#اعمال_ليالي_قدر
💠اعمال شب قدر ١٩ ماه مبارك رمضـان
🌙اين شب با عظمت آغاز شب هاى قدر است، و شب قدر آن شبى است كه در طول سال، شبى به خوبی و فضليت آن يافت نمى شود، و عمل در اين شب از عمل در طول هزار ماه بهتر است، و تقدير امور سال در اين شب صورت می گيرد، و فرشتگان و روح كه اعظم فرشتگان الهى است، در اين شب به اذن پروردگار به زمين فرود می آيند، و به محضر امام زمان (عج) مى رسند و آنچه را كه براى هر فرد مقدّر شده بر آن حضرت عرضه می دارند.
🗣اعمـال شب قـدر بر دو نوع است:
✅ اول : اعمالى است كه در هر سه شب بايد انجام داد، و آن چند عمل است:
۱- غسل (مقارن با غروب آفتاب)
۲- دو ركعت نماز كه در هر ركعت پس از سوره «حمد» ، هفت مرتبه «توحيد» خوانده، و پس از فراغت از نماز هفتاد مرتبه بگويد: أَسْتَغْفِرُ اللّه وَ أَتوبُ الَيْهِ.
در روايت نبوى است كه از جاى برنخيزد تا خدا او و پدر و مادرش را بيامرزد.
۳- قرآن بر سر گرفتن
۴. ده مرتبه ١٤معصوم را صدازدن
۵- زیارت امام حسین علیه السلام
۶- احیا و شب زنده داري
۷- صد ركعت نماز كه فضليت بسيار دارد و بهتر آن است كه در هر ركعت پس از سوره «حمد» ، ده مرتبه «توحيد» خوانده شود.
٨- قرائت دعاي جوشن كبير
✅ دوم: اعمال مخصوص هر يك از اين شبها است.
اعمال شب نوزدهم رمضان
١- گفتن صد مرتبه
أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ رَبِّي وَ أَتُوبُ إِلَيْهِ
٢- گفتن صد مرتبه
اللَّهُمَّ الْعَنْ قَتَلَةَ أَمِيرِالْمُؤْمِنِينَ
٣- خواندن دعاى "یا ذَالَّذی کانَ..."
٤- خواندن دعاي "اللَّهُمَّ اجْعَلْ فِيمَا تَقْضِي وَ تُقَدِّرُ ..."
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپ : مباحث اعتقادی معرفتی
موضوع : توشه برزخ
استاد : حجه الاسلام و المسلمین عالی
فراخوان شرکت در طرح ختمهای قرآنی شبهای قدر حرم رضوی
🔻رئیس اداره علوم قرآنی آستان قدس رضوی از اعلام فراخوان شرکت در طرح ختمهای قرآنی حرم مطهر رضوی در شبهای قدر خبر داد.
🔸علاقهمندان به شرکت در ختمهای قرآنی حرم مطهر رضوی در ایام ماه مبارک رمضان میتوانند از طریق:
پیامرسان ایتا
@yazamenahoo_8
پیامرسان سروش
@yazamenahoo_88
مراجعه و برای انجام این ختومات قرآنی، ادعیه و زیارات ثبت نام و اعلام آمادگی کنند.
20.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 #فیلم | نشانه هجده
أَ يَحْسَبُونَ أَنَّما نُمِدُّهُمْ بِهِ مِنْ مالٍ وَ بَنِينَ نُسارِعُ لَهُمْ فِي الْخَيْراتِ بَلْ لا يَشْعُرُونَ
فکر اشتباه، رفتار اشتباه بدنبال دارد.
قرآن، بدنبال تصحیح افکار انسان هاست.
🔺تفسیری کوتاه از جزء هجدهم قرآن کریم
به همراه مسابقه قرآنی
#با_قرآن_در_خانه_بمانیم
#دعای شب نوزدهم ماه رمضان منقول از #پیامبر اکرم صلّی الله علیه وآله
سبْحَانَ مَنْ لَا يَمُوتُ سُبْحَانَ مَنْ لَا يَزُولُ مُلْكُهُ سُبْحَانَ مَنْ لَا تَخْفَى عَلَيْهِ خَافِيَةٌ سُبْحَانَ مَنْ لَا تَسْقُطُ وَرَقَةٌ (إِلَّا يَعْلَمُها [بِعِلْمِهِ] وَ لا حَبَّةٍ فِي ظُلُماتِ الْأَرْضِ وَ لا رَطْبٍ وَ لا يابِسٍ إِلَّا فِي كِتابٍ مُبِينٍ [يَعْلَمُهُ وَ قَدَّرَهُ] إِلَّا بِعِلْمِهِ وَ بِقُدْرَتِهِ فَسُبْحَانَهُ سُبْحَانَهُ سُبْحَانَهُ سُبْحَانَهُ سُبْحَانَهُ سُبْحَانَهُ سُبْحَانَهُ مَا أَعْظَمَ شَأْنَهُ وَ أَجَلَّ سُلْطَانَهُ اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ [وَ اجْعَلْنَا مِنْ عُتَقَائِكَ وَ سُعَدَاءِ خَلْقِكَ بِمَغْفِرَتِكَ إِنَّكَ أَنْتَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُ]
📚 به نقل از البلدالامین
#نماز دو رکعتی و ساده شب های #قدر
2 رکعت نماز، در هر رکعت بعدازحمد، 7بار سوره توحید، و بعد از نماز 70 بار استغفرالله و اتوب الیه
پاداش این نماز طبق روایت:
بعد از نماز از جایش تکان نمیخورد، مگر آنکه خداوند او و #پدر و #مادرش را میآمرزد، و خداوند ملائکه ای را مبعوث میکند که تا سال بعد برای وی حسنات مینویسند، و ملائکهای را سوی بهشت میفرستد تا برای او درختان کاشته، قصرها بنا کرده، و رودها جاری سازند. این فرد از دنیا نمی رود تا آنکه همه این موارد را خواهد دید.
📚 بحارالأنوار، ج ۹۸، ص۱۴۴ به نقل از اقبال الاعمال نقل از #پیامبر اکرم صلّی الله علیه وآله
#دعای شبهای #قدر
اللَّهُمَّ إِنِّي أَمْسَيْتُ لَكَ عَبْداً دَاخِراً لا أَمْلِكُ لِنَفْسِي نَفْعاً وَ لا ضَرّاً وَ لا أَصْرِفُ عَنْهَا سُوءاً أَشْهَدُ بِذَلِكَ عَلَى نَفْسِي وَ أَعْتَرِفُ لَكَ بِضَعْفِ قُوَّتِي وَ قِلَّةِ حِيلَتِي فَصَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ أَنْجِزْ لِي مَا وَعَدْتَنِي وَ جَمِيعَ الْمُؤْمِنِينَ وَ الْمُؤْمِنَاتِ مِنَ الْمَغْفِرَةِ فِي هَذِهِ اللَّيْلَةِ وَ أَتْمِمْ عَلَيَّ مَا آتَيْتَنِي فَإِنِّي عَبْدُكَ الْمِسْكِينُ الْمُسْتَكِينُ الضَّعِيفُ الْفَقِيرُ الْمَهِينُ اللَّهُمَّ لا تَجْعَلْنِي نَاسِياً لِذِكْرِكَ فِيمَا أَوْلَيْتَنِي وَ لا غَافِلا لِإِحْسَانِكَ فِيمَا أَعْطَيْتَنِي وَ لا آيِساً مِنْ إِجَابَتِكَ وَ إِنْ أَبْطَأَتْ عَنِّي فِي سَرَّاءَ كُنْتُ أَوْ ضَرَّاءَ أَوْ شِدَّةٍ أَوْ رَخَاءٍ أَوْ عَافِيَةٍ أَوْ بَلاءٍ أَوْ بُؤْسٍ أَوْ نَعْمَاءَ إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاءِ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 #فتو_کلیپ | شب قدر، فرصتی برای مغفرت و عذرخواهی است، خدای نکرده در قیامت، به ما اجازه عذرخواهی نخواهند داد. به مجرمین اجازه نمیدهند که زبان به عذرخواهی باز کنند؛ آنجا جای عذرخواهی نیست. اینجا که میدان هست، اینجا که اجازه هست، اینجا که عذرخواهی برای شما درجه میآفریند، گناهان را میشوید و شما را پاک و نورانی میکند، از خدای متعال عذرخواهی کنید. اینجا که فرصت هست، خدا را متوجّه به خودتان و لطف خدا و نگاه محبّت الهی را متوجّه و شامل حال خودتان کنید. «فاذکرونی اذکرکم»؛ مرا بهیاد آورید، تا من شما را بهیاد آورم.
"رهبر معظم انقلاب"
'' اعمال مشترکه شب های قدر ''
🌙✨لیالی قدر✨🌙
🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹
🟢علامه طباطبایی در تفسیر المیزان به نقل از زراره از قول امام جعفر صادق(ع) میگوید: تقدیر در نوزدهم و ابرام در شب بیست و یکم و امضا در شب بیست و سوم است.
اما شب قدر شبی از شب های ماه مبارک رمضان است که به قول اکثر مفسران بزرگ شیعه یکی از سه شب نوزدهم، بیست یکم و بیست و سوم است و اهل سنت معتقداند شب بیست و هفتم قرآن نازل شده است.
نزول آیات سوره قدر پس از خوابی بود که رسول خدا (ص) دید و آن خواب این بود که بنی امیه بر منبر او بالا می روند و سخت اندوهناک شد و خدای تعالی برای تسلی اش این سوره را نازل کرد ( و در آن فرمود شب قدر بهتر از هزار ماه حکومت بنی امیه است)
حمران از امام باقر (ع) پرسید: منظور خدای تعالی از این که فرموده شب قدر بهتر از هزار شب است چیست؟
فرمود عمل صالح از نماز و زکات و انواع خیرات در آن شب بهتر است از همان اعمال در هزار ماهی که در آن شب قدر نباشد و اگر خدای تعالی جزای اعمال خیر مومنین را مضاعف نمیکرد، مومنین به جایی نمی رسیدند ولی خدا پاداش حسنات ایشان را مضاعف می کند.
🔘علامه طباطبایی میفرماید:«قدرت خدای تعالی همیشه مطلق است، او هر زمان هر کاری را که بخواهد می کند هر چند قبلاً خلاف آن را حتمی کرده باشد و خلاصه ی حتمی کردن یک مقدر قدرت مطلقه آن را مقید نمی کند او می تواند قضا حتمی خود را نقض کند هر چند که هیچ وقت چنین کاری را نمی کند»۱
⚜امام باقر(ع) فرمودند: در شب قدر هر حادثه ای که باید در طول آن سال واقع گردد تقدیر می شود چه خیر و چه شر، چه طاعت و چه معصیت و چه فرزندی که قرار است متولد شود و یا اجلی که بنا است فرا رسد و یا رزقی که قرار است تنگ یا وسیع شود.
----------------------------------------
۱- علامه محمد حسین طباطبایی، تفسیر المیزان جلد ۲۰ ص ۷۷۱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 #فیلم | خدایا در این ماه بهرهام را از برکتهایش کامل گردان،
و راهم را به سوى نیکیهایش هموار نما،
و از پذیرفتن خوبیهایش محرومم مساز،
اى هدایت کننده به سوى حق آشکار
🔰 خلوتگاه عارفان / دعای روز نوزدهم ماه مبارک رمضان