فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺 زن ایرانی 🇮🇷
2️⃣ قسمت دوم: قیام گوهرشاد
🎞 "زن ایرانی" نام مجموعه ویدئوهای یک دقیقهای است که در ابتدا به بررسی نقش زنان ایران در تاریخ معاصر ایران میپردازد و سپس به جایگاه اجتماعی زنان در پیش و پس از انقلاب خواهد پرداخت.
❣️ @Khamenei_Reyhaneh
💐 همسران همراه؛ مبارزه پایدار
💞 رهبرانقلاب: فرض کنید زنی یا مایل نیست به زایمان، یا به هر دلیلی امکان زایمان برایش وجود ندارد؛ اما #همسر است. نقش همسری را نباید دستکم گرفت.
✅ ما اگر میخواهیم این مرد در داخل جامعه یک موجود مفیدی باشد، باید این زن در داخل خانه همسر خوبی باشد؛ والّا نمیشود.
✊️ ما در دوران مبارزه و بعد از دوران مبارزه، دوران پیروزی انقلاب، آزمایش کردیم؛ مردانی که همسران همراه داشتند، هم در مبارزه توانستند #پایدار بمانند، هم بعد از #انقلاب توانستند خط درست را ادامه بدهند.
▪️ البته عکسش هم بود. ۹۰/۱۰/۱۴
📥 دریافت کیفیت بالا http://farsi.khamenei.ir/photo-album?id=44847
زن، خانواده و #سبک_زندگی در نگاه رهبرانقلاب👇🏻
❣️ @khamenei_reyhaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺 زن ایرانی 🇮🇷
3⃣ قسمت سوم: شهدای زن انقلاب
🎞 زنان مشهدی در ۱۷ دی ۵۶ اولین تظاهرات را برپا کردند؛ یعنی دو روز زودتر از قیام ۱۹ دی قم.
در انقلاب مجموعا ۳۹۶ زن به شهادت رسیدند.
❣️ @Khamenei_Reyhaneh
ریحانه
📝 گزارشی از نشست هم اندیشی «راهکارهای مردمی تسهیل فرزندآوری»
(بخش اول)
📍 بیشتر راهحلهایی که برای حل مسئله کاهش جمعیت در کشور ما مطرح میشود، ناظر به ایجاد قوانین و یا ارائهی تسهیلات توسط نهادهای مسئول است؛ اگرچه در برخی دستگاهها در این زمینه کمکاری صورت گرفته، اما کمتر به نقش خود مردم در این زمینه پرداخته شده است. به همین خاطر به همت دفتر قم موسسهی انقلاب اسلامی، نشستی با موضوع راهکارهای مردمی تسهیل فرزندآوری تشکیل شد که در آن برخی راهحلهای مردمی مورد بررسی قرار گرفت:
🔹 خانم دکتر مریم اردبیلی:
🔸 افراد متدیّنی هستند که خودشان را به خطر میاندازند و از پول، وقت و جانشان هزینه میکنند تا در قضیهی کرونا کمک کنند؛ این افراد اگر بدانند که روزانه ۱۰۰۰ سقط جنین در کشور داریم، یا خیلی از زوجین به دلیل مشکلات اقتصادی و نگرانیهای دیگر، قید فرزندآوری را میزنند یا آن را به تعویق میاندازند، به کمک میآیند.
🔸 چرا هیئت، مسجد، محله و سایر محیطهای زیست اجتماعی، دوستدارِ مادر و کودک نیستند؟ متأسفانه چون سالها کودکان کمی در فضاهای اجتماعی بودهاند، فرهنگ حاکم بر آن محیطها سازگاری و تطابق خودش را با این موضوع فراموش کرده است. باید فضاها را طوری ساماندهی کنیم که وقتی مادری با فرزندان خردسالش در این محیطها حاضر میشود، احساس آرامش، مطلوبیت و خواستهشدن کند. این مستلزم مشارکت تک¬تک ما است.
🔸 ما به عنوان گروههای مردمی میتوانیم بسیاری از مشکلات را حل کنیم؛ مثلا نذر کنیم اگر کسی در سال ۱۴۰۰ فرزندی به دنیا آورد، مخارج یک سالهی کودک را تأمین کنیم؛ هزینههای درمانی افراد باردار محله را تأمین کنیم، هدایا و بستههای سیسمونی مختصر تهیه کنیم و... یعنی همهی افراد جامعه میتوانند در این زمینه نقشآفرینی کنند. این کارها کوچک به نظر میآید، اما در مقیاس ملی حرکتی ایجاد میکند که هیچ سیاستگذاری نمیتواند ایجاد کند.
🔹 حجتالاسلام دکتر ابوترابی:
🔸 طبق نتایج نظرسنجیها، وقتی از خانوادهها میپرسند «چند فرزند مطلوب شماست؟» اکثرا تعداد بیشتری را میگویند نسبت به آنچه که عمل میکنند. یعنی در تغییرات شناختی و عواطف تا حدی موفق بودهایم، اما این تبدیل به نگرش نمیشود بهتبع منجر به تصمیمگیری و رفتار هم نمیشود.
🔸 انیمیشن «بچه رئیس» بر اساس یک بنبست در کشورهای غربی ساخته شد. آنها مشوقهای اقتصادی در نظر گرفتند و نرخ رشد جمعیتشان از ۱.۲ به ۱.۷ رسید. اما بعد از مدتی این مقدار به ۱.۲ برگشت و سیر نزولی یافت. به این نتیجه رسیدند که باید در این زمینه فرهنگسازی کنند. بعد رواشناسان، نظریهی ارزش فرزند را برای غلبه بر چالشهای جمعیتی مطرح کردند.
🔸 اگر فرهنگسازی و تبیین علمی در همهی ابعاد رخ ندهد، در یک طبقهی اجتماعی در یک دورهی مثلا دو ساله، نوعی از فرزندآوری را مشاهده میکنید و بعد سِیر برمیگردد. چون فرد اقدامی را انجام داده و به لحاظ عاطفی تا حدی خودش را آرام کرده، ولی وقتی میخواهد تصمیم بعدی را بگیرد با چالش مواجه میشود. اگر فشار یکجانبه بیاوریم، مردم دچار مکانسیم دفاعی-ادراکی میشوند؛ چون این مقوله اضطرابزا است. مثلاً وقتی خانمی میخواهد رویهاش را عوض کند، با دوگانههای متضادّ و مختلفی روبهرو است؛ مثلا تضادّ ازدواج و تحصیل، تضاد اقتصادی و فرزندآوری و... .
🔸 با شعارهای کلی نمیتوانیم فرهنگسازی کنیم؛ اگر راهکار عملی و الگوی عینی ارائه ندهیم که خانمها بدانند میتوانند با وجود فرزندآوری، ادامه تحصیل بدهند، نتیجه این میشود که محکمتر به فرهنگ قبلی برمیگردند؛ چون اینبار استدلال هم دارند. لذا باید فرهنگسازی کامل و همهجانبه انجام شود.
🔹 حجتالاسلام و المسلمین ندیمی:
🔸 دیروز حدود ۱۳۰ نفر را به دلیل ابتلا به کرونا از دست دادیم. برای کاهش این آمار تلاش زیادی کردیم؛ بسیاری از مراکز را تعطیل کردیم؛ صداوسیما، مردم و علما ورود کردند و...؛ اما چرا وقتی هر روز حدود ۱۰۰۰ جنین در کشور به فجیعترین شکل قتلعام میشوند، خبرش منتشر نمیشود؟ وقتی جوجههای یکروزه را از بین بردند، احساسات مردم به شدت جریحهدار شد؛ حق هم داشتند. اما چرا برای نجات جان یک انسان جنین هیچ حرکتی شکل نمیگیرد؟
🔸 ۱۷ هزار کشتهی سالانه در تصادفات جادهای، با تلاش، زحمت و اطلاعرسانی در سال گذشته به ۱۵ هزار کشته کاهش یافته است. سالانه ۳۵۰ هزار سقط انجام میشود؛ آیا کسی از این آمار خبر دارد؟ برای کاهش آمار سقط جنین چقدر تلاش کردهایم؟ این جنینها حق حیات ندارند؟ قرآن کریم میفرماید اگر یک نفر را زنده کنی، انگار تمام انسانها را زنده کردهای!
❣️ @Khamenei_Reyhaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺 #زن_ایرانی 🇮🇷
قسمت چهارم
🎞 در این قسمت به بررسی نقش زنان در جنگ تحمیلی در خط مقدم و پشت جبههها پرداختهایم.
❣️ @Khamenei_Reyhaneh
🧕🧔 دو کاسب شریک
🌸رهبر انقلاب: اسلام در داخل خانواده، دو جنس زن و مرد را مانند دو لنگهی یک در، دو چشم در چهرهی انسان، دو سنگرنشین در جبههی نبرد زندگی و دو کاسبِ شریک در یک باب مغازه قرار داده است. هرکدام از این دو، طبیعت، خصوصیات و خصلتهایی، هم در جسم و روح و فکر و هم در غرایز و عواطف دارند که ویژهی خودشان است. این دو جنس، اگر با همان حدود و موازینی که اسلام معیّن کرده است در کنار هم زندگی کنند، خانوادهای ماندگار و مهربان و بابرکت و پرفایده خواهند داشت.
۱۳۷۵/۰۶/۲۸
❣ @khamenei_reyhaneh
📗 #معرفی_کتاب | او
👨👩👧👦 کتابهای خوب برای کودکان
🎭 این کتاب راه خداشناسی را به خوبی و در قالبی جذاب به کودکان نشان میدهد و برای مخاطب گروه سنی «ب» مناسب است. در این کتاب، نویسنده برای اثبات وجود خداوند، از باد، جاذبه، هوا، فکر، جان یا روح مثال میزند.
📍ناشر: کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان
📝 نویسنده: محسن چینیفروشان
🛍 خرید از فروشگاههای اینترنتی فروش کتاب
❣️ @Khamenei_Reyhaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺 #زن_ایرانی 🇮🇷
5️⃣ قسمت پنجم: پزشکان زن
🎞 در این قسمت به بررسی نقش زنان در جامعه پزشکی کشور میپردازیم.
یکی از دغدغههای رهبر انقلاب، تربیت پزشکان زن متخصص است تا جامعه زنان برای درمان خود نیاز به مراجعه به پزشکان متخصص مرد نداشته باشند.
👇 نظر خود را درباره این ویدئو در بخش نظرات بنویسید
❣️ @Khamenei_Reyhaneh
📛 پله پله تا سقوط
🔹رهبر انقلاب: سوق دادن به تجمل و آرایش های بیهوده و مخارج سنگین و تبدیل شدن به یک وسیله ی مصرف، ستمِ بزرگی بر زن است. شاید هیچ ظلمی بالاتر از این نباشد؛ چون او را از آرمانها و اهداف تکاملی خودش غافل و منصرف می کند و به چیزهای کوچک و حقیر سرگرم می نماید. ۱۳۶۹/۱۰/۱۶
#حقوق_بانوان
❣️️ @Khamenei_Reyhaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺 زن ایرانی 🇮🇷
6⃣ قسمت ششم: ورزشکاران زن
🎞 در این قسمت به بررسی افتخارات زنان محجبه ایرانی در عرصههای مختلف ورزشی در دوران پس از انقلاب پرداختهایم.
❣️ @Khamenei_Reyhaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 شاگرد ممتاز مکتب زینب سلاماللهعلیها
⭐️ «کسانی که حتی زینب و پدر زینب و پدر سکینه را قبول نداشتند و ندارند، اعتراف میکنند که سکینه علیهاسلام یک مشعل معرفت و دانش است.» ۱۳۷۰/۰۸/۲۲
📥 دریافت کیفیت بالا از aparat.com/v/yNjkK
❣️ @Khamenei_Reyhaneh
ریحانه
💞 من و اسلام
بیانات رهبر انقلاب در جمع زنان شهر ارومیه ۱۳۷۵/۰۶/۲۸
#بازخوانی_یک_دیدار
✅ رهبر انقلاب: زن را از سه دیدگاه میشود مورد ملاحظه قرار داد تا بینش اسلامی نسبت به او آشکار شود:
1⃣ یکی نقش زن به عنوان انسانی در راه #تکامل_معنوی و نفسانی است که در این دیدگاه، زن و مرد با یکدیگر هیچ تفاوتی ندارند. در تاریخ، زنان بزرگ و برجستهای حضور داشتهاند؛ همچنان که مردان بزرگ و برجستهای بودهاند.
2⃣ از نظر اسلام، میدان فعالیت و تلاش علمی و اقتصادی و سیاسی برای زنان، کاملاً باز است. اگر کسی با استناد به بینش اسلامی بخواهد زن را از کار علمی، از تلاش اقتصادی یا از تلاش سیاسی و اجتماعی بینصیب سازد، به خلاف حکم خدا عمل کرده است. زنان به قدری که توان جسمی و نیازها و ضرورتهایشان اجازه میدهد، میتوانند در فعالیتها شرکت کنند.
3⃣ دیدگاه سوم، نگاه به زن، به عنوان یک عضو در #خانواده است که این از همه مهمتر به نظر میرسد. برای مرد و زن در خانواده، حقوقی قرار داده شده است که از روی کمال #مصلحت و #حکمت است.
لکن زن از لحاظ جسمی، ظرافت بیشتری دارد و مرد، قویتر و گردنکلفتتر است. اگر# قانون از زن دفاع نکند، ممکن است مرد، نسبت به او تعرّض کند. این همان نقطه اساسی است که اسلام مهمترین کار را در این بخش انجام داده است. این همان نکتهای است که در دنیای #غرب، مغفول مانده و امروز #زنان دچار مظلومیت شدیدی هستند.
زن، خانواده و سبک زندگی در نگاه رهبرانقلاب👇
❣ @Khamenei_Reyhaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚫 زنان را به انجام کارهای سنگین مجبور نکنید
🔸 رهبرانقلاب: اینکه بعضی مردان وقتی میخواهند ازدواج کنند، شرط قائل میشوند که زن باید حتماً کار کند و شغل و درآمدی داشته باشد، خطاست.
#️⃣ #بازخوانی_یک_دیدار
بیانات حضرتآیتالله خامنهای در جمع زنان شهر ارومیه ۱۳۷۵/۶/۲۸
دریافت کیفیت بالا aparat.com/v/zOE5R
❣️ @Khamenei_Reyhaneh
ریحانه
🌸 بخشی از نظرات مخاطبین ریحانه دربارهی مهدکودکها 👇
کودکان بسان زمین حاصلخیزی هستند که مستعد کشت هر بذری هستند. لذا بعد از تربیت خانوادگی، باید دید که مهد کودک و مربیان آن تا چه حد معتقد و در عین حال توانا در القای تربیت الهی و قرآنی به کودکان هستند، در غیر این صورت خمیرمایه فکری کودک با مطالبی شکل میگیرد که اثرات منفی آن بعدها مشخص میشود.
بنابراین:
.۱ خانوادهها باید در انتخاب مهد کودک دقت کافی به عمل آورند، وگرنه هرقدر در منزل به تربیت فرزند خود بکوشند، زحمات آنها در مهد کودک خنثی میشود و گاه اثر منفی و معکوس به خود میگیرد و شخصیت دوگانهای برای کودک به ارمغان میآورد.
۲. جریان نظارتی مشخصی بر عملکرد مهدهای کودک از نظر تربیتی وجود ندارد و برنامههای غیر اخلاقی و گاه غیر شرعی هم به گوش میرسد. بالاخره مهد کودک زیر نظر چه نهاد مشخصی است؟ آموزش و پرورش، بهزیستی یا....؟
۳. حتی الامکان در مناطق پرجمعیت باید مهدهای دختران از پسران جدا شود.
۴. دختران و خانمهای مذهبی که شرایط تحصیلی و روحی لازم برای تاسیس مهدهای کودک را دارند، راه اندازی مهد کودکهای مذهبی را به عنوان یک وظیفه شرعی و ملی تلقی کنند.
۵. خیرین مذهبی نیز باید در تامین مکان و بودجه لازم برای تاسیس مهدهای کودک مساعدت کنند.
۶. گرایش تحصیلی مهد کودک در دانشگاههای تربیت معلم با اولویت برای دختران دانشجو تاسیس شود تا مربیان مهدهای کودک ازعلم و دانش تربیت کودک و روانشناسی کودک بهره مند شوند.
۷. دورههای بازآموزی روانشناسی کودک از دیدگاه اسلام برای مربیان فعلی مهدهای کودک گذاشته شود.
۸. در یکی از شبکههای تلویزیونی، هفتهای چند جلسه نکات لازم به مربیان مهدهای کودک آموزش داده شود. بطور مشابه به خانوادهها نیز آموزش دهند که چگونه با مهدهای کودک در تعامل باشند.
۹. در برخی از کشورها طرح موفقی را برای مهدهای کودک اجرا کرده که نتیجه بسیار مطلوبی داده است و آن اینکه تلفیقی از مهدکودک و خانه سالمندان را با هم اجرا کردند تا پدربزرگ و مادربزرگهایی که از نظر جسمی، روحی و حافظه توان سروکله زدن با کودکان را دارند به مربیان کمک کنند. در این شرایط هم این سالمندان از شرایط روحی خوبی برخوردار میشوند و احساس تنهایی نمیکنند و به کودکان مانند نوههای خود محبت میکنند و هم کودکان احساس میکنند که در آغوش پر مهر پدربزرگ و مادربزرگ خود و در حقیقت شبیه خانواده خود تربیت میشوند.
۱۰. کتاب «کودک از نظر وراثت و تربیت » نوشته مرحوم فلسفی و امثال این کتاب که در تربیت کودکان از نظر اسلام نوشته شده، باید به خانوادهها و مربیان مهدهای کودک معرفی شود و در دانشگاههای تربیت مربی برای مهد کودک تدریس شود.
۱۱. در کلاسهای آموزشی قبل از ازدواج که طی چند ساعت برای زوجهای جوان گذاشته میشود، مطالبی در خصوص اهمیت تربیت کودک از قبل از انعقاد نطفه تا شیر مادر و بعد مهدکودک بیان شود و کتابهای در تربیت کودک به آنها اهدا یا معرفی شود.
#مهدکودک
#ارسالی_مخاطب
📱 نظرات دیگر مخاطبان را میتوانید در صفحهی اینستاگرام "باشگاه مخاطبان ریحانه" به آدرس https://instagram.com/reyhaneh_fans بخوانید.
❣ @khamenei_Reyhaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸 اهل تجملات از معرفت کافی بهره ندارند
🔆 رهبرانقلاب: امروز متدیّنترین، انقلابیترین، پاکترین و با ایمانترین دختران و زنان جوان ما، در میان قشرهای تحصیلکرده هستند. کسانی که اهل تجمّل و چسبیدن به زر و زیورآلات هستند و یا کورکورانه و چشم بسته میخواهند از الگوهای غربی در لباس و پوشاک و وضع زندگی تقلید کنند، غالباً از سواد و معلومات و معرفت کافی بهره ندارند.
#️⃣ #بازخوانی_یک_دیدار
بیانات حضرتآیتالله خامنهای در جمع زنان شهر ارومیه ۱۳۷۵/۶/۲۸
دریافت کیفیت بالا aparat.com/v/fyY2v
❣️ @Khamenei_Reyhaneh
تقریظ رهبر انقلاب بر کتاب مربعهای قرمز منتشر شد
🔻در مراسم نهمین پاسداشت ادبیات جهاد و مقاومت که شامگاه امروز (شنبه) و در آستانهی چهلمین سالگرد آغاز دفاع مقدس در گلزار شهدای بهشت زهرای تهران برگزار شد، تقریظ حضرت آیتالله خامنهای بر کتاب «مربعهای قرمز» منتشر شد.
▫متن تقریظ رهبر انقلاب اسلامی بر این کتاب -که روایتی ازخاطرات شفاهی حاج حسین یکتا در دوران دفاع مقدس و به قلم سرکار خانم زینب عرفانیان است- بدین شرح است:
بسمهتعالی
بسیار شیرین و جذاب نوشته شده است. ردپای چانهگرمیهای آقای حاج حسین یکتا در آن آشکار است. ظرافتهای برخاسته از ذوق و قریحهی لطیف که در سراسر کتاب گسترده است، میتواند از نویسندهی خوش قلم و چیره دست کتاب باشد و میتواند هم دُرافشانیهای راوی باشد. نقطهی برجستهی کتاب، یاد شهیدان و یاد حال و حضور ملکوتی آنان پیش از شهادت است که حقاً بسیار خوب تصویر شده است. ارادت راوی به مرحوم آقای حاج میرزا علی احمدی میانجی هم برای من جالب بود. آن مرحوم را حدود شصت سال به علم و تقوا و ورع میشناختم و به من لطف داشت. این کتاب ظاهراً چند روز پیش رونمائی شده است. برای من چندی پیش از این فرستاده بود و تماماً مطالعه شد.
۹۷/۴/۲۶
💻 @khamenei_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚠️ ظواهر غرب شما را فریب ندهد
🌎 رهبرانقلاب: بعضی کسان که ظاهر بینند، به محیط اجتماعی در غرب مینگرند و میبینند زنان بدون هیچ پروایی، در جوامعْ ظاهر میشوند. لذا، خیال میکنند که آنها در داخل خانواده هم چنین بیپروایی را دارند. در حالیکه این تصوّر اشتباه است و در محیط خانواده به زنان خیلی ظلم میشود.
#️⃣ #بازخوانی_یک_دیدار
بیانات حضرتآیتالله خامنهای در جمع زنان شهر ارومیه ۱۳۷۵/۶/۲۸
دریافت کیفیت بالا aparat.com/v/ht1WI
❣️ @Khamenei_Reyhaneh
📚#معرفی_کتاب | اعتماد به نفس کودک من
📌 ناشر: موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی
👂گوشدادن، یکی از مهارتهای مهم زندگی است که والدین باید بیاموزند و در به کارگیری آن تلاش کنند. این روش، به طور مستقیم در احساس ارزشمندی کودک تأثیر دارد و اعتماد به نفسش را افزایش میدهد.
#کتاب_کودک_نوجوان
#معرفی_کتاب_ریحانه
❣ @khamenei_reyhaneh
🌱 بنباز!
🌸 روزهای پایانی شهریورماه سال ۱۳۵۳، حضرت آیتالله خامنهای مجموعه جلساتی را با عنوان «طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن» در مسجد امام حسن مجتبی علیهالسلام شهر مشهد برپا کردند. به همین مناسبت «ریحانه» در چهارمین طرح از مجموعهی «به رسم آیهها» به بازخوانی مصادیق #سبک_زندگی در این کتاب ارزشمند پرداخته است.
حضرت آیتالله خامنهای:
🌼 توکل یعنی در همه حال، اتکاء و امیدت به خدا باشد. برای انسانِ باخدا درِ دیگری در بنبستها باز میشود که باز شدن آن در، درهای شرافت کُش را به روی او میبندد: درِ توکل به خدا.
🌱 همه بن بستها با دست قدر خدا بُنباز است!
📥 دریافت مجموعه طرح با کیفیت بالا
http://farsi.khamenei.ir/photo-album?id=44928
بخش زن، خانواده و سبک زندگی در نگاه رهبر انقلاب👇
❣️ @Khamenei_Reyhaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷 «تصمیم گرفتم ردپایی از من در کتاب نباشد»
🌟 اخیرا تقریظ رهبر انقلاب بر کتاب «مربعهای قرمز» منتشر شد. این کتاب خاطرات شفاهی حاج حسین یکتا است که با قلم سرکار خانم زینب عرفانیان منتشر شده است.
🎞 در این ویدئو، خانم عرفانیان از ماجرای نوشتن این کتاب و برخی مراحل و سختیهای آن صحبت کردهاند که با هم میبینیم.
دریافت کیفیت بالا aparat.com/v/aAJV4
❣️ @Khamenei_Reyhaneh
⚠️ مبادا خاطرات خانواده شهدا از دست برود
💎 رهبر انقلاب: خاطرات والدین و همسران شهدای دفاع مقدّس، مثل جواهر قیمتی در دسترس ما است که [اگر] غفلت کنیم، از دست ما خواهد رفت،
‼️ کما اینکه بسیاری از والدین شهدا از دنیا رفتهاند؛ بسیاری از آنها دچار فراموشی شدهاند. ۱۳۹۸/۰۷/۰۸
دریافت کیفیت بالا https://farsi.khamenei.ir/photo-album?id=43929
❣️ @Khamenei_Reyhaneh
💌 بخشهایی از گفتگوی KHAMENEI.IR با حاج حسین یکتا دربارهی قلم نویسندهی کتاب مربعهای قرمز
🔹 سرکار خانم عرفانیان بهخاطر آن ریزبینی و دقتی که هم در نویسندگی و هم در لطافت پیادهکردن این خاطرات داشتند، دقیق و لطیف و موشکافانه به بخشهای مختلف پرداختهاند. توانایی ایشان در پرداختن به این موضوع، زیبا پیادهکردن است.
🔸 موفقیت ایشان در نوشتن کتاب، یک بخشش به خاطر قلم ایشان است که هم حال دارد، هم حس دارد. هم قلم شیوا و زیبایی دارد. یک بخش دیگرش این است که ایشان به مناطق رفت و دید و دست به زمین گذاشت.
🔹 فکر نمیکنم در کتابهایی که برای جنگ و جهاد و شهادت به رشتهی تحریر درآمده، نویسنده اینچنین با متریالهای جغرافیایی و موضوعات و مخاطبان داخل کتاب ارتباط برقرار کرده باشد.
🔸 در پیامهایی هم که از طریق فضای مجازی برای من میفرستند، خیلیها میگویند وقتی این کتاب را خواندیم، هم گریه کردیم و هم خندیدیم. افراد زیادی گفتند که قلم این کتاب خیلی زیبا است. چون همیشه من را درگیر راهیاننور یا خاتمالاوصیا میدیدند، با این کتاب احساس کردند که با یک حاج حسین کم سنوسال و نوجوان مواجهاند.
❣️ @Khamenei_Reyhaneh