eitaa logo
خط ولایت
187 دنبال‌کننده
19.3هزار عکس
23.8هزار ویدیو
91 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
😅👆‏ خداروشکر پارسال از شاهین نجفی امان‌نامه گرفتیم، وگرنه معلوم نبود امروز چه بلایی سرمون میاد؛ خدایا صد هزار بار شکرت. این احمق ها ۴۶ ساله تو توهم بسر میبرند.آدم رو سگ بگیره جو نگیره. 🇮🇷
😊 " آرامش" واژه پر تکرار شرکت کنندگان این دوره... 🤲 دورۀ آموزشی (سطح یک)؛ چلّۀ عاشقانه با خدا ✅ دوست داری تو هر شرایطی حالت خوب باشه؟ ✅ میخوای یه رفیق همیشگی داشته باشی؟ ✅ می‌دونی چه جوری باید محیط خانواده رو جذاب کنی؟ برای تربیت صحیح بچه‌هات، دنبال یه تکیه گاهی؟ خلاصه کلام: دنبال آرامشی؟ ‌ 🔻🔻🔻 🧐 پس دل دل نکن! ثبت نام کن. ‌ 🔺🔺🔺 🎙مدرس دوره: حجةالاسلام 📋 بخشی از نظرات بیش از 🔅۵۶،۰۰۰🔅 شرکت کنندگان قبل رو (اینجا) بخونید. 🎞 تیزر دوره رو حتما ببیند. 📋 فایل معرفی دوره هم حتما بخونید. ⏳مهلت ثبت نام: ۱۵ تا ۲۵ بهمن ۱۴۰۲ 🗓زمان برگزاری: ۲۶بهمن تا ۷ فروردین 🌹هزینه دوره: صلوات بر محمد و آل‌محمد https://eitaa.com/tarbiatkadeh/1953
⭕️ قسام یک پهباد اسرائیلی را تحت کنترل گرفت گردان‌های قسام اعلام کرد یک پهباد ارتش رژیم صهیونیستی از نوع Skylark را حین انجام ماموریت جاسوسی در شرق محله الزیتون در شهر غزه تحت کنترل گرفته است.
🔴 رژیم صهیونیستی اجازه ورود آرد را هم به غزه نداد 🔹‌رژیم صهیونیستی در ادامه ارتکاب جنایات خود علیه مردم نوار غزه، شامگاه امشب اعلام کرد اجازه عبور حجم زیادی از آرد را به نوار غزه نخواهد داد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مخالفان نتانیاهو خواستار توقف بمباران «رفح» شدند مخالفان نتانیاهو در شامگاه سه‌شنبه مقابل وزارت جنگ رژیم صهیونیستی در تل‌آویو تجمع کردند. این صهیونیست‌ها مخالف ادامه جنگ زمینی در نوار غزه به ویژه حمله به رفح هستند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️ویدیویی که ارتش رژیم صهیونیستی ادعا می‌کند یحیی السنوار به همراه خانواده اش در روزهای اول جنگ از طریق تونل جابجا شده است. 🔹سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی: ما می‌دانیم که این تصاویر اهمیت زیادی ندارد اما برای رسیدن به سنوار خوب است.
📌معاون دبیرکل سازمان ملل: عملیات نظامی در رفح ممکن است به کشتاری بزرگ منتهی شود مارتین گریفیتس، معاون دبیر کل سازمان ملل در امور بشردوستانه تاکید کرد که بیش از نیمی از ساکنان غزه در رفح جمع شده‌اند و با خطر مرگ مواجه هستند. گریفیتس تصریح کرد که غذای بسیار ناچیزی برای ساکنان رفح باقی مانده و آن‌ها به ندرت به درمان دسترسی دارند و هیج مکان امنی وجود ندارد که به آنجا بروند. وی گفت جامعه بین‌الملل نسبت به حمله به رفح هشدار داده و دولت رژیم صهیونیستی نمی‌تواند درخواست‌ها در این زمینه را نادیده بگیرد. گریفیتس اظهار داشت که عملیات نظامی در رفح ممکن است به کشتار و جنایتی بزرگ در غزه منجر شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رهبر انصارالله: در هفته‌های اخیر هیچ کشتی مرتبط با اسرائیل از باب‌المندب عبور نکرده و این پیروزی حقیقی است.
5.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ما پای کار هر گناهی هستیم....
40.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ماجرای شنیدنی غذای زن یهوی که پیامبر ابتدا از آن نخوردند 🔹حجت الاسلام شیخ اسماعیل رمضانی 🔊 شنیدن این هفت دقیقه را از دست ندهید
۴ رئیس سازمان برنامه و بودجه: ایران نوزدهمین اقتصاد دنیا از نظر تولید ناخالص داخلی با معیار شاخص قدرت خرید است.