#همسرانھ🫀
💚 ثابت کنید یک همدم خوب میتونید
باشید.
💚 به همسرتون این اطمینان رو بدید
که می تونه با شما درد و دل کنه و رازهای
خودش رو بهتون بگه.باید بهش ثابت کنید
بهترین مأمن اسرار و یا همدرد براش هستید.
💚 چون معمولا افراد رازهای دل و درد
و دل هاشون رو به نزدیکانی که خیلی
دوسشون دارند میگند.
💚 قدرت عشق رو باور داشته باشید که
می تونه آدم و زندگیش روبه کلی متحول
کنه، پس #عاشق باشید و #همسر
#مهارتهای_زندگی #مهارت_زندگی #سبک_زندگی #همسرداری
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈
👨👩👦👦 @khanevadearame 💞
#روانشناسی_دینی
#خانواده_آرام
#سبک_زندگی_اسلامی
بایدها و نبایدهای خواستگاری🤫
💚 خواستگاری موفق تنها نیازمند داشتن مزایای اخلاقی نیست، زیرا گاهی حتی افراد با داشتن نقاط مثبت فراوان ناخواسته و ندانسته در مراسم خواستگاری مشکلاتی به وجود میآورند.
با همه مهربان و خوشرو باشید :
🔸 هنگامی که به خواستگاری میروید به نحوه برخورد خود با دیگران دقت کنید زیرا آنها شما را زیر نظر دارند و کوچکترین رفتاری در شما آنها را به فکر وا میدارد. پس دقت کنید که بهترین رفتار را داشته باشید و با تمام افراد با خوشرویی صحبت کنید تا او متوجه ارزش و اعتبار شما بشود.
🦋⃝⃭𝄞ꕥ⊱
•-------------«🩵🔗»------------•
°•|j๑ïท ➺• 👨👩👦👦 @khanevadearame 💞
#روانشناسی_دینی
#خانواده_آرام
#سبک_زندگی_اسلامی
❇️تکنیک کنترل خشم در نوجوانان
نوجوانان نیاز به یادگیری مهارت های زیادی دارند؛ یکی از این مهارت های مهم، مهارت کنترل خشم است. یادگیری این مهارت باعث می شود نوجوان یاد بگیرد چطور با عصبانیت آنی و هیجانات لحظه ای خود برخورد کند. تعدادی از
✨مهم ترین تکنیک کنترل خشم در نوجوانان عبارتند از:
🗣خودآگاهی و کنترل خود
از آنجا که خشم میتواند قدرتمند باشد، مدیریت آن گاهی اوقات چالش برانگیز است. برای مدیریت احساسات عصبانیت به خودآگاهی و خویشتنداری زیادی نیاز است و این مهارتها برای پیشرفت زمان میبرد.
خودآگاهی توانایی است که با آن بتوانید آنچه را احساس میکنید و فکر میکنید، دلیل آن را ببینید. بچه های کوچک از احساساتی که دارند، خیلی آگاه نیستند؛ اما نوجوانان توانایی ذهنی خودآگاهی دارند. وقتی عصبانی شدید، لحظه ای وقت بگذارید و متوجه آنچه احساس و فکر می کنید شوید.
خود کنترلی یعنی فکرکردن قبل از اقدام؛ چند ثانیه یا دقیقه ارزشمند بین احساس یک احساس شدید و انجام عملی که پشیمان میشوید، فاصله دارد.
درکنار هم، خودآگاهی و خویشتنداری به شما این امکان را میدهد که هنگام احساس شدید مانند عصبانیت، در مورد چگونگی عمل انتخاب بیشتری داشته باشید.
هر چند باید حالات و احساسات یک نوجوان را در سنین حساس نوجوانی درک کرد و به پیامدها و تغییرات طبیعی این مرحله از رشد یک انسان آگاه بود، اما نباید اجازه بدهید که یک نوجوان، با خشم و پرخاش خود زندگی کند و نسبت به رفتارهای تهاجمی او با دیگران بیتفاوت باشید.
یک نوجوان هم درست مانند هر انسان دیگری نیاز دارد که یاد بگیرد چطور هیجانان خود را کنترل کند و پدر و مادرها نیز باید مطمئن شوند که فرزند نوجوان آنها قادر است مسئولیت رفتارهایش را بپذیرد و ابزارهای و شرایط لازم برای فراگیری مهارتهای ضروری را برای او فراهم نمایند.
به او یاد بدهید که لازم است از خودش بپرسد «چه چیزی من را تا این حد عصبانی میکند؟»، «آیا میتوانم این خشم را مختص زمانی خاص بدانم و اگر این طور است آن چه زمانی است؟». اگر بتوانید بفهمید چه چیزی عصبانیتان میکند بهتر خواهید توانست موقعیت را کنترل کنید.
ببینید چه چیزی خشم فرزند نوجوانتان را تغذیه میکند
نوجوانان ممکن است در آن ِ واحد و ظاهرا بیدلیل دچار خشم و عصیان شوند و شما حتی فرصتی پیدا نکنید تا بفهمید چه چیزی در ابتدا آنها را خشمگین کرده است و چرا در این لحظه دچار چنین هیجانی شدهاند. اولین قدم برای کنترل خشم این است که به فرزند نوجوان خود کمک کنید بفهمد چه زمانی شروع به احساس خشم میکند، چه زمانی احساس میکند باید خشم خود را به حرکتی تبدیل کند و اینکه آیا این حرکت نسبت به دیگران است یا خودش.
برای برخی از نوجوانان، مدیریت خشم میتواند کار بسیار سختی باشد، زیرا اولین تمایل یک نوجوان این است که جوری واکنش نشان بدهد که سبب آسیب جسمی یا هیجانی شود یا فراتر از قدرت والدینش باشد. برای غلبه بر چنین تمایلی، یک نوجوان باید بداند علاوه بر واکنشی که در حال حاضر نشان میدهد، راه دیگری هم دارد و آن این است که با شما بنشیند و در مورد هیجانات خود و اینکه چرا چنین احساسی دارد با شما حرف بزند.
همچنین اگر چیزی که شما گفتید یا کاری که کردید را دوست ندارد، میتواند انتخاب کند به دنبال راه حلی برود که به او اجازه میدهد هیجانات خود را به شیوهای سالمتر تخلیه کند تا بتواند بدون اینهمه خشم و عصیان، موقعیت را پشت سر بگذارد. هر چند برای یک نوجوان به نظر میرسد مشکلات مانند سنگ بسیار بزرگی هستند که هرگز نمیتواند آنها را بردارد، اما او باید یاد بگیرد برای هر مشکلی راه حلهایی وجود دارد و برخی از این راه حلها بهتر از بقیهاند.
#نوجوان🧑
👨👩👦👦 @khanevadearame 💞
#روانشناسی_دینی
#خانواده_آرام
#سبک_زندگی_اسلامی
❇️ چرا کودکان به حرف والدین بی اعتنایی می کنند و به اصطلاح "کر" می شوند؟
عوامل سبب ساز:
۱. والدینی که زیاد حرف می زنند! والدینی که مرتب به فرزندانشان امر ونهی می کنند، و بکن! نکن! های مکرر دارند.
برای کاهش این وضعیت تمرین کنید و حرف های خود را در طول روز بشمارید. چند حرف غیرضروری میان شما با فرزندتان رد و بدل می شود؟!
۲. والدینی که حرف می زنند، ولی اگر کودک بی اعتنایی کرد پیامد طبیعی یا منطقی خاصی برای آن وجود ندارد. (منظور تنبیه نیست.)
۳. کودک می داند که والدینش تکرار خواهند کرد، پس لازم نیست او به حرف آنها گوش کند. به یاد داشته باشید: اگر حرف اول مفید نبود، حرف دوم مضر است!
#کودک👶
👨👩👦👦 @khanevadearame 💞
#روانشناسی_دینی
#خانواده_آرام
#سبک_زندگی_اسلامی
🕊 امیرالمؤمنین عليه السلام:
همنشينى با نيكان، نيكى مى آورد، مثل باد كه چون بر بوى خوش بگذرد، با خود، بوى خوش مى آورد.
صُحبَةُ الأَخيارِ تَكسِبُ الخَيرَ كَالرّيحِ إذا مَرَّت بِالطّيبِ حَمَلَت طيبا
📚 نهج البلاغه از نامه ٣١
┈••✾•🌿🌸🌿•✾••┈
🌸🍃 📢 برای ارتقاء سلامت نشر دهید
#طب_سنتی
#گیاهان_دارویی
#دانستنی
👩🔬 @danestanihayetebi 👨🔬 ☘
چرا قضاوت میکنیم؟.mp3
4.27M
❌ چرا دیگران رو قضاوت می کنیم؟
#دکتر_سعید_عزیزی
#روانشناسی
#قضاوت
👨👩👦👦 @khanevadearame 💞
#روانشناسی_دینی
#خانواده_آرام
#سبک_زندگی_اسلامی
6.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
عارضه هایی که در نزدیکی خانواده همسر ممکنه گرفتار شویم☝️
#دکتر_سعید_عزیزی
✅
👨👩👦👦 @khanevadearame 💞
#روانشناسی_دینی
#خانواده_آرام
#سبک_زندگی_اسلامی
23.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹اصلاً حوصلهی اقوام و دوستان رو ندارم!
#کلیپ | #استاد_شجاعی
منبع: جلسه ۳۹ از مبحث ارتباط موفق
👨👩👦👦 @khanevadearame 💞
#روانشناسی_دینی
#خانواده_آرام
#سبک_زندگی_اسلامی
9.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔮اقتدار مرد اقتصادشه
☝️اقتدار شوهرت رو نباید جلوی خانواده ات بشکونی...
❌قابل توجه خانم ها👆
#دکتر_سعید_عزیزی
#اقتدار
✅ 👨👩👦👦 @khanevadearame 💞
#روانشناسی_دینی
#خانواده_آرام
#سبک_زندگی_اسلامی