🌸سال ««تولید؛ دانشبنیان، اشتغالآفرین»
🔻 رهبر انقلاب در پیام نوروزی به مناسبت آغاز سال ۱۴۰۱: تبریک عرض میکنم عید نوروز و آغاز سال نو و طبیعت نو و روز نو و روزگار نو را، که امسال مصادف است با ایام نیمهی شعبان که متعلّق است به خورشید فروزان عالم وجود، حضرت بقیة اللّه (ارواحنا فداه).
🇮🇷 ۱۴۰۰/۱۲/۲۹
🌱@Khamenei_Reyhaneh
🌸بخشی از پیام نوروزی رهبرانقلاب:
🔸به طور خاص تبریک عرض میکنم به خانوادههای معظّم شهیدان، خاندانهای صبور و ارزشمند که انشاءالله خداوند سایهی این خانوادههای معظّم را از سر ملّت ایران، از سر ما کوتاه نکند و همچنین به جانبازان عزیز و خانوادههای باگذشت و صبور آنها و همچنین به ایثارگران و خدمتگزارانِ صمیمی ملّت ایران در میدانهای مختلف؛ چه در میدان سلامت، چه در میدان امنیّت، چه در میدان مقاومت، چه در میدان علم؛ و به همهی این عزیزان تبریک عرض میکنم این روز شیرین و عید مبارک را.
🇮🇷۱۴۰۰/۱۲/۲۹
🌱@Khamenei_Reyhaneh
🔰موفقیتی شیرین: ساخت واکسن ایرانی
🔻بخشی از پیام نوروزی رهبرانقلاب:
🔸یک مورد دیگر مقابلهی جدّی با بیماری همهگیر کرونا بود که به معنای واقعی کلمه مبارزه شد، مقابله شد. تلفات این بیماریِ خطرناک از روزی چند صدتا رسید در یک برههای به روزی بیست تا، هجده تا مثلاً؛ به اینجاها رسید. اگرچه باز یک مقداری بالا رفته، اما تفاوت بین این وضعیتی که خب بحمدالله واکسن در اختیار همه قرار گرفت با آن وضعیت آن روز تفاوت زیادی است.
🔸یک اوج دیگر پیشرفت علم و فنّاوری بود. تولید چند نوع واکسن در کشور که بعضی مورد تأیید جهانی هم قرار گرفت؛ و حرکتهای مختلف علمی و فنّی از واکسن بگیرید تا ماهواره، در همهی جهات بحمدالله کشور کارهای مهمی داشت. اینها اوجهای بزرگِ سال ۱۴۰۰ بود. در داخل کشور حوادث گوناگون دیگری هم بود. شیرینیهای دیگری هم بود.
🇮🇷 ۱۴۰۰/۱۲/۲۹
🌱@Khamenei_Reyhaneh
🌸حضور پرشور مردم پای صندوقهای رای، در روزهای سخت
🔸بخشی از پیام نوروزی رهبرانقلاب: انتخابات حقیقتاً مهم بود، بزرگ بود. در عین شدّت بیماریِ همهگیر، بیماری کرونا در اوائل سال ۱۴۰۰، مردم آمدند پای صندوقهای رأی، و رأی دادند. خیلی مهم است. در حالیکه اجتماع دو نفر در یک نقطه خطرناک بود. آن روزهایی که ما صدها نفر در روز تلفات داشتیم، شاید پانصد، ششصد و شاید هم بیشتر. در یک چنین شرایطی انتخابات برگزار شد. مردم آمدند شرکت کردند
🇮🇷۱۴۰۰/۱۲/۲۹
🌱@Khamenei_Reyhaneh
🔰مردم عزیزمان بدانند در کشور ما اسراف نان وجود دارد.
🔺از بیانات رهبر انقلاب در سخنرانی نوروزی
🌸 ۱۴۰۱/۰۱/۰۱
🌱 @Khamenei_Reyhaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ببینید | یادگار روز عقد
🔸 شهرامشکیبا، شاعرطنزپرداز، در جریان دیدار جمعی از طنزپردازان با رهبرانقلاب، یکی از انگشترهای آقا را درخواست میکند که با پاسخی جالب از سوی ایشان مواجه میشود.
⬅️ بریدهای از مستند «غیررسمی ۴»
🔺 آقا به ایشان انگشتر دیگری هدیه دادند.
🌱 @Khamenei_Reyhaneh
🔰کشور را اینها نگه داشتهاند
🔸حضرت آیتالله خامنهای: جمهوری اسلامی نیرومند است با معنویتش، با فکرش، با انسان های فداکارش، با ایمانش، با پدر و مادر های مؤمن، با همسر های مؤمن و با جوانان مؤمن. کشور را این ها نگه داشته اند؛ نیرومندی انقلاب به وجود یک چنین انسانهایی و یک چنین ایمانهایی است. دشمن نمیفهمد.
🌸دوازدهم فروردین، روز جمهوری اسلامی ایران گرامی باد.
🇮🇷 ۱۳۹۷/۰۹/۲۱
🌱 @Khamenei_Reyhaneh
🔰زنان دوران جمهوری اسلامی
🌸رهبرانقلاباسلامی: در همهی رشتههائی که مجلات ما بر گرد آنها مطلب مینویسند، انسان میبیند شمار نویسندگان و پژوهشگران زن در آنها، شمار برجستهی قابل توجهی است. کِی ما در کشور این همه عنصر پژوهشگر و عالم و اهل تبلیغ و ترویج از زنان داشتیم؟ در گذشتهی تاریخ ما هرگز چنین چیزی وجود نداشته. این مخصوص دوران جمهوری اسلامی است.
🇮🇷 ۱۳۸۸/۰۸/۲۷
🌱 @Khamenei_Reyhaneh
🔸رهبرانقلاب: یکی از حقوق ماه رمضان، نیکی به برادران، همراهی با نزدیکان و با برادران مسلمان و کمک به یکدیگر است.
🌸 ۱۳۸۷/۰۶/۲۹
🌱 @Khamenei_Reyhaneh
رهبرانقلاباسلامی: عالیترین مفاهیم مربوط به زندگی انسان را #قرآن میتواند به ما معرفی کند که البته این با تعلّم و تفقه بدست میآید.
🌷 ۱۴۰۱/۰۱/۱۴
🌱 @Khamenei_Reyhaneh
ریحانه
🖌 یادداشت کوتاه | ارمغان دانشبنیانها برای نهاد خانواده
📉ابتدای دهۀ پنجاه، نرخ مرگومیر کودکان زیر یک سال به رقم ۱۲۷ در هزار رسیده بود؛ یعنی از هر هزار نوزاد متولد شده، حدود ۱۲۷ نفر به سن یکسالگی نمیرسید. وضعیت نامطلوب پزشکی و بهداشت، مادران باردار را نیز بینصیب نگذاشته بود، بهطوری که آمار مرگومیر مادران باردار در ابتدای دهۀ پنجاه به بیش از ۵۰ در دههزار رسیده بود. فقدان فناوریهای پیشرفتۀ پزشکی و سلامت، مهمترین عامل پدیدآورندۀ این وضعیت بود. اکنون اما رقم 127 به 10 در هزار کاهش یافته و در بسیاری از مناطق آمار مرگومیر مادران باردار به صفر رسیده است. امروز نه تنها فناوریهای پیشرفتۀ پزشکی و سلامت در بهترین کیفیت خود تولید شده، بلکه در سرتاسر کشور هم گسترش یافته است و به سایر کشورها نیز صادر میشود. میتوان گفت حرکت در مسیر دانشبنیانشدن، عامل مهم این موفقیت بوده است.
🔬احتمالاً در سالهای اخیر عبارت دانشبنیان را شنیدهاید. به بیان ساده، دانشبنیانها بهدنبال آن هستند که با تکیه بر بینش و روش علمی، به مسائل مختلف حیات بشری پاسخ دهند و در ادامه، آن پاسخ را تبدیل به محصولی کنند که بتواند با قیمتی مناسب در اختیار همۀ مردم قرار گیرد. دانشبنیانها در کنار همۀ اهمیت و مزیتی که برای اقتصاد کشور دارند، نکتۀ مهم دیگری را هم در ماهیت خود جای دادهاند: بسیاری از شرکتهای دانشبنیان محصولاتی را تولید میکنند که مخاطب اصلی آن نهاد خانواده است. این محصولات طیف گستردهای از حوزهها را در بر میگیرد، از پزشکی و سلامت گرفته تا تعلیموتربیت.
🗂محصولاتی نظیر تجهیزات پیشرفته درمان ناباروری مانندMicromanipulator، تولید و فرمولاسیون غذای نوزادان، طراحی و پیادهسازی روشهای روزآمد آموزش مجازی، فناوریهای پشتیبانی تولید و بهینهسازی محصولات انیمیشنی، تجهیزات پیشرفتۀ آزمایشهای مطالعات رفتاریانسانی، طراحی و ساخت تجهیزات و ملزومات درمانی نظیر دریچههای قلب و رگ مصنوعی، اکسیژنساز خانگی و... این مثالها فقط نمونههایی از تأثیر دانشبنیانها بر ارتقای سطح کیفیت نهاد خانواده است.
🏠دانشبنیانها میتوانند کیفیت زیست خانواده را در شئون مختلف حیات، ارتقا بخشند. خانوادهای که سلامت معنوی، روانی و جسمی داشته باشد، جامعهای با چنین مختصات خواهد ساخت؛ اما اثرگذاری دیگر دانشبنیانها، همان نکتۀ مهمی است که رهبر انقلاب نیز در سخنرانی نوروزی خود بدان پرداختند و آن رشد اقتصادی است که دانشبنیانها با خود به ارمغان میآورند. دانشبنیانها با خلق محصول، نخست سبب افزایش اشتغال خواهند شد. آنها خود بهعنوان بازار اصلی در کنار بازارهای فرعی که به وجود میآورند زمینۀ اشتغال مستقیم و غیرمستقیم را مهیا میکنند و از این رو نیز به استحکام خانوادهها با یافتن شغل و درآمد یاری میرسانند.
🥇جالب است بدانیم هزینۀ ایجاد شغل توسط دانشبنیانها چندین برابر کمتر از هزینۀ ایجاد شغل پایدار توسط خود افراد بهصورت مستقیم است.
🌱 @Khamenei_Reyhaneh