eitaa logo
کانال روستای کهرت
151 دنبال‌کننده
2.4هزار عکس
3.6هزار ویدیو
57 فایل
ارتباط با ادمین ... @YAMAHDI115
مشاهده در ایتا
دانلود
✅ پاسخ سوال دوم: پیامبر اکرم صل الله علیه وآله وسلم «مَنْ ماتَ وَلَمْ يَعْرِفْ إمامَ زَمانِهِ ماتَ مَيْتَةً جاهِلِيَّةً » كمال الدين صدوق/ج۲-ص ۴۰۹. اگر كسي بميرد و امام زمان خود را نشناسد به مرگ جاهليت مرده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 ✅ سوال سوم: امام زمان علیه السلام فرمودند برای گشایش در امور ، چه کاری را زیاد انجام دهیم؟ 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آیا می دانید نار القری به چه معناست و لقب کدامیک از بنی هاشم است ؟ در بین فرزندان بنی هاشم تنها به حضرت علی اکبر(علیه السلام) لقب (صاحب نَارِ القُرَی) داده اند. و این لقب به کسی گفته می شد که بر بام خانه خود، شعله آتشی را بر می افروخت تا اگر مستمندی یا بیچاره ای و یا مهمانی که پناه ندارد، به سمت شعله های کرامت بیاید و پای سفره اطعام و مهمان نوازی اش بنشیند. و این شخص، به قدری هیزم میهمان نوازی اش را زیاد می کرد که هر فقیر و درمانده ای از دورترین نقطه آن را می دید و نظرش را جلب می کرد. 📗( مجمع البحرین یازجی، ج۱، ص۳۵) نقل است که؛ وَ لَم تُذکر هَذِهِ المُکرَّمَةُ مِن نَارِ القُرَی لِوَاحِدِِ مِن أَبنَاءِ الأَئِمَّةِ إِلَّا لِشَبِیهِ رَسَوُلِ اللهِ(صلی الله علیه و اله) عَلِی الأَکبَرِ(علیه السلام) این لقب با کرامت نار القری به هیچ یک از فرزندان ائمه اطهار(ع) نسبت داده نشده است، مگر به حضرت علی اکبر(علیه السلام) که شبیه حضرت رسول اکرم(ص) بود. 📗( فرسان الهیجاء محلاتی، ج۱، ص۴۱۶) حضرت علی اکبر(علیه السلام) در بالای پشت بام منزل خود، آتشی می افروختند که در میان عرب، آن آتش به معنای این است که؛ در آن محل میهمانی است و هر فقیر و مسکین و غریبی در آن، راه دارد. واین نشان از سخاوت زیاد حضرت علی اکبر(ع) دارد. آن حضرت(علیه السلام) در دامان عمویش حضرت امام حسن مجتبی(علیه السلام)، کریم اهل بیت(علیهم السلام) پرورش یافته بود، و حضرت(علیه السلام) مربی و معلم حضرت علی اکبر(علیه السلام) بوده است. تا جایی که در زیارت نامه علی اکبر(علیه السلام) می خوانیم؛ السَّلامُ عَلَیْکَ یَابْنَ الْحَسَنِ وَالْحُسَیْنِ(علیهماالسلام) سلام بر تو ای پسر حسن(علیه السلام) و حسین(علیه السلام)! 📗( کامل الزیارات ابن قولویه قمی، ص۲۰۰)
🗓11 شعبان میلاد مسعود حضرت علی اكبر (علیه السلام) روز یازدهم شعبان سال 33 هـ .ق. میلاد مسعود حضرت علی اكبر (علیه السلام) به وقوع پیوست. پدرشان حضرت سیدالشهداء‌(علیه السلام) و مادرشان لیلی بنت مرة ثقفی بود. كنیه ایشان ابوالحسن و ملقب به اكبر است؛ زیرا بر اساس روایات معتبر، آن جناب، بزرگترین فرزند امام حسین (علیه السلام) بود. حضرت علی اكبر (علیه السلام) جوانی زیبا رو بود كه از صورت و سیرت شبیه‌ ترین مردم به رسول گرامی اسلام (صلی الله علیه و آله و سلم) بود. یك روز معاویه در ایام خلافت خویش از اطرافیان خود پرسید: «چه كسی به امر خلافت سزاوارتر است»؟ جملگی با چاپلوسی گفتند: «جز تو كسی را سزاوارتر نمی‌دانیم». معاویه گفت: «نه چنین نیست؛ بلكه برای خلافت، علی بن الحسین(علیهما السلام) سزاوارتر است كه به جدش رسول خدا (صلی الله علیه و آله و سلم) بسیار شبیه است و شجاعت و سخاوت، زیبایی و شایستگی را یكجا داراست». از این سخن معاویه به خوبی استفاده می‌شود كه حضرت علی اكبر(علیه السلام) زبان زد خاص و عام بوده و به اعتراف دشمن تنها كسی كه از غیر ائمه (علیهم السلام) لایق مقام خلافت و امامت می‌باشد، علی اكبر (علیه السلام) است چه آنكه در اعتراف سرسخت‌ترین دشمن خاندان رسالت و ولایت،‌ علی اكبر جامع والاترین فضایل اخلاقی است. به طور كلی اگر بخواهیم به عظمت روحی و مقام و منزلت معنوی آن اسوه تقوا و علم و شجاعت و فصاحت و كمال و جمال پی ببریم، كافی است بر این جمله پدر بزرگوارشان در روز عاشورا هنگام به میدان رفتن حضرت علی(علیه السلام)، اندكی دقت نماییم: «پروردگارا! گواه باش جوانی را برای جنگ با كفار به میدان فرستادم كه از نظر جمال و كمال و خلق و خوی شبیه‌ ترین مردم به رسول تو بود و ما هر وقت كه مشتاق دیدار پیامبر تو می‌شدیم، به صورت او نظر می‌كردیم».‌ شایان یادآوری است كه حضرت علی اكبر (علیه السلام) نخستین نفر از بنی هاشم بود كه در روز عاشورا پس از شهادت اصحاب امام حسین (علیه السلام) به محضر پدر بزرگوارشان رسید و اجازه میدان گرفت و به شهادت رسید. امام حسین(علیه السلام) بر بالین بدن غرقه به خونش چنین فرمودند: «بعد از تو خاك بر سر دنیا! خداوند بكشد كسانی را كه تو را كشتند!».
✅ پاسخ سوال سوم : حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف)»: اَکثِروا الدُّعاءَ بِتَعجِیل الفَرَجِ فَاِنَّ ذلِکَ فَرَجُکُم. برای تعجیل در ظهور من زیاد دعا کنید که خود فَرَج و نجات شما است. (کمال‌الدین، ج ٢، ص ٤٨٥)
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 ✅سوال چهارم: عریضه نوشتن چیست؟ 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
❇️السلام علیک یا صاحب الزمان ❇️ مراسم استغاثه به محضر آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف ❇️روز جمعه نیمه شعبان مسجد حضرت صاحب الزمان عجل الله تعالی فرجه الشریف روستای کهرت