eitaa logo
خط ولایت
179 دنبال‌کننده
21.7هزار عکس
27.2هزار ویدیو
95 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴 عنوان ‎ در بیانیه نهادهای اطلاعاتی یعنی این‌که👇 در آشوب‌های اخیر از خابی دلقک آفریقایی که تمام هنرش حرکت دستانش هست تا پورن استاران آمریکایی، بلاگر فودها و ... تا رپرهای جنسی اروپایی، در ایجاد فشار سیاسی و رسانه‌ای علیه ایران و ملت شريفش پای کار آمده بودند‌.
⭕️ از مهسا تا آرمان! 🔺"آرمان امام وردی" طلبه و مربی کانون تربیتی نوجوانان بسیجی، زیر شکنجه عاشقان مهسا، به کما رفت و به شهادت رسید! اما آنهایی که برای تسلیت و دلجویی از خانواده مهسا مسابقه گذاشته بودند یادشان رفت که آرمان هم خانواده دارد و برای دفاع از امنیت و زیر شکنجه به شهادت رسیده است! رسانه‌ها (اعم از خودی و معاند) نشان دادند که ارزش جان انسانها را برابر نمی‌دانند! مقتول اگر متخلف باشد و به مرگ طبیعی بمیرد شایسته تسلیت و دلجویی است اما اگر شهید مدافع امنیت باشد و زیر شکنجه به شهادت رسیده باشد فاقد ارزش خبری است. 🔺 آشوبگران، شکنجه ی اسیر را از اجدادشان آموخته‌اند: از افسران بعثی اردوگاههای اسرا، از عملیات مهندسی مجاهدین، و شکنجه‌گران آمریکایی ابوغریب 🔺ترحم به آشوبگران، ظلم به انسانیت و اهانت به مفهوم ترحم است. وای به حال آن که برای دختران برهنه و ناپاک هند جگرخوار که ۴۰ روز میدان‌دار ناامنی کشور شدند، دلسوزی کند! دخترانی که آرمان را زیر شکنجه کشتند! 🔺دستگاههای اطلاعاتی باید عاملانِ شکنجه آرمان را یافته و برای اقرار در برابر رسانه‌ها قرار دهند تا مردم و تاریخ، چهره و ذات گرگهای درنده همیشه طلبکار و میراث‌دارانِ عملیات مهندسی منافقین و دشمنان ایران و ایرانی را بشناسند! در غیر این صورت و در آینده‌ای نزدیک، نظام اسلامی و آرمان، شکنجه‌گر و مهسا و حامیانش، قربانی شکنجه معرفی خواهند شد. 🔺دهه شصت، قهر و غضبِ انقلابی شهید لاجوردی ، مردم را از شر توحش منافقین نجات داد. آیا امروز دادستانی مانند "سیداسدالله لاجوردی" پیدا می شود که "ناجی مردم ایران" از شر توحش آشوبگران شکنجه‌گر باشد؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺سیدرضا نریمانی مداح اهل بیت: خون با خون مگر فرق دارد؟! اگر او(مهساامینی) یک دختر بود اینان 15 نفر هستند و بچه کوچک هم جزو اینان هست پس چرا هشتگ نمیزنید؟ حرف نمیزنید؟ چرا نمیگویید من خواهر، مادر و برادر تو هستم؟!
29.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⛔️(این ویدئو برای کودکان مناسب نیست)⛔️ ؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥تصویر دیگر ازکهکشان شاهچراغی‌ها از مراسم تشییع پیکر شهدا
📸 سنگ‌پرانی به سمت عزاداران حادثه تروریستی شیراز 🔹 امروز همزمان با تجمع دانشجویان دانشکده فنی دانشگاه تهران برای گرامیداشت شهدای حادثه تروریستی شاهچراغ عده ای در این دانشکده اقدام به سنگ پرانی به دانشجویان عزادار کردند که منجر به مجروح شدن برخی دانشجویان شد.
29.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 🔴خبرداری ازامام زمان عجل الله ⁉️ 🎞🌿 ✌️🏻
🔘رادارها و پدافند های هوایی که رژیم صهیونیستی به دنبال استقرار آنها در کشورهای حوزه خلیج فارس است.
🔴 دشمن در محاسبات خود درباره قوم بلوچ و قوم کُرد دچار اشتباه است. 🔹 رهبر معظم انقلاب : 🔵 من در میان قوم بلوچ زندگی کرده‌ام و آنها عمیقاً به جمهوری اسلامی وفادار هستند. قوم کُرد نیز یکی از پیشرفته‌ترین اقوام ایرانی و علاقمند به میهن، اسلام و نظام هستند بنابراین نقشه آنها نخواهد گرفت.