا و فعال دارد.
سفر رئیسجمهور بلاروس به تهران
«الکساندر لوکاشنکو»، رئیسجمهور بلاروس دیشب برای دیداری رسمی و گفتوگو با مقامهای عالیرتبه جمهوری اسلامی ایران، وارد تهران شد.
به گزارش تسنیم، دفتر ریاست جمهوری بلاروس در بیانیهای ضمن اعلام این مطلب افزود: لوکاشنکو دو روز در تهران اقامت خواهد داشت و طی آن با آیتالله سید ابراهیم رئیسی رئیسجمهور ایران دیدار و گفتوگو خواهد کرد.
یکی از مهمترین رویدادهای اصلی سفر لوکاشنکو به ایران، امضای «نقشه راه» برای همکاری همهجانبه بین مینسک و تهران است. رؤسای جمهور دو کشور پیش از این در اواسط سپتامبر در جریان نشست سران سازمان همکاری شانگهای (SCO) در سمرقند (ازبکستان) دیدار کردند. پیش از این، لوکاشنکو و رئیسی به وزرای خارجه خود دستور دادند تا روابط دیپلماتیک خود را بررسی و قوت ببخشند.
دیدار وزیر خارجه بلاروس با امیرعبداللهیان
«سرگئی آلینیک»، وزیر خارجه بلاروس هم که در آستانه سفر «الکساندر لوکاشنکو» رئیسجمهور بلاروس به تهران سفر کرده، بعدازظهر یکشنبه ۲۱ اسفندماه با حضور در محل وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران مورد استقبال رسمی حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه قرار گرفت و پس از آن وزرای خارجه دو کشور بر سر یک میز به گفتوگو درباره مناسبات دوجانبه و تحولات منطقهای و بینالمللی پرداختند.
دکتر رئیسی: ایران و ازبکستان با توجه به ظرفیتهای متقابل باید سطح روابط را ارتقا دهند...
ادامه مطلب
🖌#یادداشت_روز
🔹افق توافق ایران و عربستان در پکن
#سعدالله_زارعی
ریاض در «پکن» پذیرفت که رابطه سیاسی با تهران را از سر بگیرد. این موضوع غرب و بهخصوص آمریکا و رژیم موقت اسرائیل را «نگران» کرد. واشنگتن اعلام کرد در جریان توافق سهجانبه میان ایران، عربستان و چین قرار دارد و از هر رفع تنش در منطقه استقبال میکند. مقامات تلآویو سکوت کردند اما رهبران اپوزیسیون - بنت و لاپید - این توافق را برباددهنده روند عادیسازی عربی - اسرائیلی خواندند و نتانیاهو را سرزنش کردند. در عین حال در اکثر رسانهها توافق سهجانبه میان مقامات ارشد امنیتی ایران، عربستان و چین را پیروزی مهمی برای ایران دانسته و به شرح و بیان آن پرداختند. اما گفتنیهای این رخداد:
1- حدود هفت سال پیش و یک سال پس از آغاز جنگ چندجانبه عربی - غربی علیه مردم مظلوم یمن، عربستان سعودی روابط سیاسی خود با تنها کشوری که در کنار مظلوم قرار گرفت، قطع کرد و البته بهانه آن را آتشسوزی - مشکوک - سفارت خود در تهران اعلام کرد که صدالبته واقعی نبود چراکه نظام جمهوری اسلامی پیش از دیگران این رویداد را محکوم کرد. کما اینکه در دنیا هم نمونههای آن اتفاق افتاده و منجر به قطع روابط دیپلماتیک نشده بود. کاملاً واضح است که عربستان سعودی در اعتراض به جانبداری ایران از مردم مظلوم یمن در این جنگ ظالمانه، روابط ریاض - تهران را قطع کرد.
2- روند جنگ در این 8 سال، هیچگاه به نفع سعودیها پیش نرفت. برخلاف توقع ریاض، جنگ از یمن به جغرافیای عربستان و امارات سرایت نمود و به بنادر، ذخایر نفت و تأسیسات و نفتکشهای سعودی و امارات خسارات زیادی وارد کرد و در یک مقطع توانست جریان نفت سعودی را متوقف گرداند. هزینههای این جنگ هم ذخایر ارزی سعودی را دچار افت شدید نمود و در واقع سهچهارم آن را نابود کرد. هزینهها و خسارات امارات هم بسیار زیاد بود. از آن طرف یمنیها در طول جنگ توانستند سیستم نظامی و قدرت تسلیحاتی خود را بازسازی کرده و به نقطه شگفتآوری برسانند. ساخت موشکهای بالستیک با برد بیش از 1000 کیلومتر در داخل یمن و مانور اخیر تسلیحاتی دولت نجات ملی یمن باعث وحشت جنگافروزان شد و لذا مقامات امنیتی ریاض وادار شدند در مسقط با رهبران یمن ملاقات کرده و به آتشبس در جنگ تن دهند. یمنیها در دوره حدود یکساله آتشبس بر قدرت خود افزودند و هزاران نیروی جدید رزمنده جذب کردند. مانور تسلیحاتی و مانور انسانی دولت نجات ملی تردیدی برای ریاض باقی نگذاشت که روند نظامی به ضرر آن پیش رفته است. ضمن آنکه در این مدت اتحاد عمل نیروهای وابسته به عربستان و امارات هم دچار فروپاشی گردید. نیروهای تجزیهطلب طرفدار امارات در جنوب رودرروی نیروهای متحد عربستان قرار گرفتند. دولت وابسته به عربستان در عدن سقوط کرد، منصور هادی کنار گذاشته شد و کشورهایی که با پول و فشار به ائتلاف ضدیمن پیوسته بودند، پس از حدود یک سال از ائتلاف کنارهگیری کردند و هرچه جلوتر آمد، عربستان تنهاتر شد. از عبارت «جو بایدن» رئیسجمهور بیمار آمریکا، پس از توافق سهجانبه در پکن برمیآید که عربستان پایان دادن به جنگ یمن را پذیرفته است.
3- این توافق در «پکن» صورت گرفته و غربیها اهمیت مکانی توافق را از بازسازی رابطه عربستان و ایران مهمتر میدانند. عربستان و ایران در طول دهها سال گذشته با هم نجنگیدهاند ولی در محیط منطقهای، بارها در دو وضعیت متفاوت و گاهی هم رودررو قرار گرفتهاند که دو وضعیت متفاوت ایران و عربستان در منطقه را میتوانیم در تحولات عراق، یمن، سوریه، لبنان، فلسطین و افغانستان نشان دهیم. این جنگها ...
ادامه مطلب
📌 #خبر_ویژه
🔹اغتشاشات فروکش کرد شاخصهای اقتصادی بهبود یافت
🔸شاخص مدیران خرید(شامخ) به شرایط نرمال بازگشته و حاکی از بهبود وضعیت صنعت است.
روزنامه اعتماد با انتشار این خبر، اعتراف کرد که اغتشاشات تاثیر منفی در وضعیت اقتصادی کشور داشته و فروکش کردن آن، موجب بهبود مجدد شاخصها شده است.
این روزنامه نوشت: شاخص مدیران خرید برای کل اقتصاد ایران که از شهریورماه امسال و پس از ناآرامیها وارد یک دوره رکودی شدید شده بود، در بهمنماه عدد 51/35 محاسبه شده و فعالیت شرکتها برخلاف دیماه، طبق روال پایان سال در بهمنماه رشد داشته است. در این ماه همه مولفههای اصلی غیر از میزان سفارشات جدید مشتریان و موجودی مواد اولیه با لوازم خریداری شده، سایر شاخصها بیشتر از 50 گزارش شدهاند.
شاخص میزان فعالیتهای کسبوکار در بهمنماه (53/54) محاسبه شده و در مقایسه با رکود شدید دیماه شاخص رشد داشته و به بیشترین مقدار 8 ماهه خود رسیده است. اگرچه فعالیتها در بخش ساختمان با کاهش همراه بوده، اما در پایان سال بهویژه در بخش صنعت بهبود در فعالیتها مشاهده شده است.
این روزنامه میافزاید: شاخص انتظارات در ارتباط با ميزان فعاليت اقتصادي در ماه آينده (55.97) كماكان پيشبيني خوشبينانه كسبوكارها در ماه آينده را نشان ميدهد.
بر اساس دادههاي به دست آمده از بنگاههاي بخش صنعت، شاخص مديران خريد صنعت (تعديل فصلي نشده) در بهمنماه عدد 57.39 به دست آمده است. به تعبير ديگر بيشترين ميزان 8 ماهه اخير را ثبت كرده. اين آمار نشان ميدهند، فعاليتهاي بخش صنعت برخلاف ركود شديدي كه در ماه گذشته تجربه كردند؛ وضعيت مطلوبتري دارند. هرچند به عقيده فعالان اقتصادي نرخ رشد شامخ مطابق با انتظارات پايان سال و مانند بهمنماه هر سال نبوده است. در ميان مولفههاي اصلي بخش صنعت، غير از موجودي مواد اوليه كه با كاهش شديد همراه بوده، ساير مولفههاي اصلي نسبت به دي افزايش داشتهاند.
طبق گزارش موجود شاخص مقدار توليد محصولات بخش صنعت در بهمنماه 58.73 است كه اين عدد نشاندهنده بهبود فعاليتهاي توليدات صنعتي است و برخلاف ماه گذشته كه يكي از شديدترين ركودها براي توليد ثبت شده بود، در اين ماه توليد به بالاترين مقدار 8 ماهه اخير رسيده است. اگرچه به اعتقاد فعالان اقتصادي ميزان رشد توليد با توجه به پايان سال، كمتر از انتظار است.
در اين مقطع شاخص ميزان سفارشات جديد مشتريان 63.14 اعلام شده كه يكي از بيشترين مقادير خود از اسفند 97 (غير از ارديبهشت هر سال) را ثبت كرده است. از يكسو بهبود تقاضا در مقايسه با كاهش بسيار شديدي كه در ماه قبل داشته و از سوي ديگر بهدليل انتظارات تورمي ناشي از جهش ارز براي طرف تقاضا در ماههاي آينده باعث شده تا اكثر شركتها با افزايش تقاضا روبهرو باشند.
در اين دوره شاخص ميزان استخدام و بهكارگيري نيروي انساني نيز 53.45 است كه بيانگر بهبود توليد با شيب بيشتري نسبت به ماه قبل است. در اين مقطع شاخص ميزان استخدام و بهكارگيري نيروي انساني به بالاترين مقدار
5 ماهه اخير رسيده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥شهداء دعا داشتند؛ ادعا نداشتند
نیایش داشتند؛ نمایش نداشتند
حیا داشتند؛ ریا نداشتند
رسم داشتند؛ اسم نداشتند
#روز_شهید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴این بهترین شعبده بازی بود که دیدم فقط آخرش
╭Http://Eitaa.com/hmoghaddas
╰─┅─•🍃🌸🍃🍃🌸🍃🍃🌸🍃•─┅─🔴
روایت مرحوم مسعود دیانی از «تجارت سرطان»
😞 آخرین یادداشت
🔹 عمل جراحی سخت و سنگین بود. نزدیک به ده ساعت وقت برده بود. حدس نمیزدیم از عمل اول سختتر باشد. که بود. در جراحی اول معده و طحال و نیمی از کبد و پارهای ازمری و غدد فوق کلیوی را برداشته بودند. در جراحی دوم دیافراگم و روده و بخش دیگری از مری را. این بار مجبور شده بودند تیغها راتا پشت قلب ببرند. و این یعنی احتمال مرگ مضاعف. میانهی جراحی باز از فاطمه رضایت گرفته بودند که خطر مرگ را با تصمیم جدید بپذیرد. امضا کرده بود و میشد حدس زد مادرم، برادرم، فاطمه و دوستانم چه رنج و زجر وحشتناکی از سر گذرانده بودند. تا من نیمهشب از اتاق عمل بیرون بیایم. با لولهای در روده که قرار بود از یکی دو هفتهی بعد دهان جدیدم شود. برای خوردن غذاها و داروهایی که فقط میتوانستند مایع باشند. و با سرنگ به روده تزریق شوند. مابقی درد وحشتناک بود، اضمحلال تن بود. و سکوت.
🔺 حالا دیگر کسی حرفی برای گفتن نداشت. این آخرین عمل جراحی ممکن روی بدن یک انسان بود. و ما به نقطهی صفر که نه، به ماقبل صفر برگشته بودیم. هنوز لکههایی از تودههای سرطانی در کبد مشاهده میشدند و باید میسوختند. احتمالا آن هم بیحاصل. حالا اما میتوانستیم پرسشی که چند ماه پیش اجازه نیافت با آرامش و به دور از هیجان جواب بگیرد را دوباره مطرح کنیم. هرچند پاسخ این بارمان مشخص بود. دیگر نه تن به عمل میدادیم، نه با شیمیدرمانی به تماشای خاکستری خود مینشستیم. اما هشت ماه پیش چه؟
🔺 هنوز هم حق جانب پزشک اول نبود که سایهی سنگین مرگ را در این بیماری میدید و ما را به انتخاب روش تسکینی به جای روش تهاجمی دعوت میکرد؟ حالا بعد از تحمل انبوه درد و زخم و ویرانی عمل و شیمیدرمانی، بعد از صرف چندصد میلیون تومان هزینه، بعد از زمینگیر شدن و خانهنشین شدن و فلج شدن در امور روزمره، بعد از اینکه آیه و ارغوان ماهها پدرشان را جز افتادهای بیجان و ملول بر تخت ندیدند باید به افتخار امید و مقاومت و توکل کف میزدیم؟
❌ وقتی پژوهشهای علمی نشان میدادند که عمل جراحی در سرطان پیشرفته و متاستاز داده بیفایده است، از در بیرونش کنی از پنجره برمیگردد. عدد بقا زیر یکسال است، آنهم به عذاب. اجازه نداشتیم جور دیگری تصمیم بگیریم که متهم به ترس از شیمیدرمانی و زهرناکیاش نشویم؟ انگ بیمسئولیتی نخوریم؟ ضد علم و خرافاتی به حساب نیاییم؟ و داغ ننگ بیایمانی روی پیشانیمان ننشیند؟
⛔️ بهگمانم تجارت درمان سرطان در روزگار ما خوب خودش را به مفاهیم دینی و روانشناسی و ارزشهای اخلاقی چسبانده بود. میمکید. و قهرمان میساخت؛ ساکت و ویران و مظلوم. همین.
✍️ مرحوم مسعود دیانی، دین پژوه و مجری رسانهی ملی
#تجارت_سرطان
🕋سی وهفت دعای قرآنی ربّنا🕋
🔮۱🔮رَبَّنَا اغْفِرْ لي وَ لِوالِدَيَّ وَ لِلْمُؤْمِنينَ يَوْمَ يَقُومُ الْحِسابُ «ابراهیم۴۱»
🔮۲🔮رَبَّنَا اصْرِفْ عَنَّا عَذابَ جَهَنَّمَ إِنَّ عَذابَها كانَ غَراماً «الفرقان۶۵»
🔮۳🔮رَبَّنَا اكْشِفْ عَنَّا الْعَذابَ إِنَّا مُؤْمِنُونَ «الدخان۱۲»
🔮۴🔮رَبَّنا تَقَبَّلْ مِنَّا إِنَّكَ أَنْتَ السَّميعُ الْعَليمُ «البقره۱۲۷»
🔮۵🔮رَبَّنا آتِنا فِي الدُّنْيا وَ ما لَهُ فِي الْآخِرَةِ مِنْ خَلاقٍ «البقره۲۰۰»
🔮۶🔮رَبَّنا آتِنا فِي الدُّنْيا حَسَنَةً وَ فِي الْآخِرَةِ حَسَنَةً وَ قِنا عَذابَ النَّارِ «البقره۲۰۱»
🔮۷🔮رَبَّنا أَفْرِغْ عَلَيْنا صَبْراً وَ ثَبِّتْ أَقْدامَنا وَ انْصُرْنا عَلَى الْقَوْمِ الْكافِرينَ «البقره۲۵۰»
🔮۸🔮رَبَّنا لا تُؤاخِذْنا إِنْ نَسينا أَوْ أَخْطَأْنا «البقره۲۸۶»
🔮۹🔮رَبَّنا وَ لا تَحْمِلْ عَلَيْنا إِصْراً كَما حَمَلْتَهُ عَلَى الَّذينَ مِنْ قَبْلِنا «البقره۲۸۶»
🔮۱۰🔮رَبَّنا لا تُزِغْ قُلُوبَنا بَعْدَ إِذْ هَدَيْتَنا وَ هَبْ لَنا مِنْ لَدُنْكَ رَحْمَةً إِنَّكَ أَنْتَ الْوَهَّابُ «آلعمران۸»
🔮۱۱🔮رَبَّنا إِنَّكَ جامِعُ النَّاسِ لِيَوْمٍ لا رَيْبَ فيهِ إِنَّ اللَّهَ لا يُخْلِفُ الْميعادَ «آلعمران۹»
🔮۱۲🔮رَبَّنا إِنَّنا آمَنَّا فَاغْفِرْ لَنا ذُنُوبَنا وَ قِنا عَذابَ النَّارِ «آلعمران۱۶»
🔮۱۳🔮رَبَّنا آمَنَّا بِما أَنْزَلْتَ وَ اتَّبَعْنَا الرَّسُولَ فَاكْتُبْنا مَعَ الشَّاهِدينَ «آلعمران۵۳»
🔮۱۴🔮رَبَّنا إِنَّكَ مَنْ تُدْخِلِ النَّارَ فَقَدْ أَخْزَيْتَهُ وَ ما لِلظَّالِمينَ مِنْ أَنْصارٍ «آلعمران۱۹۲»
🔮۱۵🔮رَبَّنا إِنَّنا سَمِعْنا مُنادِياً يُنادي لِلْإيمانِ أَنْ آمِنُوا بِرَبِّكُمْ فَآمَنَّا «آلعمرانن۱۹۳»
🔮۱۶🔮رَبَّنا فَاغْفِرْ لَنا ذُنُوبَنا وَ كَفِّرْ عَنَّا سَيِّئاتِنا وَ تَوَفَّنا مَعَ الْأَبْرارِ «آلعمران۱۹۳»
🔮۱۷🔮رَبَّنا وَ آتِنا ما وَعَدْتَنا عَلى رُسُلِكَ وَ لا تُخْزِنا يَوْمَ الْقِيامَةِ إِنَّكَ لا تُخْلِفُ الْميعادَ «آلعمران۱۹۴»
🔮۱۸🔮رَبَّنا ظَلَمْنا أَنْفُسَنا وَ إِنْ لَمْ تَغْفِرْ لَنا وَ تَرْحَمْنا لَنَكُونَنَّ مِنَ الْخاسِرينَ «الأعراف۲۳»
🔮۱۹🔮رَبَّنا أَفْرِغْ عَلَيْنا صَبْراً وَ تَوَفَّنا مُسْلِمينَ «الأعراف۱۲۶»
🔮۲۰🔮رَبُّنا وَسِعَ رَبُّنا كُلَّ شَيْءٍ عِلْماً عَلَى اللَّهِ تَوَكَّلْنا «الأعراف۸۹»
🔮۲۱🔮رَبَّنَا افْتَحْ بَيْنَنا وَ بَيْنَ قَوْمِنا بِالْحَقِّ وَ أَنْتَ خَيْرُ الْفاتِحينَ «الأعراف۸۹»
🔮۲۲🔮رَبَّنا لا تَجْعَلْنا فِتْنَةً لِلْقَوْمِ الظَّالِمينَ «یونس۸۵»
🔮۲۳🔮رَبَّنا آتِنا مِنْ لَدُنْكَ رَحْمَةً وَ هَيِّئْ لَنا مِنْ أَمْرِنا رَشَداً «الکهف۱۰»
🔮۲۴🔮رَبَّنا إِنَّنا نَخافُ أَنْ يَفْرُطَ عَلَيْنا أَوْ أَنْ يَطْغى «طه۴۵»
🔮۲۵🔮رَبَّنا آمَنَّا فَاغْفِرْ لَنا وَ ارْحَمْنا وَ أَنْتَ خَيْرُ الرَّاحِمينَ «المؤمنون۱۰۹»
🔮۲۶🔮رَبَّنا هَبْ لَنا مِنْ أَزْواجِنا وَ ذُرِّيَّاتِنا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَ اجْعَلْنا لِلْمُتَّقينَ إِماماً «الفرقان۷۴»
🔮۲۷🔮رَبَّنَا اصْرِفْ عَنَّا عَذابَ جَهَنَّمَ إِنَّ عَذابَها كانَ غَراماً «الفرقان۶۵»
🔮۲۸🔮رَبَّنا عَلَيْكَ تَوَكَّلْنا وَ إِلَيْكَ أَنَبْنا وَ إِلَيْكَ الْمَصيرُ «الممتحنة۴»
🔮۲۹🔮رَبَّنا لا تَجْعَلْنا فِتْنَةً لِلَّذينَ كَفَرُوا وَ اغْفِرْ لَنا رَبَّنا إِنَّكَ أَنْتَ الْعَزيزُ الْحَكيمُ «الممتحنة۵»
🔮۳۰🔮رَبَّنا أَتْمِمْ لَنا نُورَنا وَ اغْفِرْ لَنا إِنَّكَ عَلى كُلِّ شَيْءٍ قَديرٌ «التحریم۸»
🔮۳۱🔮رَبَّنَا اغْفِرْ لي وَ لِوالِدَيَّ وَ لِلْمُؤْمِنينَ يَوْمَ يَقُومُ الْحِسابُ «إبراهیم۴۱»
🔮۳۲🔮رَبَّنَا اكْشِفْ عَنَّا الْعَذابَ إِنَّا مُؤْمِنُونَ «الدخان۱۲»
🔮۳۳🔮رَبَّنا وَسِعْتَ كُلَّ شَيْءٍ رَحْمَةً وَ عِلْماً فَاغْفِرْ لِلَّذينَ تابُوا وَ اتَّبَعُوا سَبيلَكَ وَ قِهِمْ عَذابَ الْجَحيمِ «غافر۷»
🔮۳۴🔮رَبَّنا وَ أَدْخِلْهُمْ جَنَّاتِ عَدْنٍ الَّتي وَعَدْتَهُمْ وَ مَنْ صَلَحَ مِنْ آبائِهِمْ وَ أَزْواجِهِمْ وَ ذُرِّيَّاتِهِمْ إِنَّك َ أَنْتَ الْعَزيزُ الْحَكيمُ «غافر۸»
🔮۳۵🔮رَبَّنَا اغْفِرْ لَنا وَ لِإِخْوانِنا الَّذينَ سَبَقُونا بِالْإيمانِ وَ لا تَجْعَلْ في قُلُوبِنا غِلاًّ لِلَّذينَ آمَنُوا رَبَّنا إِنَّكَ رَؤُفٌ رَحيمٌ «الحشر۱۰»
🔮۳۶🔮رَبَّنا وَ لا تُحَمِّلْنا ما لا طاقَةَ لَنا بِهِ وَ اعْفُ عَنَّا وَ اغْفِرْ لَنا وَ ارْحَمْنا أَنْتَ مَوْلانا فَانْصُرْنا عَلَى الْقَوْمِ الْكافِرينَ «البقرة۲۸۶»
🔮۳۷🔮رَبَّنا وَ اجْعَلْنا مُسْلِمَيْنِ لَكَ وَ مِنْ ذُرِّيَّتِنا أُمَّةً مُسْلِمَةً لَكَ وَ أَرِنا مَناسِكَنا وَ تُبْ عَلَيْنا إِنَّكَ أَنْتَ التَّوَّابُ الرَّحيمُ «البقرة۱۲۸»
اجابت دعا
در خبرا ست از سرور کائنات، محمد مصطفی (ص):هرگاه که یکی از بندگان گنه کار پریشان روزگار، دست انابت به امیداجابت، به درگاه حق جلَ وعلا بردارد، ایزد تعالی در وی نظر نکند. بازش بخواند ، باز اعراض کند. بازش به تضرع و زاری بخواند، حق سبحانه و تعالی فرماید : «یا مَلائِکَتی قَداِسْتَحْیَیْتُ مِنْ عَبْدی وَ لَیْسَ لَهُ غَیْری فَقَدْ غَفَرْتُ لَهُ؛ دعوتش را اجابت کردم و حاجتش برآوردم که از بسیاری دعا و زاری بنده همی شرم دارم». کرم بین و لطف خداوند گار گنه بنده کرده است و او شرمسار گلستان سعدی
پسرم! نه گوشه گیری صوفیانه دلیل پیوستن به حق است و نه ورود در جامعه و تشکیل حکومت، شاهد گسستن از حق، میزان در اعمال و انگیزه های آن است.
بخشی از نامه امام خمینی (ره) به فرزندشان سید احمد (ره)
🔴 قطع ارتباط ایران و عربستان را به ماجرای سفارت تقلیل ندهید!
➖اینکه برخی قطع رابطه ایران و عربستان در ۷ سال گذشته را به ماجرای اشغال سفارت تقلیل میدهند خیلی سادهاندیشانه و واقعاً کودکانه است.
➖بعد از فاجعه منا و شهادت چندهزار مسلمان و چندصد ایرانی، عربستان وزیر بهداشت ما را برای پیگیری سلامت زائران و بازگرداندن اجساد حجاج راه نداد. ظریف نتوانست با وزیر خارجه عربستان حتی صحبت کند و جلوی امیر کویت زانو زد تا او واسطه شود! یعنی اساساً ارتباط مستقیم کشور قطع شده بود. سعودیها با تهدید جدی رهبر انقلاب اجساد حجاج ایران را محترمانه بازگرداندند وگرنه اجساد حجاج سایر کشورها را همانجا دفن کردند!
➖سعودی ظرف دوسه سال دعوا را به اوج کشاند. حمله به سوریه و یمن از دیگر اقدامات سعودی بود. عوامل سعودی سفارتهای ایران را در لبنان و یمن منفجر کردند و چندتا شهید دادیم از عوامل سفارت! بعد اعدام شیعیان مخالف سعودی از جمله شیخ نمر توسط آنها رخ داد! دولت وقت هم هیچ کنش و واکنشی در تقابل با این سلسله جنایت نشان نمیداد!
➖یک عده در داخل، این سلسله اقدامات را نمی بینید و نمیخواهند ببینند. ماجرای سفارت هم کار غلط و حرکت رادیکالی بود که از بی عملی دولت نشات میگرفت. اگر دولت وقت، مقابل سعودی حرکتی میزد چه بسا ماجرای اشغال سفارتی که در حین اشغال معلوم شد کاملاً خالی است، شکل نمیگرفت.
➖این همه اتفاق رو نمی بینند و میخواهند دعوا را به ماجرای سفارت تقلیل دهند بعد کل جریان انقلاب و نظام را هم مقصر رفتار یک جمع ۱۰۰، ۲۰۰ نفره جلوه دهند! در حالیکه مقصر اصلی سیاست های آمریکا در منطقه بود، مقصر زیادهخواهی سعودی بود و بی عملی دولت روحانی و دیپلماسی ضعیف باعث آن اتفاقات شد و قضیه سفارت هم بهانهای بود برای رسمیت دادن به قطعی ارتباطات!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴مادر #شهید_عجمیان:حرفِ رضایت شنیدید همه #اعتراض کنیم
➖دیدار روز اخیر دختران انقلاب با خانواده شهید عجمیان با همراهی حاج امیرعباسی
#اعدام_قاتلین_شهید_عجمیان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺میگفتند فلسطینیها ناصبی هستند، تا دفاع جمهوری اسلامی از آنها را زیر سوال ببرند!
➖اکنون این مجاهد کوچک فلسطینی در جنین است که فریاد میزند:
➖« نحن جندک یا علی / ما سرباز تو هستیم یا علی »
#مقاومت_تا_پیروزی
🔴انفعال!!!
➖امام خامنهای ارواحنافداه :
در مقابل فرهنگ مهاجم، بدترین کار، انفعال است. زشتترین کار، انفعال است. خسارتبارترین کار، انفعال است. فرهنگ مهاجم نباید ما را منفعل بکند. (۱۳۹۲/۰۹/۱۹)
📌 تذکّر مهم :
اوایل انقلاب، به دلیل قاطعیتی که وجود داشت، وقتی نام کمیته می آمد برخی از هنجارشکنان، سر تا پایشان را ترس فرا می گرفت و جرأت انجام هر کاری را نداشتند.همان قاطعیت ها بود که وضعیت اسفناک فساد و فحشاء در دوران پهلوی را در اوایل انقلاب برگرداند.
#مسئولین
#واجب_مظلوم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇺🇸 #غرب_زدگی_تهاجم_فرهنگی
مرد زن نمای ایرانی،تهاجم فرهنگی
🔞 مسخ شدگان در آخرالزّمان و اینگونه هست که ابلیس بنی آدم را به چاه مذلّت
و تباهی و پوچ گرایی می کشاند..
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔹 شیطان انسان را از نوع فکری به کجاها میکشاند که به خدا و حقیقت میخندد و به دینداران،خرافاتی و عقب مانده می گویند و خودشان را روشنفکر و حقیقت بین میدانند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در چین، اگر عابر پیاده از جای اشتباه عبور کرده باشد، سیستم تشخیص چهره بلافاصله چهره اون رو روی تابلوی شرم عمومی قرار می دهد و در طول مسیر، به طور خودکار به کارت بانکی طرف متصل می شود و مبلغ جریمه را از حسابش برداشت می کند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چرا توافق ایران و عربستان مهم است؟
ساموئل هانتینگتون، استراتژیست آمریکایی توضیح میدهد!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایرانیان در آخرالزمان