eitaa logo
خانه‌ی دل 🙂
93 دنبال‌کننده
895 عکس
395 ویدیو
361 فایل
هدف خانه‌ی دل، جایی که قراره دلامون رو برای اومدن یه عزیزِ خیلی بزرگ آماده کنیم.🙂 یه خونه تکونی حسابی، از جنسِ همدلی و مهربونی.خودسازی بیاین با هم، زمینه ساز ظهور باشیم!»🥲 https://abzarek.ir/service-p/msg/4491824 ناشناس حرفی بود در خدمتم👇🏻
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا
⭐ استغفار حرف نیست، عمل است 💡 اگر در روایت داریم که روزی ۷۰ مرتبه استغفار کنید، به این معناست که روزانه ۷۰ مرتبه به صورت عملی: 📌 با انجام واجبات و ترک محرمات، 📌 و با به‌جا آوردن واجبات قضا شده، 📌 و با جبران حق‌الله و حق‌الناس ضایع شده و... ✅ به صورت عملی از خداوند متعال طلب آمرزش کنیم. ⭐ البته گفتن ۷۰ مرتبه ذکر زبانی «اَستَغفِرُ اللهَ رَبّی وَ أَتوبُ إِلَیه» هم لازم است؛ ولی باید توجه داشت که این ذکر زبانی تنها یک ذکر عملی محسوب می‌شود. لذا بعد از گفتن آن، هنوز ۶۹ ذکر عملی دیگر باقی می‌ماند. 💡 استغفار زبانی یعنی ۷۰ مرتبه به خداوند می‌گویم: «خداوندا! من از گناهان و کوتاهی‌های خود پشیمانم و می‌خواهم جبران کنم.» ❌ لذا اگر بعد از این اعتراف و اظهار پشیمانی، به صورت عملی صدق ادعای خود را ثابت نکنیم، خودمان را مسخره کرده‌ایم.
هر طور با نماز رفتار کنیم بازتاب آن را در زندگیمان حتما خواهیم دید در همه ابعاد... -اگر خواطر را در نماز کنترل کردی ☚در بیرون نماز توفیق کنترل پیدا میکنی -اگر نماز را اول وقت خواندی ☚زندگیت مرتب  و منظم است -اگر مقدمات و تعقیبات خواندی و برای ادب نماز هر قدر تلاش کردی ☚ سختی های زندگیت آسانتر می‌شود -اگر وقتی وارد نماز شدی همه مشکلات را فراموش کردی ☚مشکلات بیرون نمازت حل می‌شود...
استاد پناهیان می‌گفت : برو گریه کن . . التماس خدا کن . . بگو نمیتونم از موقعیت فرار کنم اونقدر این خدا کریمه که موقعیت گناه رو فراری میده ' تو فقط میون گریه هات بگو . . دیگه نا ندارم پاشم بگو نمی‌خوام گناه کنمااا . . زورم نمی‌رسه : ) ) معجزه می‌کنه برات [ الله] ؛ 🌷
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا
كاملترین و بهترین مراتب ذكر نیز همین ذکر قلبی است كه در همه مراتب انسانی، جاری شده و حكمش ظاهر و باطن و نهان و آشكار را در برگیرد و اگر ذكر زبانی نیز از نظر مكتب اسلام مطلوب است و به آن سفارش شده، سرّش در آن است كه زبان قلب گشوده شود و بحدی برسد كه زبان، چشم، گوش و سایر اعضای بدن از قلب پیروی كنند تا بدین وسیله دل برای ورود صاحب منزل، پاك و پاكیزه گردد.
علی ـ علیه السلام ـ فرمود: «اِنَّ اللهَ سُبْحانَهُ جَعَلَ الذِّكْرَ جَلاءً لِلْقُلُوبِ...» همانا خداوند سبحان، ذكر را جلا و صفای دلها قرار داده است... . پس اگر طالب كمالات... و مهاجر الی الله هستی، قلب راعادت بده به تذكّر محبوب...»
ج ـ ذكر عملی: ذكر عملی آن است كه انسان در عمل، خدا را ناظر و شاهد اعمال و رفتار خود دانسته، هرجا كه صحبت واجب باشد، آنجا حاضر بوده و هر جا كه صبحت از محارم الهی، گناه و نافرمانی خدا باشد، غایب باشد و در حال گناه و نافرمانی دیده نشود. این نوع ذكر در آیات قرآن، به تعابیر گوناگون، در مورد اعمال انسانی به كار رفته است
آثار ذكر ذكر خدا و یادآوری صفات و نعمتهای الهی، نیاز حیاتی برای انسان بودن و انسان زیستن است. یاد خدا نگهبان هویت انسان و پاسدار ارزشهای معنوی است. ذكر خدا ریشه صلاح قلب و موجب آبادی و حیات آن و روشن بینی، اطمینان و آرامش دل است. اینك به برخی از آثار ارزنده ذكر خدا می پردازیم: الف ـ آرامش و اطمینان دل: روح انسان ربّانی است، تا با خدا پیوند نداشته باشد، قرار و آرام نمی گیرد، پیوند روح و دل انسان با خدا به وسیله یاد خدا پدید می آید و برقرار می ماند. علّت اصلی اضطرابها و آشفتگی های روانی، خستگیها و افسردگیهای روحی انسان دوره صنعتی، غفلت از یاد خداست. برای آرامش دل باید به یاد خدا روی آورد: «أَلا بِذِكْرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ» آگاه باشید كه با یاد خدا دلها آرام می گیرند. ب ـ توجه خدا به انسان: در صورتی كه انسان به یاد خدا باشد، خدا نیز به یاد اوست و توجه خدا كه مدیر و مدبّر همه امور است به انسان همه مشكلات جسمی و روحی او را برطرف می سازد، خداوند می فرماید: «فَاذْكُرُونِی أَذْكُرْكُمْ» به یاد من باشید تا به یاد شما باشم.
💠 آیت الله ناصری (ره) فرمودند: آیت الله کشمیری بارها مشكلات مادّى و به ويژه مشكلات معنوى خود را با استعانت از اين نام مقدّس و ذکر: ▪️ "يا صاحبَ الزَّمانِ اَغِثْنِيْ، یا صاحِبَ الزَّمانِ أدْرِکْنی" برطرف كرده بود، و بنده نيز خود بارها اثر اين نام مبارك را براى رفع مشكلات، به چشم ديده‌ام. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا
مسخره کردن ظاهر دیگران ، یعنی: مسخره کردن الله(ﷻ)(نعوذبالله) به شخصی گفتند خیلی بدقیافه ای... آن شخص لبخندی زد و گفت :از نقش ایراد می‌گیری یا از نقاش ؟ ▪️یکی ازپیامدهای مسخره‌کردن دیگران، فراموش کردن الله متعال است. *{هوَالَّذي يُصَوِّرُکُمْ فِي‌الْأَرْحامِ کَيْفَ يَشاءُ}* ▪️اوست که شما را در رحم های [مادران]به هر گونه که بخواهد شکل میبخشد . سوره(ٍآل‌عمران: آیه6)