#محرمانه_تاییدنشده
🔴 مریم رجوی سرکرده گروهک منافقین از دنیا (به جهنم) رفت.
به گفته برخی منابع مریم رجوی به دلیل بیماری چند روزی وضعیت وخیم داشت و حالا به درک واصل شده است. مریم رجوی پس از همسر دومش، مسعود رجوی، به عنوان سرکرده منافقین فعالیت میکرد.
👌 #محرمانه کانال حرفهایها
http://eitaa.com/joinchat/361299968Ca15e2013ea
محرمانه را به دیگران هم معرفی کنید
📚#معرفی_کتاب
کتاب «اخلاق مناظره و گفت و گو در قرآن کریم با تاکید بر رسانه ملی» به قلم آقایان غلامحسین عیوضی و دکتر عبداله جلالی به رشته تحریر درآمده و به همت ادارهکل پژوهش های اسلامی رسانه به چاپ رسیده است.
📖در چکیده این اثر میخوانیم:
◀️ از میان ارتباطات اجتماعی مناظره از بهترین اشکال انتقال مفاهیم است که منشأ رویش هایی در تاریخ زندگی بشر شده است.
◀️ در این سیر تاریخی شیطان همواره در تلاش بوده تا در این شکل ارتباطی اختلال ایجاد کند.
◀️ رشد فزاینده وسایل ارتباط جمعی دسترسی بشر به پیام حق را سخت تر کرده است.
◀️ در سایه غرب سرمایه داری بر اعظم رسانه های جریان ساز، هیچ منشور اخلاقی ناظر به این شکل ارتباطی به چشم نمیخورد.
◀️ در کشور ما به خصوص رسانه ملی که پرمخاطب و تاثیرگذار است، نیاز به منشوری از بایسته های اخلاقی مناظره های رسانه ای کاملاً محسوس است.
◀️فصول کتاب:
فصل اول كلياتی در معانی مختلف اخلاق و انواع مناظره و گفتگو بیان شده است.
در فصل دوم بایسته های اخلاقی مشترک بین مناظره کنندگان، مجری، مخاطبانو برگزار کنندگان مناظره رسانه ای به اختصار آمده است و در فصل سوم بایسته های اخلاقی اختصاصی بررسی شده اند.
سلام علیکم یک نکته ی خیلی مشکوک در تبلیغات انتخاباتی اصلاح طلبان دیده می شود که بعضاً نیروهای رسانه ای حزب الله هم آن را تکرار می کنند و آن تأکید بر تک کاندیدا بودن اصلاح طلبان است به نظر می رسد این یک نوع آدرس غلط و انحرافی به کنشگران جبهه ی حزب الله است چون خط مشی مصطفی پورمحمدی هم در عرصه ی عملی هم جهت با افرادی مثل حسن روحانی و اصلاح طلبان است و احتمال کناره گیری پزشکیان در لحظات آخر به نفع پورمحمدی و سفید ماندن این کاندیدا از عرصه ی نقد و بررسی و تجمیع آراء اصلاحات و اقشار سنتی بسیار زیاد است
📚 آثار مرتبط با حج
🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋
📗 حکايتهاي حج
حج، هجرت الي الله است. حج، سعي در عبوديت است. حج، هجرت از زنداني است که انسان را احاطه کرده است و گوهر يکدانه انساني را در وجود انسان پنهان نگه داشته است. حج، هجرت از طبقهبندي و مرزبنديهايي است که انسانها را از هم جدا ميسازد.
«مجموعه حکايتهاي حج» بر آن است تا با خلق ايده امکان درک حکيمانه، دقيق و عميق ملتهاي گذشته، درک و تجربه زندگي گذشتگان را براي مخاطبان رسانه فراهم آورد. اين کار ضمن توسعه ميزان ديد و بصيرت مخاطبان، به الگونمايي مثبت و ماندگاري خوبان در تاريخ و تقبيح بديها و انسانهاي بد ميانجامد.
http://pajuhesh.irc.ir/product/book/show.text/id/1747
📚 آثار مرتبط با حج
🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋
📗 نگاهی عرفانی - اخلاقی به مناسک حج
فريضه مقدس حج، در ميان عبادت ها از جايگاه مهم و ويژه اى برخوردار است. خداوند، كعبه را به عنوان مكانى امن و اولين خانه هدايت جهانيان بنا نهاد كه در سازندگى فردى و اجتماعى مسلمانان نقش بسيار ارزنده ای دارد. افراد با پاك سازى دل و به دست آوردن نور الهى، مى توانند از صفت هاى اهريمنى همچون خودپرستى و خودرأيى دورى كنند و خود را به اوج نقطه آفرينش كه كمال مطلق است، برسانند.
حج، فرصتى براى پالايش روح و تمرين بندگى و دورهاى كامل براى فراگيرى بندگى و شروع زندگى تازه است، همانند نوزاد تازه متولدشده. پس از بازگشت از اين سفر الهى، انسان سبك بال تر از پيش تا اوج آسمان ها مى تواند پر بگشايد. بهترين زمان و مكان، براى توجه و ذكر خدا و دل كندن از وابستگى ها و خواسته هاى دنيوى و تهذيب نفس، ايام حج است. كوتاه سخن اينكه حج، حركت انسان به سمت خداست. هر ساله در ايام حج، شور و نشاط معنوى خاصى در سطح جهان اسلام و ايران اسلامى مشاهده مى شود و رسانه دينى مى كوشد تا بهترين آموزه هاى معنوى حج را در اختيار مخاطبان قرار دهد.