eitaa logo
روشنا ( آوای بیداری ) 🇵🇸🏴
1.8هزار دنبال‌کننده
9.9هزار عکس
6.4هزار ویدیو
166 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
❌شبهه ۱۰۴۹ (قسمت سوم) زندگینامه واقعی حسین پسر علی بدون سانسور و مخفیکاری- با ذکر منابع واقعی موجود.... ✅ پاسخ ✍️ حجت‌الاسلام دکتر قربانی مقدم 12. جریان زنی به نام اُرَینَب و رقابت امام حسین ع با یزید بر سر او، از افسانه هایی است که در جای خود به قدر کافی نقد و تکذیب شده است. ( به این لینک مراجعه کنید https://ghorbanimoghadam.ir/927 ) 13. داشتن 5 زن رسمی و 70 زن صیغه ای و 16 فرزند برای امام حسین ع نیز از دروغهای عجیب و بی اساس این متن است. اصلاً در اسلام چیزی به اسم همسر رسمی مطرح نیست. و اگر منظور همسر دائم است، اساساً داشتن بیش از 4 همسر دائم جائز نیست. بقیه اعداد و ارقام نیز از تخیلات و بافته های نویسنده است. برای امام 6 فرزند گفته شده است (برخی نقل ها تا 9 فرزند هم گفته اند) اما برای اینکه تعداد فرزندان با همسران ادعایی تناسب داشته باشد. نویسنده این رقم را مجبور است افزایش بدهد و به نظرش عدد 16 مناسب است!! 14. حرکت حضرت از مکه به سمت عراق در روز 8 ذی الحجه بود و نه دوم عرفه (تعبیری بی معنا و حاکی از بی اطلاعی نویسنده)!!! 15. در هیچ منبعی ادعای سه پیشنهاد (از جمله بیعت با یزید) امام حسین مطرح نیست. امام حسین از روز اول نهضت یعنی زمانی که حاکم مدینه به دستور یزید از امام حسین بیعت خواست با تاکید زیاد بیان کرد که به هیچ عنوان با او بیعت نمی کند. بنابراین آنچه به عنوان سه پیشنهاد مطرح است، حرف امام نیست. بلکه دروغی است که عمر سعد شایع کرد زیرا او با توجه به شناختی که از اهل بیت داشت، به دنبال آن بود که بدون جنگ، ماموریت خود را انجام دهد ( جهت مطالعه بیشتر مراجعه کنید به: تاریخ قیام و مقتل جامع سیدالشهدا ع ، ج1 ص709 – 714). 16. یزید در ابتدای مواجهه با اسرای اهل بیت بدترین برخورد را با ایشان داشت تا جایی که در واکنش به سخنان حضرت زینب با چوب خیزران به لب و دندان امام حسین ع زد. (بحارالانوار ج 45 ص 132) اما به مرور و در اثر روشنگری های حضرت زینب و امام سجاد، افکار عمومی به نفع اهل بیت شد و این باعث شد تا یزید هم از مسئولیت قتل امام حسین علیه السلام شانه خالی کند و هم ایشان را با احترام به مدینه برگرداند. بنابراین اینکه نویسنده ادعا می کند، حضرت زینب و اهل بیت امام حسین مورد تکریم و احترام یزید بودند مغالطه ای بیش نیست. 17. ازدواج سکینه با مصعب بن زبیر قطعی نیز و بر فرض اثبات تاریخی، همانطور که در منبع این خبر یعنی کتاب تذکرة الخواص آمده، از روی اکراه و در زمان حاکمیت مصعب بوده است. 18. برای شرکت نکردن محمد بن حنفیه دلایل متعددی در تاریخ ذکر شده است مانند بیماری، دستور امام برای ماندن در مدینه و رساندن اخبار به ایشان و... اما به هر روی عدم شرکت وی تاثیری در حقانیت یا بطلان قیام امام حسین نداشته است. نمونه های زیادی از مخالفت فرزندان و سایر نزدیکان انبیا و حق طلبان با حرکت آنها وجود دارد. 19. قضیه فرش بهارستان بعضاً بدون سند و بعضاً توسط شخصی به نام سیف بن عمر نقل شده که تمام علمای رجال او را تضعیف کرده اند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
6.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سه ساعتی از روز عاشورا که هیچ کسی طاقت دیدن آن را ندارد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
41.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 💠 خصوصیاتی که موجب شد خداوند متعال نام شهید حججی را بالا ببرد؛ 🔸اخلاص 🔸نیت پاک 🔸به موقع حرکت کردن 🌷 پنجمین سالگرد پرواز شهید محسن و سالروز گرامیداشت گرامی باد🌷
📣 : 🏴 🕯👆👆 📣 ویژه 🏴 گریه خوبه یا که نه ؟ جواب بدین بچه ها گریه چیز خوبیه اگر که باشه به جا 🏴🦋🏴🦋🏴🦋🏴 مثل حضرت یعقوب(ع) که گریه کرد حسابی به خاطر یوسفش نداشت خوراک و خوابی 🏴🦋🏴🦋🏴🦋🏴 گریه برای حسین(ع) خیلی خیلی قشنگه پاک میکنه دلارو با بدی ها می جنگه 🏴🦋🏴🦋🏴🦋🏴 امام عصر(ع) ما هم در عزای جدشون اشک می ریزن همیشه مثل ابر آسمون 🏴🦋🏴🦋🏴🦋🏴 خوبه برای حسین(ع) گریه کنیم همیشه چشمی که گریه کرده بهشت نره نمی شه
📣 : 🏴 🕯👆👆 📣 ویژه 🏴 🏴سلام کنید بچه ها سلامتی میاره 🏴خدا کلی جایزه رو سرتون می باره 🏴قشنگ ترین سلاما می خوای بگم کدامه؟ 🏴سلامی از ته دل به سومین امامه 🏴خیلی خوبه که باشیم همیشه یاد حسین(ع) 🏴همیشه در شب و روز بگیم سلام بر حسین(ع) 🏴مثل امام زمان(عج) که مهربان و دلسوز 🏴به جد مظلومشان سلام می ده شب و روز.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 🌷روز بزرگداشت اسرا و مفقودین عزیز 🌷🕊همراه با قافله اسرای عظیم الشان کربلا و و مفقودین دفاع مقدس👆👆
📣 : 🏴 🕯👆👆 📣 ویژه 🏴 تشنه لبی حسیــن جان گـــرچـــه لب فـــــراتی شبیـه کشتـــی نــوحی تــــو کشتـــــی نجاتی هـر کســــی مهربــــونه خوبــــی کنــه همیــشه آقـــا نجـــــاتش مـی‌ده ســـوار کشــتی مـی‌شه امـام حسیـــن عزیـــزه مهـربـــــون و قشنـــگه امـــا دل دشمنــــــــاش چه سختـــه مثل سنگه مثـل امـــام حسیـــــنه مهـــدی صــــاحب زمان چه خــــوب و نورانیه مثــــل ماه آسمـــــــان شبیــــه جـــدّشونــــه یـــه کشتــــی نجـــاته اگر که بــاشی بـــاهاش او همیــــــــشه بـاهاته
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🏴 در چه گذشت... 🔺 🔶 یازدهم محرم الحرام | حرکت کاروان اسرا ازکربلا ▪️عمر سعد ملعون روز یازدهم تا وقت ظهر در کربلا ماند، و بر کشتگان سپاه خود نماز گذارد و آنان را به خاک سپرد.