هدایت شده از خبرگزاری فارس
روسیه: بشار پساز مذاکره سوریه را ترک کرد
🔹وزارت خارجهٔ روسیه اعلام کرد: بشار اسد سوریه را پساز مذاکره با تعدادی از شرکتکنندگان در مناقشهٔ سوریه که دستور انتقال صلحآمیز قدرت به او داده بودند، ترک کرد که روسیه در این مذاکرات شرکت نداشت.
@Farsna
هدایت شده از خبرگزاری فارس
بیانیهٔ وزارت خارجهٔ ایران در مورد تحولات سوریه
وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با توجه به تحولات اخیر در سوریه، ضمن یادآوری موضع اصولی ایران مبنی بر احترام به وحدت، حاکمیت ملی و تمامیت سرزمینی سوریه، تاکید میکند که تعیین سرنوشت و تصمیمگیری در مورد آینده سوریه تنها بر عهده مردم این کشور، بدون مداخله مخرب یا تحمیل خارجی است.
تحقق این مهم مستلزم پایان هرچه سریعتر درگیریهای نظامی، ممانعت از اقدامات تروریستی و شروع گفتگوهای ملی با مشارکت همه طیفهای تشکیل دهنده جامعه سوریه جهت تشکیل حاکمیت فراگیر که نماینده همه مردم سوریه باشد، است.
جمهوری اسلامی ایران از سازوکارهای بینالمللی با محوریت قطعنامه ۲۲۵۴ سازمان ملل متحد برای پیگیری روند سیاسی در سوریه همچون گذشته حمایت کرده و به تعامل سازنده با سازمان ملل متحد در این زمینه ادامه میدهد.
در این وضعیت که سوریه در دورهای خطیر از تاریخ خود قرار دارد، تأمین امنیت همه شهروندان سوری و اتباع سایر کشورها و نیز حفظ حرمت اماکن مقدس مذهبی و همچنین حفاظت از اماکن دیپلماتیک و کنسولی وفق موازین حقوق بینالملل بسیار ضروری است.
روابط دو ملت ایران و سوریه پیشینهای دیرینه داشته و همواره دوستانه بوده است و انتظار میرود این روابط با رویکرد حکیمانه و دوراندیشانه دو کشور بر اساس علائق و منافع مشترک و عمل به تعهدات حقوقی بینالمللی تداوم یابد.
جمهوری اسلامی ایران با تاکید بر جایگاه سوریه به عنوان کشوری مهم و تاثیرگذار در منطقه غرب آسیا، از هیچ کوششی برای کمک به استقرار امنیت و ثبات در سوریه دریغ نخواهد کرد و بدین منظور به...
هدایت شده از خبرگزاری فارس
رایزنیهای خود با همه طرفهای اثرگذار به ویژه در منطقه ادامه خواهد داد.
بدیهی است جمهوری اسلامی ایران ضمن رصد دقیق تحولات سوریه و منطقه و با در نظر گرفتن رفتار و عملکردهای بازیگران موثر در صحنه سیاسی و امنیتی سوریه، رویکردها و مواضع متناسب را اتخاذ خواهد کرد.
@Farsna
هدایت شده از خبرگزاری فارس
بقائی: تدابیر لازم برای اطمینان از امنیت کارکنان سفارت ایران در دمشق اتخاذ شده است
اسماعیل بقائی سخنگوی وزارت امور خارجه در پاسخ به سوال خبرنگاران در مورد آخرین وضعیت کارکنان سفارت جمهوری اسلامی ایران در دمشق گفت: تدابیر لازم برای اطمینان از امنیت و ایمنی کارکنان سفارت جمهوری اسلامی ایران در دمشق اتخاذ گردیده و سفیر و کارکنان در سلامت کامل هستند.
بقائی در پاسخ به سوالی در مورد گزارشهای مربوط به تعرض به ساختمان سفارت ایران در دمشق، ضمن محکوم کردن این اقدام تاکید کرد که حفاظت از امنیت و ایمنی اماکن و نمایندگی دیپلماتیک-کنسولی، یک اصل بنیادین حقوق و روابط بین الملل بوده و در هر وضعیتی رعایت آن الزامی است.
وی افزود: جمهوری اسلامی ایران در تماس با طرفهای اثرگذار در تحولات سوریه نسبت به این موضوع هشدار داده و خواستار جلوگیری از تکرار چنین تعرضاتی شده است.
@Farsna
هدایت شده از فارس معارف
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 غارت اموال حرم حضرت زینب(س)
🔹صابریننیوز با انتشار تصاویری از یورش شورشیان به حرم حضرت زینب(س) در دمشق و غارت و سرقت اثاثیه این حرم خبر داد.
🔸این در حالی است که شورشیان حاکم بر سوریه مدعی بودند که به اماکن مقدس بیاحترامی نخواهند کرد.
@Farsna
هدایت شده از خبرگزاری فارس
6.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 قالیباف: هدف از قانون حجاب جلوگیری از حرمتشکنی است
🔹بهعنوان وظیفۀ ریاست مجلس، باید مصوبات مجلس را ابلاغ کنم.
🔹باید به قانون احترام گذاشت، اما فرآیند اصلاح قانون نیز مشخص است.
🔹اگر دولت اصلاحی بر این قانون دارد، لایحه اصلاحی بدهد.
@Farsna
هدایت شده از خبرگزاری فارس
6.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 قالیباف: در نظارت، با کسی عقد اخوت نداریم
🔹رهبر انقلاب دربارۀ رأی یکپارچۀ مجلس به وزرا و شروع کار دولت ابراز رضایت کردند.
🔹البته که در نظارت بر اجرای قانون، با کسی عقد اخوت نداریم.
@Farsna
هدایت شده از خبرگزاری فارس
عراقچی فردا به مجلس میرود
🔹حاجیبابایی، نایبرئیس مجلس: وزیر خارجه صبح فردا در صحن حضور پیدا میکند. قرار است تحولات اخیر منطقه بررسی شود.
@Farsna
هدایت شده از خبرگزاری فارس
سوریه در جدال کریدورها چه موقعیتی دارد؟
🔹سوریه در غرب آسیا و در حلقۀ اتصال کشورهای مقاومت قرار گرفته و میتواند بهعنوان پل ارتباطی شرق-غرب، در پیوند دو قطب اقتصادی یعنی چین و اتحادیه اروپا، نقش بهسزایی ایفا کند.
🔹چند سال پس از نابودی داعش، مجددا اعضای گروه تحریرالشام مستقر در استان ادلب از شامگاه چهارشنبۀ گذشته، ساعاتی پس از برقراری آتشبس در لبنان، از ادلب به سوی حلب حرکت کردند.
🔹در واقع میتوان ناآرامیهای این روزهای سوریه را تکمیل کننده کار ناتمام داعش و دستیابی به آرزوهای کشورهای مداخلهگر در غرب آسیا دانست.
@Farsna
هدایت شده از خبرگزاری فارس
پدر شهید مدافع حرم: خونی که برای رضای خدا ریخته شد گم نمیشود
🔹پدر شهید حسن رجاییفر: تحولات روزگار میآید و میروند ولی خونی که برای رضای خداوند ریخته شد گم نمیشود و کار خودش را خواهد کرد.
🔹خداوند بزرگترین محافظ و یاریدهندۀ جریان حق است. پیروزی نهایی با جبهۀ مقاومت است و ما همچنان آماده دفاع و حرکت در این مسیر هستیم.
@Farsna
هدایت شده از خبرگزاری فارس
رادیو ارتش رژیم صهیونیستی: اسرائیل خود را برای حملات مداوم به سوریه طی چند روز آینده آماده میکند تا مانعِ رسیدن تسلیحات راهبردی به شورشیان شود.
@Farsna
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
🔰 اروپای ناتوان، دنبال توافق نیست میخواهد توقعاتش را دیکته کند
🔸در حالی که برخی مدعیان اصلاحطلبی برای مذاکره با غرب سر و دست میشکنند و آن را بزک میکنند، یک روزنامه وابسته به این طیف اذعان کرد که غرب دنبال توافق با ایران نیست بلکه درصدد فشار و امتیازگیری است.
🔸دنیای اقتصاد با طرح این سؤال که آیا پرونده هستهای دوباره روی دور افتاده؟، نوشت: گفتوگوهای ایران و تروئیکای اروپایی در حالی در ژنو برگزار شد که اختلافات این روزها بالا گرفته است. درست چند روز پیش از آغاز این گفتوگوها، سه کشور بریتانیا، آلمان و فرانسه پیشنویس قطعنامه ضدایرانی را به شورای حکام ارائه کردند که تصویب هم شد. با در نظر داشتن شرایط فعلی، اروپاییها در یک فضای بیم و امید میخواهند سیاست فشار و مذاکره را همزمان علیه تهران دنبال کنند. اما با توجه به اینکه گفته میشود اروپا در اغلب موارد از آمریکا پیروی میکند و ترامپ نیز تا کمتر از دوماه دیگر در کاخسفید مستقر خواهد شد، گفتوگوهای ایران و تروئیکای اروپایی با چه سناریوهایی روبهرو میشود؟
🔸همچنین در رابطه با مذاکره با آمریکا، اخیرا برخی مقامات کشورمان با تعیین شروطی از احتمال گفتوگو با آمریکای ترامپ سخن گفتند. در این شرایط این پرسش مطرح میشود که اگر ایران با آمریکا وارد مذاکره شود، نقش اروپا چه خواهد بود. درواقع اکنون اروپاییها منتظر هستند که ببینند ترامپ درباره ناتو، اوکراین و تعرفههای تجاری با اروپا چه تصمیمی میگیرد و الان مهمترین نگرانی و اولویت اروپا همین موارد است. بعد از مشخص شدن این موارد، میتوان دریافت که اروپا چقدر میتواند برای مذاکره با ایران وقت و انرژی بگذارد.
در عین حال درخصوص مذاکرات احتمالی بین تهران و واشنگتن باید در نظر گرفت که شرایط برای هر دو طرف، وخیمتر شده است. غربیها نگاهشان این است که نمیتوانند با ایران وارد شراکت استراتژیک شده و مسائلشان را حل کنند. بنابراین در تمام تحلیلهای اروپا و آمریکا تاکید میشود که ترامپ باید سیاست فشار حداکثری را علیه ایران با دو هدف دنبال کند؛ یا توافق با ایران یا تغییر رفتار ایران. در نتیجه امروز مسئله، رفتن به سمت همکاریهای استراتژیک یا حل اختلافات نیست؛ بلکه واشنگتن و بروکسل بیشتر به دنبال این هستند که در مقابل ایران، بازدارندگی ایجاد کرده و به زعم خود آنچه را که تهدید ایران مینامند دفع کنند.
🔸امروز برخلاف زمانی که برجام امضا شد، به ندرت سخنی از همکاری میان ایران و اروپا یا سرمایهگذاری اروپاییها یا آمریکاییها در ایران شنیده میشود. جریان فکری سیاستگذاران غالب و اصلی اروپا این است که هر نوع توافقی با ایران باید به بازدارندگی ایران منجر شود و خیال غرب از این بابت راحت شود.
#خبر_ویژه
https://kayhan.ir/001GMX
@Kayhan_online