🖤 رهبر انقلاب: اگر اسلام روی حرمت مادر یا نقش زن در خانواده تکیه میکند، بههیچوجه به معنای این نیست که زن را از شرکت در مسائل اجتماعی منع کند. عدهای بد و یا کج فهمیدند؛ یک عده مغرض هم از این کجفهمی استفاده کردند؛ کأنّه یا باید زن، مادر خوب و همسر خوبی باشد یا باید در فعالیتهای اجتماعی شرکت کند؛ قضیه اینطوری نیست؛ هم باید مادرِ خوب و همسر خوبی باشد، هم در فعالیت اجتماعی شرکت کند. فاطمهی زهرا (س) مظهر چنین جمعی است؛ جمع بین شئون مختلف. زینب کبری(س) نمونه دیگر است.
🏴 @Khamenei_Reyhaneh
15.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌷 بگو که یک شبه مردی شدی برای خودت...
🎙 شعرخوانی آقای هادی جانفدا در رثای حضرت علیاصغر علیهالسلام.
دیدار شعرای آئینی ۲۵ خرداد ۱۳۹۰
❣ @Khamenei_Reyhaneh
9.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚩 الگوی ما زینب است...
🏴 بخش ششم | دانشآموختگان مکتب زینب علیها السلام
🔸 حکایت ۱۲ نفر از بانوان که جز یاران حضرت امیرالمومنین علیهالسلام بودند
دریافت کیفیت بالا از aparat.com/v/nKZP8
❣️ @Khamenei_Reyhaneh
روضهی عطش
یک بچهى شش ماهه مگر به چه قدر آب رفع عطشش مىشود...
رهبر انقلاب ۱۳۶۵/۶/۲۱
❣ @Khamenei_Reyhaneh
17.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💐 کلیپ ویژه | عظمت زنانه
نماهنگی از بیانات حضرت آیتالله خامنهای دربارهی شخصیت همه جانبهی حضرت زینب کبری سلامالله علیها:
🔸 عظمت زنانه، یعنی مخلوطی از شور و عاطفهی انسانی
🔸 همراه با متانت شخصیت و استواری روح
🔸 که همهی حوادث بزرگ و خطیر را در خود هضم میکند؛
🔹در عین حال مردم را آگاهی میبخشد؛
🔹 در عین حال امام سجاد را مانند یک مادر مهربان آرامش و تسلا میبخشد
🔹 در عین حال برای کودکان برادر و بچههای پدر از دست دادهی آن حادثهی عظیم، امنیت و آرامش و تسلا ایجاد میکند.
🌺 بنابراین زینب کبری (سلاماللهعلیها) یک شخصیت همهجانبه بود.
✅ اسلام زن را به این طرف سوق میدهد. ۱۳۸۴/۰۳/۲۵
زن، خانواده و سبک زندگی در نگاه رهبر انقلاب👇
🏴 @khamenei_reyhaneh
10.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚩 الگوی ما زینب است...
🏴 بخش هفتم | مثل امیرالمومنین
🔸 فضای شهر شام در هنگام ورود کاروان اسرای کربلا
دریافت کیفیت بالا از aparat.com/v/y3p7x
❣️ @Khamenei_Reyhaneh
🖤 رهبر انقلاب: من خانوادههای بسیاری را دیدم که احساس حضرت زینب(س) در آنها هم بود؛ میگفتند:«ما رأینا الّا جمیلا». اینهاست که به یک ملت اقتدار میدهد؛ در یک ملت اعتماد بهنفس بهوجود میآورد و تهدیدهای قدرتهای مادی دنیا، عربدههای مستانه دولتهای مستکبر دنیا دل آنها را نمیلرزاند.
🏴 @Khamenei_Reyhaneh
🌷 عظمت زنانه، عزت مجاهدانه
🏴 حضرت آیتالله خامنهای: در عاشورا، در حادثهی کربلا، خون بر شمشیر پیروز شد. عامل این پیروزی، حضرت زینب بود... این حادثه نشان داد که زن در حاشیهی تاریخ نیست؛ زن در متن حوادث مهم تاریخی قرار دارد. ۱۳۸۹/۰۲/۰۱
✳ رهبر معظم انقلاب اسلامی دربارهی حضرت زینب (سلام الله علیها) این شخصیت برجستهی اسلام و تشیع سخنان زیادی را مطرح کرده و ابعاد مختلف شخصیت و مجاهدت ایشان را تبیین نمودهاند. بخش زن، خانواده و سبک زندگی (ریحانه) پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR در متن زیر گزیدهای از بیانات حضرت آیتالله خامنهای را در اینباره بازخوانی میکند:
https://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=46308
❣ @Khamenei_Reyhaneh
ریحانه
🚩 قدم قدم تا بین الحرمین
⁉️ چگونه کودکانمان را در حال و هوای محرم بیاوریم؟
🍛 قدم سوم: قیمهی عاشورا
بچه بودم. روز عاشورا، در میان دستهی عزاداری شیب خیابان ولنجک را بالا میرفتیم. همه بیرون آمده بودند، مشکی پوشیده بودند و سینه میزدند. خیلیهایشان شربت میدادند و برخی شیر. چهرههای متفاوت زیاد بود. مذهبی و غیرمذهبی. چادری و غیر چادری. جوان و پیر و بچه. پشت درب برخی خانهها، صف طولانی برای نذری امام حسین بود. یکی از این خانهها، خانهی پدربزرگ من بود. با دسته داخل آن میشدیم. به یاد اباعبدالله که پدر علیاکبر شهید بود، دسته به دیدار پدربزرگم میرفتند. تمام عشق من این بود که تاسوعا و عاشورا از دسته بروم آنجا و غذا بکشم و دیگ بشویم. تا لحظهی آخر پدربزرگم میدوید تا به همه غذا برسد. بوی قیمهی عاشورا کل محله را برمیداشت و عدهی زیادی جمع میشدند. به بعضیها برنج خالی میرسید و به بعضیها فقط تهدیگ. اما همه به اسم قیمهی امام حسین میبردند.
سالها پیش یک هفته قبل از محرم، پدربزرگم در میان دیگهای هیئت، اربابش را دید و رفت. چند سال بعد هم مادربزرگم به او پیوست. آرزوی آن قیمهها بر دلم ماند.
🌱 ما در هیئت کودک سعی میکردیم هر شب نذری درست کنیم و طعم قیمهی امام حسین را زیر زبان بچهها نگهداریم. گاهی یکی ماکارونی میپخت و یکی ساندویچ مرغ. گاهی هم نان و پنیر و خیار و گوجه. یکبار یادم هست یکی از بچهها گفت نان و پنیر دوست ندارم، پرسیدم چه دوست داری؟ گفت پیتزا. گفتم کاری ندارد، من تبدیلش میکنم به پیتزا. عجی مجی لا ترجی و انگشتم را به لقمهاش اشاره کردم و گفتم حالا امتحان کن. خورد و با چشمانی گشاد گفت مزهی پیتزا میدهد. از آن به بعد هر بچهای مزهای طلب کرد. سفرهی ما پر شد از مزههای مختلف، اما برای ما همهی اینها طعم قیمهی امام حسین را میداد.
📝 حجتالاسلاموالمسلمین احمدرضا اعلایی
❣️ @Khamenei_Reyhaneh
ریحانه
🚩 قدم قدم تا بین الحرمین
👶 محرم و کودکان
💌 قدم چهارم: سلام بر اباعبدالله
زمانی فکر میکردم اگر بخواهم داستانی تمثیلی برای بچهها بگویم، چگونه کربلا را ترسیم کنم که لطیف و کودکانه باشد. کدام مفهوم را انتخاب کنم که این ظرفیت را داشته باشد. کدام مفهوم است که ظرفیت جهانی شدن دارد. نهایتاً به داستان سادهای رسیدم در مورد سلام بر اباعبدالله. در پایان داستانهای کربلا عادت داشتیم سوار اسبهای خیالی شویم و به کربلا برویم و به اباعبدالله سلام بدهیم. از همین کار و ایدهی فطرس ملک، داستانی را طراحی کردم. داستان در مورد اسبی بود که به دنبال صاحبی مهربان میگشت. در نهایت آن را در کربلا یافت. اما پیش از آن که با او همراه شود، صاحبش به شهادت رسید. او پس از مدتی سرگردانی در بیابان، با چوپانی مواجه شد که بعد از آب خوردن، بر اباعبدالله سلام فرستاد. سلام او تبدیل به دو بال زیبا شد و راهی کربلا شد. از آن به بعد آن اسب سلامها را از تمام دنیا جمع میکرد و به کربلا میبرد.
📝 حجتالاسلاموالمسلمین احمدرضا اعلایی
❣️ @Khamenei_Reyhaneh