17.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 «آنها هم بودند...»
🔺یکشنبهای که گذشت، جمعی از پرستاران و خانوادههای شهدای مدافع سلامت، به مناسبت سالروز ولادت حضرتزینب(سلاماللهعلیها)، با رهبرانقلاب دیدار کردند. گزارشی از این دیدار پیشروی شماست.
🗓۱۴۰۰/۰۹/۲۱
🌱 @Khamenei_Reyhaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏴 مبارزه با جسمی مجروح
🔺رهبرانقلاباسلامی: دختر پيغمبر، يك دختر جوان هجده ساله، در مسجد در مقابل انبوه مهاجرين و انصار، آن سخنرانى عجيب را كه كلمه به كلمهاش ضبط شده و موجود است در تاريخ، در اسناد ما، ايراد كرده است. در همان روزهاى اوّل در ماجراى خانه و آتش گرفتن درب خانه، مجروح شده و بعد در عين حال اين مبارزه را ادامه داده و به مسجد رفته و سخنرانى كرده و در معرض افكار و انظار مسلمانان آن زمان قرار گرفته است.
🗓 ۱۳۶۴/۱۲/۱۰
🌱 @Khamenei_Reyhaneh
🏴مظلومیت زهرایمرضیه از همهی حصارهای کتمان عبور کرده است
🔺رهبرانقلاباسلامی: سنت لایتغیر الهی نگذاشت، که زهرای مرضیه، در پشت حجاب غلیظ اوهام پنهان بماند، و آن ستاره درخشان خونین، درگذشت زمان به خورشیدی تابان بدل شد. و امروز نام او و یاد مظلومیت او، از همهی حصارهای کتمان، عبور کرده است، و به اعتماد دلها و جانها رسیده است. و این درخشندگی و فزایندگی، ادامه خواهد داشت: «انا اعطیناک الکوثر».
🗓 ۱۳۷۷/۰۷/۰۲
🌱 @Khamenei_Reyhaneh
🔺رهبرانقلاباسلامی: من حقیقتاً، نه به عنوان تعارف، نه به عنوان یک حرفِ هزاران بار تکرار شده، واقعاً قاصرم؛ زبان قاصر است، دل قاصر است، ذهن قاصر است که بخواهد از این مقام بلند تعریف و تجلیل کند؛ این موجود انسانی، این دختر جوان، اینهمه فضیلت، اینهمه درخشندگی، اینهمه کبریا و عظمت؛ که کسی مثل پیغمبر وقتی فاطمهی زهرا بر او وارد میشد، «قام الیها» ؛ نه فقط بلند میشد، بلکه بلند میشد و به سمت او میرفت. یک وقت یکی وارد اتاق میشود، شما به احترامش بلند میشوید؛ یک وقت کسی وارد اتاق میشود، شما با اشتیاق به طرفش میروید. اینها مگر شوخی است؟ این بحثِ پدر - فرزندی نیست. پیغمبر خدا اینجور از فاطمهی زهرا تجلیل میکند؛ رضای او را رضای خود، رضای خود را رضای خدا؛ سخط او را سخط خود، سخط خود را سخط خدا اعلام میکند.
🗓 ۱۳۹۱/۰۲/۲۳
🌱 @Khamenei_Reyhaneh
🏴سلاح اشک
🔺رهبرانقلاباسلامی: چرا مسئلهى گریهى حسابشده، گریهى درازمدّت و طولانى در خاندان پیامبر اتّفاق افتاد؟ گریهی حضرت زهرا (علیهاالسّلام)، گریهای حسابشده و طولانیمدت بود. دختر پیغمبر (صلّیاللهعلیهوآله) به یک شکل خاصّی گریه کرده و وضع را به گونهای فراهم آورده که رقبا و مخالفین از آن گریه احساس خطر کردند. گریهی دیگر، گریهى امام سجّاد (علیهالسّلام) است که چهل سال به هر مناسبتى براى حسینبنعلى (علیهماالسّلام) گریه کرده... گریهى سوّم هم گریهاى است که امام باقر (علیهالسّلام) بسى حسابشده و دقیق معیّن و مقرّر کرد. خب، شیعیان ملتفتند؛ خاندان پیغمبر (صلّیاللهعلیهوآله) اهل گریه و زارى و ندبه و نوحه نیست.
🔹 گفتار هفتم، کتاب همرزمان حسین علیهمالسلام.
🌱 @Khamenei_Reyhaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏴 قرائت سوره «کوثر» توسط حضرت آیتالله خامنهای
🌱 @Khamenei_Reyhaneh
24.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏴 شرح حدیثی درباره آخرین گفتگوهای پیامبر اعظم(ص) و حضرت فاطمه زهرا(س).
🔺بیانات در ابتدای درس خارج فقه
🗓 ۱۳۹۸/۱۰/۰۹
🌱 @Khamenei_Reyhaneh
🏴اولین انقلابی شیعه
🔺رهبرانقلاباسلامی: چون انقلاب شيعه از زهرا(سلاماللهعلیها) شروع شد، اول انقلابى شيعه، فاطمهزهرا دختر پيغمبر(ص) است.
🗓 ۱۳۵۱/۱۱/۲۵
🌱 @Khamenei_Reyhaneh
📖 دانلود کتاب
📗 «یک رهبر به تمام معنا»
این کتابچه شامل گزیدهای از بیانات حضرت آیتاللهخامنهای در خصوص ابعاد مختلف شخصیت و سیرهی حضرت فاطمه(سلاماللهعلیها)ست که در سه محور: بُعد معنوی و معرفتی، بُعد زندگی خانوادگی و بُعد اجتماعی و سیاسی ارائه شده است.
▪️ از لینک زیر دانلود کنید:
https://farsi.khamenei.ir/ndata/news/44769/rahbarbetamemana.pdf
🌱 @Khamenei_Reyhaneh
یک رهبر به تمام معنا.pdf
937.7K
📌 فایل کتابچهی «یک رهبر به تمام معنا»
📗 گزیدهی بیانات حضرت آیتاللهخامنهای در خصوص ابعاد مختلف شخصیت و سیرهی حضرت فاطمه(سلاماللهعلیها).
🔺 بخش زن، خانواده و سبک زندگی (ریحانه) پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR در کتابچه "رهبر به تمام معنا" براساس بیانات حضرت آیتالله خامنهای، ابعاد مختلف شخصیت و سیرهی ایشان را در سه محورِ بُعد معنوی و معرفتی، بُعد زندگی خانوادگی و بُعد اجتماعی و سیاسی بازخوانی کرده است.
🌱 @Khamenei_Reyhaneh
🏴 هیچ فردی در امت مانند فاطمه(س) نبود
🔺 رهبرانقلاباسلامی: حسن بصری که از زهّاد ثمانیّهی معروف است و زاویه هم دارد با اهلبیت، میگوید که «ما کان فی هذه الامّة اعبد من فاطمة کانت تقوم حتّی تورّم قدماها».معنای این تعبیر «ما کان اعبد من فاطمة» این نیست که شبیه او و به اندازهی او تعدادی وجود داشتند؛ نه، در تعبیرات عربی معنایش این است که هیچ کس در امّت، مانند او نبود از لحاظ عبادت. این را حسن بصری میگوید؛ حسنبصری دوران فاطمهی زهرا(س) را درک نکرده، امّا اینکه این طور قاطع این حرف را میزند نشان میدهد این جزو مسلّمات و متواتراتی بوده است که در آن زمان وجود داشته است.
🗓 ۱۳۹۹/۱۱/۱۵
🌱 @Khamenei_Reyhaneh
دفتر نمایندگی حفظ و نشر آثار حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای (مدّظلّه العالی) در مشهد برگزار می نماید:
نشست تخصصی مبنا
باموضوع:
مادری،همسری یا مسئولیت اجتماعی؟
در اندیشه حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای (مدّظلّه العالی)
باحضور:
دکتر فائزه عظیم زاده اردبیلی
عضو محترم هیئت علمی دانشگاه امام صادق (ع)
زمان:
دوشنبه 29 آذر ساعت 18
دریافت لینک جهت حضور در نشست به صورت مجازی:
ارسال عدد 2 به سامانه 100040020