4_5830375163236974700.mp3
8.29M
👆👆👆سخنرانی #پخش_نشده حضرت آیت الله خامنهای درباره حضرت زهرا سلاماللهعلیها
✅لطفا مطالب رو باذکر منبع منتشر گردانید.
http://eitaa.com/joinchat/70057984Cca1b147a1d
📚حوزه علمیه مرکز پرورش رهبران فکری است📙
💠 قم #قیام کرد، ملت قیام کرد، ملت در قم متبلور بود، روحانیت نهاد سمبلیک ملت است هر جا روحانیت حرکت می کند ملت هم حرکت می کند. در هر جهتی که روحانیت مترقی و محبوب گام می گذارد ملت گام می گذارد.
✴️ این واحدی که بنام #حوزه_علمیه در شهر طیّب قم پا برجاست فقط یک #دانشگاه نیست او را فقط یک دانشگاه ندانید، مجمع پرورشگاه #رهبران فکری و مذهبی و اسلامی این امت است.
✅ هر طلبه کوچکی، هر طلبه کم سن و سالی که در مدرسه ای درس می خواند برای اینکه فقیهی بشود بر طبق بافت اصیل جامعه ی ایرانی و اسلامی و شیعی، بالقوه یک #رهبر است، اینجا مرکز پرورش #رهبران_فکری است، مجموعه ای است از آن کسانی که در راه #پیامبران گام برمی دارند. مجموعه ای است از کسانی که می خواهند ((العُلَماء ورثه الانبیاء)) بشوند.
هرجا که حوزه علمیه قم می رود در حقیقت ملت ایران می رود. این هم یک محاسبه است یک محاسبه دقیق که باز با فرمولهای عادی جامعه شناسان مادی تطبیق نمی کند.
✳️ آنچه می گوییم #روحانیت_گرایی و #آخوند_گرایی نیست این دیدن یک #واقیت است.
یک طلبه در یک شهر، در یک دِه، در یک مملکت، در یک استان چه می کند. این #زبان_سخنور، این #دل_پارسا، این #جسم_بی_توقف، این موجودی که به کم قانع است، برای اینکه بار زیادی را بر دوش بگیرد او در اینجا چه می کند؟ او می آموزد، چه می آموزد؟ #دین، دین چیست؟ اصیل ترین نهادی که بر روح و بر ذهن انسانها در این مملکت بحمدالله همچنان حاکم است و البته حاکم خواهد بود.
💠 وقتی قم #قیام می کند یعنی ملت #قیام می کند، قم را یک شهر کوچک صدهزار نفری و دویست هزار نفری ندانید، حوزه علمیه را یک دانشگاه ده هزار نفری و پانزده هزار نفری ندانید او جامِ #جهان_بینی است که همه ملت را باید در آن ببینید.
🔆سخنرانی منتشرنشده آیت الله خامنه ای در دومین سالگرد شهیدمصطفی خمینی در حضور امام خمینی... ۱۳۵۸/۰۸/۲۷
#امام_خامنه_ای
#حوزه
#قیام_حوزه
#قیام_ملت
#پرورش_رهبران_فکری
🔵🔴⚫️⚪️کانال خانه طلاب جوان🔰🔰🔰🔰
@khaneTolab
🔴آفات راه طلبگی🔴
💠 اگر طلبهی امروز ما به #درس_خواندن بی اعتنایی کند، یا به #دیانت و #تعبد و #تلاش_فردى_اخلاقی خود بی اعتنا بماند، یا #استعداد خود را به کار نیندازد، یا #هدف خود را گم کند - مثل کسی که به طرف مقصدی در حال حرکت است، اما وقتی وسط راه به قهوهخانهی خوشآبوهوایی رسید، همانجا پیاده بشود و لنگر بیندازد و همانجا بماند و هدف را فراموش کند - یا اگر در اثنای راه منظرهیی به چشمش خورد، نشناخته و ندانسته به سمت آن راه بیفتد و از هدف غافل بشود، همهی اینها #آفات راه ماست.
✅ طلبه باید راه را با #معرفت و #علم و #یقین انتخاب کند و با معرفت و علم و یقین هم آن را ادامه دهد؛ آنچه که مربوط به فرد طلبه است، اینهاست. البته مسؤولیتهای دیگری هم هست که بهطور طبیعی کار کسان دیگری است؛ کار مدیران و کار استادان و بزرگان است - که آن هم داستان دیگری دارد - کار طلبهها نیست.
🔆۱۳۷۰/۱۲/۰۱
#امام_خامنه_ای
#حوزه
#آفات_راه_طلبگی
#درس
#تقوا
🔵🔴⚫️⚪️کانال خانه طلاب جوان🔰⬇️🔰⬇️
@khaneTolab
جلسه5-چهل سالگی-استاد مهدیان.mp3
13.62M
سلسه نشت های #چهل_سالگی، #بعثت_انقلاب
#صوت_جلسه
#جلسه_پنجم
شنبه، ۲۹ دی ۱۳۹۷
باحضور استاد #مهدیان
#قرارگاه_جنت_انقلاب_اسلامی
@KhaneTolab
🔴 #پرونده_ویژه_مردم_سالاری (۱) 🔴
💢❌ اگر مردم حکومتی را نخواهند پایه ی #مشروعیت خودش را از دست می دهد... مردم یک رکن مشروعیتند🔴
1⃣ در تفکّر دینى، #اساس حاکمیّت دین و نفوذ دین و #قدرت_دین، تکیهى به #مردم است. تا مردم نخواهند، تا ایمان نداشته باشند، تا اعتقاد نداشته باشند، دین حاکم نمیشود. ... در قانون اساسى،... همهى مراکز قدرت هم، مستقیم یا غیر مستقیم با آراءِ مردم ارتباط دارند و مردم #تعیینکننده و #تصمیمگیرنده هستند و اگر مردم حکومتى را نخواهند، این حکومت در واقع پایهى #مشروعیت خودش را از دست داده است. ۱۳۷۷/۱۲/۴
2⃣ در اسلام مردم #یک_رکن_مشروعیتند، نه همهى پایهى مشروعیّت. نظام سیاسى در اسلام علاوه بر رأى و #خواست_مردم، بر پایهى اساسىِ دیگرى هم که #تقوا و #عدالت نامیده میشود، استوار است. اگر کسى که براى حکومت انتخاب میشود، از تقوا و عدالت برخوردار نبود، همهى مردم هم که بر او اتّفاق کنند، از نظر اسلام این حکومت، حکومت نامشروعى است. ۱۳۸۲/۹/۲۶ بنابراین، پایهى مشروعیّت حکومت فقط رأى مردم نیست؛ #پایهى_اصلى تقوا و عدالت است؛ منتها تقوا و عدالت هم #بدون رأى و #مقبولیت_مردم کارایى ندارد؛ لذا رأى مردم هم لازم است. ۱۳۸۲/۹/۲۶ #مشروعیّت دادن به رأی مردم و بیعت مردم، این یک #اصل_اسلامی است. ۱۳۶۶/۳/۲۲
3⃣ در اسلام به نظر مردم اعتبار داده شده است؛ رأی مردم در انتخاب حاکم و در کاری که حاکم انجام میدهد، مورد پذیرش قرار گرفته است. لذا شما میبینید که امیرالمؤمنین (علیهالصّلاةوالسّلام) با اینکه خود را از لحاظ واقع منصوب پیغمبر و صاحب حق واقعی برای زمامداری میداند، آن وقتی که کار به رأی مردم و انتخاب مردم میکشد، روی نظر مردم و رأی مردم تکیه میکند؛ یعنی آن را معتبر میشمارد و #بیعت در نظام اسلامی یک شرط برای حقانیت زمامدارىِ زمامدار است. اگر یک زمامداری بود که مردم با او بیعت نکردند، یعنی آن را قبول نکردند، آن زمامدار #خانهنشین خواهد شد و #مشروعیت ولایت و حکومت به #بیعت_مردم وابسته است یا بگوئیم #فعلیت زمامداری و حکومت به بیعت مردم وابسته است. ۱۳۶۶/۳/۲۲
#امام_خامنه_ای
#مردم
#مشروعیت
#تقوا
#عدالت
#فعلیت_زمامداری
🔴🔴🔴🔴کانال خانه طلاب جوان🔰🔰🔰🔰
@khaneTolab
🔴محتاج به تربیت معنوی🔴
📿 #بار_سنگین_انقلاب_اسلامی، با هیچ بار و تکلیفی قابل مقایسه نیست. حقیقتا انقلاب را سالم نگه داشتن و سالم جلو بردن، کار سنگینی است. انقلاب و حکومت ما، مثل انقلاب ها و حکومت های دیگر نیست.
💠 خدای متعال به رسول اکرم خطاب فرمود: (( یا ایّهاالمزّمِّل🔅قُم الّیلَ الّا قلیلا🔅نِصفَهُ اَو انقُص منهُ قلیلا🔅اَو زِد علیه و رتّل القرآن ترتیلا🔅انّا سَنُلقی علیک قولا ثقیلا🔅نحل/۱۲۰))
این سخن و بار سنگین، حتی بر دوش پیامبر آن چنان سنگین است که او را محتاج به #تربیت_معنوی_و_نفسانی و #تزکیه_روحی و #تمرین_مداوم می کند. و ما افراد ضعیف در مقابل آن چشمه های جوشانِ قدرت و نیروی الهی، جای خود داریم.
📕قرارگاه های فرهنگی/ص۴۳
#امام_خامنه_ای
#تربیت_معنوی
#سلوک_انقلابی
🔖🔖🔖🔖کانال خانه طلاب جوان💎💎💎💎
@khaneTolab
http://farsi.khamenei.ir/others-dialog?id=38593
☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️
🔴انتشار برای اولین بار🔴
📖روایت یک دیدار ویژه در اوج فتنه📖
🔈اشاره:
سیام تیرماه ۱۳۸۸ کشور همچنان از التهابات پس از انتخابات ریاستجمهوری رنج میبرد. رسانههای بیگانه و بلندگوهای داخلیشان همچنان مشغول تردیدافکنی در اعتماد مردم و مشروعیت نظام هستند. در این شرایط، جمعی از #فضلای_حوزه_علمیه دیداری با رهبر انقلاب دارند تا دیدگاههای خود در مورد انتخابات و مسائل کشور را بیپرده با ایشان در میان بگذارند. برای آنکه سخنان حضار صریح مطرح شود، جلسه از حضور دیگران خلوت شده بود. مشروح دیدار نیز در آن ایام منتشر نگردید و حتی خبر رسمی نیز از آن به بیرون درز نکرد. نظر به اهمیت این موضوع، مؤسسه پژوهشی فرهنگی انقلاب اسلامی، در کتابی تحلیلی-روایی دربارهی فتنه ۸۸ که حاوی بخشهایی از بیانات و مواضع منتشر نشدهی رهبر انقلاب اسلامی درباره فتنه است ، با یکی از حاضران در این جلسه حجت الاسلام والمسلمین #استاد_پارسانیا، گفتوگویی انجام داده است که بخشهایی از آن تقدیم مخاطبین محترم می گردد
📗📚📗📚کانال خانه طلاب جوان⬇️⬇️⬇️⬇️
@khaneTolab
🔆 #پرونده_ویژه_مردم_سالاری (۲) 🔆
🔴 دولت سالاری در اسلام نیست...
🔴مشارکت مردم یعنی....
🔵 سیستم #دولت_سالاری مطلقا در اسلام نیست، یعنی دست #مردم را از کارهای گوناگون در بخش های تولید، در بخش های خدمات، در بازرگانی، در آموزش و پرورش، در بخش های گوناگون دیگر کوتاه کردن و این کارها را به #دولت اختصاص دادن، چنین چیزی مطلقا در اسلام وجود ندارد. این روش دولت سالاری که کشورهای تابع اردوگاه سوسیالیست جزو اساسی ترین و اصولی ترین برنامه هایشان است، در اسلام وجود ندارد، البته یک وقت دولت اسلامی مصلحت می داند به خاطر یک ضرورتی، به خاطر یک کاری یک بخشی را اختصاصا در اختیار بگیرد و دست کسانی را که یا نمی توانند یا سوء استفاده می کنند، از آن بخش کوتاه کند. همان طور که گفتیم، آن وقتی که ضرورت ایجاب می کند، هیچ اشکالی هم ندارد. اما اینکه یک قانون و یک شکل و یک سیستم و یک رویه برای دولت جمهوری اسلامی باشد، چنین چیزی وجود ندارد.
⚪️ با این وضع، دولت اسلامی ضمن اینکه نهایت اقتدار و توانایی را در اداره ی جامعه دارد، به خاطر همان اختیاراتی که گفتیم این اختیارات به هیچ وجه محدود نیست، در عین حال #مشارکت_مردم در همه ی صحنه ها یک مشارکت جدی است. درست است که مشارکت مردم فقط به این نیست که در راهپیمایی ها شرکت کنند، یا نماز جمعه ها را گرم کنند، یا آنجایی که لازم است جنگ و کارسیاسی را شعار بدهند.
🔴 #مشارکت_مردم یعنی دخالت در #سازندگی و #بنای_جدید_جامعه، نه فقط با تنشان، با فکرشان، با اراده شان، با ابتکارشان، با خلاقیت هایشان و با سرمایه های مادی و معنوی شان، وارد بشوند، میدان ها را اداره کنند.
⚫️ در همه ی بخش ها می شود #مردم را به شکل صحیح مشارکت داد، البته با دو شرط، شرط اول اینکه #برنامه_ریزی به دست #دولت باشد. نتوانند سوءاستفاده چی ها، افراد پلید، و خبیث و خودکامه که به فکر منافع شخصی خودشان هستند، برای پرکردن جیب خودشان اوضاع مملکت را نابسامان کنند. سیاست گذاری و برنامه ریزی به عهده دولت و مسئولان جمهوری اسلامی است، این شرط اول.
شرط دوم اینکه #مراقبت و #هدایت دستگاه های مسئول دائما وجود داشته باشد. دستگاه قضائی فعال عمل کند، مسئولین دولتی فعال عمل کنند، مسئولین اجرایی فعال عمل کنند، نبادا در این شعله ی اشتیاق مردم برای کار، برای خدمت کردن، برای تلاش، برای ابتکار، کسانی هم پیدا بشوند بخواهند خباثت کنند، بدجنسی کنند، سوءاستفاده کنند، جیب خودشان را پر کنند.
📌کتاب ولایت و حکومت/صص۲۷۴و۲۷۵
📌بیانات کمترمنتشرشده: ۱۳۶۳/۰۶/۰۹
#امام_خامنه_ای
#دولت
#دولت_سالاری
#مردم
#مشارکت_مردم
🔴🔵⚪️⚫️کانال خانه طلاب جوان⬇️🔰⬇️🔰
@khaneTolab
🔴 آیا فقه و کلام و فلسفه کافی است؟...فضلای جوان باید خود را برای کاری که شهید مطهری کرد آماده کنند🔴
❎ ... من قبلاً گفتم بی مایه فطیر است. علوم عقلی کلام و فلسفه حتماً لازم است؛ اما آیا اینها #کافی هم هست؟ من به شما عرض میکنم: نه، کافی نیست.
📚 ما در برنامههای کارىِ خود باید جریان خلّاق فکری یی را که در حوزههای ما بحمدالله از دورهی قبل از ما شروع شده و تا حدودی اتساع هم پیدا کرده است، #وسعت و #عمق بیشتری بدهیم.
💢 کسی مثل مرحوم علامهی طباطبایی (رضوانالله تعالی علیه) در حوزهی علمیهی قم پیدا شد؛ ایشان، هم #فقیه بود و هم #اصولی؛ هم میتوانست درس خارج فقهِ مفصلی بدهد؛ هم میتوانست درس خارجِ اصول مفصلی ترتیب دهد و فضلا را جمع کند؛ اما او به کاری پرداخت که #آن_روز آن را #لازم میدانست. بعد هم حوادث و وقایع شهادت داد بر اینکه اینها لازم است. او گفت من میبینم که دارند تفکرات و فلسفهی کاذب #مارکسیستی را در ذهنها جا میدهند؛ نمیشود با #توضیحالمسائل اینها را پاسخ دهیم؛ توضیحالمسائل جای خودش را دارد؛ جواب این شبههها را با چیز دیگری باید داد. ایشان «اصول فلسفه و روش رئالیسم» را نوشت.
⭕️ یکی از تربیتشدههای او مرحوم شهید مطهری (رضواناللَّهعلیه) است. کاری که شهید مطهری کرد، امروز باید همهی فضلای جوان در صدد باشند خود را برای آن آماده کنند؛ و اگر آماده هستند، اقدام کنند.
🔍 شهید مطهری به عرصهی #ذهنیت_جامعه نگاه کرد و عمدهترین سؤالات ذهنیت جامعهی جوان و تحصیلکرده و روشنفکر کشور را بیرون کشید و آنها را با #تفکر_اسلامی و #فلسفهی_اسلامی و #منطق_قرآنی منطبق کرد و پاسخ آنها را در سطوح مختلف در مقابل افراد گذاشت؛ از مسألهی عدل الهی و قضا و قدر و علل گرایش به مادیگری بگیرید - که مسائل، بیشتر ذهنی و عقلی است - تا مسائل مربوط به زنان، تا مسائل مربوط به خدمات متقابل ایران و اسلام، که این هم تلاشی بود برای روشن کردن ذهنها.
آن روز عدهیی با گرایشِ #ایرانمداری میخواستند با #اسلام مبارزه کنند؛ ایشان گفت نه، اسلام به ایران خدمت کرده؛ ایران هم به اسلام خدمت کرده. «خدمات متقابل ایران و اسلام» همانقدر ارزش دارد که کتاب «عدل الهی» شهید مطهری.
✅ مرحوم #شهید_مطهری نمونهی یک شخصیت روحانىِ #متناسب_با_زمان است که میتواند در چالش اول، کارِ درست بکند و اقدام بجا انجام دهد. البته شبیه ایشان باز هم داشتیم و بحمدالله امروز هم داریم.
💠امروز در قم فضلای جوانی به این کارها مشغول هستند؛ خوب هم مشغول هستند؛ من با بعضی از آنها و آثارشان آشنایم؛ اما این در حوزههای ما باید به صورت یک #جریان_اصیل دربیاید. همه باید خود را با این حرکت و این جریان آشنا کنند.
🎙۱۳۸۳/۰۴/۱۵
#امام_خامنه_ای
#حوزه
#درس
#زمان_شناسی
📚📗📗📚کانال خانه طلاب جوان🔰🔰🔰🔰
@khaneTolab