5.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 | ببینید
🔸سخنان سرکار خانم مریم تاجآبادی ابراهیمی مدیر عامل گروه دانش بنیان تک ژن زیست، در دیدار امروز با رهبر انقلاب
🔺صحبت ایشان در حوزه زیست فناوری، موفقیتهای حاصل شده تا به امروز در این حوزه و نقش با اهمیت زیست فناوری در آینده اقتصادی کشور است.
⚙️ ۱۴۰۰/۱۱/۱۰
🌱 @Khamenei_Reyhaneh
📸 | گزارش تصویری
📌 منتخبی از تصاویر دیدار امروز جمعی از تولیدکنندگان کشور و مسئولین اقتصادی و صنعتی با رهبر انقلاب اسلامی
⚙️ ۱۴۰۰/۱۱/۱۰
🌱 @Khamenei_Reyhaneh
🔰 گلایه رهبرانقلاب از مسئولان لوازمخانگی بابت افزایش قیمتها
🔺حضرت آیتالله خامنهای: من گلایه میکنم از دوستانی که مسئولان کالاهای خانگی و لوازم خانگی هستند؛ ما از اینها حمایت کردیم و اسم آوردیم؛ شنیدم بعضی از اقلام دو برابر ارتقای قیمت پیدا کرده؛ چرا؟ این جور نبایستی با حمایتها برخورد بشود. خب اگر این جور ما کیفیّت را بالا نبریم، چطور انتظار داریم که بازارهای خارجی را فتح کنیم؟
⚙️ ۱۴۰۰/۱۱/۱۰
🌱 @Khamenei_Reyhaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⬇️ گلایه رهبرانقلاب خطاب به مسئولان لوازم خانگی:
🔰 چرا باوجود حمایت از کالاهای خانگی، قیمتها افزایش پیدا کرد؟
🔺رهبرانقلاباسلامی: من گلایه میکنم از دوستانی که مسئولان کالاهای خانگی و لوازم خانگی هستند؛ ما از اینها حمایت کردیم و اسم آوردیم؛ شنیدم بعضی از اقلام دو برابر ارتقای قیمت پیدا کرده؛ چرا؟ این جور نبایستی با حمایتها برخورد بشود.
⚙️ ۱۴۰۰/۱۱/۱۰
🌱 @Khamenei_Reyhaneh
⬇️ گلایه رهبرانقلاب خطاب به مسئولان لوازم خانگی؛
🔰 چرا باوجود حمایت از کالاهای خانگی، قیمتها افزایش پیدا کرد؟
🔺حضرت آیت الله خامنهای: من گلایه میکنم از دوستانی که مسئولان کالاهای خانگی و لوازم خانگی هستند؛ ما از اینها حمایت کردیم و اسم آوردیم؛ شنیدم بعضی از اقلام دو برابر ارتقای قیمت پیدا کرده؛ چرا؟ این جور نبایستی با حمایتها برخورد بشود. خب اگر این جور ما کیفیّت را بالا نبریم، چطور انتظار داریم که بازارهای خارجی را فتح کنیم؟
⚙️ ۱۴۰۰/۱۱/۱۰
🌱 @Khamenei_Reyhaneh
🔰زن و مرد از هم جدا نیستند
🔺رهبرانقلاباسلامی: اين يك چيز قهرى است كه در جوامعى كه خانواده بنيان مستحكمى دارد و محيط خانوادگى و كانون خانوادگى به شكل انسانى خودش رونقى دارد، زن و مرد از هم جدا نيستند. در دو محيط نمیتوانند فكر كنند، با دو بينش نمیتوانند با مسائل زندگى روبرو بشوند، اگر مرد بايد مبارزه بكند زن بايد مبارزه را و مبارزهی او را پذيرا باشد و مشكلات او را كه بيشتر هم متوجّه زنان بهخصوص همسران بود تحمّل كند. اين بخش عظيم تلاش زنان دوران مبارزه بود در طول سالهاى اوّل مبارزه.
#دهه_فجر
#پرچم_افتخار
#انقلاب_اسلامی
🇮🇷 ۱۳۶۶/۱۱/۱۷
🌱 @Khamenei_Reyhaneh
⛔️چرا نظام سلطه با «حجاب» دشمن است؟ | گفتاری از دکتر رقیه فاضل
🔸حیا و حجاب، دو عنصرمهم هویتی زن مسلمان ایرانی است. نظام سلطه همواره تلاش داشته با حذف این دو عنصر، زن و مرد را درگیر نفسانیات کرده و و به دنبال آن اندیشه و تفکر انقلابی را از جوامع گرفته و بتواند سلطه نرم خود را برکشورها بگستراند. رهبرانقلاب در این خصوص میفرمایند: «استعمارگران از قرنهای شانزده و هفده که وارد سرزمینهای شرق- از جمله سرزمینهای اسلامی- شدند، برای اینکه بتوانند کاملا کمند اسارت را به دست و پای این ملتها ببندند و اسیرشان بکنند، شروع کردند آنها را نسبت به گذشتهی خود، نسبت به داشتههای خود، نسبت به مذهب خود، نسبت به آداب خود و نسبت به لباس خود بدبین کردن... یعنی دینش را، اخلاقش را، لباسش را، خطش را، گذشتهاش را و مفاخرش را کنار بگذارد و فراموش بکند، اما فرهنگ غربی، آداب غربی، رسوم غربی، تفکر غربی و روش و منش غربی را بپذیرد»(۱۳۸۸/۰۲/۲۲).
🔹«ریحانه»در همین رابطه گفتاری از خانم دکتر رقیه فاضل، دانش آموخته مدیریت آموزشی در موضوع «دشمنی نظامسلطه با حجاب» را منتشر میکند. این گفتار را از لینک زیر بخوانید:
https://farsi.khamenei.ir/others-note?id=49436
🌱 @Khamenei_Reyhaneh
ریحانه
⛔️چرا نظام سلطه با «حجاب» دشمن است؟ | گفتاری از دکتر رقیه فاضل 🔸حیا و حجاب، دو عنصرمهم هویتی زن مس
🔰بخشهایی از یادداشت دشمنی نظام سلطه با حجاب، به قلم دکتر رقیهفاضل
🔸 نظام سلطه بهدنبال این است که دیگران را به پذیرش حاکمیت خود مجبور کند، عدهای این حاکمیت و سلطه را میپذیرند، چه بهدلخواه و بهواسطهی تلاش نرم و آرام نظام سلطه، چه با زور و نگاه قهرآمیز این نظام؛ اما عدهای هم زیر بار این حاکمیت نمیروند. اسلام در این دستهی دوم جای میگیرد. آموزههای اسلامی، آموزههای عدالتخواهانه و ضدظلم هستند؛ «لاتَظلمُون و لا تُظلَمون» و «وکُونَا لِلظَّالم خَصماً و لِلمَظلُوم عَوناً». اسلام، انسان و مسلمانها را میکشاند بهسمت اینکه با ظلم مبارزه کنند.
🔹لذا دعوای اصلی نظام سلطه و اسلام از اینجا شکل میگیرد. نظام سلطه منافعی دارد و دنبال سود است و میبیند که اسلام در برابرش میایستد، در برابر اشغالگری میایستد، در برابر تحمیق و تطمیع و تهدید مردم میایستد؛ لذا درصدد برمیآید که با اسلام مبارزه کند. در این زمینه، یکی از کارهایی که بهجد در دستور کار قرار داده، سرگرمکردن ملتها با شهوات است. این ملتها اعم از اینکه مسلمان باشند یا نه، بهمیزانی که درگیر شهوات شده و با لذات نفسانی سرگرم شوند، سست میشوند؛ یعنی پرداختن به خواهشهای نفسانی، انسانها را از پرداختن به مسائل جدی و مهم باز میدارد.
🔸بهمیزانی که نظام سلطه در حوزهی تحریک لذتهای شهوانی و دنیاطلبی سرمایهگذاری بیشتری میکند، تعداد مخالفانش و تعداد مبارزان و مجاهدان در برابر آن کم میشود. این مسئله بسیار بهنفع این نظام تمام خواهد شد؛ چون بدون درگیری و بدون خرجکردن پول، فرد بهواسطهی خواهشهای نفسانی خودش از صف مبارزه جدا میشود. از لحاظ تربیتی، این مطلب کاملاً منطقی است؛ آدمی که در درون خودش نمیتواند با هوای نفسش بجنگد و از سیمخاردار نفس عبور کند، در فضای اجتماعی هم آدم مجاهد و مبارزی نخواهد شد. بهقول حضرت امام(ره) در پیام قطعنامه، مبارزه با رفاهطلبی جمع نمیشود.
🔹قبلاً محور اصلی نظام سرمایهداری تولید بود؛ ولی الان میگویند چرخ نظام سرمایهداری نمیچرخد مگر با چرخش چرخ مصرف. بهمیزانی که بتوانند انسان را درگیر شهوات نفسانی کنند، او کمتر اهل فهم و تحلیل خواهد شد و چرخ مصرف بیشتر و راحتتر خواهد چرخید. به هر حال، بیحجابشدن لوازمی دارد. یکی این است که از این راه میتوانند انسان را بهسمت تجملات و تجملگرایی و مصرفگرایی بکشانند؛ یعنی اگر بتوانند قفل حجاب را بشکنند، فتحبابی رخ خواهد داد.
🔸با حذف حجاب، فرد کمکم هویت انسانیاش را از دست میدهد و ارزشمندی خود را در مصرف کالا میبیند. یعنی بهمیزانی که کالای مصرفیاش گرانتر باشد، احساس میکند آدم ارزشمندتری است. چیز بیشتر و والاتری ندارد که بتواند به آن ببالد.
🔹باید این قید جدی را به مطالب گفتهشده بزنیم که مسئلهی نظام سلطه صرفاً حجاب نیست؛ یعنی مشکل آنها با پارچهی روی سر زنان نیست. از این پارچه به «هویت» تعبیر میشود. کسی که چنین پارچهای روی سر دارد هویت خاصی دارد؛ اعلام میکند که میخواهم هویت انسانی داشته باشم و ارزش من به ارزشمندیهای انسانی من است، نه چیزهای دیگر.
🔸حالا سلطه میتواند فضای محجبه را کامل بپذیرد، بهشرط آنکه پازل مصرفکنندگی و ارزش مادی زن را تکمیل کند؛ یعنی حجاب خودش بهگونهای معنا شود که مایهی مصرفزدگی و کالاشدن بیشتر زن باشد. میگوید زن کالای من را بخرد، حالا فرقی نمیکند باحجاب بخرد یا بیحجاب؛ زن سلطهی هویتی ما را بپذیرد، فرقی ندارد حجاب داشته باشد یا نه؛ زن عدالتخواه و مبارز نباشد و با ظلم مبارزه نکند، حالا حجاب داشت یا نداشت اهمیتی ندارد.
🔹حضرت آقا، در دهسالگی انقلاب، در جمع سفرای کشورهای مختلف، هنگام روایت انقلاب اسلامی به بحث استعمار انگلیس در هند اشاره میکنند. خلاصهی بحث این است که انگلیس برای ماندگاری به این نتیجه رسیده بود که باید بر شبهقاره سیطره داشته باشد و برای این کار مجبور بود با اسلام و مسلمانان مبارزه کند. یکی از راهبردهای مبارزاتی آنها ترویج بیبندوباری، بیعفتی و بیحجابی بود که خیلی جدی آن را پیگیری میکردند. این مسئله در انقلاب الجزایر هم بوده و فقط برای انقلاب اسلامی ایران نیست.
🌱 @Khamenei_Reyhaneh
🔰به مناسبت حلول ماه مبارک رجب و فرارسیدن ایامالله دههفجر، «ریحانه» لوح «راه ِفاطمه سلاماللهعلیها» را منتشر میکند.
🔺رهبرانقلاباسلامی: راهی که امروز به فضل الهی، انقلاب جلو پای مردم ما گذاشته، همان راه حضرت فاطمهی زهرا سلاماللهعلیهاست: خودسازی و جهانسازی.
🌸 ۱۳۷۱/۹/۲۴
🌱 @Khamenei_Reyhaneh
🔰 آنگاه زنان
🔺رهبرانقلاباسلامی: در دو سه سال آخر مبارزه ناگهان نقش بانوان در پيروزى انقلاب و در قيام عظيم مردم يك برجستگى خاصّی پيدا كرد و اين را دنيا و تاريخ هم بايد بدانند كه تا همين امروز در ميدانهاى كار و تلاش و احساسات مبارزهگرانه و مبارزهجويانه و احساس شور انقلابى، زنها در كشور ما از مردها جلو هستند.
🇮🇷 ۱۳۶۶/۱۱/۱۷
🌱 @Khamenei_Reyhaneh
🔰اشک زنان مدینه بر حضرت حمزه (علیهالسلام)
🔺رهبرانقلاباسلامی: پیغمبر فرمود که حمزه گریهکننده ندارد. این خبر به گوش زنهای مدینه رسید و همه گفتند که قبل از اینکه برای شهید خودمان گریه کنیم بر حمزه گریه خواهیم کرد. پیغمبر وادارشان کرد دیگر؛ یعنی وادار کرد همهی مدینه را [بر او گریه کنند]؛ پیغمبر غوغا درست کرد همهی مدینه را برای جناب حمزه. معنای این چیست؟ این [یعنی] پیغمبر میخواهد حمزه را برجسته کند. او سیّدالشّهدا است، و کسی است که همه باید بر او گریه کنند.
🌷 ۱۴۰۰/۱۱/۰۵
🌱 @Khamenei_Reyhaneh
📝 #پیشنهاد_مطالعه | خدمات انقلاباسلامی به زنان
🔻نگاهی کوتاه به نقش انقلاباسلامی در احیا و رشد جایگاه زن، در بیانات حضرت آیتالله خامنهای - مجموعه یک
👈🏻 در علوم حوزوی، در فقه، در فلسفه، در مسائل دانشگاهی، در علوم انسانی، علوم طبیعی، حضور زنان در کشور ما حضور بارز و برجستهای در همهی بخشهای علمی است. دانشگاهها را دختران دانشجوی ما پر کردهاند؛ محیطهای علمی را حضور زنان به شکل شگفتآوری واضح و آشکار کرده. این چیست؟ این چه پدیدهای است؟ این چه حقیقتی است؟ کِی ما در کشور این همه عنصر پژوهشگر و محقق و عالم و باسواد و اهل تبلیغ و اهل ترویج از زنان داشتیم؟ ۱۳۸۸/۰۷/۲۸
👈🏻 وضعی که آن روز کشور ما و جامعهی ما و زنان ما به سمت آن میتاختند، وضعیت بسیار هولناک و خطرناکی بود. به خاطر خاصیت تقلیدی بودن کار در اینجا، گاهی وضعیت ظاهر زنان از آنچه که ما در عکسها و نقلها و گزارشها از زنهای اروپائی میدیدیم یا میخواندیم هم بدتر بود! یک چنین وضعی را داشتند ترویج میکردند. البته زن ایرانی به خاطر گوهر ایمان که در او نهادینه بود، توانست بر این موج مخرب فائق بیاید؛ در انقلاب مشارکت اساسی داشته باشد؛ هم با حضور خود، هم با تشویق مردان؛ و یک پایهی اساسی پیروزی انقلاب بشود. بعد از انقلاب هم که حرکت زنان، حرکت فوقالعادهای است.۱۳۹۰/۰۳/۰۱
🔍 ادامه را از پیوند زیر بخوانید👇
https://farsi.khamenei.ir/newspart-index-old?79460&tid=23891&npt=12
📌 پینوشت: عکس متعلق به بازدید از پژوهشگاه رویان در تاریخ ۱۳۸۶/۰۴/۲۵
🌱 @Khamenei_Reyhaneh