گله مندم.mp3
3.44M
از #شورای_عالی_انقلاب_فرهنگی
#گلهمندم .
#فرهنگ
@khamenei_voice
@t_manzome_f_r
برخورد حکیمانه با تهاجم فرهنگی.mp3
900.2K
لزوم #برخورد_حكیمانه با پدیده #تهاجم_فرهنگی
#فرهنگ
@khamenei_voice
@t_manzome_f_r
پافشاری بر ارزشهای فرهنگی خود.mp3
1.44M
چرا ما بر #ارزشهای_فرهنگ خودمان پافشاری نكنیم؟
#فرهنگ
@khamenei_voice
@t_manzome_f_r
هدایت شده از تبیین منظومۀ فکری رهبری
#رهبر_معظم_انقلاب
1⃣ نماز جمعه #سنگری در مقابل #تهاجم_فرهنگی 🔻
🔸جواب کار فرهنگىِ باطل، #کار_فرهنگی_حقّ است. در مقابل کسی که از ابزار فرهنگی استفاده میکند، ابزار فرهنگی لازم است. امروز یکی از بهترین ابزارهای فرهنگی، نماز جمعه است. نماز جمعه یک تریبون فرهنگی است. روز جمعه است؛ همه جمعند. جوانان میآیند؛ مرد میآید؛ زن میآید؛ همان جوانی که آن فیلم را دیده یا آن کتاب را خوانده یا آن مقالهی مضرّ را خوانده است، میآید؛ پدر و مادر او، برادر و خواهر او که ممکن است تحت تأثیر او قرار بگیرند، میآیند؛ رفیقِ هم مدرسهای یا همدانشگاهی او میآید و در مصلاّی نماز جمعه مینشینند؛ میدان، میدانِ خطیب جمعه است. اگر شما که خطیب جمعه هستید، آگاه باشید که دشمن چه میگوید، به کجا حمله میکند و از کدام منفذ وارد میشود، و بعد از این آگاهی، خود را مجهز و مسلّح به مقابله با او کنید، صد نفر مثل او، جواب یکی مثل شما را نمیتواند بدهد. چون مردم به شما ایمان، و نسبت به شما پیشداوری دارند: «آقاست. امام است. پشت سرش نماز میخوانیم. عادل است. نمایندهی نظام اسلامی است، که مردم دوستش دارند.» مردم حرف شما را قبول میکنند؛ به شرطی که بدانید او چه گفته است و جواب را مناسب حال او و سنجیده بدهید. اگر این کار شد، این میشود مقابله با تهاجم فرهنگی.
۱۳۷۳/۶/۲۱
#تبیین_اساس_کار_ماست.
@t_manzome_f_r
صوت سخنرانی های حضرت آیتالله العظمی استاد #سید_علی_خامنه_ای
به مناسبت روز #پژوهش
👇👇👇
حمایت از نخبگان، ایجاد فرصت پژوهش.mp3
559.1K
🔹حمایت از نخبگان یعنی ایجاد فرصت پژوهش، تحصیل و پیشرفت برای آنان.
#پژوهش
@khamenei_voice
@t_manzome_f_r
بودجه پژوهش.mp3
372.1K
🔹بودجه پژوهش باید به حداکثر سه درصد برسد.
#پژوهش
@khamenei_voice
@t_manzome_f_r
دانشگاه باید پژوهشمحور شود.mp3
308.7K
🔹دانشگاهها باید پژوهش محور شوند.
#پژوهش
@khamenei_voice
@t_manzome_f_r
پژوهش های قرآنی.mp3
1.18M
🔹انس با قرآن و توجه به کارهای علمی مبنایی لازمه پژوهشهای قرآنی است.
#پژوهش
@khamenei_voice
@t_manzome_f_r
پژوهش ها، تابع نیاز خود.mp3
335.6K
🔹باید پژوهشها را تابع نياز خودمان قرار بدهيم.
#پژوهش
@khamenei_voice
@t_manzome_f_r
اقتدار کشور در گرو تحقیق،دانش و پژوهش.mp3
1.44M
🔹بدون دانش، تحقیق و پژوهش اقتدار كشور امكانپذیر نیست.
#پژوهش
@khamenei_voice
@t_manzome_f_r
13880728_6237_64k.mp3
602.3K
🔹بایستی وارد سازندگی قرآنی شد.
محتواها به معنای حقیقی کلمه قرآنی شود.
رفتارهای ما همه براساس اسلام باشد.
این همان کاری است که با این حرکت عظیم #قرآن_پژوهی تحقق پیدا خواهدکرد.🔹
#پژوهش
••※[🔹∷∷※∷∷🔹]※••
@khamenei_voice
@t_manzome_f_r
صوت سخنرانی های حضرت آیتالله العظمی استاد #سید_علی_خامنه_ای
به مناسبت روز #وحدت_حوزه_و_دانشگاه
👇👇👇
وحدت حوزه و دانشگاه، تبلیغ دین.mp3
1.05M
🔹مراد از وحدت حوزه و دانشگاه تلاشی هماهنگ برای تبليغ پيام الهیست.
#وحدت_حوزه_و_دانشگاه
@khamenei_voice
@t_manzome_f_r
13960608_13223-mc-mc.mp3
998.7K
🔹بنده ایشان را قبل از شهادت هم از نزدیک مىشناختم. قبل از اینکه وزیر شود، در جلسهاى که با مرحوم آقاى «بهشتى» و بعضى دیگر در منزل یکى از دوستان برگزار شد، از ایشان هم دعوت کردند که بیاید...
آقاى تندگویان به جلسه آمد و به تعبیرى باید بگویم همه را مرید خودش کرد. خیلى جوان به نظر مىرسید و تیپ دانشجویى هم داشت. از لحاظ روحیه و رفتار و برخورد و خانواده، خیلى با شخصیت بود.
بیانات در دیدار اعضاى هیأت دولت، ۱۳۷۸/۰۹/۲۸
#ستارههای_خدمت
#شهید_محمدجواد_تندگویان
••※[🔹∷∷※∷∷🔹]※••
@khamenei_voice
@t_manzome_f_r
✨این دو زن دنیا را نورباران میکنند✨
"و ضرب اللّٰه مثلا للّذین امنوا امرأت فرعون" و "مریم ابنت عمران"
رهبر معظم انقلاب:
خدای متعال در قرآن کریم، دو زن را به عنوان نمونه از انسانهای برجسته و مؤمن-نه از زنان برجسته- ذکر میکند. یعنی در صحنهی انسانیت و تکامل معنوی، خداوند وقتی میخواهد نمونهی ممتازی بیانکند، سخن از پیامبران و مردان بزرگ و شخصیتهای علمی و دینی نمیکند؛ بلکه سخن از دو زن به میان میآورد.
۷۵/۱۲/۲۰
به مناسبت سالروز
#ولادت_حضرت_عیسیمسیح_علیهالسلام
••※[🔹∷∷※∷∷🔹]※••
@khamenei_voice
@t_manzome_f_r
✨این دو زن، دنیا را نور باران میکنند✨
رهبر معظم انقلاب اسلامی:
✨خدای متعال وقتی میخواهد دو انسان را به عنوان مثل و نمونه همهی انسانها معرفی کند، دو زن را انتخاب میکند؛ در این کار، رازهایی است.
قرآن کریم، وقتی میخواهد نمونهای برای انسانهای با ایمان ذکر کند، آن را از میان مردان ذکر نمیکند؛ از میان زنان ذکر میکند: «و ضرب اللَّه مثلاً للذین امنوا امراة فرعون». خدای متعال در این جا، دو زن را به عنوان دو نمونه از انسانهای برجسته و مؤمن – نه از زنان برجسته – ذکر میکند. یعنی در صحنهی انسانیت و تکامل معنوی، خدای متعال وقتی میخواهد نمونهی ممتازی بیان کند، سخن از پیامبران و مردان بزرگ و شخصیتهای علمی و دینی نمیکند؛ بلکه سخن از دو زن به میان میآورد که یکی از آن دو زن، زن فرعون است. «أذ قالت رب ابن لی عندک بیتاً فیالجنة»؛ زنی در مقام مبارزه با قدرت طاغوتی شوهرش، زنی با استقلال کامل که زیر بار شوهر متجاوز و قدرتمند و فرعون صفت و فرعون نام خود نمیرود.
عظمت این زن، این جاست که شوهر نمیتواند راه گمراهی را بر او تحمیل کند؛ اگرچه آن شوهر، شخصی در حدّ فرعون با آن قدرت و با آن شخصیت باشد. میلیونها مرد، زیر دست فرعون و محکوم ارادهی اویند؛ اما همسر خود این مرد، در خانه محکوم ارادهی او نیست؛ آزاد است، به خدا ایمان میآورد، راه فرعون را ترک میگوید و راه خدا و راه حق را انتخاب میکند. لذا به عنوان یک موجود و یک انسان برجسته، نه فقط از میان زنان، بلکه از میان همهی بنی نوع بشر انتخاب میشود.
✨زنِ دیگر، حضرت مریم مادر عیسی و دخترِ عمران است. «مریم ابنة عمران». مریم، زنی جوان است که در مقابل تهمت و نگاه سوء ظن آلودهی همهی مردم شهر و منطقهی خود، مثل کوه میایستد و کلمةاللَّه و روح را که خدای متعال با قدرت کاملهی خود در دامان پاک او گذاشته است، بر روی دست میگیرد و مثل نورافکنی فرزند خود را بر دنیای تاریک آن زمان میافکند. این دو زن، دنیا را نور باران میکنند. این، نشان دهندهی آن است که در میدان عظیم و محشر وسیعی که همهی انسانها، از اوّلین و آخرین جمع شدهاند؛ وقتی خدای متعال میخواهد دو انسان را از مجموع همهی انسانها انتخاب کند و به عنوان مثل و نمونه، آنها را معرفی کند، دو زن را انتخاب میکند؛ نه دو مرد را و نه یک مرد و یک زن را. در این کار، رازهایی است.
۷۵/۱۲/۲۰
••※[🔹∷∷※∷∷🔹]※••
@khamenei_voice
@t_manzome_f_r