8.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▪️جای خالی دانش «مطالعات معنویت»
ما با یک جای خالی در طبقهبندی علوم اسلامی مواجه هستیم و آن جای خالی علمی به نام علم معنویت یا مطالعات معنویت است.
▫️استاد حمیدرضا مظاهری سیف، در گفتگو با خردورزی
✅ بازخوانی ویژهنامه «اندیشههای معنویت مدرن» مجله خردورزی در ماه رمضان
📍کانال مجله خردورزی:
@kheradvarzi_ir
هدایت شده از برنامه تلویزیونی کلمه
7.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸«السلام على فلسطين القوية والمظلومة»
🔻حضور شما در میدان دفاع واقعیِ سیاسی و مردمی از قدس موجب نیرو گرفتن و افزایش استقامت کسانی است که با جسم و جان خود از قدس و مسجدالاقصی دفاع میکنند.
و به امید خدا حرکت فلسطینی و مبارزه بزرگ فلسطینی به نتایج نهایی خود به توفیق الهی نزدیک خواهد شد.
-رهبر انقلاب
#نجوا
#روز_قدس
▫️«برنامه تلویزیونی کلمه»
🏷️@kalame_tv1
◾️انا لله و انا الیه راجعون
▪️دکتر عماد افروغ، متفکر گرانقدر انقلاب اسلامی سحرگاه شب قدر بیست و سوم به رحمت ایزدی پیوست.
▪️مجله خردورزی فقدان آن استاد اندیشمند، آزاداندیش و متقی را به خاندان محترم، علاقمندان و دوستان ایشان تسلیت عرض نموده و از پیشگاه خداوند متعال برای آن فقید سعید، غفران و رضوان و حشر با اولیای طاهرینش خواستار است.
▪️دکتر عماد افروغ در آخرین گفتگویی که با مجله خردورزی داشتند از دغدغهها، آسیبها و عدم تبیین مبانی انقلاب سخن گفتند، متن این گفتگو در شماره آینده مجله محضر مخاطبان فرهیخته تقدیم میگردد.
🏴 روحشان شاد و یادشان گرامی
#عماد_افروغ
📍مجله خردورزی:
@kheradvarzi_ir
▪️برای دکتر عماد افروغ
دکتر پرویز امینی، استاد دانشگاه و جامعهشناس سیاسی در یادداشتی در روزنامه فرهیختگان پیرامون مرحوم دکتر عماد افروغ نوشت:
🔻آقای دکتر عماد افروغ به لحاظ فردی انسان آزاداندیش و مستقل بود و در عین باورمندی به انقلاب اسلامی، نگاه انتقادی به روندها و تجربههای عملی حکمرانی در جمهوری اسلامی داشت و به عنوان یک عالم علوم انسانی و اجتماعی، بر نقطه عزیمتهای درستی برای حرکت علمی ایستاده بود.
۱) به مساله تئوری و تئوریزه کردن انقلاب اسلامی و سازمان حکمرانی اهمیت میداد و به آن توجه داشت.
۲) متوجه اهمیت و ضرورت بازاندیشی و بازتفسیر مداوم اندیشه انقلاب اسلامی بود و میدانست بدون بازاندیشی فکری، انقلاب اسلامی راکد و از اثرگذاری خواهد افتاد.
۳) مساله روششناسی برایش موضوعیت داشت. برخی از پارادایمهای موجود علوم انسانی از جمله پوزیتیویسم را ناتوان و برخی پارادایمهای دیگر مثل هرمنوتیک را به سبب ضعف وجوه تبیینی ناکافی میدانست و در پی طرحافکنی نوعی رئالیسم انتقادی بود که به فرا روی از سطح قابل مشاهده تجربی برود و واجد قدرت تبیین و نگاه علتکاو به مسائل باشد.
۴) در حوزه فکر بر استقلالاندیشی و مقلد نبودن تاکید داشت.
۵) مساله جامعیت چه در غایات مثل جمع آزادی و عدالت و معنویت و چه در مبانی مثل جمع حق فردی و حق جمعی و یا جمع حق با تکلیف، ویژگی دیگر او به عنوان یک عالم علوم انسانی و اجتماعی بود.
🔻علاوه بر اینها چه در حوزه فردی و چه در حوزه علمی و چه در حوزه کنش سیاسی، انسانی اخلاقمدار بود. در اواخر سال گدشته برای جلسه نقد کتاب ایشان(انقلاب اسلامی و مبانی بازتولید آن) گفتوگوی تلفنی داشتیم که پیشرفت بیماری کاملا در صدا و لحن ضعیفشده ایشان نمایان بود اما آنچنان بزرگوار و متخلق به اخلاق بودند که در این وضعیت نیز میخواستند به سبب تعویق جلسه نقد و عدم امکان حضور به سبب شدت کسالت، عذرخواهی کنند. در روز نقد کتاب نیز علیرغم ارتباط مجازی نتوانستند به غیر از چند کلمه صحبت کنند اما به احترام دعوتکننده و میزبان با همان حال بیماری لحظاتی به شکل غیرحضوری در جلسه حاضر بودند.
📍مجله خردورزی:
@kheradvarzi_ir
8.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سخنان آیتالله جوادی آملی پیش از اقامه نماز میت بر پیکر مرحوم #عماد_افروغ
بخشی از سخنان آیتالله جوادی آملی به شرح زیر است:
انسان دو بار مهمان خداست. یکی در سفر مکه و یک بار در ماه مبارک رمضان. خدا اعلام کرد من دو بار از شما دعوت کردم و مهمانی از شما را قبول کردم. من هرجا نمیروم.
📍مجله خردورزی:
@kheradvarzi_ir
11.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▪️ترمیم سیاستها و رفتارهای متعارض
🔻دکتر عماد افروغ در آخرین گفتگو با خردورزی:
▫️نارضایتیها را میتوانید در حضور مردم در انتخابات و اعتراضات ببینید. این نشانمیدهد که مردم هنوز آنقدر بصیرت دارند که بین گفتمان انقلاب اسلامی و اصل نظام جمهوری اسلامی و سیاستها و رفتارها که باعث نارضایتی آنها شده، تفکیک قائل شوند؛ و این یک فرصت است. از این فرصت باید استفادهکرد و به اسلام و ترمیم سیاستها و رفتارهای متعارض با انقلاب اسلامی پرداخت.
📌 مشروح این گفتگو در شماره آتی مجله منتشر خواهد شد.
#عماد_افروغ
📍مجله خردورزی:
@kheradvarzi_ir
هدایت شده از حمید پارسانیا
#کوتاه_نوشت
▪️دکتر افروغ همانگونه که همواره اعلام میداشت هویت خود را در مسیر رشد و بالندگی انقلاب اسلامی ایران و آرمانهای جهانی آن تعریف میکرد.
#عماد_افروغ
📎 لینک مطلب
💠 @parsania_net
8.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▪️شبکههای اجتماعی و معنویت شخصی
کنش و واکنش افراد در شبکههای اجتماعی، کاملاً به شکل جهتدار، مبتنی بر خود محوری فکری جلو میرود. در همین فضا، معنویت شخصی هم رشد قابل توجهی یافته است و بدیهی است که این رویکرد و نگرش، با فضای معنویت و تجرد معنوی که دین از انسان انتظار دارد، زاویه پیدا مینماید.
▫️حجتالاسلام دکتر محمد جعفری، عضو هیئت علمی مؤسسه امام خمینی (ره) در گفتگو با خردورزی
✅ بازخوانی ویژهنامه «اندیشههای معنویت مدرن» مجله خردورزی در ماه رمضان
📍کانال مجله خردورزی:
@kheradvarzi_ir
هدایت شده از حوزه علمیه تمدن ساز
💢 تاثیر بیعدالتی اقتصادی بر نابودی فرهنگ و اخلاق جامعه
علامه #طباطبایی:
🔶 مهم ترین چیزى که جامعه انسانى را بر اساس خود پایدار مى دارد، اقتصادیات جامعه است که خدا آن را مایه قوام اجتماعى قرار داده؛ و ما اگر انواع گناهان و جرائم و جنایات و تعدیات و مظالم را دقیقا آمارگیرى کنیم و به جستجوى علت آن بپردازیم خواهیم دید که علت بروز تمامى آنها یکى از دو چیز است:
🔸 یا فقر مفرطى است که انسان را به اختلاس اموال مردم از راه سرقت، راهزنى، آدم کشى، گرانفروشى، کم فروشى، غصب و سایر تعدیات وادار مى کند،
🔸 و یا ثروت بى حساب است که انسان را به اسراف و ول خرجى در خوردن، نوشیدن، پوشیدن، تهیه سکنى و همسر، و بى بند و بارى در شهوات، هتک حرمتها، شکستن قرقها و تجاوز در جان، مال و ناموس دیگران وامى دارد.
📚 تفسیر المیزان، ج۹، ص۳۳۰
هدایت شده از برنامه تلویزیونی کلمه
11.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 «شاخص تشخیص عرفانِ صادق از عرفانِ کاذب»
🔻 بخشی از گفتگو با حجتالاسلام واسطی
#گزیده_گفتگو
▫️برنامه تلویزیونی کلمه
🏷️@kalame_tv1