فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❇️یاد خدا را فراموش نکنید
مرتب بسم الله بگوئید
#طوبای_ولایت 👇
@toobayevelayat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥رهبر انقلاب: نوروز یک مقطع جدیدی است. اول سال که میشود، آدم فکر کند که خب، سال گذشته و قبلش هر جور بود، گذشت؛
🔹الان یک مقطع جدیدی است؛ یک رابطهی جدیدی با خدای متعال تعریف کنیم.
✍قرین شدن بهار طبیعت با بهار قرآن و بندگی مبارک باد.
#عید_نوروز
@apocalyptic_vision
┄┅═✧❁🦋🕯🦋❁✧═┅┄
ألـلَّـھُـمَـ_؏َـجِّـلْ_لِوَلـیِـڪْ_ألْـفَـرَج
🔸 اول، الهــــــــــــــی عظـــــــــــــم البـــــــــلاء
▫️ بچه های ما الهی عظم البلاء را با کرونا، شناختند.
▫️ اما فاجعه قتل جنین، کم از کرونا ندارد.
▫️ کرونا با عمد انسانی کسی را نمی کشت.
▫️ هنوز هم جان جنین ساده گرفته می شود.
▫️هنوز هم برخی مسئولین، مسئله را شوخی گرفته اند.
▫️ نهایتا لقلقه زبان برخی از ماست.
🔸 و ای خدایی که دل ها را منقلب می کنی!
▫️ حال ما را نسبت به همه عرصه ها منقلب کن.
▫️ و برای درک ضرورت حفظ جنین ها.
🔸 ای مقلب قلب ها!
▫️ دل جهان امروز ما را از این جهالت مدرن رها کن.
👈 یادمان نرود برای همه دردهای امروز بشریت دعا کنیم.
محتوا و راهبرد برای حامیان جنین (نجات زندگی): 👈 عضو شوید
@nejatezendegi
.
🗓 اول فروردین 1403عید نوروز
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
📗 زمزمه تحول (ويژهنامه نوروز)
هر ملتي آداب و رسومي دارد كه در ويژگي هاي اقليمي، فرهنگي، ديني و قومي آن ريشه دارد.
در اين ميان، عيد ملي نوروز، با فرهنگ و باورهاي ديني ايرانيان پيوند خورده و برخي آداب و رسوم آن نيز بسيار ارزشمند است. پاكيزگي، ديد و بازديد، رسيدگي به مستمندان، پيوند با طبيعت و اين گونه امور از جنبه هاي مثبت نوروز است.
مهمترين موضوع هايي كه در اين پژوهش آمده، عبارت است از: نوروز در احاديث، نوروز از ديدگاه امام خميني(ره) و مقام معظم رهبري، پيوند بهار با رستاخيز، آداب پسنديده ايام نوروز (شادي، پاكيزگي، ديدار، ميهماني، هديه عيد، سير و سفر، توجه به محرومان، صدقه و آثار آن، يادآوري گذر عمر و تلاوت قرآن) و عادت هاي ناپسند ايام نوروز (چهارشنبه سوري، اسراف و مصرف زدگي، بيهوده گذراندن وقت، باور كردن خرافه در سيزده بدر).
http://pajuhesh.irc.ir/product/book/show.text/id/990
🗓 اول فروردین 1403عید نوروز
🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
📗 ماهک؛ ویژه نامه مناسبتی کودکان و نوجوانان (ویژه فصل بهار)
پیوند مناسبت ها با ادبیات، نقش تعیین کننده ای در انتقال بهتر مفاهیم به مخاطبان به ویژه کودکان و نوجوانان دارد. پرواضح است ادبیات، اثری ژرف بر رشد و پرورش جنبههای مختلف زبانی، شناختی، شخصیتی و اجتماعی کودکان و نوجوانان دارد؛ به شرط آنکه با دنیای واقعی که در آن زندگی می کنند متناسب باشد. ازاین رو، ادبیاتی که برای این رده سنی به کار گرفته می شود، ضمن اینکه باید با زبان و بیان، درک زبان نوشتاری و تخیل و تجربههای آنان متناسب باشد، به رشد شخصیت آنها کمک کند. با توجه به اهمیت موضوع، مطالبی در چند قالب زیرنوشت، شعر و داستانک، تولید و تدوین شده است.
http://pajuhesh.irc.ir/product/book/show/id/2851
🗓 اول فروردین 1403عید نوروز
💐💐💐💐💐💐💐💐
📗پيامهاي صبحگاهي؛ ويژه فصل بهار
به عقيده بسياري از کارشناسان امر برنامهسازي، يک برنامه صبحگاهي خوب، ميتواند مخاطب را براي تمام روزي که در انتظارشان است، آماده کرده و شرايطي به وجود بياورد که با يک نگاه جديد و با روحيهاي عالي، تمام روز سر حال باشند. به همين دليل است که برنامههاي صبحگاهي، جزء ثابت و بدون تغيير جدول پخش برنامههاي تلويزيون و راديو هستند.
با توجه به اهميت موضوع و از آنجا که از برنامههاي صبحگاهي به عنوان يکي از پرمخاطب ترين، متنوع ترين و جذابترين برنامه هاي صدا و سيما ياد ميشود، ميتوان بستري مناسب فراهم کرد تا اين برنامه طلايي شبکه ها علاوه بر جذابيت هاي ظاهري، بيش از پيش محتوايي توام با اميدآفريني و شاديبخشي را ارائه نمايند و مخاطبان را بر تأمل بيشتر به تحولات دروني و متناسب با تغيير فصل ها واداشت.
اثر پيش رو به پيامهاي زندگي ويژه فصل بهار ميپردازد که در آن موضوعهايي از قبيل: صبح در آيينه قرآن و روايات، صبح در ادب پارسي، از بهار بياموزيم، درس دوباره زيستن، دوباره نگريستن، نوجويي و نو شدن دلها، اميدواري به شکفتن مجدد، بهار نماد مهرورزي و محبت، نشانههاي بهاري در قرآن، تشبيهات بهاري و... مورد توجه قرار گرفته است. استفاده از آيهها و احاديث متناسب با فصل بهار و همچنين بهرهگيري از ضرب المثلها و شعرهاي پارسي از ديگر مواردي است که در ساختار محتوايي اين اثر استفاده شده است. همچنين سلامها و نيايشهاي بهاري و يادداشتهاي کوتاه صبحگاهي با محوريت فصل بهار از ديگر مواردي است که نويسندگان مجموعه به آن توجه داشتهاند.
http://pajuhesh.irc.ir/product/book/show.text/id/1859
🗓 دوم فروردین 1403 : وفات حضرت خديجه كبری(س)
🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴
📓همسر آفتاب (زندگينامه حضرت خديجه(س))
همسر بزرگوار پيامبر اكرم(ص)، حضرت خديجه كبری(س)، الگويي تابناك از همراهي و هم دلي و هم داستاني با پيامبر است. وي از زنان بافضيلتي است كه بانوان مسلمان بايد از سيره او پيروي كنند. حضرت خديجه(س) از زنان بهشتي است كه روايات فراواني از پيامبر و معصومين(ع) درباره فضايل و سجاياي اخلاقي ايشان وارد شده است.
برخي از عنوان هايي كه در اين پژوهش به آنها پرداخته شده است، عبارتند از: خديجه در تاريخ، خديجه در منزلگاه وحي، خديجه در شعب ابيطالب، محمد(ص) در سوگ خديجه، خديجه نخستين بانوي مسلمان، ويژگي هاي نخستين خانواده اسلامي، برگزيده متون ادبي درباره حضرت خديجه(س).
http://pajuhesh.irc.ir/product/book/show.text/id/1040
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
داداش تو خودت باید عیدی بدی 😂
✅ امام خامنه ای(مدظلهالعالی): اگر ما بخواهیم جهش تولید داشته باشیم، بایستی اقتصاد را مردمی کنیم باید پای مردم را به عرصهی تولید به نحو محسوسی باز کنیم، موانع حضور مردم را برطرف کنیم. در بخش مردمی ظرفیّتهای بزرگی وجود دارد که من انشاءاللّه توضیح خواهم داد در این باره و این ظرفیّتها بایستی فعّال بشود، باید از آنها به نفع کشور و به نفع مردم استفاده بشود. لذا من به این مناسبت شعار امسال را این قرار دادم: «جهش تولید با مشارکت مردم» این شعار امسال است. ۱۴۰۳/۱/۱
ـــــــــــــــــــــــ
پایگاه خبری صابرین نیوز↙️
🆘@sabreenS1_official
🗓بمناسبت نوروز/۱
💠رهبرانقلاب
‼️نوروز، بهمعنای روز نو و حالت نو بوده و هست. از لحاظ طبیعت، روز اول حَمَل -که اول بهار حساب شده است- روزی نو محسوب میشود؛ لیکن روز نو، منحصر به تجدید وضعیتی در طبیعت نیست؛ همچنانکه در بعضی از روایاتِ وارد شدهی در باب نوروز از ائمهی هدی (علیهمالسّلام)، انسان خوب احساس میکند که آن بزرگواران هم، بنا به رسم اسلام - که همهجا رسوم و سنتها و واژهها را گرفت و محتوای آنها را عوض کرد - در مورد کلمهی نوروز و روز نوروز، درصدد چنین کاری بودند. وقتی از امام (علیهالسّلام) سؤال میکنند که «ما النّیروز؟»، حضرت -طبق بعضی از تعبیرات- میفرمایند: «ا تدری ما النّیروز؟»: میدانی که نوروز چیست؟ نمیگویند، میدانی نوروز چه وقتی است؛ میفرمایند، میدانی نوروز چیست؟ آنوقت در معنای نوروز و اینکه نوروز چیست، در روایات مختلف، تعبیرات مختلفی هست. مثلاً آن روزی که رسول اکرم (صلّیاللهعلیهوالهوسلّم)، امیرالمؤمنین را به خلافت منصوب کرد، آن روز، نوروز بود. یا در روایت دیگر، آن روزی که دجّال در آخرالزمان، بهدست حضرت مهدی(ارواحنافداه) به قتل برسد، آن روز، نوروز است. یا حتّی در بعضی از روایات آمده، آن روزی که آدم هبوط کرد، آن روز، نوروز بود. نوروز، یعنی روزی نو در تاریخ بشر و حالتی نو در زندگی انسانها. علیالظّاهر در این روایات، امام نمیخواهند بفرمایند که آن روزی که این وقایع در آن اتفاق افتاده است، یا خواهد افتاد، با روز اول حَمَل، مصادف بوده یا خواهد بود. نه، خیلی مستبعد است که مراد این باشد؛ مراد این است که معنای نوروز را بفهمیم. ۶۹/۱/۱
#نشربامنبع
@Jahade_tabeini
🗓بمناسبت نوروز/۲
💠رهبرانقلاب
‼️نوروز، یعنی روز نو. در روایات ما - بخصوص همان روایت معروفِ معلّیبنخنیس - به این نکته توجّه شده است. معلّیبنخنیس که یکی از رُوات برجسته اصحاب است و به نظر ما «ثقه» است، جزو شخصیتهای برجسته و صاحب راز خاندان پیغمبر محسوب میشود. او در کنار امام صادق زندگی خود را گذرانده و بعد هم به شهادت رسیده است. معلیبنخنیس خدمت حضرت میرود؛ اتفاقاً روز «نوروز» بوده است - در تعبیرات عربی، «نوروز» را تعریب میکنند و «نیروز» میگویند حضرت به او میفرمایند : «أتدری ما ألنیروز؟» آیا میدانی نوروز چیست؟
بعضی خیال میکنند که حضرت در این روایت، تاریخ بیان کرده است! که در این روز، هبوط آدم و قضیه نوح و ولایت امیرالمؤمنین اتّفاق افتاد و چه و چه. برداشت من از این روایت، این نیست. من این طور میفهمم که حضرت، «روز نو» را معنا میکنند. منظور این است: امروز را که مردم، «نوروز» گذاشتهاند، یعنی روزِ نو! روزِ نو یعنی چه؟ همه روزهای خدا مثل هم است؛ کدام روز میتواند «نو» باشد؟ شرط دارد. روزی که شما در آن بتوانید اتّفاق بزرگی را محقَّق کنید، نوروز است. بعد، خود حضرت مثال میزنند و میفرمایند: آن روزی که جناب آدم و حوّا، پا بر روی زمین گذاشتند، نوروز بود؛ روزی که حضرت نوح - بعد از توفان عالمگیر - کشتی خود را به ساحل نجات رساند، «نوروز» است؛ روز نویی است و داستان تازهای در زندگی بشر آغاز شده است. روزی که قرآن بر پیغمبر نازل شد، روز نویی برای بشریت است، روزی هم که امیرالمؤمنین علیهالسّلام به ولایت انتخاب شد، روز نو است! ۷۷/۱/۱
#نشربامنبع
@Jahade_tabeini
🗓بمناسبت نوروز/۳
💠رهبرانقلاب
‼️مامردم ایران، تنها ملتی هستیم که هم مبدأ تاریخ قمری و هم مبدأ تاریخ شمسی را براساس هجرت پیامبر قرار داده و محاسبه میکنیم. در واقع عید نوروز که اول سال شمسی است، یک سال دیگر بر هجرت پیغمبر و پیدایش حکومت اسلامی اضافه میشود. سال شمسی ما هم هجری شمسی است و این افتخار ملت ایران است. ۷۵/۱/۴
‼️ملت ایران افتخار دارد که سال شمسیشان هم سال هجری است؛ یعنی همچنانکه سال قمری مامبدأ هجرت پیامبر است، سال شمسی ما هم از مبدأ هجرت است. بقیه ملتهای مسلمان برای سال شمسی خود، از سال میلادی استفاده میکنند؛ ولی ما ایرانیها، هجرت پیامبر را، هم مبدأ سال قمری قرار دادیم، هم مبدأ سال شمسی. این، نشانگر هنر و عشق و علاقه ایرانی به تعالیم مقدس اسلام و به آثار مطهر و مقدس نبوی است. در ضمن، اول سال را اول فصل بهار انتخاب کردهایم، در حالیکه مسیحیان، اوّلِ زمستان را اول سال قرار میدهند! البته فرق آنها با ما این است که ولادت حضرت مسیح، تاریخ مشخصی ندارد
‼️چرا بعضی انسانها اینقدر با دشمن همکاری کند؟! واقعاً چرا؟! اینها چه مرضی دارند؟! اینها حتی ارزشهای ایرانىِ محض را هم زیر پا میگذارند. مثلا کریسمس را بر عید نوروز ترجیح میدهند! میپرسیم شما مگر ایرانی نیستید؟ میگویند بچههای ما از کریسمس بیشتر از عید نوروز خوششان میآید! خوب؛ بچههای شما غلط میکنند! وقتی در آن خانواده زندگی کنند، معلوم است که اینطور میشوند! عید نوروز مگر مناسبت بدی است؟! چرا انسان اینقدر دچار عناد حتی نسبت به اولیات شود؟! برای من عجیب است وقتی چنین مسائلی را میبینم یا میشنوم! ۷۵/۱۲/۱۳
#نشربامنبع
@Jahade_tabeini
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نوروز هزار و چهارصد و سه مبارک💐
🔸یا مقلّب الْقلوب و الْأبْصار یا مدبّر اللّیْل و النّهار یا محوّل الْحوْل و الْأحْوال حوّلْ حالنا إلی أحْسن الْحال
@Kayhan_online
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 خاطره آیتالله ریشهری از رهبر انقلاب
🔸آیتالله ریشهری: من شهادت میدهم که ایشان آرزوی شهادت داشت، ولی آرزوی قدرت نداشت.
🔸آیتالله ریشهری اول فروردین ۱۴۰۱ چشم از دنیا فروبست.
@Kayhan_Online
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امام علی علیهالسلام:
🎥 هر روزی که در آن معصیتِ خدا نشود، همان روز عید است.
📗نهجالبلاغه، کلمات قصار، ۴۲۸
@Kayhan_online