KHAMENEI.IR
🎙 #تبیین_و_تحلیل | تولید علم در چهارچوب جهانبینی توحیدی
👈 یادداشتی از دکتر مهدی گلشنی
فیزیکدان و نظریهپرداز، پژوهشگر فلسفه علم، عضو پیوسته فرهنگستان علوم ایران
🏷 بمناسبت بیانیه #گام_دوم_انقلاب
🔻 درست است که ما پس از انقلاب در حوزههای مختلف پیشرفت داشتهایم، اما اینها در حد ظرفیت عظیم کشور ما نبوده و این بخاطر غفلت مسئولان از این ظرفیت بزرگ بوده است، و دلیل عمدهی آن عدم رعایت شایستهسالاری در انتصابها است.
🔹️ جوانان باید با آگاهی از ظرفیتهای کشور و توجه به اقتضائات زمان درصدد آگاهیبخشی به جامعه برای استفادهی از ظرفیتهای عظیم کشور باشند و مسئولان را به استفادهی از این ظرفیتها تشویق کنند. رهبر انقلاب دو ویژگی اساسی را متذکر میشوند: «همت بلند» و «انگیزههای انقلابی جوانان». مسئولان و افراد جامعه باید مراقب باشند که آنها تضعیف نشوند.
🔸️ الان غرب درصدد ناامید ساختن مردم ما از آیندهی کشور است و ما را در محاصرهی تبلیغاتی انداخته است. جوانان باید در تقویت هویت دینی-ملی خود و جامعه بکوشند و نهال امید به آینده را در جامعهی ما پرورش دهند و ترس و نومیدی را از افراد جامعهی ما بزدایند.
🔹️ گاه به خارج، عدم توجه به ظرفیّت نیروی انسانی کشور، عدم برنامهریزیهای مناسب اقتصادی، و عدم رعایت اولویّتها منجر به ایجاد مشکل در زندگی مردم از قبیل بیکاری جوانها، و فقر درآمدی طبقهی ضعیف و امثال آن شده و نومیدی را در بعضی اقشار جامعه تقویت کرده است. جوانهای دغدعهمند میتوانند با آگاه ساختن مسئولین از خطاها و دادن امید به جامعه، روحیهی امید را در جامعهی ما تقویت کنند.
🔸️ میتوان گفت که لازمهی رسیدن به تمدن نوین اسلامی، حضور و حرکت جوانان از طریق مشارکت در شکستن مرزهای دانش و تولید علوم در چهارچوب جهانبینی توحیدی است، که در عرصههای فرهنگی، فنّاوری و اقتصادی مؤثر و تعیین کننده است.
🔍 ادامه یادداشت جدید را بخوانید👇
http://farsi.khamenei.ir/others-note?id=41721
📢 مستند «روایت رهبری» از شبکه اول و مستند سیما پخش خواهد شد
👈 مستند «روایت رهبری»، روایتی از وقایع مربوط به انتخاب حضرت آیتالله خامنهای بهعنوان رهبر جمهوری اسلامی ایران است. این مستند در سه قسمت تهیه و تولید شده است و از اول اسفندماه از شبکههای «اول» و «مستند» سیما پخش خواهد شد.
🔻 روزها و ساعات پخش این مستند به شرح ذیل است:
📺 شبکه اول سیما: یکم تا سوم اسفندماه، ساعت ۱۹:۳۰
📺 شبکه مستند سیما: یکم تا سوم اسفندماه، ساعت ۲۲، تکرار روز بعد ساعت ۱۵
💻 @Khamenei_ir
⛔ مخالفت امام با قائممقامی آیتالله منتظری
📺 خلاصهای از آنچه در قسمت اول مستند ویژه روایت رهبری منتشر شد
🔻 ساعت ۱۰ و ۲۳ دقيقه شبانگاه ۱۳ خرداد ۱۳۶۸ امام خمینی رهبر انقلاب و بنیانگذار جمهوری اسلامی چشم از جهان فرو بسته است. روز بعد، ساختمان سابق مجلس شورای اسلامی، به محل برگزاری یکی از سرنوشت سازترین جلسات تاریخ انقلاب بدل می شود، بحثها از ساعت ۳ بعداز ظهر روز ۱۴ خرداد شروع می شود. ساعت ۳ بعدازظهر، جلسه رسمی خبرگان رهبری فقط با حضور اعضای این مجلس آغاز میشود.
🔹️ آیت الله مشکینی رییس جلسه، ابتدا تسلیت میگوید و سپس به واقعهی اخیر اشاره می کند، واقعهای که کمتر از دو ماه و نیم گذشته رخ داده و مستقیما با سرنوشت رهبری آینده گره خورده است، ماجرای آقای منتظری که برای سالهای اخیر در فضای رسانهای کشور به عنوان قائم مقام رهبری مطرح شده بود. اما چند ماه اخیر رابطه آقای منتظری با امام و انقلاب دچار تنش بوده است.
🔸️ و حالا در میان گفتگوهای خبرگان رهبری، بحث پذیرش استعفای آقای منتظری از رهبری آینده نظام، نخستین گام جلسه سرنوشت ساز خبرگان رهبری به سوی آینده نظام و انقلاب اسلامی است.
📺 فیلم کامل قسمت اول و دوم و سوم مستند را از اینجا ببینید👇
http://farsi.khamenei.ir/video-content?id=41750
🔔 شماره جدید #خط_حزبالله منتشر شد: نه #آنارشیسم، نه #محافظهکاری
🔰 #سخن_هفته: خط حزبالله در یادداشت این شماره، دو جریان و تفکری که در مواجهه با نظریهی #نظام_انقلابی قرار دارند را بررسی کرده است. این یادداشت مهم را از دست ندهید.
♨️ #اطلاعنگاشت: ۷ پرسش و پاسخ از بیانیهی #گام_دوم_انقلاب: کلید همهی قفلها
❇️ #برش_دیدار: دولتیها مواظب باشند که از اروپائیها فریب نخورند!
✴️ #پرسشوپاسخ: بزرگترین آسیب محیط دانشجویی چیست؟
@khattehezbollah
KHAMENEI.IR
🏴 حضرت آیت الله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی با صدور پیامی رحلت فقیه پارسا و عالِم ربانی آیت الله حاج شیخ محمد مؤمن را تسلیت گفتند.
📝 متن پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب اسلامی به این شرح است:
◾ بسم الله الرحمن الرحیم
انالله و اناالیه راجعون
◾ با تأسف فراوان خبر رحلت عالِم ربانی و فقیه پارسا و پرهیزگار آیة الله آقای حاج شیخ محمد مؤمن قمی اعلیالله مقامه را دریافت کردم. این ضایعهئی برای حوزهی علمیه است.
◾ مقام علمی و پرورش شاگردان برجسته در کنار تقوا و اخلاص این عالم بزرگوار، و نیز وفاداری و تعهد انقلابی و اجتماعی، شخصیت جامعی از ایشان ساخته بود. سابقهی مبارزاتی ایشان به پیش از انقلاب برمیگردد و خدمات انقلابی ایشان در تمام دوران چهل ساله مستمراً ادامه داشته است و در دورههای متعدد و متوالی یکی از ارکان مهمّ شورای محترم نگهبان بودهاند. اینجانب درگذشت ایشان را به خاندان گرامی و فرزندان مکرّم و دیگر بازماندگان و نیز به حضرات علمای اعلام حوزهی مقدس قم و بخصوص شاگردان و دوستان ایشان و به عموم مردم عزیز شهر قم تسلیت عرض میکنم و مغفرت و رحمت الهی و علو درجات ایشان را از خداوند متعال مسألت مینمایم.
سید علی خامنهای
۳ اسفند ۱۳۹۷
💻 @Khamenei_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببینید| سخنرانی حضرت آیتالله خامنهای درباره پیام منشور روحانیت پس از ۹ روز از انتشار آن
🔺 پیام منشور روحانیت توسط امام خمینی در تاریخ ۳ اسفند ۱۳۶۷ درباره رسالت حوزههای علمیه و روحانیون صادر شد.
🔸حضرت آیتالله خامنهای در خطبههای نماز تهران در تاریخ ۱۲ اسفند ۱۳۶۷ درباره پیام منشور روحانیت مطالبی بیان فرمودند.
💻 @Khamenei_ir
24.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨 انتشار نخستین بار
📹 نماهنگ| مدافع حرم
🔻 پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR در نماهنگ «مدافع حرم» مروری بر بیانات رهبر انقلاب در دیدارهای مختلف با خانوادههای شهدای مدافع حرم داشته است.
💻 @Khamenei_ir
KHAMENEI.IR
🎙 #تبیین_و_تحلیل | «اصلاحات اقتصادی» در گام دوم انقلاب
👈 یادداشتی از دکتر مجید شاکری
کارشناس مدیریت مالی
🏷 بمناسبت بیانیه #گام_دوم_انقلاب
🔻 مهمترین نکته در بخش اقتصادی بیانیهی گام دوم وجود یک طرح کلی در بافتار این نوشتار است. به بیان دیگر نویسندهی متن در ذهن خود یک کلانتصویر عمومی با اجزای همساز با هم داشته و ما با طرح کلی یک سیاست توسعه مواجهیم نه تعدادی شعار اقتصادی کنار هم چیده شده. وجود این چشم انداز کلی در حالیکه حتی در مصاحبههای بعضی مقامات اقتصادی هم به سختی میتوان ردی از یک تصویر کلان را دید انصافاً دلگرم کننده و امیدبخش است.
🔸️ نکتهی بعدی اشاره به این است که اساساً تحریمها در جوار ضعفهای داخلی اقتصاد معنا مییابند و با حل ضعف داخلی، اثر تحریم هم شدیداً کاهش مییابد.
🔹️ با توجه به تغییر مداوم بسیاری گزارههای اقتصادی و نیز تغییرات جدی دائمی در صحنهی اجرا، تسلط به گزارههای جدیدتر و عدم تعصب بر چارچوبهای پیشین توسط مقامات اقتصادی بسیار ضروری است.
🔸️ نکتهی دوم اینکه این امر به نوبهی خود نیاز به گفتوگو پذیری و شنیدن نظرات اقتصادی مختلف توسط مسئولان و مشاوران اقتصادی دولت و پرهیز از مرزبندیهای مرسوم اعم از بازارگرایی و نهادگرایی و توجه ویژه به عملگرایی دارد که در گروه سنی جوانان بسیار معمولتر و شدنیتر است.
🔹️ در طی سه سال گذشته و حول سوالات مهم بیپاسخ مثل آن که «چرا با وجود برجام مشکلات انتقال مالی حل نشد؟» یا «چرا با وجود تلاش دولت برای عدم افزایش بدهیاش به بانک مرکزی، نقدینگی با این سرعت رشد کرد؟» مجموعهای از جوانانِ در حاشیهی قدرت اعم از دولت و مجلس و نهادهای حاکمیتی شکل گرفته که اگر چه تاکنون منفرد بودهاند اما با سرعتی بهتر از قبل به سمت شبکه شدن، همیاری و پروژه های مشترک در حرکتند.
🔍 ادامه یادداشت جدید را بخوانید👇
http://farsi.khamenei.ir/others-note?id=41722