☀️ گزیده بیانات | آبروی انقلاب
🔹 حضرت آیتالله خامنهای اخیرا با اعضای شورایعالی حوزههای علمیه دیدار کردند و خطاب به ایشان فرمودند: در بخش حوزه و طلبگی یقیناً استعدادهایی وجود دارند که باید شناسایی و در حلقههای فکری بهکار گرفته شوند و از آنها مسئولیت خواسته شود.
🌸 از سوی دیگر ایشان چندین بار به استفاده از ظرفیت «بانوان طلبه» در مراکز فرهنگی و فکری اشاره کرده بودند.
📲 به همین مناسبت، بخش زن و خانوادهی پایگاه اطلاع رسانی KHAMENEI.IR گزیدهای از بیانات حضرت آیتالله خامنهای دربارهی «اهمیت فراگیری علوم دینی توسط بانوان در نظام اسلامی» را منتشر میکند:
http://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=42535
دریافت کتابچه نسخه PDF در مطلب بعدی🔻
❣️ @Khamenei_Reyhaneh
آبروی انقلاب.pdf
564.6K
📚 کتابچه | «اهمیت فراگیری علوم دینی توسط بانوان در نظام اسلامی» بر اساس بیانات حضرت آیتالله خامنهای
❣️ @Khamenei_Reyhaneh
💝 *تقدیر امروز رهبر انقلاب از مادران شهدا*
رهبر انقلاب امروز صبح در دیدار اقشار مختلف مردم:
☪️ نظام اسلامی مردمی است، اما فقط خصوصیتش مردمی بودن نیست؛ نظام ما #نظام_ایمانی و دینی است، مردمسالاری اسلامی است.
✊ اسلامی است که مثل #شهید_سلیمانی تربیت میکند، اسلامی است که خانوادهها را در دوران #دفاع_مقدس وادار میکند که جوانهای خودشان، پارههای تن خودشان را برای جهاد فیسبیلاللّه بفرستند، بعد هم افتخار کنند.
❇️ در کجای دنیا مادری سه فرزند، چهار #فرزند رشید خودش را داده است و افتخار میکند و از هیچکس گلایه نمیکند؛ نیست، هیچجا نیست.
🌷 ما اوضاع و احوال کشورهای دیگر را خواندیم، شنیدیم، آنها هم جنگهایی داشتند، آنها هم کشتههایی داشتند اما اصلاً قابل مقایسه نیست با آنچه که در اینجا گذشته است، این بخاطر #ایمان است. ۱۳۹۸/۱۱/۱۶
❣️ @Khamenei_Reyhaneh
ریحانه
💞 همسر صبور
📝 روایتهایی تاریخی از همراهی همسر مکرمهی حضرت آیتالله خامنهای در طول سالیان مبارزه با رژیم ستمشاهی
4️⃣ بخش چهارم: آماده کردن شوهر برای زندان چهارم
💢 حضرت آیتالله خامنهای در دوران رژیم پهلوی مجموعا شش بار دستگیر و زندانی شدند. آنچه میخوانید، شرحی از وقایع پیش از زندان چهارم است 👇
🔆 روزهای آخر شهریور ۱۳۴۹ بود. طبق معمول به خانه پدر رفت، تا ضمن مباحثه درباره مسائل فقهی، او را نیز از تنهایی به در آورد. نشسته بودند که زنگ در به صدا درآمد. بانو خدیجه (مادر مکرمه آیتالله خامنهای) رفت در را باز کرد. لحظاتی بعد، نگران برگشت و گفت که دو ساواکی سراغت را میگیرند. پرسید: چه جواب دادید؟ مادر گفت: جواب دادم که اینجا نیست. گفت: چرا دروغ گفتی مادر؟ بانو خدیجه هم پاسخ داد که این ساواکیها مثل سگ هار هستند؛ باید شرشان را کم کرد. و شروع کرد به نفرین آنها.
⚠️ حاج سیدجواد که از شنیدن موضوع برآشفته بود و ابراز ناراحتی میکرد، از پسرش پرسید که باز چه کردهای که قرار است بگیرند و زندان ببرند؟ سعی کرد هر دو را آرام کند. گفت که احتمالاً اشتباه آمدهاند. از ذهنش گذشت که به زودی سراغ خانهاش خواهند رفت و لازم است پیش از رسیدن آنها، در خانه و نزد همسرش باشد.
🏠 خود را به خانهاش رساند. اوضاع آنجا طبیعی بود. موضوع را با همسرش در میان گذاشت. خانم خجسته، خودسالار و پردل، همچون تنگناهای گذشته پر روحیه و استوار نشان داد. کمکش کرد آماده شود؛ لباسهایش را عوض کند، ناخنش را بگیرد، ریش و سبیلش را کوتاه کند؛ همه کارهایی که قبل از زندان رفتن ضروری مینمود.
ناهارش را خورد، نماز ظهر و عصر را خواند و آماده نشست تا زنگ در به صدا درآید و او در راه روی مأموران شهربانی که برای بردنش آمدهاند بگشاید. خانم خجسته از این معطلی بدخیم خسته شد و خوابش برد. آقای خامنهای هم سری به کتابخانهاش زد تا برخی از آنها را که امکان بردنش به زندان باشد، همراه خود کند.
⚡️ ناگهان به ذهنش رسید خوب است مدتی پنهان شود و در جای امنی ترجمه کتابش را به پایان رساند؛ بعد از آن هر چه پیش آید خوش آید. چندین بار به قرآن تفأل زد. همه آیهها او را به اختفاء تشویق کردند. همسر را بیدار کرد. از تصمیم تازهاش گفت. خانم خجسته بسیار شادمان شد و پرسید: کجا میروی؟ گفت: نمیدانم؛ فقط میخواهم ترجمه کتاب را به پایان برسانم. بوسهای از چهره خفته پسرانش گرفت. خداحافظی کرد و از خانه بیرون آمد.
❣️ @Khamenei_Reyhaneh
🌺 برای زنان ایران
5️⃣ بخش پنجم: کمک مالی به خانواده زندانیان سیاسی
📝 اول آبان سال ۱۳۵۱ بود که گزارشی از فعالیتهای کاظم نظیفی، مدیر کتابفروشی اسلامیه در بازار بینالحرمین تهران تهیه گردید.
📌 گزارش با امضاء نعمتالله نصیری، رئیس ساواک، خطاب به کمیته مشترک ضدخرابکاری نوشته شود.
❇️ گزارش حاکی از آن بود که سیدعلی خامنهای و کاظم نظیفی، اکبر پوراستاد، محمد مدیرشانهچی به خانوادههای زندانیان سیاسی کمک مالی میرسانند.
زن، خانواده و سبک زندگی در نگاه رهبر انقلاب 👇
❣️ @Khamenei_Reyhaneh
ریحانه
💞 همسر صبور
📝 روایتهایی تاریخی از همراهی همسر مکرمهی حضرت آیتالله خامنهای در طول سالیان مبارزه با رژیم ستمشاهی
5️⃣ بخش پنجم: طعم دستپخت همسر در زندان 👇
🌙 دهم آبان ۱۳۴۹، اول ماه مبارک بود و او برای چهارمین بار زندانی شده بود. هر چند روزهداری برایش سخت بود، اما به سراغ گرسنگی و تشنگی رفت. اذان مغرب روز اول از راه رسید و وقت افطار شد. هر چه منتظر ماند تا در سلولش باز شود و افطاری بدهند، خبری نشد. واقعیت آن است که در آن اردوگاه نظامی، حسابی برای رمضان باز نکرده بودند.
⭐️ نمازش را خواند. حالا که چیزی برای خوردن نبود، یادش را برد کنار سفرههای افطار و به یاد فرنی «ماقوت» افتاد که چه اندازه دوست داشت و همسرش آن را خوب میپخت؛ مثل غذاهای دیگر. احساس کرد رضایتش از دستپختهای همسر چقدر زیاد بوده و او نمیدانسته است. غلغل سماور را به یاد آورد و چای دبش لبسوز دم افطار را.
🌙 نیم ساعتی از اذان گذشته بود که یک فنجان چای رسید؛ چندی بعد هم شام. آن سفره خانگی کجا و این غذای زندان کجا؟! اندکی بیش نتوانست بخورد. باقی را گذاست برای سحر، تا به زور ناچاری و گرسنگی ِبیشتر، آن را بخورد.
🌺 بعد از ظهر روز دوم ماه مبارک رمضان بود که نگهبان خبر داد از بیرون چیزی برایت آوردهاند. وقتی بسته را گرفت و باز کرد، سفره خیالش را در برابر دیدگان خود دید. روشن شد که خیال دیروز او در پرواز بر سر سفره افطار، تنها نبوده است.
🌸 خانم خجسته کار خودش را کرده بود. اسباب آمادهباش چای نیز همان روز به دستش رسید. دیگر مجبور نبود دَم کرده گروهبان چایفروش را بنوشد. به اندازه معده رنجورش از سفره برداشت و بقیه را میان زندانیان تقسیم کرد. این کار، روزهای بعد نیز تکرار شد.
❣️ @Khamenei_Reyhaneh
ریحانه
🌺 برای زنان ایران
6️⃣ بخش شش: «صلاحیت قضاوت بین زن و مرد را ندارم!»
💢 آیتالله خامنهای در آذرماه ۱۳۵۶ بعد از شش بار دستگیری، به ایرانشهر تبعید شد. ایشان در آنجا نیز پایگاهی مردمی برای خود ساختند. در ۱۱ تیرماه ۱۳۵۷، سیل ویرانگری در ایرانشهر جاری شد. و اما ادامه در کتاب #شرح_اسم 👇
🌊 سیل برای ایرانشهر، حادثهای همیشگی نبود، اما هر از گاه که آب بر این ناحیه میخروشید، از طریق مسیل میگذشته و از شهر خارج میشده است. اما طرفداران محلههای زورآباد با ساخت خانههای غیرقانونی در مسیر مسیل، خطر را به جان میخرند و عامل هلاکت خود و تخریب حدود هشتاد درصد شهر شدند.
🏚 «رهبر انقلاب: صبح روز بعد من و آقای رحیمی و آقای راشد برای دیدن خانههایی که در جریان سیل قرار داشتند و منهدم شده بودند به بیرون شهر رفتیم... همه خانههایی که در مسیر سیل بنا شده بود از بین رفته و هیچ اثری از آنها باقی نمانده بود. وقتی مشغول بازدید از آن منطقه بودیم، در فاصله دورتر، خانوادهای از بلوچ که تعدادی زن و بچه و یک مرد در بین آنها بودند دیدیم. بچهای روی دست آن مرد خوابیده و زنها گریه و شیون میکردند.»
🌷 وقتی نزدیکتر شدند، فهمیدند آن بچه مرده است. «دیدن این منظره مرا از درون درهم شکست و با صدای بلند گریه کردم. من حساسیت خاصی نسبت به زنها و بچهها دارم و به هیچ وجه تاب تحمل مشاهده آزار و اذیت زن یا بچهای ندارم.
🌷 تاکنون چندین بار به دوستانم گفتهام که من صلاحیت قضاوت بین زن و مرد را ندارم زیرا قطعا به نفع زن داوری میکنم. نیز تاب دیدن ناراحتی و رنجوری هیچ بچهای حتی در فیلمها را ندارم.»
🌱 آن خانواده بلوچ وقتی هق هق آقای خامنهای را دید، درد خود را فراموش کرد و با تعجب و حیرت به او نگریست.
زن، خانواده و سبک زندگی در نگاه رهبر انقلاب 👇
❣️ @Khamenei_Reyhaneh
💧 حماسه اشک
🚩 حضرت آیتالله خامنهای :«یکی از بخشهای مهم و جذابی که میتواند مصیبت ابالفضل را بیان کند، زبان حال مادر حضرت اباالفضل است؛ همان «لا تدعونّی ویک امّ البنین»*
🌸 مادری است؛ صورت قبر چهار جوانش را که در کربلا شهید شدند، در بقیع میکشد و نوحهسرائی میکند و حماسه میآفریند. همهاش اشک ریختن و تو سر زدن هم نیست؛ البته اشک ریختن هست، اشکالی هم ندارد؛ بلکه حماسهآفرینی است، افتخار به این جوانهاست.» ۱۳۹۰/۰۳/۲۵
* *اشعار منتسب به حضرت امالبنین:*
لا تَدْعُوِنِّي وَيْكِ أُمَّ الْبَنِينَ
تُذَكِّرِينِي بِلِيُوثِ الْعَرِينِ
واى بر تو مرا ديگر مادر پسران مخوان
كه مرا به ياد شيران بيشهام مياندازى
كَانَتْ بَنُونَ لِي أُدْعَى بِهِمْ
وَ الْيَوْمَ أَصْبَحْتُ وَ لا مِنْ بَنِينَ
مرا پسرانى بود، كه به آنان خوانده میشدم
اما امروز براى من پسرانى نيست
🏴 @Khamenei_Reyhaneh
🌹 آزاد و توانمند
3️⃣ سومین طرح از مجموعهی #موهبت_خمینی ؛ بازخوانی نگاه بنیانگذار انقلاب اسلامی به زن مسلمان ایرانی
🌺 حضرت امام خمینی (ره): تبلیغات سوء شاه و کسانی که با پول شاه خریده شدهاند، چنان موضوع آزادی زن را برای مردم مشتبه کردهاند که خیال میکنند اسلام آمده زن را خانهنشین کند.
☀️چرا با درس خواندن و کار کردن و مسافرت کردن زن مخالف باشیم؟ چرا زن نتواند کارهای دولتی انجام دهد؟ زن، چون مرد در تمام اینها آزاد است. ۵۷/۱۰/۰۷
📥 دریافت کیفیت بالا http://farsi.khamenei.ir/photo-album?id=44812
❣️ @Khamenei_Reyhaneh