🔰سرمایهی تمامنشدنی
🌸حضرت آیتالله خامنهای: این لذت معنوی را شما، بخصوص شما جوانها چشیدید؛ این لذت معنوی را با آن دلهای پاک و نورانی و بیآلایش یا کمآلایش خودتان چشیدید. این لذت را از دست ندهید، آن را رها نکنید. از ظرفیت نمازهای پنجگانه، تلاوت قرآن، مساجد، دعاهای وارد، صحیفهی سجادیه و غیر آن استفاده کنید، برای اینکه این طهارت و نورانیت ادامه پیدا کند. این یک خصوصیت برجستهی روز #عید_فطر است که این نورانیتِ ناشی از ماه رمضان را شما با خود حمل میکنید.
🌙 ۱۳۸۷/۰۷/۱۰
🌱 @Khamenei_Reyhaneh
🌸 پیشرفت سال به سال
🎉 عید فطر مبارک
🌱 رهبر انقلاب: ️وقتی مقایسه میکنیم هر سال را با سالهای قبل از آن، پیشرفت در معنویت و در کارهای نیک و اعمال مقرب انسان به خدای متعال را در میان مردم بیشتر میبینیم.
🌙 ۱۳۹۵/۳/۲۵
🌱 @Khamenei_Reyhaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 نظر رهبر انقلاب دربارهی امر «واسطهگری» در ازدواج
🌸 ۱۳۹۳/۵/۱
🌱 @Khamenei_Reyhaneh
🔻حاشیهنگاری دیدار رمضانی دانشجویان با رهبرانقلاب
🔰«مستقیم فلسطین...»
🖌️به قلم سرکار خانم فاطمه یوسفی
🔹کارت ورود در دست و با سرعت از انقلاب به فلسطین رسیدم. مدت زیادی بود این مسیر را نرفته بودم و جزئیات فراموشم شده بود. به دوستی زنگ زدم که از کدام درب باید بروم؟ گفت: «مستقیم فلسطین را برو تا به مقصد برسی.» تصورم این بود که به دلیل محدودیتهای کرونایی و کم بودن حضار، سریع و راحت از ورودیها عبور میکنیم اما غوغایی بود پشت درهای بسته. دانشجوهای سرزندهای که به شوق ملاقات با رهبرانقلاب از شهرهای مختلف به هر نحوی شده خودشان را به خانهی امام خود رسانده بودند.. یک طرف دیگر، عدهای مضطرب از به همراه نیاوردن کارت واکسن، گوشی به دست منتظر پیامکی از سامانه صدور مجازی کارت واکسن بودند. البته خودم هم جزو همین صف بودم!
🔸بالاخره هفتخان رستم سپری شد و قدم بر موکتهای سفیدسرمهای آشنای خانه محبوب گذاشتم. در بدو ورود چیزی که توجهم را جلب کرد، حضور تعدادی از دانشجویان بود که از نظر پوشش با بقیه متفاوت بودند و با هیجان خاصی در سالن مشغول صحبت با دانشجوهای دیگر بودند. علیرغم پوشش متفاوت، هدف همگی مشترک بود: دیدار با استاد و رهبرشان، که بین این همه مشغلههای بزرگ، سهم ملاقات با شاگردان کوچکش را همیشه حتی در سالهای شدتگرفتن ویروس منحوس، کنار میگذاشت و با وسواس و توجهی خاص پای حرفهایشان مینشست. حالا بعد از دوسال دوری و دیدار مجازی، مجالی برای تازه کردن دیدار بود. زودتر از تصورم آقا به جایگاه تشریف آوردند و با چند شعار کوتاه برنامه آغاز شد. دلم ناگهان برای لحظه ورود و موج هیجان و شعارهای بی وقفه دیدارهای بدون صندلی قبل تنگ شد که ما را به چند قدم نزدیک تر شدن به جایگاه امیدوار میکرد، اما این صندلیها ما را در همان فاصلههای از پیش تعین شده میخکوب کرده بود. بر روی صندلی منتظر بودم، منتظر برای دیدن چهره آقا بدون ماسک...
🔹مراسم مثل همیشه با قرائت قرآن شروع شد. قاری خود دانشجوی برق علوموتحقیقات و نفر دوم مسابقات سراسری اوقاف بود. با پایان قرائت قرآن سکوت در سالن جاری شد. مجری هم خیلی سریع و بدون اتلاف وقت، سر اصل مطلب رفت و با کسب اجازه از میزبان، نخستین سخنران اولین دیدار دانشجویی قرن جدید را به جایگاه فراخواند.
🔸محسن نراقی دانشجوی رشتهی شیمی و دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی کشور، صحبت های خود را با سلامٌعلیآلیاسین آغاز کرد. او از فربهی ساختارها و ضرورت تحول در آن ها گفت، فضای فرهنگی کشور در عرصه فضای مجازی را به سرزمین های اشغالی تمثیل کرد. از خلا عقلانیت انقلابی در برخی آقایان گفت و ازین گفت که در برخی مسئولین نیازمند جهاد تصمیم هستیم! این جمله او با احسنت گفتنهای پراکنده حضار همراه شد. در نهایت بعد از دوبار اخطار وقت بالاخره دل از تریبون کند و با درخواست جلسه خصوصی و گرفتن قول برای آن، تربیون را به سخنران بعدی سپرد.
🔹کاظمی دانشجوی دکترای مهندسی آب دانشگاه تبریز به نمایندگی از اتحادیه جامعه اسلامی آمد و از شکلگیری یک تصور در جامعه سخن گفت. تصور حاکمیتی بودن بحث فرزندآوری. او سپس با تکرار چند باره عبارت «اوفوا بعهدکم» وعدههای مسئولین حاضر را که بعضا به جای اقدام، سرگرم انتصابات اطرافیان خود شدند، یادآوری شد و راهکار برون رفت از بعضی معضلات مانند بحران آب و محیط زیست را رجوع به نخبگان دانشگاهی دانست. در پایان بعد از دوبار تذکر اتمام وقت، سلامِ دانشجویان پاکستانی و سوری و یمنی را به آقا رساند و برای همهی حاضرین نه فقط سخنرانان درخواست یادگاری تبرکی کرد و با احسنت حضار بدرقه شد.
🔸حالا نوبت جنبش عدالتخواه بود که از نطق خودش رونمایی کند. پیش استاد درس پس میدادند! از ظرفیت رهبری جهت برونرفت از بنبستهای کشور گفت. از پدیده تجمیع قوا که نیاز دارد به دفاع رهبری از تفکیک قوا؛ از یتیم ماندن قانون اساسی که نیاز دارد به حراست رهبری. درپایان هم گریزی منتقدانه به عملکرد کلی اعضای دفتر رهبری زد و نقش آفرینی آقا را امیدآفرین خطاب کرد. اسکندری دانشجوی ارشد مدیریت آب دانشگاه تربیت مدرس، در انتها برای پدرش که بر اثر کرونا فوت شده بود طلب دعا کرد. در پایان آقا از او خواستند که متن سخنرانی خود را بدهد و جنبش نامهای را نیز ضمیمه کرد.
🔹مجری ضمن تشکر از رعایت وقت توسط نماینده جنبش؛ علیبزرگخو دانشجوی مهندسی صنایع دانشگاه امیرکبیر را به نمایندگی از اتحادیه تحکیموحدت به جایگاه فراخواند. وی با بیانی بیپروا وعده شفافیت آرای کارگزاران را دروغی ملی خواند که میخواهند با ادعای مغایر بودن با منافع ملی این دروغ را تطهیر کنند! از مشخص نبودن تکلیف مسئولین با مساله زنان گله کرد و اینکه دانشجویان مادر توسط اساتید طرد میشوند. گریزی هم به عدم پاسخگویی کافی شورای نگهبان در مساله تایید صلاحیتها زد و با نقد به استراحت اساتید دانشگاه و بیگاری کشیدن از دانشجو و خمودی حوزه، مسئولیت شناسی را برای این دو نهاد آرزو کرد که نکند کشور را آب ببرد و آن ها را خواب! در پایان، نامه مبارزان تاجیکستانی مقیم ایران و نامه مردم بیآب یکی از شهرستانهای استان فارس را ضمیمه صحبت هایش کرد.
🔸سخنران بعدی نماینده انجمنهای اسلامی مستقل بود. آقای امیرحسین پناهی دانشجوی مقطع تخصص پزشکی؛ با تقسیم بندی حکمرانی به سه قسمت عادلانه، صادقانه و شجاعانه نقد خود را آغاز کرد. گریزی هم به سبکزندگی و سفر خانوادههای مسئولین زد. مانند چند سخنران قبلی از ضرورت ترمیم سرمایههای اجتماعی ازدسترفته گفت و شورای نگهبان را مورد نقد قرار داد. از نبود شفافیت آرای حاکمیتیها گفت که اگر مختارانه در فضای شیشهای قرار نگیرند مردم آنها را از حیات خلوت بیرون خواهند کشید. از حال بد تلویزیون گفت و در انتها با عبارت مدعیان عصبی عدالتخواهی پروژهای، عملکرد بعضی مدعیان عدالتطلبی را نقد کرد. در پایان برای مسئولین، شجاعت انقلابی جهت تغییر شرایط را آرزو کرد و رهبری ابن نوع دسته بندی را که مخترعش مشخص نبود تحسین کرد. پناهی به بهانه دو نکته جامانده پایانی به نطق خود ادامه داد و از عدم شایسته سالاری و میدان دادن به محافظه کارها به جای آرمان خواهها به بهانه جوانگرایی نالید و از رهبری خواست که ملاحظات پیش روی مطالبه گران و آرمان خواهان را تببین کند.
🔹حالا به انتهای مراسم رسیدهایم، همه حرفهایشان را زدهاند. مجری برنامه، زهرا سادات رضوی، دانشجوی ارشد جامعه شناسی دانشگاه علامه و از ادوار تحکیم، که خود ید طولایی در حوزه زن و خانواده دارد، از مهجوریت زنان و دختران گفت و با مزاح برای مصداقش به مرد بودن همه سخنرانان اشاره کرد و به نمایندگی از دختران نکاتی پیرامون مساله زن گفت. رضوی حلقه مفقوده مساله زن و خانواده را نبود درک صحیحی از تحولات زنان در میان مردان بیان کرد و لازم دانست که در کنار معرفی زن تراز انقلاب باید مرد تراز انقلاب را برای حمایت از تحقق زن تراز داشته باشیم و احسنت گویان سالن بیاختیار شروع به کفزدن کرد که عدهای با صلوات آن را جمع کردند.
🔸از سرنوشت دختران دغدغهمند بعد از دوره دانشجویی گفت. از پژوهشگاههای زنان گفت که پر شدهاند از مردان که با فشار مضاعف به زنان برای آنها الگو تعیین میکنند در حالی که خلا الگوی مردانه جهت حمایت وجود دارد. جالب اینجا بود که امسال سجاده و قرآن شبهای قدر آقا چشم سخنرانان را گرفته بود و قولش را گرفتند. مجری هم چفیهی روی دوش آقا را برای پدرش که از رزمندگان و جانبازان جنگ بود طلب کرد که آقا در انتهای برنامه وسط همهمهها مثل همیشه پای قولشان ماندند.
🔹رهبری بسم الله گفتند و ماسک را برداشتند. دلمان باز شد از تبسم پدرانهشان. آقا با توصیههایی شروع کردند. به صورت کلی جوابی به صحبتهای نمایندگان تشکلها دادند. مشکلاتی که سخنرانان شمرده بودند را بن بست ندانستند و یافتن پاسخ آنها را در گفت و شنود با مسئولین مربوطه بیان کردند و از دوره مسئولیت خودشان و رفت و آمد دائمیشان به دانشگاه تهران برای نشستن پای حرف دانشجویان یادکردند. به درخواست یکی از دانشجوها در رابطه با پس گرفتن پسوند انقلابی از مجلس اشاره مزاحآمیزی کردند و فرمودند: عده ای ازین مسئولین که شما امروز زحمت شستوشوی آنها را کشیدید، قبلا همینجایی نشسته بودند که شما نشستهاید که این سخن آقا با خندهی بچهها همراه شد.
🔸رهبری با بیان اینکه قدر دوره جوانی را اگر ندانید حسرت خواهید خورد، تند و تیزبودن جوانان را خطری برای کمرنگ شدن جایگاه تفکر دانستند. البته با مزاح، تند و تیزی جوانیهای خودشان را به یاد آوردند اما سهم تفکر و منطق را بسیار مهم قلمداد کردند و از کم بودن اقبال جوانان به کتابخوانی انتقاد کردند. آقا در یکی از توصیههایشان بر اساس دعای ابوحمزه، جهت رهایی از انفعال و کسالت، جوانان را به حضور در محافل و مجالس وعظ و علما و اهل معرفت توصیه کردند.ایشان در انتهای صحبت هایشان از تمایز روز قدس امسال نسبت به سنوات گذشته گفتند، از به نهایت رسیدن خباثت و جنایت صهیونیست غاصب و به اوج خود نزدیک شدن استقامت و شجاعت اهالی انتفاضه. آقا گفتند: «امیدواریم انشاءالله خدای متعال عاقبت کار را در قضیّهی فلسطین به نیکی و خوشی و بزودی فرا برساند و فلسطینیها را مسلّط کند.». این دعای پایانی من را یاد همان آدرسی که قبل از دیدار گرفته بودم انداخت: «مستقیم فلسطین را بروید تا به مقصد برسید...»
🔰دیدار جمعی از کارگران کشور با رهبرانقلاب
🔺صبح امروز جمعی از کارگران کشور در حسینیه امامخمینی(ره) با حضرت آیتالله خامنهای دیدار کردند.
رهبرانقلاب این دیدارهرساله را برای قدرشناسی از کارگران، تشکر از کارگران و ارزش دانستن برای نفس کار دانسته و فرمودند: «ما میخواهیم هم از کارگران عزیزمان تشکر کنیم و به تبع نبی مکرم اسلام دست شماها را ببوسیم، هم میخواهیم ارزش کار در جامعه معلوم بشود. کار یک ارزش است در اسلام. »
📧جزئیات این خبر را هماینک در پایگاه اطلاعرسانی Khamenei.ir دنبال کنید.
📌 ۱۴۰۱/۰۲/۱۹
🌱 @Khamenei_Reyhaneh
🔰صبح امروز جمعی از معلمان و فرهنگیان با رهبرانقلاب دیدار کردند.
🔺در این دیدار حضرت آیتالله خامنهای دوران دانشآموزی را فرصتی بالا برای نظام جمهوریاسلامی معرفی کردند و فرمودند: این دوازده سال بزرگترین فرصت است برای جمهوری اسلامی که بتواند ارزشها را آرمانهای انقلاب را به درستی منتقل کند به این نسل و هویت اسلامی و ایرانی را در آن نهادینه کند. این دوازده سال بهترین فرصت است. خب این رسالت آموزش و پرورش است، رسالت معلمین، ببینید خیلی کار بزرگی است، این خیلی کار عظیمی است ، این فقط یک تعلیم عادی و معمولی نیست این تعلیم بنیادین است.
جزئیات این خبر را از پیوند زیر بخوانید:
https://farsi.khamenei.ir/news-content?id=50211
🖌️ ۱۴۰۱/۰۲/۲۱
🌱 @Khamenei_Reyhaneh
🔰کاری کنید که کودک ازعمق جان با افتخارات کشور آشنا شود
🔸رهبرانقلاب: ما بایستی کاری کنیم که دانشآموز ما دارای هویت ملی بشود. مهمتر از علمآموزی یا لااقل در حد علمآموزی این است که او احساس هویت بکند، یک انسان با هویت ساخته بشود، یک هویت ملی، هویت احساس اعتماد به نفس ملی پیدا بکند. از عمق جان کودک ما با افتخارات کشور آشنا بشود.
📌 ۱۴۰۱/۰۲/۲۱
🌱 @Khamenei_Reyhaneh
🔰 تربیت دینی فرزندان، تقوا در روابط زوجین و اسراف در جامعه، باید در نمازهای جمعه بیان شوند.
🔺رهبرانقلاب: «بیان چگونگی رعایت تقوا در مسائل خانوادگی و وظایف پدران و مادران در تربیت دینی و اخلاقی فرزندان»، «بیان مصادیق تقوا در روابط زوجین و در مسائل مربوط به اسراف در جامعه» و نیز «اجتناب از دروغ و تهمت در کسبوکار و معاملات»، از جمله مصادیق عینی و عملی تقوای مورد نیاز جامعه است که باید در نمازهای جمعه بیان شوند.
🌸 ۱۳۹۸/۰۴/۲۵
🌱 @Khamenei_Reyhaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰قرائت خطبه عقد توسط رهبر انقلاب برای فرزندان دو شهید از لشکر ۴۱ ثارالله کرمان (شهید تهامی و شهید مغفوری) با حضور حاج قاسم سلیمانی
🌸اخیرا حضرت آیتالله خامنهای درباره حضور حاج قاسم در پشت درب اتاق عمل برای فرزند این زوج، روایتی نقل کرده بودند. این روایت را از پیوند زیر ببینید:
🔗 http://khl.ink/wfAXf
📌انتشار به مناسبت ایام سالگرد سفر استانی رهبر انقلاب به استان کرمان در سال ۱۳۸۴
🌱 @Khamenei_Reyhaneh
🔰نقش لالاییهای مادران ایرانی در شکلگیری ادبیات شفاهی فارسی
🖌یادداشتی از خانم مینو رضایی، نویسنده و پژوهشگر زبان و ادبیات فارسی
👈این یادداشت را از پیوند زیر بخوانید.
https://khl.ink/f/49694
📚این یادداشت، سومین مطلب از پرونده «ریحانه» با موضوع زبان فارسی و هویت ملی است. مطالب پیشین را از پیوندهای زیر بخوانید:
🔸طاهره صفارزاده، بانوی ایرانی، سیمای جهانی
https://khl.ink/f/49026
🔸 درباره گیاهی به رنگ مغزپستهای
https://khl.ink/f/49076
🌱 @Khamenei_Reyhaneh
🔰پیام رهبر انقلاب اسلامی به فعالان حوزه جمعیت با تأکید بر جوانشدن نیروی انسانی کشور:
تلاش برای افزایش نسل و حمایت از خانواده از ضروریترین فرائض و سیاستی حیاتی است
رهبر انقلاب اسلامی در پیامی با تشکر از فعالان دلسوز حوزه جمعیت، تلاش برای افزایش نسل و جوان شدن نیروی انسانی کشور و چارهجوئی برای نجات کشور از آیندهی هولناک پیری جمعیت را سیاستی حیاتی و از ضروریترین فرائض دانستند.
متن پیام که امروز در نشست ستاد ملی جمعیت توسط دکتر فروتن دبیر ستاد قرائت شد، به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام به همهی کسانی که دلسوزانه و عاقبتاندیشانه به فعالیت در حوزهی جمعیت روی آوردهاند، و با تشکر از مسئولانی که در مجلس و دولت به چارهجوئی برای نجات کشور از آیندهی هولناک پیری جمعیت میپردازند، بار دیگر تأکید میکنم که تلاش برای افزایش نسل، و جوان شدن نیروی انسانی کشور و حمایت از خانواده، یکی از ضروریترین فرائض مسئولان و آحاد مردم است. این فریضه دربارهی افراد و مراکز اثرگذار و فرهنگساز، تأکید بیشتر مییابد. این یک سیاست حیاتی برای آیندهی بلندمدت کشور عزیز ما است. کاوشهای صادقانهی علمی نشان داده است که این سیاست را میتوان با پرهیز از همهی آسیبهای محتمل یا موهوم پیش برد و آیندهی کشور را از آن بهرهمند ساخت.
به دستاندرکاران این حسنهی ماندگار توصیه میکنم که در کنار تدابیر قانونی و امثال آن، به فرهنگسازی در فضای عمومی و نیز در نظام بهداشتی اهمیت دهند.
توفیقات همگان را از خداوند متعال مسألت میکنم.
سیّدعلی خامنهای
🌱 @Khamenei_Reyhaneh
🔰اهمیت فرهنگسازی در کنار تدابیر قانونی
🔺بخشی از پیام رهبرانقلاب به فعالین حوزه جمعیت: به دستاندرکاران این حسنهی ماندگار توصیه میکنم که در کنار تدابیر قانونی و امثال آن، به فرهنگسازی در فضای عمومی و نیز در نظام بهداشتی اهمیت دهند.
🌷 ۱۴۰۱/۰۲/۲۸
🌱 @Khamenei_Reyhaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 نماهنگ | فردا دیر است
🔺رهبرانقلاباسلامی: جمعیت جوان کشور دارد کاهش پیدا میکند. یک جایی خواهیم رسید که دیگر قابل علاج نیست. یعنی مسئلهی جمعیت از آن مسائلی نیست که بگوییم حالا ده سال دیگر فکر میکنیم؛ نه، اگر چند سال بگذرد، وقتی نسلها پیر شدند، دیگر قابل علاج نیست.
🔶بیانات در دیدار اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی۱۳۹۲/۰۹/۱۹
🌱 @Khamenei_Reyhaneh