🗳 شما هم به پویش بزرگ #بعلاوه_یک بپیوندید!
🗳 با هشتگ #بعلاوه_یک، تصویر حضورتان بعلاوه یک نفر از دوستان، آشنایان خود در پای صندوق را در شبکههای اجتماعی منتشر یا به حساب @Khamenei_contact در پیامرسانهای داخلی روبیکا و بله ارسال کنید.
📥 صفحه پویش
🖥 farsi.khamenei.ir/mosbate1/
🏴 زینب کبری(سلاماللهعلیها)؛ الگوی زن مسلمان
📝 رهبر انقلاب: #حضرت_زینب، خانه و شوهر و زندگی و همه چیز را برای انجام تکلیف بزرگ و فداکارانه که حیات اسلام به آن وابسته بود و بایستی انجام میگرفت، رها کرد.
📝 #زن_مسلمان، همهی وظایف مهمّ زن را میتواند در عرض هم انجام دهد؛ و همه را از #زینب_کبری سلاماللهعلیها یاد بگیرد. هم طهارت و تقوا را - که بزرگترین خصوصیت یک زن است - و هم عزّت و کبریای مخصوص زنان را در وادی ایمان و تقوا. در روایات است که تکبّر از همه کس بد است مگر از زن در مقابل مرد بیگانه. زن باید حالت کبریا داشته باشد و نباید حالت خضوع و تسلیم بر او مستولی شود.
📝 این هم نمونهی بزرگ دیگر، که زینب کبراست. زن مسلمان، از هر طرف که ملاحظه کند، زینب کبری را شاخص میبیند. زینب کبری از لحاظ علمی، یک عالمهی معروف به علم در جامعهی اسلامیِ آن روز بود. ۱۳۷۴/۷/۱۲
🖥 @khamenei_reyhaneh
🏴 سفیرانی بهسوی تاریخ
🔹«فرستادگان حسین علیهالسلام» مجموعهای از بیانات رهبر انقلاب است که دربارهی نقش زنان و دختران قافلهی کربلا در گسترش پیام عاشورا ایراد شده.
📝 ریحانه؛ بخش زن و خانواده رسانه KHAMENEI.IR، به مناسبت فرارسیدن ایام محرم ۱۴۴۶، مجموعه "فرستادگان حسین(ع)" را بازنشر میکند.
🖥 @khamenei_reyhaneh
🏴 شناخت موقعیت و انتخاب حضرت زینب(س)
📝 رهبر انقلاب: ارزش و عظمت #زینب_کبری، به خاطر موضع و حرکت عظیم انسانی و اسلامی او بر اساس تکلیف الهی است. کار او، تصمیم او، نوع حرکت او، به او اینطور عظمت بخشید. هر کس چنین کاری بکند، ولو دختر امیرالمؤمنین(علیهالسّلام) هم نباشد، عظمت پیدا میکند.
📝 بخش عمدهی این عظمت از اینجاست که اولاً موقعیت را شناخت؛ هم موقعیت قبل از رفتن امام حسین(علیهالسّلام) به کربلا، هم موقعیت لحظات بحرانی روز عاشورا، هم موقعیت حوادث کشندهی بعد از شهادت امام حسین را؛ و ثانیاً طبق هر موقعیت، یک انتخاب کرد. این انتخابها زینب را ساخت. ۱۳۷۰/۰۸/۲۲
🖥 @khamenei_reyhaneh
🏴 زن مگو مرد آفرین روزگار!
🔹«فرستادگان حسین علیهالسلام» مجموعهای از بیانات رهبر انقلاب است که دربارهی نقش زنان و دختران قافلهی کربلا در گسترش پیام عاشورا ایراد شده.
📝 ریحانه؛ بخش زن و خانواده رسانه KHAMENEI.IR، به مناسبت فرارسیدن ایام محرم۱۴۴۶، مجموعه "فرستادگان حسین(ع)" را بازنشر میکند.
🖥 @khamenei_reyhaneh
🖼 لوح | از قلم حکمت تا تفنگ رضاخان
📝 رهبر انقلاب: شخصیتهای فرهنگی معروف زمان رضاشاه- مثلاً علی اصغر حکمت- در قضیه کشف حجاب نقش استعماری ایفا کردند، رضاشاه تفنگ دستش بوده و اینها فکرمیساختند و به او جهتگیری میدادند که تفنگ را کجا به کار ببرد. ۹۶/۱/۸
🗓 ۲۱ تیر، سالگرد فاجعهی جنایتبار مسجد گوهرشاد در حرم مطهر رضوی
🖥 @khamenei_reyhaneh
📝 اطلاعنگاشت | سرنیزه رضاخانی علیه حجاب زن ایرانی
🔹حادثه مسجد گوهرشاد در تیرماه ۱۳۱۴ در پی اعتراض به مسئلهی تغییر لباس و ممنوعیت حجاب رخ داد.
✏️ رهبر انقلاب درباره این قضیه میفرمایند: «یک عده مردم مؤمن برای خاطر مقصودی در یک جای مقدسی جمع شدند و مأمورین دولتی ریختند، اینها را کشتند.»
📥 نسخه قابل چاپ👇
khl.ink/f/41355
236265216_1506290281.pdf
1.07M
❤️ هدیهی ویژه به مناسبت #هفته_عفاف_و_حجاب
📝 دانلود PDF كتاب عفاف و حجاب در سبک زندگی ایرانی-اسلامی از منظر رهبر انقلاب
🖥 @khamenei_reyhaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 نماهنگ | نقشه حجاب ممنوع، فکر استعماری، سرنیزه رضاخانی
📝 رهبر انقلاب: شخصیتهای فرهنگی معروف زمان رضا شاه، مثلاً علی اصغر حکمت -اینها چهرهها هستند دیگر- در قضیهی کشف حجاب نقش ایفا کردند، نقش استعماری ایفا کردند، یعنی آن پشت جبههی حقیقی رضا شاه اینها بودند. رضا شاه تفنگ دستش بوده و اینها کسانی بودهاند که فکر میساختند و به رضا شاه جهتگیری میدادند که او تفنگ را کجا به کار ببرد. به نظر من این شخصیتهای فرهنگی خیلی مؤثرند، چهرههای اینها شناخته بشود.
📝 رضاخان فقط یک سفر خارجی رفت و آن هم به ترکیه بود در زمان آتاترک. آنجا زنهای بیحجاب را آوردند به او نشان دادند. ایدهی بیحجابی را به او تزریق کردند و بعد این دُور و بریهایش گفتند راه تمدن و اینها همین کاری است که آتاترک کرده و از آن وقت او به فکر فرو رفت و مقدماتش را شروع کرد. بعد ۱۳۱۴ دیگر اجباری شد اما قبلاً چیزهای دیگری بود. ۱۳۹۶/۱/۸
🗓 ۲۱ تیر، سالگرد فاجعهی جنایتبار مسجد گوهرشاد در حرم مطهر رضوی
🖥 @khamenei_reyhaneh
🏴 نقش برجسته حضرت زینب(سلاماللهعلیها) در کربلا
📝 رهبر انقلاب: #زینب_کبری سلامالله علیها، نقش #همسر، نقش #مادر و نقش یک زن برجسته و ممتاز در خاندان پیغمبر را، در مدینه به بهترین وجه ایفاد کرده است. شخصیت آن بزرگوار در مدینه - قبل از حادثهی کربلا - یک شخصیت برجسته و معروف و ممتاز بوده است. همچنانکه بعد از حادثهی کربلا هم یک نقش خیلی برجسته و ممتاز است.
📝 اگر فرض میکردیم که حادثهی کربلا اصلاً نبود - که ما آنچه دربارهی زینب کبری سلامالله علیها میگوییم و میشنویم مربوط به ماجرای کربلاست - باز زینب کبری سلامالله علیها، یک شخصیت برجسته، یک انسان بزرگ و یک زن قابل تبعیّت و پیروی محسوب میشد. از لحاظ #علمی، از لحاظ #تقوا، از لحاظ #پاکدامنی و طهارت، از لحاظ برجستگی اخلاقی، از جهت محور بودن برای همهی کسانی که به مسائل معنوی و اخلاقی و دینی توجّهی دارند و از جهات گوناگون، یک استاد، معلّم معنویّت، معلّم اخلاق و معلّم رفتار اسلامیِ زن محسوب میشد. با این حال، زنی در این حد و با این شخصیت، ناگهان در مقابل یک تکلیفِ بزرگِ آنی و خطرناک قرار گرفت که آن عبارت بود از رفتن به سمت کربلا. ۷۴/۷/۱۲
🖥 @khamenei_reyhaneh