🗓11 شعبان
میلاد مسعود حضرت علی اكبر (علیه السلام)
روز یازدهم شعبان سال 33 هـ .ق. میلاد مسعود حضرت علی اكبر (علیه السلام) به وقوع پیوست. پدرشان حضرت سیدالشهداء(علیه السلام) و مادرشان لیلی بنت مرة ثقفی بود. كنیه ایشان ابوالحسن و ملقب به اكبر است؛ زیرا بر اساس روایات معتبر، آن جناب، بزرگترین فرزند امام حسین (علیه السلام) بود.
حضرت علی اكبر (علیه السلام) جوانی زیبا رو بود كه از صورت و سیرت شبیه ترین مردم به رسول گرامی اسلام (صلی الله علیه و آله و سلم) بود. یك روز معاویه در ایام خلافت خویش از اطرافیان خود پرسید: «چه كسی به امر خلافت سزاوارتر است»؟ جملگی با چاپلوسی گفتند: «جز تو كسی را سزاوارتر نمیدانیم». معاویه گفت: «نه چنین نیست؛ بلكه برای خلافت، علی بن الحسین(علیهما السلام) سزاوارتر است كه به جدش رسول خدا (صلی الله علیه و آله و سلم) بسیار شبیه است و شجاعت و سخاوت، زیبایی و شایستگی را یكجا داراست».
از این سخن معاویه به خوبی استفاده میشود كه حضرت علی اكبر(علیه السلام) زبان زد خاص و عام بوده و به اعتراف دشمن تنها كسی كه از غیر ائمه (علیهم السلام) لایق مقام خلافت و امامت میباشد، علی اكبر (علیه السلام) است چه آنكه در اعتراف سرسختترین دشمن خاندان رسالت و ولایت، علی اكبر جامع والاترین فضایل اخلاقی است.
به طور كلی اگر بخواهیم به عظمت روحی و مقام و منزلت معنوی آن اسوه تقوا و علم و شجاعت و فصاحت و كمال و جمال پی ببریم، كافی است بر این جمله پدر بزرگوارشان در روز عاشورا هنگام به میدان رفتن حضرت علی(علیه السلام)، اندكی دقت نماییم: «پروردگارا! گواه باش جوانی را برای جنگ با كفار به میدان فرستادم كه از نظر جمال و كمال و خلق و خوی شبیه ترین مردم به رسول تو بود و ما هر وقت كه مشتاق دیدار پیامبر تو میشدیم، به صورت او نظر میكردیم».
شایان یادآوری است كه حضرت علی اكبر (علیه السلام) نخستین نفر از بنی هاشم بود كه در روز عاشورا پس از شهادت اصحاب امام حسین (علیه السلام) به محضر پدر بزرگوارشان رسید و اجازه میدان گرفت و به شهادت رسید. امام حسین(علیه السلام) بر بالین بدن غرقه به خونش چنین فرمودند: «بعد از تو خاك بر سر دنیا! خداوند بكشد كسانی را كه تو را كشتند!».
✅ پاسخ سوال سوم :
حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف)»:
اَکثِروا الدُّعاءَ بِتَعجِیل الفَرَجِ فَاِنَّ ذلِکَ فَرَجُکُم.
برای تعجیل در ظهور من زیاد دعا کنید که خود فَرَج و نجات شما است. (کمالالدین، ج ٢، ص ٤٨٥)
May 11
در کتاب شریف مفاتیح الجنان آمده
مؤلّف گوید: در باب چهارم دعاهاى بسیارى براى رفع حوائج دنیا و آخرت ذکر خواهم کرد. شیخ کفعمى در کتاب بلد الأمین براى رفع حاجت بسیار مهمّ فرموده: این کلمات را در کاغذى بنویسد، و در آب بیندازد:
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحیمِ مِنَ الْعَبْدِ الذَّلیلِ اِلَى الْمَوْلىَ الْجَلیلِ رَبِّ اِنّى مَسَّنِىَ الضُّرُّ وَ اَنْتَ اَرْحَمُ الرّاحِمینَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ صَلَّ عَلى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَاکْشِفْ هَمّى وَ فَرِّجْ عَنّى غَمّى بِرَحْمَتِکَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمینَ
به نام خدا که رحمتش بسیار و مهربانى اش همیشگى است، از بنده خوار، به سوى مولاى بزرگوار، پروردگارا به من بدحالى رسیده و تو مهربان ترین مهربانانى، به حق محمّد و خاندانش، درود فرست بر محمّد و خاندانش، و اندوه مرا برطرف کن و غم مرا بگشا، اى مهربان ترین مهربانان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 روایت آیتالله بهجت(ره) از پاسخ امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) به شخص گرفتاری که به حضرت عریضه نوشته بود.
✖️شما خیال میکنید ما از حال شما با خبر نیستیم؟!
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
May 11
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
سوال پنجم:
بنابر روایت امام سجاد علیه السلام 👇👇👇 برترین مردمان تاریخ چه کسانی هستند؟ و علت این برتری چیست؟
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
👆👆👆
متن روایت:
«عن الامام زین العابدین عليّ بن الحسين صلوات الله علیهما:إن أهل زمان غيبته القائلين بإمامته و المنتظرين لظهوره ما فضّل اللّه من أهل كلّ زمان، لأنّ اللّه تبارك و تعالى أعطاهم من العقول و الأفهام و المعرفة ما صارت به الغيبة عندهم بمنزلةالمشاهدة، و جعلهم في ذلك الزّمان بمنزلة المجاهدين بين رسول اللّه بالسيف، أولئك المخلصون حقّا و شيعتنا صدقا، و الدّعاة الى دين اللّه عزّ و جلّ سرّا و جهرا.و قال (عليه السّلام): انتظار الفرج من أفضل العمل.»
مصادر:
📗كمال الدين 1/ 319- 320 ح 2، ب 31.
📗و الإنصاف في النصّ على الأئمّة للبحرانيّ 55- 57 باب الهمزة ح 47 عن كتاب الغيبة.
📗و بحار الأنوار 36/ 386 ح 1 عن الاحتجاج للطبرسي.
📗بهجة النظر في إثبات الوصاية و الإمامة للأئمة الاثني عشر /البحراني، السيد هاشم جلد1 صفحه71
●أللَّھُـمَ؏َـجِّـلْلِوَلیِڪْألْـفَـرَج●