به نام یگانه هستی بخش آگاه و توانا
سلام
به امروز از سرِ مهر سلام بدید
و خدا را به خاطر دیدن روزی دیگر شکر کنید
الهی همواره دلتون شاد باشه
و شادی هاتون ماندگار
السَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ
🌺اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم🌺
☀️ اعوُذُ بِاللهِ مِنَ الشَّیطانِ الرَّجیمِ
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ
☘ للَّذِينَ أَحْسَنُوا الْحُسْنَى وَزِيَادَةٌ وَلَا يَرْهَقُ وُجُوهَهُمْ قَتَرٌ وَلَا ذِلَّةٌ أُولَئِكَ أَصْحَابُ الْجَنَّةِ هُمْ فِيهَا خَالِدُونَ
کسانی که نیکی کردند، پاداش نیک و افزون بر آن دارند؛ و تاریکی و ذلّت، چهرههایشان را نمیپوشاند؛ آنها اهل بهشتند، و جاودانه در آن خواهند ماند.
—------------—
👈 قرآن کریم؛ سوره یونس ، آیه 26
💠🌺(اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم)🌺التماس دعای خیر...🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📒 خداوند با سنت ابتلا و امتحان، انسان ها را می آزماید
📌 نهجالبلاغه/ خطبه144/ قسمت6 از 24 قسمت
🎤صوتی استاد مفسر دکتر#محمدعلی_انصاری
#خطبه_144
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سخنرانی کوتاه
راههای جلب محبت حضرت حجه بن الحسن ارواحناله الفدا...
حجت الاسلام #دارستانی
💐
💕 او به خديجه علاقهمند است و خديجه هم به وى علاقه دارد!
💍 سالروز ازدواج #پیامبر_اکرم_(ﷺ) با حضرت خدیجه سلام الله علیها
#امام_صادق_علیه_السلام :
🔅 وقتى پيامبر خدا(ص) تصميم به ازدواج با خديجه دختر خُوَيلد گرفت، ابو طالب با خانوادهاش و جمعى از قريش به خانه ورقة بن نوفل، عموى خديجه، رفتند . ابو طالب آغاز به سخن كرد و گفت :
سپاس براى پروردگارِ اين خانه كه ما را از نسل ابراهيم و دودمان اسماعيل قرار داد و ما را در حرمى امن سُكنا داد و ما را فرمانرواى مردمان كرد... بدانيد كه پسر برادرم ـ يعنى پيامبر خدا صلى اللّه عليه و آله ـ با هيچ مردى از قريش مقايسه نمىشود، جز آن كه بر وى برترى دارد، و مردى با او سنجيده نمىشود، جز اين كه از وى فراتر است . او در آفرينش، همتايى ندارد، گرچه ثروتش اندك است، ولى ثروت، دست به دست مىگردد و مانند سايه از بين مىرود. او به خديجه علاقهمند است و خديجه هم به وى علاقه دارد. نزد تو آمدهايم تا او را از تو با رضايت و خواست خودش خواستگارى كنيم و مهريّه را هر مقدار كه طلب كنيد، نقد و نسيه بر عهده من است. به خداى اين خانه سوگند كه پسر برادرم بهرهاى عظيم و دينى گسترده و رأيى كامل [و استوار] دارد...
⩵ سپس ابو طالب ساكت شد و عموى خديجه لب به سخن گشود و به لكنت افتاد و از پاسخ ابو طالب در ماند و نفسش به تپش افتاد. او از عالمان مسيحى بود.
⩸ سپس خديجه به سخن آمد و گفت:
اى عمو ! گرچه شما به من در مجالس عمومى سزاوارتريد، ولى از خودم به خودم سزاوارتر نيستيد.
اى محمّد! خودم را به عقد تو در آوردم و مهريّه هم بر عهده خودم باشد. به عمويت بگو شترى بكشد و وليمه دهد و اينك به خانه همسرت داخل شو .
ابو طالب گفت: گواه باشيد كه او محمّد را قبول كرد و مهريّه را بر عهده گرفت ...
پس از آن، ابو طالب شترى كشت و پيامبر خدا به خانه خديجه رفت ...
◌ الكافي : ج۵ ص۳۷۴ ح۹
💡 نظارت دقيق امام زمان ـ عجّل اللّه تعالى فرجه ـ بر اعمال
☑️ آیت الله بهجت(ره) :
▫️ آيا نبايد توجّه داشته باشيم كه ما رييسى داريم كه بر احوال ما ناظر است؟!
واى بر حال ما اگر در كارهايمان او را ناظر نبينيم، و يا او را در همه جا ناظر ندانيم!
⛔️ گناهان شخصى كه در خلوت انجام میگيرد و ربطى به امور اجتماعى ندارد، استحقاق جهنّم را دارد « إِلّا بِتَوبَةٍ مُناسِبَةٍ لِلْحالِ »؛ (مگر اين كه بعد از آن توبهاى مناسب حال، انجام گيرد.)
📛 عواقب گناهان اجتماعى كه موجب تغييرات در جامعه و اختلال نظام و انحلال آن، و يا تحريم حلال و ترك واجب و يا مصادره ى اموال، هتك حرمت و قتل نفوس زكيّه و ريختن خون مسلمانان و حكم به ناحقّ و... مىشود، چگونه خواهد بود؟
❓ با وجود اعتقاد به داشتن رييسى ـ كه « عَيْنُ اللّه النّاظِرَة »(۱) است ـ آيا مى توانيم از نظر الهى فرار كنيم و يا خود را پنهان كنيم؟! و هر كارى را كه خواستيم انجام دهيم؟! چه پاسخى خواهيم داد؟
❗️همه ادوات و ابزار را از خود او مى گيريم و به نفع دشمن به كار مىگيريم، و آلت دست كفّار و اجانب مى شويم و به آنها كمك مىكنيم!
🛑 چه قدر سخت است اگر براى ما اين امر ملكه نشود كه در هر كارى كه مى خواهيم اقدام كنيم و انجام دهيم، ابتدا رضايت و عدم رضايت او را در نظر نگيريم و رضايت و خوشنودى او را جلب ننماييم!
🕯 البته رضايت و سخط او در هر امرى معلوم است، و ظاهرا منتهى به واضحات مىشود، و در غير واضحات و موارد مشكوك بايد احتياط كنيم.
🪔 در همين اواخر اتّفاق افتاده كه شخصى در تقليد و تعيين مرجع شايسته، شكّ و ترديد داشت، در خواب چهره ى شخص مورد نظر را به او معرفى كردند. به نجف رفت و پس از مدّتى جست و جو او را پيدا كرد.
هم چنين براى بعضى اتّفاق افتاده كه در بقا بر تقليد يا عدول به حىّ ترديد داشته اند، از قبر معصوم شنيده است كه « باقى باش! » البتّه هر كدام از اين نقل ها قابل تكذيب است،
💡ولى از مجموع اين قضايا معلوم مىشود كه امام زمان ـ عجّل اللّه تعالى فرجه الشّريف ـ متوجّه و مراقب ما است، و نمىتوان گفت:
❌ از احوال ما مطّلع نيست و ما هر كار و يا هر چه را خواستيم، مىتوانيم آزادانه انجام دهيم.
⬅️ در محضر بهجت، جلد اول
۱. بحار الانوار، ج ۲۶، ص ۲۴۰؛ توحيد صدوق ـ رحمه اللّه ـ ص ۱۶۷؛ معانى الاخبار، ص ۱۶.
🏷 #امام_زمان
آیت الله #بهجت