⚠️ سخننگاشت| ناامیدکنندگان ملت تحت تأثیر رجزخوانی دشمناند
🔻 رهبرانقلاب، در حرم مطهر رضوی:
🔸️بعضی از گویندگان یا نویسندگان یا صاحبنظران یا اظهارنظرکنندگان دربارهی سال ۹۸ اظهار نظر کردهاند که این سال، سال تهدیدها است … اینها در بارهی سال ۹۷ هم از همین رجزخوانیها داشتند …
🔺️ بنده مطلقاً این را قبول ندارم؛ من معتقدم سال ۱۳۹۸ به توفیق الهی سال فرصتها است؛ سال امکانات و سال گشایش. البتّه آن کسانی که اظهار نظر دیگری میکنند و دائم تهدید به رخ این و آن میکشند، دانسته یا ندانسته تحت تأثیر رجزخوانیهای دشمنان این ملّتند. ۹۸/۱/۱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 نماهنگ| اقتصاد، کار عالمانه و مجاهدانه میخواهد
🔻 رهبرانقلاب، در حرم مطهر رضوی:
🔹️ حالا [که] به غرب اعتماد نمیکنیم؛ چه کار کنیم برای اقتصاد کشور؟
⛔ با تنبلی، با بیحالی، کمانگیزگی، مسئلهی #اقتصاد کشور حل نخواهد شد.
👈 به کاری احتیاج داریم که هم مجاهدانه، هم عالمانه باشد
☝️ تبیین کار جهادی و عالمانه
🌟👈 در این صورت: اقتصاد کشور قطعاً شکوفایی پیدا خواهد کرد. ۹۸/۱/۱
KHAMENEI.IR
📹 نماهنگ| اقتصاد، کار عالمانه و مجاهدانه میخواهد 🔻 رهبرانقلاب، در حرم مطهر رضوی: 🔹️ حالا [که] به
🔰 اطلاعنگاشت| مصادیق کار عالمانه و مجاهدانه از نظر رهبر انقلاب
🌟 اقتصاد چگونه شکوفا میشود؟
🔻 رهبر انقلاب اسلامی راه #شکوفایی_اقتصادی کشور برای تحقق #رونق_تولید را، کار #مجاهدانه و #عالمانه میدانند و در سخنرانی نوروزی در حرم مطهر رضوی (۹۸/۱/۱) مصادیقی را برای این نوع کار، بیان کردند.
⚀ پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR این موارد را در این☝️ اطلاعنگاشت مرور میکند.
🏴 پیام رهبر انقلاب در پی حادثه سیل ویرانگر شیراز
◾ در پی حادثه ویرانگر #سیل_شیراز، رهبر انقلاب در پیامی به امامجمعه شیراز، ضمن تسلیت به مردم داغدار، سرعت و جدیت در امر امدادرسانی به حادثهدیدگان را خواستار شدند.
◾ بسمالله الرحمن الرحیم
جناب حجتالاسلام آقای دژکام امامجمعهی محترم شیراز دامتتوفیقاته
▫️با سلام و تحیت،
◾ حادثهی تأثرانگیز سیل ویرانگر در شیراز که به درگذشت تعدادی از مردم عزیز و داغدار شدن خانوادهها در ایام عید و نیز به مجروحیت جمعی دیگر و ویرانی و خسارت در شهر انجامید، مایهی اندوه اینجانب است.
▫️ مقتضی است جنابعالی ضمن ابلاغ سلام و تسلیت اینجانب به خانوادههای مصیبتدیده و نیز به مجروحان این حادثه، در تلاش برای غمگساری و جبران مصیبتها و خسارت و کمک به مردم، با مسئولین دولتی همکاری و همگان را توصیه به #سرعت و #جدیّت در انجام وظیفه نمائید.
◾ والسلام علیکم و رحمةالله
سید علی خامنهای
۶ فروردینماه ۱۳۹۸
KHAMENEI.IR
🎙 #تبیین_و_تحلیل | الزامات مالیاتی «رونق تولید»
👈 یادداشتی از آقای وحید عزیزی
کارشناس مسائل اقتصادی
🔻 با مطالعهی گزارشهای مربوط به وضعیت تولیدکنندگان به دو دغدغهی مشترک برای حفظ و توسعهی تولید میرسیم: «کمبود نقدینگی» و «فشار مالیاتی». به نظر میرسد اصلاح نظام مالیاتی کلید حل هر دو مشکل باشد.
🔹️ با توجه به مشکلات و موانع بسیارِ تولید در کشور که در سالهای اخیر افزایش چشمگیری نیز داشته است، فعالیت تولیدی با بازگشت سرمایه و سود چندانی همراه نیست. همین سود کم هم به دلیل شفافیت و در دسترس بودن بیشتر به نسبت بخشهای دیگر، با اخذ مالیاتهای متنوعی چون مالیات بر درآمد شرکتها و مالیات بر ارزش افزوده، تحت فشار زیادی قرار دارد.
🔸️ این در شرایطی است که فعالیتهای غیرمولد مانند سوداگری در بازارهای املاک، خودرو، سکه و ارز، مشمول مالیات نیستند و سرمایهگذاری در این فعالیتها، سودی بادآورده و کم ریسک به همراه دارد.
در اقتصادهای پیشرو مهمترین بخش درآمدهای مالیاتی دولتها را «مالیات بر درآمد اشخاص» که عمدتا از ثروتمندان جامعه اخذ میشود و مالیات بر «عایدی سرمایه» که بر سود حاصل از فعالیتهای غیرمولد وضع میشود، تشکیل میدهد و نه مالیات بر درآمد تولید. در این حالت، بر خلاف کشور ما که سیگنالِ نادرست نظام مالیاتی، فعالان اقتصادی را به هدایتِ نقدینگی به بخشهای غیرمولد و غیرشفاف سوق میدهد، نظامهای مالیاتی پیشرو با از صرفه انداختن سرمایهگذاریِ غیرمولد، نقدینگی را به بخش مولد هدایت میکنند.
🔍 ادامه یادداشت جدید را بخوانید👇
http://farsi.khamenei.ir/others-note?id=42066
KHAMENEI.IR
🎙 #تبیین_و_تحلیل | ظرفیتهای اقتصادی کشور؛ پیشران رونق تولید
👈 یادداشتی از آقای محمد عندلیب کارشناس مسائل اقتصادی
🔹️ وجود راه آهن سراسری و زیرساخت های حمل و نقل جادهای مناسب مانند بزرگراهها و آزادراههای فراوان، دسترسی کشور به آبهای آزاد بینالمللی، اتصال بندرگاههای اصلی به شبکه ریلی و جادهای برخوردار از امنیت بالا و مطلوب، سبب شده است که همواره ایران به عنوان یکی از اصلیترین انتخابهای کشورهای گوناگون برای حمل و نقل و ترانزیت کالاها باشد. مطابق محاسبات، با افزایش حجم بار و تکمیل نقشه ریلی ترانزیتی کشور و اتصال ریلی چابهار به سرخس و خرمشهر به بصره و چند مسیر نسبتا کوتاه دیگر، کشور امکان کسب درآمدی ۲۶ میلیارد دلاری را داراست. این درآمد که بیشتر از نصف درآمد نفتی سالانهی ایران است.
🔸️ چنانچه ایران با فعال نمودن دیپلماسی اقتصادی منطقهای و استفاده از پیمانهای پولی دوجانبه و بانکداری غیرمستقیم، بتواند سهم خود از تجارت منطقهای را تنها ۵ درصد افزایش دهد، قادر خواهد بود تجارتی ۱۰۰ میلیارد دلاری با کشورهای همسایه خود شکل دهد که مطابق محاسبات کارشناسی در بدبینانهترین حالت، همین امر زمینه ایجاد ۴ میلیون شغل در کشور را ایجاد مینماید. از طرفی شکلدهی بازاری به این وسعت، خود تقاضایی موثر برای شکلگیری و #رونق_تولید داخلی است.
🔹️ کشور ایران با قرار گرفتن بر روی یکی از کمربندهای اصلی کوهزایی جهان، دارای ۱۰۴ میلیارد تن ذخیره احتمالی انواع مواد معدنیست که ۷ درصد معادن جهان را تشکیل میدهد.
🔸️ مطالب فوق تنها بخشی از ظرفیتهای کشور جهت رونق بخشی به تولید و رفع مشکلات معیشتی مردم است که توجه و فعال نمودن آنها میتواند پیشران اقتصاد کشور در شرایط فعلی باشد.
🔍 ادامه یادداشت جدید را بخوانید👇
http://farsi.khamenei.ir/others-note?id=42079
28.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 نماهنگ| تولید، مسئله اصلی
🔺️ نماهنگی از سخنرانی نوروزی رهبر انقلاب و اجتماع زائران و مجاوران حرم مطهر رضوی در روز اول سال۹۸
👈 گفتوگو با دکتر علیعسگری رئیس سازمان صداوسیما، سردار حاجیزاده فرمانده نیروی هوافضای سپاه، محسن هاشمی رفسنجانی رئیس شورای شهر تهران، علیاکبر رائفیپور فعال فرهنگی، دکتر حسینی وزیر اسبق ارشاد و امیر حیدری فرمانده نیروی زمینی ارتش، درباره مساله نامگذاری سال به نام #رونق_تولید از دیگر بخشهای این نماهنگ است.
📢 اولین شمارهی #خط_حزبالله در سال جدید منتشر شد: #مربع_راهبردی_98
🔰#سخن_هفته: رهبر انقلاب در نخستین روز سال جدید، مربع راهبردی سال 98، برای چگونگی مواجهه با دشمن در جنگ اقتصادی را مطرح کردند. خط حزبالله این موضوع را مورد بررسی قرار میدهد.
💢 #شعار_سال: چرا رهبر انقلاب سال 98 را سال #رونق_تولید نامگذاری کردند؟
❇️ #اطلاعنگاشت: توصیههای جدید رهبر انقلاب دربارهی ارتباط با #اروپا: از کمک و همراهی #غربیها چشم بپوشیم
♨️ #بازخوانی_تاریخی: مسئلهی مهمی که #جلال آن را مطرح کرد
✴️ #مطالبه_رهبری: #مجلس چند طرح در مقابل خباثتهای #آمریکا تصویب کرده؟
@khattehezbollah
KHAMENEI.IR
🎙 #تبیین_و_تحلیل | اولویت اول؛ مهار رقیب تولید
👈 یادداشتی از آقای مسعود براتی، مدیرگروه بینالملل شبکه کانونهای تفکر ایران (ایتان)
🔻 برای رونق تولید ملی به چند مسئله باید توجه کرد تولید در درون اقتصاد ما دارای رقبای بسیار جدی و گردن کلفت است. باید رقبای سرسخت تولید را مهار کرد. رقبای تولید عبارتند از فعالیتهای غیرمولد، واردات و قاچاق. مهار این غولها به عهده حاکمیت است.
🔸️ حاکمیت باید فعالیتهای غیر مولد اقتصادی را که به عنوان رقیب اصلی تولید در اقتصاد کشور حضور دارند مهار کرده و اجازه ندهد جریان نقدینگی و سرمایه موجود در کشور به سمت آنها برود. دولت هرچه برای رونق تولید فعالیت انجام دهد، اما به مسئله مهار رقبای تولید توجه نکند، کارهایش تقریباً هیچ اثری نخواهد داشت.
🔹️ ابزارهای مالیاتی مهمترین ابزاری است که میتوان از آن استفاده کرد. البته ابزارهای مالیاتی بر بستر شفافیت اطلاعات و سامانههای اطلاعاتی میتوانند عمل کنند و لذا ما نیازمند حرکت به سمت شفاف کردن فعالیتهای اقتصادی هستیم و نیاز به تشکیل و ایجاد سامانههای اطلاعاتی خصوصاً در حوزههای پولی و بانکی داریم.
🔸️ واردات و قاچاق نیز رقیب سرسخت تولید هستند. این رقبا نیز باید مهار شوند. باید دندان لق واردات کنده شود. تجربه سال 97 نشان داد که آنجا که به واردات تکیه نشد و از تولید داخل حمایت گردید، دشمن نتوانست فضایی برای اعمال فشار بر مردم ایران به دست آورد.
🔹️ بخش دوم راهبرد #رونق_تولید ملی تسهیل در فضای کسب و کار و تولید است. مسیر تولید پر مانع و پر چالش است. مشکلات و موانع متعددی که بارها و بارها مطرح شده ولی متاسفانه بهبود پیدا نکرده است. دولت و مجلس و قوه قضاییه باید با جدیت رفع موانع کسب و کار را دنبال کنند.
🔍 ادامه یادداشت جدید را بخوانید👇
http://farsi.khamenei.ir/others-note?id=42086
⚙ اطلاعنگاشت | شروط تحقق و فواید #رونق_تولید
🔻 حضرت آیتالله خامنهای با ارزیابی #مشکلات_اقتصادی کشور و استفاده از نظر کارشناسان سال ۹۸ را به نام «رونق تولید» نامگذاری کردند.
🔺️ پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR ابعاد مختلفی را که رهبر انقلاب درباره رونق تولید در پیام نوروزی و بیانات در حرم مطهر رضوی مطرح کردند در این☝️ اطلاعنگاشت منتشر میکند.
KHAMENEI.IR
🎙 #تبیین_و_تحلیل | سال ۹۸، فرصتهایی که باید رُبود
👈 یادداشتی از آقای مجید شاکری
کارشناس مدیریت مالی
🔻 اگر چه هنوز این شاخص برای کارگاههای بزرگ و کوچک سال ۹۷ منتشر نشده ولی شواهد بسیاری از مثبت بودن آن در صنایع مشخصی که عموما کاربر هستند دارد. تغییر الگوی خردهفروشی به سمت برندهای ایرانی در گروه پوشاک و لوازم منزل از پیشنشانههای بسیار مهم در این زمینه است.
🔸️ این یک فرصت مهم است که باید برای آن برنامه داشت. در واقع تصور آن که میتوان برای رشد(و نه صرفا بقای) همه گروه های صنعت برنامه ای عمومی داشت، از بن غلط است. بعضی صنایع به الگوی مسلط جایگزینی واردات نیاز دارند و بعضی دیگر به الگوی مسلط توسعه صادرات.
🔹️ از طرف دیگر شرایط بعضی کالاها و صنایع نیاز به روانسازی واردات را نشان میدهد. این وضعیت متناقضنما تنها یک راه حل دارد: وجود یک برنامه فوری توسعه صنعتی، به نحوی که سیاست ارزی و اولویتبندی روانسازی بر مبنای دادههای عملکرد هر صنعت تحت شرایط تحریمی یک سال گذشته و جایگاه آن در پازل توسعه معلوم باشد. مراد از واژه «فوری» طبعاً نه تعجیل در اجرا، بلکه فوریت تدوین چنین استراتژیای است. یکی از تبعات مهم شوکهای ارزی افزایش نابرابری است.
🔸️ اما در سال ۹۷ دو منبع مهم برای کاهش ضریب جینی قابل طرح است. نخست نحوه افزایش حقوق، که از آستانه مشخصی به بالا بصورت قدرمطلق خواهد بود. محاسبات بخت بالایی را به کاهش #ضریب_جینی در نتیجه این تصمیم میدهد.
🔹️ نکته مهمتر تغییر بسیار محتمل نحوه یارانهدهی ارزی به بخشی از کالاهای اساسی است که تا حد زیادی میتواند هم وضعیت نابرابری را بهبود بخشد و هم تورم احساس شده توسط دهکهای کمتر برخوردار را به طرز معناداری کاهش دهد.
🔍 ادامه یادداشت جدید را بخوانید👇
http://farsi.khamenei.ir/others-note?id=42090
📢 لوح | نوبت تازه نفسهاست
🔻 رهبرانقلاب در دیدار اخیر: آمادگی در کلّ کشور بخصوص در بین جوانها هست؛ از این آمادگی حدّاکثر استفاده را مسئولین کشور باید بکنند.
👈 عرض من این است که جوانها باید شانهشان را زیر بار مسئولیّتهای دشوارِ کوچک و بزرگ بدهند؛ #علاج_مشکلات_کشور این است.
👈 ما در #گام_دوم_انقلاب بایستی حرکت کشور را بر دوش #جوانها قرار بدهیم. ۹۸/۱/۱
KHAMENEI.IR
🎙 #تبیین_و_تحلیل | امروز اصلیترین مانع رونق تولید چیست؟
👈 یادداشتی از آقای دکتر احمد توکلی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام
🔻 تلخترین نتیجه بحران ارزی، رکود دهشتناک است.
🔹️ علاوه بر رکودی و تورمی بودن جهش قیمت ارز، تقریباً تمامی تبعات دیگری که ذکر میشود، اثر ثانوی ضد تولید و ضد سرمایهگذاری دارند. دارایی ثروتمندان، کارخانهداران، زمینداران و دارندگان پسانداز ارزی یکباره چند برابر شد و بدهی بدهکاران بزرگ که معمولاً از همین ثروتمندان هستند، ارزشش کاهش یافت و بالعکس، پسانداز طبقات متوسط و مستضعف که ریالی است، کمارزش شد، نتیجه تشدید شکاف طبقاتی است. اینها حسد اجتماعی و احساس غبن را دامن میزند. از این طریق، به وحدت ملی و تفاهم اجتماعی آسیب جدی وارد میکند؛ یعنی با کاهش سرمایه اجتماعی ضد رونق تولید عمل میکنند.
🔸️ تورم فزاینده، قدرت خرید مزد و حقوقبگیران را بهشدت کاهش داده و برای مستضعفان کمرشکن شده است. هزینه تولید به دلیل افزایش قیمت مواد اولیه و ماشینآلات وارداتی افزایش یافت. نتیجه کاهش تولید و تنزل سرمایهگذاری است.
🔹️ بسیاری از بنگاههای تولیدی یا تجاری تعطیل شدهاند... ملاحظه میشود که بیشترین ضربه به تولید داخلی میخورد. درمان نیز از همانجایی باید آغاز شود که درد ازآنجا آغاز شده بود، یعنی قدم نخست حل مشکل ارز است تا تولید ملی از فشار خارج شود. #پول ملی با #تقویت_تولید_ملی ارزشمند میگردد.
🔍 ادامه یادداشت جدید را بخوانید👇
http://farsi.khamenei.ir/others-note?id=42101
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببینید| یک گِلهای از مجلس خودمان
☝️ مطرحشده توسط رهبرانقلاب در حرم مطهر رضوی. ۹۸/۱/۱
KHAMENEI.IR
📹 ببینید| یک گِلهای از مجلس خودمان ☝️ مطرحشده توسط رهبرانقلاب در حرم مطهر رضوی. ۹۸/۱/۱
📢 لوح| یک گِلهای از مجلس خودمان
🔻 رهبرانقلاب در دیدار اخیر: شرارت و شیطنت، طبیعت قدرتهای غربی است...
🔸️ شرارت آمریکا به دلایل مختلف بیشتر است، مخصوص این شخصی هم که حالا در رأس دولت آمریکا است، نیست، بلکه سیاستشان این است.
⚠️ به من گزارش دادند که در همین قضایای اخیر، کنگرهی آمریکا در سالهای ۹۶ و ۹۷، ۲۲۶ طرح و لایحه علیه جمهوری اسلامی، یا تصویب کرده، یا ارائه کرده! ۲۲۶ طرحِ ضدّیّت و خباثت علیه جمهوری اسلامی. حالا البتّه اینجا من یک گِلهای هم از مجلس خودمان بکنم: #مجلس شورای اسلامی خودمان چند طرح و لایحه در مقابل خباثتهای آمریکا ارائه کردهاند یا تصویب کردهاند؟ ۹۸/۱/۱
🖨 نسخه چاپ👇
http://farsi.khamenei.ir/photo-album?id=42105
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 نماهنگ | "هم حماقت هم خباثت"
🔻 رهبرانقلاب در دیدار اخیر:
👈 یکی از همان احمقهای درجه یک، در اواسط یا اوایل سال ۹۷ گفت که ما اگر از #برجام خارج بشویم -یعنی اگر آمریکا خارج بشود- در خیابانهای ایران شورش اتّفاق میافتد، مردم #نان هم دیگر نمیتوانند بخرند.
👈 یکی دیگر از همین حضرات #احمقهای_درجه_یک، اظهار نظر کرد که در سال ۲۰۱۹ آقایان آمریکاییها #کریسمس را در تهران خواهند گرفت.
⚠️ خب اینها حرفهایی است که زدند. من نمیدانم؛ یعنی واقعاً دو نظر وجود دارد که آیا اینها واقعاً تحلیلشان این قدر نسبت به مسائل منطقه و کشور دور از واقعیّت است که این حرفها را جدّی میزنند یعنی واقعاً گفتن این حرفها [از] حماقت است؟ یا نه؛ قصد جنگ روانی دارند و خباثت میکنند و این حرفها را پخش میکنند در فضای رسانهای عالم به منظور #جنگ_روانی؟
☝️ این برای من روشن نیست؛ ممکن است هر دو باشد، هم حماقت، هم خباثت.
🔺️ بر اساس این بخش از بیانات رهبرانقلاب، پایگاه Khamenei.ir نماهنگ "هم حماقت هم خباثت" را منتشر میکند.
📥 سایر کیفیتها👇
http://farsi.khamenei.ir/video-content?id=42110
KHAMENEI.IR
#تبیین_و_تحلیل | نظامهای حامی #رونق_تولید ملّی در نظریه اقتصاد مقاومتی
👈 یادداشتی از آقای سعید اشیری، پژوهشگر و دانشآموختهی اقتصاد
🔻 بر اساس مطالعهی تفصیلی بر روی مجموعه بیانات و مکتوبات رهبر انقلاب که به نوعی با مسائل اقتصادی و معیشتی کشور از یکسو و از سوی دیگر با مسئلهی نظامسازی مرتبط بوده است،نظامهای متنوّعی را میتوان برشمرد که اگر کارکرد این نظامها دچار اختلال باشد، «رونق تولید ملّی» دچار رکود خواهد شد؛ امّا از میان آن نظامها، هفت نظام، بیش از دیگرِ نظامها در توفیق و شکوفایی و رونق تولید ملّی مؤثّرند:
۱- «نظام سیاستگذاری و تدوین و اجرای الگوی اسلامی- ایرانی پیشرفت»؛
۲- «نظام تحقّق عدالت»؛
۳- «نظام تولید امنیّت و انباشت سرمایه»؛
۴- «نظام پیشرفت علم و تولید اندیشه»؛
۵- «نظام تصمیمسازی، تصمیمگیری، تعیین اولویّتها و تخصیص منابع»؛
۶- «نظام تحقّق استقلال ملّی»؛
۷- «نظام مبارزه با فساد».
🔸️ این هفت نظام اساسی در سپهر و فضای پیشرفت ملّی، هفت نظامی هستند که با رویکرد منظومهای میتوان گفت که اختلال در هر کدام از آنها، سطوح اقتصاد کلان و اقتصاد خُرد جامعه را بشدّت تحت تأثیر عوارض و ناهنجاریهای خود قرار خواهند داد.
🔹️ منطقاً هر کدام از این نظامها، بنا به مراتب وجودی خود و شدّت تأثیرپذیری از مجموعهی اهداف اصلی نظام اسلامی، با دیگر نظامها در تعامل و ترابط هستند و همدیگر را در یک فرآیند کلّی و شبکهای تحت تأثیر قرار میدهند...
🔍 ادامه یادداشت جدید را بخوانید👇
http://farsi.khamenei.ir/others-note?id=42100
⚡لوح| #رونق_تولید راز شکوفایی
🔻 رهبرانقلاب در حرم مطهر رضوی:
🔹️ اگر تولید رونق گرفت، آن وقت در بخشهای مختلفی تحوّل ایجاد خواهد شد؛ هم تأثیر میگذارد در #اشتغال، هم تأثیر میگذارد در کم کردن #تورّم، هم حتّی تأثیر میگذارد در وضع #توازن_بودجه، هم تأثیر میگذارد در بالا رفتن ارزش #پول_ملّی.
🔹️ ببینید، اینها همه مشکلات مهمّ اقتصادی ما است. صاحبنظران و کسانی که مطّلع از مسائل اقتصادی هستند، تصدیق میکنند، تأیید میکنند. [آنها] معتقدند که ظرفیّتهای کشور برای #شکوفایی_اقتصاد، ظرفیّتهای بسیار آماده و مستعد و کاملی است. ۹۸/۱/۱
🖨 نسخه چاپ👇
http://farsi.khamenei.ir/photo-album?id=42103