🔴 تئاتر وین
شاید باور نکنید اما به نظر می رسد همه این گفتگوها و چانه زدن ها و بحث های دوهفته ای عراقچی و تیمش در وین یک نمایشی است که سناریوی آن از پیش نوشته شده است!!
فقط کافی است کمی به حافظه تان رجوع کنید.
در بحبوحه مذاکرات برجام ، جناب عباس عراقچی یک جمله تاریخی گفت که از یادها نخواهد رفت : " اکنون بحث و جدل بر سر ویرگول هاست "!!!
بعدها مشخص شد که موسسه international cricis group حدود یک سال قبل از برجام (تاکید می کنم یک سال قبل از برجام!) متنی را منتشر کرده بود که دقیقا شبیه برجام بوده است یعنی همه آنچه که آمریکایی ها یک سال قبل از برجام درنظر داشتند ، توسط تیم ایرانی پذیرفته شده بود و معلوم نیست جنگ ویرگول های عراقچی کجای متن برجام بوده است!!!
با توجه به این تجربه تلخ می توان حدس زد که نتیجه نشست وین همان چیزی است که آمریکا می خواهد یعنی یک گشایش صوری بی ارزش و پس از آن اعلام پیروزی دیپلماتیک دولت و برگزاری جشن پیروزی در یک روز ملی مثلا سوم خرداد(سالروز آزادسازی خرمشهر) که همه این تلاش ها برای تامین یک هدف اصلی یعنی تاثیرگذاری بر #انتخابات ایران و روی کارآمدن دولتی شبیه دولت فعلی و جلوگیری از تشکیل یک دولت انقلابی است و بس.
#سرطان_اصلاحات_آمریکایی
✍ #قاسم_اکبری
کانال خانواده ایرانیان
@khanevadeiranian
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👤 روحانی:
دهه ۹۰ دهه پیروزی و نجات ملی توسط دولتهای یازدهم و دوازدهم/جناب روحانی! لطفا از خواب تعمدی هشت ساله بیدار شوید
🔻بخشی از کارنامه درخشان هشت ساله دولت روحانی:
▪️سقوط سرمایهگذاری به مدار منفی ۶
▪️هشت سال با رشد اقتصادی صفر
▪️رکورددار تورم در ۶۰ سال اخیر
▪️صعود ۷۰۰ درصدی دلار
▪️رکورد ۱۰ ساله شکاف طبقاتی در دست روحانی
▪️لجاجت هفت ساله بر سر حذف یارانه ثروتمندان
▪️سقوط یک میلیونی شاخص بورس
▪️کوچک شدن چشمگیر سفرههای مردم
▪️کاهش تسهیلات تولید به نفع سفتهبازی
▪️کاهش ۵۰ درصدی ساخت و ساز
▪️رشد ۶۵۰ درصدی قیمت مسکن
🆔 @khanevadeiranian
📸 واکنش توئیتری سید نظامالدین موسوی به اظهارات امروز روحانی/ "مقابل آیینه افاضه میفرمایید آقای رئیسجمهور."
سید نظام الدین موسوی، نماینده مجلس شورای اسلامی در توئیتر خود نوشت:
🔻هشت سال معیشت مردم را برای مذاکره بیحاصل گروگان گرفته، هیچ نتیجه ای که به بار نیاورده، روز به روز طول و عرض فقر و فلاکت و گرانی و فساد افزوده؛ حالا میفرمایند معیشت مردم را گروگان نگیرید، بگذارید مردم زندگی کنند.
🔻مقابل آینه افاضه میفرمایید، آقای رئیس جمهور!
@khanevadeiranian
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جنها چه موجوداتی هستند و تا چه حد قدرت دارند؟
@khanevadeiranian
📲ایران به اورانیوم 60 درصد رسید
🔹رئیس مجلس: در ساعت 00:40 نیمهشب گذشته، دانشمندان جوان ایرانی توانستند به محصول اورانیوم با غنای 60 درصد دست یابند.
کانال خانواده ایرانیان
@khanevadeiranian
1_779247135.amr
782.3K
فایل های صوتی کتاب تربیت کودک
💟من دیگر ما💟
📝 نوشته: #استاد_عباسی_ولدی کارشناس برجسته تربیت کودک و خانواده...
📚 جلد سه ( 👈 نقش #آزادی 🕊 در تربیت فرزند)
3⃣3⃣جلسه سی و سوم
🖌 کانال خانواده ایرانیان
@khanevadeiranian