📚 معرفی کتاب:
🔹در اين مجموعه، نخست به ناگفتههايی از اهداف گردانندگان رسانههای غرب براي پيشبرد سياستهای حاكم بر امريكا به ويژه در زمان اقدامات نظامی امريكا عليه كشورهای گوناگون پی خواهيم برد، آنگاه نقش رسانههای غرب و صاحبان اصلی آنها يعنی شركتهای بزرگ تجاری را در هدايت افكار عمومی در رويدادهای مهم سياسی نظامی، بررسی خواهيم كرد.
📎# تازههای نشر 📚# معرفی کتاب
«روایت چهل سالگی» اثری است به کوشش پایگاه بسیج شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی ادارهکل پژوهشهای اسلامی رسانه که در همین اداره به چاپ رسیده است.
در چکیده این اثر میخوانیم:
📌با توجه به پشت سر نهادن چهلمین سالگرد آغاز دفاع مقدس و تاکید مقام معظم رهبری بر گرامیداشتن این امر، ادارهکل پژوهشهای اسلامی رسانه در این زمینه احساس دِین کرده و با استفاده از ظرفیت پژوهشگران بسیجی، دستینهای چهلگانه از موضوعات متنوع و مرتبط با دفاع مقدس فراهم ساخته و با طرحی نو در معرفی این موضوعات، مطالب ارزشمندی را در اختیار مدیران، برنامهسازان و پژوهشگران رسانه ملی قرار داده است تا از این طریق، ظرفیتها و موقعیتهای شگفتانگیزی که فرزندان غیور ملت از اعماق وجود، جوهره خود را در ابعاد مختلف نشان دادهاند، به مخاطبان رسانه ملی بشناساند.
📚#معرفی کتاب
📌رهبر معظم انقلاب با تيزبينی ويژه خويش، سال86 را سال اتحاد ملی و انسجام اسلامی نام نهاد.
📌ايشان از ديرباز در انديشه اتحاد ميان مسلمانان بودهاند و اين مهم در موضعگيریها و انديشههای ايشان به چشم میخورد و نامگذاری امسال نيز به منظور بيداری و بسيج امت اسلامی در تحقق اتحاد ملی و انسجام اسلامی است.
📌در راستای به تصوير كشيدن بيانات و موضعگيریهاي رهبر فرزانه انقلاب این اثر به رشته تحریر در آمده است.
23 آذرماه روز جهانی کودک و تلویزیون نامگذاری شده است. به همین مناسبت کتاب ذیل خدمت دوستان همراه تقدیم میگردد.
📚#معرفی_کتاب
🖋در اﯾﻦ اﺛﺮ، ﺷﯿﻮهﻫﺎی اﻧﺘﻘﺎل ارزشﻫﺎی اﻧﻘﻼب اﺳﻼﻣﯽ در ﺳﻄﺢ ﺷﻨﺎﺧﺘﯽ ﮐﻮدﮐﺎن از ﻃﺮﯾﻖ رﺳﺎﻧﻪ ﻣﻠﯽ ﻣﻮرد ﺗﻮﺟﻪ ﻗﺮار ﮔﺮﻓﺘﻪ اﺳﺖ.
🖋در ﻓﺼﻞ ﻧﺨﺴﺖ، ﮐﻠﯿﺎت ﭘﮋوﻫﺶ اراﺋﻪ ﺷﺪه و در ﻓﺼﻞ دوم، روانﺷﻨﺎﺳﯽ ﮐﻮدك ﻣﻮرد ﺑﺮرﺳﯽ ﻗﺮار ﮔﺮﻓﺘﻪ است. در ﻓﺼﻞ ﺳﻮم، تحت عنوان «رواﻧﺸﻨﺎﺳﯽ رﺳﺎﻧﻪ ﺑﺎ ﺗﺄﮐﯿﺪ ﺑﺮ ﮐﻮدك» سعی شده ﺗﺎ ﻧﺴﺒﺖ روانﺷﻨﺎﺧﺘﯽ ﻣﯿﺎن ﮐﻮدك و رﺳﺎﻧﻪ، از اﺑﻌﺎد ﻧﻈﺮي ﺷﻔﺎف ﮔﺮدد. در ﻓﺼﻞ ﭼﻬﺎرم، ﺟﺎﻣﻌﻪﺷﻨﺎﺳﯽ ﮐﻮدك ﺑﺎ ﺗﺄﮐﯿﺪ ﺑﺮ رﺳﺎﻧﻪ ﺑﺤﺚ ﺷﺪه است و در ﻓﺼﻞ ﭘﻨﺠﻢ، ﺑﺎ ﻧﮕﺎه ﺳﯿﺴﺘﻤﯽ ﺑﻪ ﮐﻮدك در ﻣﺜﻠﺚ ﺧﺎﻧﻮاده، ﻣﺪرﺳﻪ و رﺳﺎﻧﻪ؛ روشﻫﺎی اﻧﺘﻘﺎل ارزشﻫﺎی اﻧﻘﻼب اﺳﻼﻣﯽ در ﭘﻨﺞ ﺑﺨﺶ «ارزش و ارزشﺷﻨﺎﺳﯽ»، «ارزش و ﮐﻮدك»، « ارزش و رﺳﺎﻧﻪ »، «ارزش و اﻧﻘﻼب» و «ارزش و رﺳﺎﻧﻪ ﻣﻠﯽ» از زواﯾﺎی ﮔﻮﻧﺎﮔﻮن ﻣﻮرد ﺑﺮرﺳﯽ ﻗﺮار ﮔﺮﻓﺘﻪ اﺳﺖ.
🖋در ﭘﺎﯾﺎن ﻧﯿﺰ، راﻫﮑﺎرﻫﺎ و ﭘﯿﺸﻨﻬﺎداﺗﯽ در راﺳﺘﺎي ﺗﺒﯿﯿﻦ و ﺗﺮوﯾﺞ ارزشﻫﺎی اﻧﻘﻼب اﺳﻼﻣﯽ ﺑﺮاي ﺳﯿﺎﺳﺖﮔﺬران، ﻣﺪﯾﺮان، ﺑﺮﻧﺎﻣﻪﺳﺎزان و ﻧﻮﯾﺴﻨﺪﮔﺎن ﺑﺮﻧﺎﻣﻪﻫﺎی ﺻﺪاوﺳﯿﻤﺎ اراﺋﻪ ﺷﺪه اﺳﺖ.
🔰 اپلیکیشن (بانکجامعمحتوایی جمعیت و فرزندآوری)
🔻برخی از این محتواها عبارتند از:
🔰 فیشهای منبر تولیدی فاطمیه ۱۴۰۰
1️⃣ فاطمهای دیگر
2️⃣ رزق مادری
3️⃣ گنج پنهان
4️⃣ حرفهای شنیدنی از میم مادری
🔰 محصولات رسانهای:
1️⃣ مادرانه
2️⃣ شکوه مادری
3️⃣ اسقاط و قتل جنین
4️⃣ جنگ جهانی جمعیت
5️⃣ بحران سالمندی
6️⃣ هفتهی جمعیت
7️⃣ اقتصاد و جمعیت
🔰 و محتواهایی از قبیل: اشعار فاطمی، داستانک، جملات کوتاه و...
برای استفادهی این اپلیکیشن از دو روش میتوان استفاده کرد.
اول: نصب اپلیکیشن
https://bayanbox.ir/download/7262377679768314354/banke.jame.apk
دوم: تحت وب و بدون نیاز به نصب
https://app.puzzley.ir/mobile/03DZ-3FAX-B2XD-CFD0#/nav/home-screen519
👈 نکتهی مهم
1️⃣ این اپلیکیشن متعلق به همهی مجموعهها و فعالان حوزه جمعیت میباشد نه یک مجموعهی خاص.
2️⃣ محتوای موجود متعلق به مجموعههای مختلف است سعی شده آرم و لوگوی تولیدکنندگان که در محصولات وجود دارد حفظ شود.
3️⃣ این اپلیکیشن به صورت موقت برای بهرهبردای در ایام فاطمیه منتشر شد.
✅ مجمعملیفعالانجمعیت
https://eitaa.com/populationir
مادر حماسه ها.pdf
408.7K
🌀مادر حماسه ها
📌 وفات حضرت #ام_البنین (س)
✅ کانال منبر مکتوب
╭┅─────────┅╮
🆔@hekmatebayan
╰┅──────
ام البین چگونه ام البین شد؟.pdf
490.2K
🌀 ام البنین(س) چگونه ام البنین(س) شد⁉️
📌 وفات حضرت #ام_البنین (س)
✅ کانال منبر مکتوب
╭┅─────────┅╮
🆔@hekmatebayan
╰┅──────
در یکی از مدارس، معلمی دچار مشکل شد و موقتا برای یک ماه معلم جایگزینی بجای او شروع به تدریس کرد. این معلم جایگزین در یکی از کلاسها سوالی از دانش آموزی کرد که او نتوانست جواب دهد، بقیه دانش آموزان شروع به خندیدن و او را مسخره می کردند.
معلّم متوجّه شد که این دانش آموز از اعتماد بنفس پایینی برخوردار است و همواره توسّط هم کلاسی هایش مورد تمسخر قرار می گیرد.
زنگ آخر فرا رسید و وقتی دانش آموزان از کلاس خارج شدند، معلّم آن دانش آموز را فرا خواند و به او برگه ای داد که بیتی شعر روی آن نوشته شده بود و از او خواست همان طور که نام خود را حفظ کرده، آن بیت شعر را حفظ کند و با هیچ کس در مورد این موضوع صحبت نکند.
در روز دوم معلّم همان بیت شعر را روی تخته نوشت و به سرعت آن بیت شعر را پاک کرد و از بچّه ها خواست هر کس در آن زمان کوتاه توانسته شعر را حفظ کند، دستش را بالا ببرد.
هیچ کدام از دانش آموزان نتوانسته بود حفظ کند.
تنها کسی که دست خود را بالا برد و شعر را خواند همان دانش آموز دیروزی بود که مورد تمسخر بچّه ها بود.
بچّه ها از این که او توانسته در این فرصت کوتاه شعر را حفظ کند مات و مبهوت شدند.
معلّم خواست برای او کف بزنند و تشویقش کنند.
در طول این یک ماه، معلّم جدید هر روز همین کار را تکرار می کرد و از بچّه ها می خواست تشویقش کنند و او را مورد لطف و محبّت قرار می داد.
کم کم نگاه همکلاسی ها نسبت به آن دانش آموز تغییر کرد.
دیگر کسی او را مسخره نمی کرد.
آن دانش آموز خود نیز دارای اعتماد به نفس شد و احساس کرد دیگر آن شخصی که همواره معلّم سابقش "خِنگ " می نامید، نیست. پس دانش آموز تمام تلاش خود را می کرد که همواره آن احساس خوبِ برتر بودن و باهوش بودن و ارزشمند بودن در نظر دیگران را حفظ کند.
آن سال با معدّلی خوب قبول شد.
به کلاس های بالاتر رفت.
در کنکور شرکت کرد و وارد دانشگاه شد.
مدرک دکترای فوق تخصص پزشکی خود را گرفت و هم اکنون پدر پیوند کبد جهان است.
این قصه را *دکتر ملک حسینی* در کتاب زندگانی خود و برای قدردانی از آن معلّم که با یک حرکت هوشمندانه مسیر زندگی او را عوض نمود، در صفحه اینستاگرامش نوشته؛ انسان ها دو نوعند:
نوع اوّل کلید خیر هستند.دستت را می گیرند و در بهتر شدنت کمک کرده و به تو احساس ارزشمند بودن می دهند
نوع دوم انسان هایی هستند که با دیدن اوّلین شکستِ شخص، حس بی ارزشی و بدشانس بودن را به او منتقل می کنند.
این دانش آموز میتوانست قربانی نوع دوم این انسان ها بشود که بخت با او یار بود.
و آن معلم کسی نبود جز *محمد بهمن بیگی* ، ابر مردی بزرگ که چون ستاره ای در دل شبهای سیاه روزگاران درخشید و معجزه کرد. *استاد بهمن بیگی* نویسنده ای چیره دست با ذهنی خلاق و مدیری لایق بود و نشان داد که اگر اراده باشد میتوان مردمی را از فرش به عرش رساند که نمونه آن دکتر ملک حسینی است.
روحش جاودان و یادش گرامی.💐💐💐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خواب حضرت امالائمه سلاماللهعلیها توسط آیت الله شاه آبادی • .
در این کلیپ، آیت الله #نصرالله #شاه_آبادی از خواب و #مکاشفه بسیار زیبایی میگویند که در سن کودکی دیده، و در آن #حضرت_فاطمه_زهرا سلاماللهعلیها، #تلاوت #آیت_الکرسی ایشان را اصلاح میفرمایند. پس از #نماز_صبح، ایشان ماجرای خواب را برای پدر بزرگوارشان #عارف کبیر #شیعه #آیت_الله_شاه_آبادی بیان مینمایند، که چگونه #حضرت_زهرا به استاد لطف داشته و ایشان را داماد خود میدانند.
#حاج_قاسم
#فاطمیه
#امام_زمان
مسیر اتصال به امام عصر💚 ...
#اطلاعیه
✅ سه روز اسکان رایگان در مشهد
طرح ملی #شکوه_مادری از طرف #آستان_قدس رضوی برای مادران زیر ۴۰ سال که ۳ فرزند یا بیشتر از ۳ فرزند دارند اجرا میگردد.
📆 مهلت ثبتنام: ۲۷ دی ۱۴۰۰
هدیه برای خانم های مشمول این طرح، سه روز اسکان رایگان مادر و همسر و فرزندان در مشهد به همراه یک وعده غذا در رستوران حرم رضوی هست.
http://shokohmadari.app.razavi.ir
🔰وسعت قلمرو نظم
📌البته قلمرو نظم، وسیع است. از زندگی خصوصی انسان و درون اتاقی که در آن زندگی یا کار میکند، نظم مطرح میشود - اتاق منظّم، اتاق نامنظّم - تا رفتارهای فردی او در محیط کار و درس و تحصیل و تا محیط اجتماعی و ساخت جامعه و بنای نظام اجتماعی؛ یعنی همان ساختی که از نظم ویژهای که تابع فلسفهی خاصّی است، سر چشمه گرفته است. همهی این ها مشمول «و نظم امرکم» است که امیرالمؤمنین علیه الصّلاة و السّلام در این قطعه از وصیّتشان آن را بیان فرمودند.
🗓بیانات مقام معظم رهبری ۱۳۸۱/۰۹/۰۱
✍محتوای کار شده توسط کانال نقشه راه
#نقشه_راه_دولت_اسلامی
#تحول_معنوی
#پست_پنجاه_یکم
🔰سرچشمه گرفتن نظم از تقوا
📌آن حضرت[امام علی علیه السلام] قبل از آنکه نظم را مطرح کنند، تقوا را مطرح کردهاند. اوّلِ وصیت هم تقوا آمده است - «اوصیکما بتقویاللَّه و ان لا تبغیا الدّنیا و إن بغتکما» - ولی بعد از دو سطر، باز میفرمایند: «اوصیکما و جمیع ولدی و اهلی و من بلغه کتابی بتقویاللَّه و نظم امرکم»؛ اینجا تقوا را مجدداً تکرار میکنند. این شاید اشاره به این نکته باشد که نظمی در زندگی فردی و نظام زندگی عمومی و اجتماعی انسان مطلوب است که از تقوا سرچشمه گیرد و با تقوا همراه و هماهنگ باشد.
🗓بیانات مقام معظم رهبری1381/09/01
✍محتوای کار شده در کانال نقشه راه
#نقشه_راه_دولت_اسلامی
#تحول_معنوی
#پست_پنجاه_دوم
هدایت شده از خبرگزاری فارس
واشنگتن: اکنون از نظر دیپلماتیک، منزویتر از ایران هستیم
🔹سخنگوی وزارت خارجه آمریکا: تعیین ضربالاجل یا جدول زمانی برای به نتیجه رسیدن مذاکرات وین ممکن نیست، پیشرفت اندکی در مذاکرات حاصل شده اما به دنبال بازگشت به تبعیت از محدودیتها هستیم.
🔹ما وضعیتی را به ارث بردهایم که در آن ایران در برنامه هستهای خود تاخت و تاز میکند، باید بگویم با ایالات متحده به دلیل مسیری که دولت قبلی در پیش گرفته بود، از نظر دیپلماتیک منزویتر از ایران است.
🔹راب مالی اغلب با شورای همکاری خلیج فارس ملاقات میکند. قبل از شروع دور هفتم او در یک جلسه مجازی با اعضای شورای همکاری خلیجفارس شرکت کرد.
@Farsna