🔺 گوگردزدایی در اصفهان
🔹حدود ۲۰ درصد از نفت خام ورودی به پالایشگاه اصفهان به تهمانده برجهای تقطیر تبدیل میشود که در صورت احتراق، گازهای سمی و سنگینی منتشر کرده و آسیبهای فراوانی به محیط زیست وارد میکند.
🔹واحد RHU در عملیاتهای پالایشگاهی وظیفه تصفیه و گوگردزدایی از این تهماندهها به میزان حدود ۸۲ هزار بشکه را بر عهده دارد.
🔹در این پروژه تاکنون نصب ۴ ترانسفورماتور ۳۳ کیلوولت، دیزلژنراتور ۲۲۰۰ کیلوولتآمپر و کابلکشی ۱۰ کیلومتری انجام شده است. این پروژه با ۴۷۰ نیروی فعال، نیازمند اجرای ۸۵۰ کیلومتر کابلکشی است.
@khate_energy
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 هاب گازی را به اردوغان تقدیم نکنیم!
🔸 احسان موحدیان کارشناس مسائل قفقاز:
🔹باکو الان حتی مسیر رفتوآمد توریستی با ایران را نیز مسدود کرده؛ حالا در این شرایط حساس ما چرا باید امنیت انرژی خودمان را با آنها گره بزنیم. هیچ عقل سلیمی این کار را نمیکند.
🔹برای ترانزیت گاز از روسیه، هم گرجستان و هم ارمنستان حاضر به همکاری با ایران هستند. هیچکس هاب گازی را به ما هدیه نمیدهد مگر اینکه خودمان آن را ایجاد کنیم.
🔹الان آذربایجان در ماجرای سوآپ گاز از ترکمنستان و سوآپ گاز به نخجوان به مسیر ایران وابسته است. ما نباید با اشتباهات خودمان و انتقال گاز روسیه از آذربایجان، جهت این وابستگی را معکوس کنیم.
@khate_energy
🔺کرسنت، برجباغ شرکت ملی نفت در هلند را هم گرفت!
🔸محمد نجارصادقی، روزنامهنگار اقتصادی:
🔹پس از ساختمان شرکت ملی نفت ایران در لندن حالا ساختمان شرکت ملی نفت کشورمان در روتردام هلند نیز به دلیل کرسنت توقیف شد.
🔹هر ساعت تعلل در محاکمه زنگنه مساوی با ادامه دومینوی مصادره اموال کشورمان در سراسر جهان است.
@khate_energy
🔺 دور سوم خاموشیها با پاکنژاد
🔹طبق آمار وزارت نیرو، در یک ماه اخیر متوسط روزی ۱۵ میلیون لیتر سوخت کمتری به نیروگاهها رسیده و برای جبران این کمبود ذخایر تخلیه شده. با این روند، هفته جاری باز هم خاموشی برای سومین بار بازمیگردد.
@khate_energy
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 #پترولاین| تاکتیک پتروشیمیها در عصر گذار انرژی
🔹 اقتصاد وابسته به نفت، یک پاشنه آشیل برای کشور است که با گذار دنیا به سمت انرژیهای تجدیدپذیر تا ۱۵ سال آینده چالشهایی جدی ایجاد خواهد کرد.
🔹همچنین با کاهش محتمل قیمت نفت در آیندهای نه چندان دور، وزارت نفت از موضوعیت خود در اقتصاد ایران خواهد افتاد. این کاهش قیمت میتواند تولید ناخالص داخلی کشور را ۲۰ درصد کاهش دهد.
🔹در این فضا، توسعه صنعت پتروشیمی به عنوان یک راهکار برای نجات اقتصاد ایران مطرح میشود. سیدرحیم شریف موسوی از مدیران با سابقه صنعت پتروشیمی توضیح میدهد.
مصاحبه کامل را در یوتیوب خط انرژی ببینید.
🌐https://youtu.be/bOg4x6TXo94
@khate_energy
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 #انرژی_مدیا| توافق گازی بزرگ ایران و روسیه
🔹دو کشور ایران و روسیه بر سر ترانزیت ۲ میلیارد مترمکعب گاز از مسیر «آذربایجان» توافق کردند.
🔹اما دو اشتباه بزرگ: ۱ـ هر چند حجم فعلی گاز، اندک است اما ظاهراً احداث خط لوله جدید نیز از مسیر باکو در حال مذاکره است!
🔹۲ـ فعلا برنامه ایران مصرف داخلی گاز روسیه است نه بازصادرات آن و تبدیل به هاب گازی!
@khate_energy
7.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺 اعتراف غربیها به افول اقتصادی آمریکا/ نظم جدید دنیا چه آرایشی دارد؟
🔸فواد ایزدی استاد دانشگاه:
🔹 آمریکا کشور رو به افولی است و خود مشاوران ترامپ هم معتقدند که اگر در ۴ سال آینده نتوانند نسخه ایران را بپیچند، ایران دیگر از دست خواهد رفت و تحریمها بیاثر خواهد شد.
🔹آمریکا در حال فروپاشی نیست اما افول چرا؛ افول به معنای کاهش قدرت آمریکا نسبت گذشته یک واقعیت است. مثلا در حوزه نظامی شما بودجه نظامی آمریکا با یمن را مقایسه کنید، آیا در یمن به دستاوردی رسیدند؟ خیر.
🔹بعد از جنگ جهانی دوم، آمریکا زمانی ۵۰ درصد از اقتصاد دنیا را در اختیار داشت اما الان این رقم به حدود ۲۰ کاهش یافته، آیا این افول نیست؟
@khate_energy
🔺 تهدید غرب به تغییر دکترین هستهای
🔹لارنس نورمن، خبرنگار وال استریت ژورنال مدعی شد: ایران هیچگونه مذاکره موشکی را نمیپذیرد. پیام غالب ایران این است که به مذاکره تمایل دارد.
🔹ایران برای اولین بار به غربی ها اعلام کرده است که فعال شدن اسنپ بک به معنای خروج ایران از NPT و تغییر دکترین هستهای است.
@khate_energy
🔺خبرگزاری تسنیم، نگران منافع علیاف و اردوغان!
🔹در گزارش تسنیم به ترانزیت گاز روسیه از مسیر باکو تاکید شده و جالب اینکه اصلا مسیر گرجستان-ارمنستان به عنوان مسیر کوتاهتر که امکان ترانزیت حجم بیشتری گاز را دارد، از بین گزینههای انتقال گاز حذف شده است.
🔹در این گزارش نویسنده توصیه کرده که ایران گاز دریافتی را به ترکیه بفرستد تا هاب گازی در ترکیه ایجاد شود نه ایران.
🔹لحن نویسنده بهگونهای است که گویا دغدغه منافع باکو را دارد، آنجایی که تقویت جایگاه و درآمد ترانزیتی باکو را مثبت تلقی کرده ولی از وابستگی باکو به روسیه نگران است!
🔹نکته جالب اینکه این توافق بین ایران و روسیه انجام شده ولی تسنیم در تصویر گزارش، عکس پرچم آذربایجان را به اهتزاز درآورده است.
🔹این گزارش حیرتانگیز هنوز در صفحه خبرگزاری تسنیم در دسترس است. سوال اساسی اینجاست که آیا منافع ملی ایران اهمیتی برای این رسانه دارد؟
@khate_energy
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺دوپینگ اقتصادی ترامپ از همسایه شمالی
🔸محمدعلی شفیعی کارشناس مسائل امریکا:
🔹کانادا پس از ۲۰۱۸ به یک کشور نفتی مهم تبدیل شده و اکنون روزانه ۵.۵ میلیون بشکه نفت تولید میکند که صادرات آن به آمریکا تقریباً ۴ میلیون بشکه است.
🔹همچنین، کانادا در تولید گاز در رتبه پنجم جهانی قرار دارد و نیروی انسانی نخبهای در حوزههای هوش مصنوعی و داروسازی دارد.
🔹پیوستن کانادا به آمریکا میتواند به افزایش جیدیپی و کاهش کسری تجاری آمریکا کمک کند و فاصله اقتصادی با چین را به شدت افزایش دهد.
@Khate_energy
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 دستاوردهای امنیتی توافق با روسیه
🔹توافقنامه جامع راهبردی ایران و روسیه درحالی امضا شد که یکی از مهمترین محورهای آن، تعهدات دو کشور در حوزه همکاریهای نظامی و امنیتی است.
🔹اما جالب اینکه بند «دفاع متقابل» از این توافق حذف شده؛ وگرنه دو کشور موظف بودند که در صورت تهاجم کشور ثالث، از یکدیگر دفاع کنند.
🔹شائبهای وجود دارد حذف این بند با دستور پوتین انجام شده و یا پیشنهاد ایران برای عدم ورود به جنگ اوکراین بوده است. مجید رجبی کارشناس مسائل دفاعی توضیح میدهد.
مصاحبه کامل را در یوتیوب خط انرژی ببینید.
🌐https://youtu.be/rV-jXOabgWk
@khate_energy