و اما مادر امروز
نامش فاطمه و کنیه اش امُّ البنین (مادر پسران) است. پدرش حِزام، و مادرش ثمامه یا لیلاست. همسرش علی بن ابی طالب علیه السلام و فرزندانش عباس علیه السلام ، عبداللّه ، جعفر و عثمان هستند که هر چهار نفرْ در سرزمین کربلا و در رکاب امام حسین علیه السلام به شهادت رسیدند. آرام گاه وی در مدینه منوّره و قبرستان بقیع است.
ولادت ام البنین علیهاالسلام
در مورد تاریخ دقیق ولادت حضرت ام البنین اطلاعی در دست نیست و تاریخ نگارانْ سال ولادت او را ثبت نکرده اند، ولی یاد آور شده اند که تولد پسر بزرگ ایشان، حضرت ابوالفضل علیه السلام ، در سال 26 ق اتفاق افتاده است.
برخی از تاریخ نگارانْ زمان ولادت ایشان را در حدود پنج سال پس از هجرت تخمین می زنند.
بانویی از تبار دلاوران عرب
تاریخ گواهی می دهد که پدران و داییان حضرت ام البنین از دلیران عربِ پیش از اسلام بوده و از آن ها به هنگام نبرد، دلیرْمردی های فراوانی نقل شده است که در عین شجاعتْ بزرگ و پیشوای قوم خود نیز بوده اند، آن چنان که حاکمان زمانْ در برابرشان سرتسلیم فرود می آورند. اینان همانان هستند که عقیل ـ نسبْ شناس بزرگ عرب و برادر علی علیه السلام ـ به امیرالمؤمنین علیه السلام گفت: «در میان عرب از پدرانش شجاع تر و قهرمان تر یافت نمی شود».
انتخاب ام البنین علیهاالسلام برای همسری علی علیه السلام
بعد از شهادت فاطمه زهرا علیهاالسلام ، علی بن ابی طالب علیه السلام برادرش عقیل را ـ که آشنا به علم نسب شناسی عرب بود ـ فرا خواند و از او خواست که برایش همسری از تبار دلاوران برگزیند تا پسر دلیری برای مولا به ارمغان آورد.
عقیل، فاطمه کلابیه را برای حضرت برگزید که قبیله و خاندانش، بنی کِلاب، در شجاعت بی مانند بودند، و حضرت علی علیه السلام نیز این انتخاب را پسندید.
https://eitaa.com/khanevadechandfarzandi
#مادر_حضرت_عباس
#مادر
#ام_البنین
فرزندانم به فدای حسین علیه السلام
ام البنین بَشیر را دید که فرستاده امام سجاد علیه السلام بود و به مدینه آمده بود تا مردم را از ماجرای کربلا و بازگشت کاروان امام حسین علیه السلام با خبر سازد. به او فرمود: ای بشیر! از امام حسین علیه السلام چه خبر داری؟ بشیر گفت: خدا به تو صبر دهد که عباس تو کشته گردید. ام البنین فرمود: از حسین علیه السلام مرا خبر ده!
بشیر خبر شهادت بقیه فرزندان او را هم اعلام کرد، ولی ام البنین پیوسته از امام حسین علیه السلام خبر می گرفت و می گفت: فرزندان من و آن چه در زیر آسمان است، فدای حسینم باد.
چون بشیر خبر شهادت امام حسین علیه السلام را به آن حضرت داد، صیحه ای کشید و گفت: ای بشیر! رگ قلبم را پاره کردی و سپس صدا به ناله و شیون بلند کرد.
این علاقه او به امام حسین علیه السلام دلیل کمال معنویت اوست که آن همه ایثار را در راه مقام ولایت فراموش کرد و تنها از رهبرش سخن به میان آورد.
ام البنین، پاسدار خاطره عاشور
از ویژگی های بسیار مهم ام البنین، توجه به زمان و مسائل مربوط به آن است. وی پس از واقعه عاشورا، از مرثیه خوانی و نوحه سرایی استفاده کرده تا ندای مظلومیت کربلاییان را به گوش نسل های آینده برساند. ایشان هر روز به همراه پسرِ حضرت عباس علیه السلام ، عبیداللّه که همراه مادرش در کربلا حضور داشت و سند زنده ای برای بیان وقایع عاشورا بود، به بقیع می رفت و نوحه می خواند.
او با این اشعار، هم حماسه کربلا را بازگو و هم در قالب عزاداریْ به حکومت وقت نوعی اعتراض می کرد و مردم را که اطراف او جمع می شدند، از جنایات بنی امیه، آگاه می نمود.
سفارش به دفاع از ولایت
هنگامی که امام حسین علیه السلام آهنگ ترک مدینه و تشرف برای حج و به دنبال آنْ هجرت به سوی عراق کرد، ام البنین علیهاالسلام به همراهان امام حسین علیه السلام چنین سفارش می کرد: «چشم و دل مولایم امام حسین علیه السلام و فرمان بردار او باشید».
https://eitaa.com/khanevadechandfarzandi
عالم جلیل القدر، زین الدین عاملی، شهید ثانی درباره حضرت ام البنین علیهاالسلام می گوید: «ام البنین از بانوان با معرفت و پر فضیلت بود. نسبت به خاندان نبوت، محبت و دلبستگی خالص و شدید داشت و خود را وقف خدمت به آن ها کرده بود. خاندان نبوت نیز برای او جایگاه والایی قائل بودند و به او احترام ویژه می گذاشتند.» هم چنین علامه سید محسن امین می گوید: «ام البنین علیهاالسلام ، شاعری خوش بیان و از خانواده ای اصیل و شجاع بود.» علی محمد علی دُخَیِّل، نویسنده معاصر عرب در وصف این بانوی بزرگوار می نویسد: «عظمت این زن (ام البنین) در آن جا آشکار می شود که وقتی خبر شهادت فرزندانش را به او می دهند، به آن توجه نمی کند، بلکه از سلامت حضرت امام حسین علیه السلام می پرسد؛ گویی امام حسین علیه السلام فرزندِ اوست نه آنان».
https://eitaa.com/khanevadechandfarzandi
ثواب اعمال و قرآن و مادرانگی های امروز رو هدیه کنیم به این مادر بزرگوار🌱
Haj Mahmood Karimi - Oon Shab Ke Miumad (128).mp3
7.75M
حالا فهمیدند علی بوده....
1_7312577799.mp3
11.39M
💡برنامه ریزی استراتژیک
✏️جلسه دوم؛ قسمت اول: استراتژی و تاکتیک را باید کنار هم بیاموزیم.
#صوت
@manebabarname
1_7678801619.mp3
7.17M
💡برنامه ریزی استراتژیک
✏️جلسه دوم؛ قسمت دوم: حوزه خاکستری زندگی ات را بشناس!
#صوت
@manebabarname
1_7632429091.mp3
9.13M
💡برنامه ریزی استراتژیک
✏️جلسه دوم؛ قسمت سوم
🌱علت دعوت به فراکلان اندیشی برای چشم انداز نویسی
#صوت
@manebabarname
1_7678815124.mp3
9.92M
💡برنامه ریزی استراتژیک
✏️جلسه دوم؛ قسمت چهارم (بخش آخر)
🌏امکان تأثیرگذاری جهانی با جهان بینی متفاوت
#صوت
@manebabarname
1_7694384453.mp3
22.21M
💡برنامه ریزی استراتژیک
🖌 جلسه سوم؛ قسمت اول
💫بخشی دیگر از تفکر استراتژیک با عمقی بیشتر...
تمام حجم قفس را پریدهایم، بس است
بیا به تجربه بالی در آسمان بزنیم...
#صوت
@manebabarname
1_7388594855.mp3
6.14M
💡دو راز مهم افزایش عملکرد را بیاموز.
#صوت
جلسه سوم قسمت دوم
@manebabarname
1_1536192226.mp3
13.79M
💡جلسه چهارم
🦋 از قفس دیدگاههای محدود کننده خارج شویم.
#صوت
@manebabarname
1_7736265066.mp3
11.73M
⚙️ «تناوبی زندگی کردن»، راز بزرگ افزایش عملکرد و پیش بردن برنامه روزانه در زندگی
#صوت
جلسه پنجم
@manebabarname
1_7770659072.mp3
6.9M
جلسه ششم
⏳برای رسیدن به اهداف، مدیریت زمان لازم هست، اما کافی نیست.
منابع انرژی در درون ما نقش اساسی در افزایش عملکرد ما دارند.
باید آنها را بشناسیم و نسبت به مصرف و شارژ آنها آگاهی داشته باشیم.
#صوت
@manebabarname
1_2865310070.mp3
7.09M
💪تاثیر شارژ و بازیابی انرژی فیزیکی بر افزایش عملکرد ما در شبانه روز
🍎قسمت اول
#صوت
@manebabarname
1_2865313903.mp3
6.4M
💪تاثیر شارژ و بازیابی انرژی فیزیکی بر افزایش عملکرد ما در شبانه روز
🍏قسمت دوم
#صوت
@manebabarname
1_2865324780.mp3
6.32M
💪تاثیر شارژ و بازیابی انرژی فیزیکی بر افزایش عملکرد ما در شبانه روز
🍊قسمت سوم. پایانی
#صوت
@manebabarname
1_3176022951.mp3
4.38M
💠جلسه هشتم
📌قسمت اول
🌱اهمیتِ توجه به منبع انرژی احساسی درونمان و در نظر داشتن تأثیر آن بر افزایش یا کاهش عملکرد و حس رضایت در زندگی
#صوت
@manebabarname
1_3176032161.mp3
5.51M
💡جلسه هشتم
📌قسمت دوم
🌱 آثار احساس های منفی بر تخلیه انرژی و دچار عدم تعادل شدن در اجرای برنامه ها و کارهای روزانه ما در زندگی
#صوت
@manebabarname
1_3273883691.mp3
7.71M
🖍جلسه نهم
🔐قسمت اول
🤨توجیه کردن و به خود گرفتن از جمله عوامل ریشه ای در ایجاد احساس منفی در ما و تخلیه شارژ انرژی احساسی وجودمان
#صوت
@manebabarname
1_3273886049.mp3
9.39M
🖌جلسه نهم
🔐قسمت دوم
😕حساسیت شدید به واکنش اطرافیانمان نسبت به خودمان یا روحیه قضاوت کردن دیگران، دو عامل موثر دیگر در تولید احساس منفی در خودمان است. این احوالات به شدت منبع انرژی احساسی درونی ما را تخلیه می کند.
#صوت
@manebabarname
سپاه پاسداران شهادت ۷ تن از مستشاران نظامی ایران در سوریه را اعلام کرد
🔹روابطعمومیِ سپاه در اطلاعیهای اعلام کرد: عصر امروز در جنایت هواپیماهای رژیم جعلی صهیونیستی به ساختمان کنسولگریِ ایران در دمشق، سرتیپ پاسدار محمدرضا زاهدی، سرتیپ پاسدار محمدهادی حاجرحیمی از افسران نظامی ارشد ایران در سوریه و ۵ تن از افسران همراه به نامهای شهید اماناللهی، شهید جلالتی، شهید صداقت، شهید آقابابایی و شهید روزبهانی به فیض شهادت نائل آمدند.
🔹با محکومیت شدید این جنایت و تبریک و تسلیت شهادت شهدای گرانقدر به محضر مقام معظم رهبری، خانوادههای معظم و همرزمان آنان و آحاد ملت شریف ایران، برنامههای انتقال، تشییع و خاکسپاریِ پیکر مطهر شهدا متعاقباً اعلام خواهد شد.
@Farsna
🍃بسمه تعالی🍃
انتقادیاعیب جویی مسئله این است
پیامبراکرم(ص)فرموده اند:«خوشابه حال کسی که عیوب خودش،اوراازعیب گویی دیگران بازداشته است»وامام علی(ع)فرموده اند:بزرگ ترین عیب آن است که چیزی رادردیگران زشت بدانی که خود به همانندآن گرفتاری».حالااین سوال همیشه مطرح است که انتقادکردن یادنبال عیب مردم رفتن چه تفاوتی دارد؟اینکه عیب جویی در منابع دینی بسیارموردنهی قرارگرفته است،چگونه شامل انتقادکردن از دیگران نمی شود؟بایددیدعیب جویی چگونه فرایندی است ودرعمل چگونه ازانتقادکردن جدامی شود.خانم یاآقای عیب جوجست وجومی کندتایک بدی یاعیبی پیداکند،بعدسریع به رخ طرف می کشدوسرزنش می کند.عیب جویی معمولادرمواردی است که عیب طرف مقابل پنهان است یا لااقل برای همه واضح نیست.هیچ قصداصلاحی وجودندارد؛بلکه برای تحقیرفردیاگرفتن دستاویزی به زیان اوبرای روزمباداانجام می شود.دربعضی مواردنیزدشمنی،حسد،کینه وانتقام دلیل عیب جویی ازکسی است.امادرانتقاد،مسئله خیرخواهی است ونیت،نصحیت کردن افرادی باشد.منتقدهم به دنبال نقص وکمبوددرذهنیت یاعملکردشخص سازمانی می گردد؛امامقصودش اصلاح کاستی هاوکمک به بهبود وضعیت است.درواقع منتقدافق های تازه ای رابرروی دیگران می گشایدوبه زیبایی رفتاریاگفتارآن هاکمک می کند.درانتقاد،هیچ گاه لحن کلام باتحقیروتوهین همراه نیست،زیراین روش باهدف منتقدکه اصلاح و خیرخواهی برای طرف مقابل است،ناسازگارمی باشد.پس انتقادوعیب جویی هرچنددرموضوع مشترک باشند،ولی هم درروش باهم متفاوتندوهمدرنتیجه.
🌱🌱🌱🌱🌱
مهربان باشیم
https://eitaa.com/khanevadechandfarzandi
#آداب_نقد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹توصیه های شب قدر سردار شهید محمدرضا زاهدی در جمع خانوادگی 🔹در تاریخ ۱۷ رمضان ۱۴٠۳ 🔹از همدیگر بگذریم تا خدا هم از ما بگذرد
https://eitaa.com/khanevadechandfarzandi
⚫️ بارالها، به فرق شکافته مولا #علی و به حقانیت و مظلومیتش قسمت می دهیم در این شب پر فضیلت ما را مایه روشنی قلب ولیِّ زمانمان گردان و اینچنین بخواه که همچون شهدای صادق دست در دست مولا و پا در رکابش بر ظالم بتازیم.
◼️و ما را در این #جنگ_شناختی، بر وسوسه ها و فتنه ها غالب و پیروز و اهل بصیرت و دستگیر و جریان ساز قرار ده.
✍ مریم اشرفی گودرزی
☑️ به #پَستوی_فرهنگ_و_سیاست وارد شوید.
@PastoyeFarhangVaSiyasat
1_3115107953.mp3
4.81M
✨من با برنامه
💿جلسه دهم
🌱قسمت اول
راه علاج قضاوت نکردن مردم که تولید کننده حس بد اول در درون خود ما و تخلیه انرژی احساسی مان است، تولید حس دلسوزی و همدردی نسبت به مردم است.
#صوت
@manebabarname
1_3115118753.mp3
3.91M
📝من با برنامه
💿جلسه دهم
🌱قسمت دوم
خودت را با دیروز خودت مقایسه کن، نا با دیگران!
دچار خود فریبی هم نشو!
#صوت
@manebabarname
1_3115130521.mp3
3.87M
✅من با برنامه
💿جلسه دهم
🌱قسمت سوم
خودفریبی یعنی چی؟ و چرا انرژی احساسی ما را تخلیه می کند؟
#صوت
@manebabarname
1_3115140889.mp3
4.5M
✅من با برنامه
💿جلسه دهم
🌱قسمت چهارم (قسمت پایانی)
چگونه با موارد اضطرابآور مواجه شویم که تخلیه انرژی احساسی نداشته باشیم...
#صوت
@manebabarname