eitaa logo
🎯خواندنی‌ها و 🎥 ‌دیدنی‌ها و 🔊 شنیدنی‌ها
149 دنبال‌کننده
15.2هزار عکس
15.1هزار ویدیو
99 فایل
مطالب خواندنی اینترنت را در اینجا بخوانید
مشاهده در ایتا
دانلود
🇮🇷🍃🇮🇷🍃🇮🇷🍃🇵🇸 🔴 امام خامنه ای : ♦️وحدت هم كه ما گفتيم ،منظورم اتحاد بر مبناى اصول است. بنابراين وحدت با كيست؟ با آن كسى كه اين اصول را قبول دارد. به همان اندازه‌اى كه اصول را قبول دارند، به همان اندازه ما با هم مرتبط و متصليم؛ اين ميشود ولايت بين مؤمنين. ♦️آن كسى كه اصول را قبول ندارد، نشان ميدهد كه اصول را قبول ندارد يا تصريح ميكند كه اصول را قبول ندارد، او قهراً از اين دائره خارج است. آن چيزی كه انسانها را از هم جدا ميكند يا به هم نزديك ميكند، اصول و مبانى معرفتى است. 🇮🇷🍃🇮🇷🍃🇮🇷🍃🇵🇸
5.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌️وضعیت افتضاح حجاب و پوشش در دانشگاه هنر 🔻تاکنون هیچ یک از مسئولان این دانشگاه پیرامون وضعیت اسف‌بار برخی از دانشجویان آن اظهارنظری نکرده‌اند.
8.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دل پر درد و دنیای نامرد و من از همه طرد و بی کس و یارم💔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
,🎥 تصویب قطعنامه شورای امنیت علیه ارتش یمن 🔹️ شورای امنیت سازمان ملل بامداد پنجشنبه پیش‌نویس قطعنامه پیشنهادی آمریکا مبنی بر محکوم کردن عملیات‌های ارتش یمن علیه کشتی‌های صهیونیستی در دریای سرخ را تصویب کرد. 🔹این قطعنامه با ۱۱ رای موافق ۱۵ عضو شورای امنیت به تصویب رسید. روسیه و چین به آن رای ممتنع دادند.
🔸 یمن: قطعنامه شورای امنیت «بازی سیاسی» است 🔹 سخنگوی جنبش انصارالله یمن: این آمریکا است که قانون را نقض می‌کند. ما از شورای امنیت می‌خواهیم که دو میلیون و سیصد هزار انسان را از محاصره اسرائیل و آمریکا که به سلاحی مرگبار تبدیل شده و غزه را به بزرگ‌ترین زندانی تبدیل کرده که در آن مجازات‌های جمعی اعمال می‌شود، هر چه سریعتر آزاد کند.
6.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شرایط ناگوار آوارگان فلسطینی با وجود سرما و باران
🔥چه معتقد به حجاب باشی چه نباشی، بالاخره یه روز اجباری به تن میکنی، مطمئن باش... 🔸بیشتر خطاهای ما از فراموشی مرگ وجایی است که قرار است برویم!
7.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☑️️ بهت تلویزیون فارسی زبان رژیم صهیونیستی از تکنولوژی و قدرت صنعت موشکی ایران!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 برخی کاربران شبکه های اجتماعی با انتشار این ویدیو، مدعی شدند: در مسجد النبی در عربستان سعودی برای  رفاه توریست ها لغو شده است.