📗کتاب «سکوت شکسته»
🌹براساس خاطرات حاج محمود پاک نژاد فرمانده واحد اطلاعات عملیات لشکر ۱۷علی ابن ابیطالب(علیه السلام) در دفاع مقدس
📝به قلم: سیدهادی سعادتمند 18🔽
🌹فصل دوم
⚪️«سردشت با زینالدین، بدر با جعفری»
🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷 ادامه قسمت هجدهم
⚪️برای این که عبور از میدان موانع قابل تصور باشد، شبیه این بود که بین دو دیواره استخر سیم خاردار کشیده شده و بخشی از آن زیر آب و بخشی دیگر روی آب قرار گرفته باشد. حال میبایست از بین آنها عبور کنیم. به این وضعیت، تاریکی شب را هم اضافه کنید. زمان محدود بود. نباید صدایی ایجاد میشد. نیروی دشمن، نامنظم منوّرمی زد و از روی دژ بر ما مسلط بود. ترس برخورد با تله های انفجاری هم به شرایط موجود سایه انداخته بود.
🌹وقتی با محمود مرادیان روی دژ رسیدیم، باورکردیم نفوذ به دژ هورالحمار غیر ممکن نیست. در مسیر برگشت، هرچه را تغییر داده بودیم به حالت اول برگردانیم. از بچههای تیپ بدر که یکی از نیروهای گشتی ـ شناسایی دشمن را به اسارت در آورده بودند، شنیدیم که گفته بود: عراقیها، موانع را هر روز به سه شیوه بررسی میکنند. گفته بود موانع توسط مهندس میدان مین و توسط فرمانده دسته ای که محدودهی معینی در کنترلش است و روی دژ نیرو دارد، بررسی میشود. دیدهبان هم هر روز صبح وضعیت میدان موانع را با دوربین کنترل میکند.
⚪️میبایست کار را خیلی تمیز و بدون نقص انجام میدادیم تا اثری از خودمان بهجا نگذاریم. آن حجم فشار و سختی که در طول چندماه تحمل کرده بودیم، نتیجه بخش شده بود.خیلی خوشحال بودیم، تصمیم گرفتیم قبل از این که گزارش رسیدن به روی دژ را ارسال کنیم، یک شب دیگر هم تا بالای دژ برویم.
🌹 چند شبی گذشت تا شرایط، چه از جهت میزان نور، و چه از جهت کاهش حساسیت دشمن، مناسب شد. با همان ظرافت و دقت مرحله قبل، با برنامهریزی دقیق تر و فرصت بیشتری که بتوانیم روی دژ بمانیم تا تجهیزات و توانایی دشمن را بررسی کنیم، از موانع گذشتیم و روی دژ قرارگرفتیم. تجهیزات دشمن را رصدکردیم، حجم نیرو و ادواتی که دشمن پشت سیل بند منتقل کرده بود گواه براین واقعیت بود که با دشمن هوشیاری طرف هستیم که منتظر عملیات ماست.
⚪️ محمد سوری که هر روز مسیر پایگاه تا اسکله را میرفت و میآمد، گفت:«حجم زیادی نیروهای خودمان را با اتوبوس تا نزدیکی اسکله میآورند و با تاریک شدن هوا به عقب برمیگردانند.» میگفت حجم زیادی تریلی و کامیون، مرتب در حال رفت و آمد هستند.
🌹گزارش شناسایی خود را آماده کردیم تا به فرماندهی بدهیم و گلایه مند بودیم که با همه احتیاطی که ما داریم تا دشمن حساس نشود، چرا قرارگاه بیتوجه به اختفاء و استتار، این همه نیرو و تجهیزات جابجا میکند.
⚪️خیلی غیرمنتظره، روز بعد از شناسایی، آقای میرجانی ماشین فرستاد دنبالم و مستقیم به سمت آبادان و مقر اطلاعات عملیات در خسروآباد رفتیم. فکر میکردم برای ارائه گزارش گفتند که به مقر اطلاعات بروم. با فاصله کمی، مابقی نیروهای اطلاعات ـ شناسایی را به فاو آوردند، غیر از دو نفر که پای چادر پشتیبانی مانده بودند. وقتی به کنار اروند رسیدیم، ۴ ساعت به عملیات والفجر۸ و فتح فاو مانده بود.
🌹 از شمالشرق بصره به منتهیالیه جنوب عراق، کنار اروند آمده بودم. آقای میرجانی با استفاده از نقشه و کالک، شبهجزیره فاو را برایم توضیح داد و با اهداف و مأموریت لشکرهایی که در منطقه بودند، توجیهم کرد. تا قبل از این، هیچ وقت به فاو فکر نکرده بودم؛ تازه فهمیدم تمام مدتی که در هورالحمار بودیم، عملیات فریب انجام میدادیم.
🌷ادامه دارد...
🌹فرازی از #وصیت_نامه سردار شهید علیرضا موحد دانش
⚪️پروردگارا با گناهی زیاد از تو که لطف و کرامتت را نهایتی نیست، تقاضای عفو و بخشش دارم و الهی بنده ای که تحمل از دست دادن یک دست را ندارد چگونه بر آتش دوزخت توان دارد.
⚪️خدایا توبه ام را بپذیر و از گناهانم درگذر که غیر از تو کسی را ندارم و غیر از تو امیدی ندارم.
🌷🌷🌷مردم بدانید راهی را که در آن گام نهاده ایم که همانا راه حسین (علیه السلام) است با اختیار انتخاب کرده و تا آخرین نفس و آخرین رمقی که به تن داریم در سنگر رضای خدا خواهیم ماند و به دشمن زبون کافر خواهیم فهماند که ملتی که پشتیبانش خداست و پیشاپیش #امام_زمان – فی سبیل ا.. در مقابل تمامی متحدان کفر خواهد ایستاد و انشاء الله پیروز خواهد شد.
🌷یادش گرامی وراهش پررهرو
#الّلهُمَّصَلِّعَلَیمُحَمَّدٍوَآلِمُحَمَّدٍ وَعَجِّلْفَرَجَهُمْ
#جهادتبیین
#سلام_برشهیدان
#پای_کار_انقلاب
#لبیک_یا_خامنه_ای
#در_آرزوی_شهادت
13.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#روایتگری_شهدایی
🎥 روایتی از کانال کمیل و حنظله
#جهادتبیین
#سلام_برشهیدان
#پای_کار_انقلاب
#لبیک_یا_خامنه_ای
#در_آرزوی_شهادت
#یازینب
🔰تعداد مادرانی که چند شهید تقدیم ایران کردهاند:
🌷دو شهید: ٨١٨٨مادر
🌷سه شهید: ۶۳۱مادر
🌷چهار شهید: ۸۲مادر
🌷پنج شهید: ۲۱مادر
🌷شش شهید: ۶مادر
🌷هفت شهید: ١مادر
🌷هشت شهید: ١مادر
🌷نه شهید: ٢مادر
و عشق؛
همان عهدی بود
که مادر با خدا بست
فرزندش را بدرقه کرد
تا برود که اسلام بماند ...
مادران شهید پرور
اعزام به جبهه
#امام_زمان_عج
#سلام_برشهیدان
#پای_کار_انقلاب
#لبیک_یا_خامنه_ای
#در_آرزوی_شهادت
#یازینب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 چرا احمد کشوری اسطوره نیروی هوایی شد؟
🌹شهید احمد کشوری:
⚪️من برای خدا می جنگم...
🌷به مناسبت سالگرد شهادت شهید کشوری
🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹میرزا محمدی و خواص ساکت در فتنه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش اعتصاب صحیح توسط سعیدیسم.
کاملا محرمانه 😈
خیلی به درد میخوره 😉😎
#لبیک_یا_خامنه_ای
#امام_زمان
#برای_ایران
┅┅✿💠❀🇮🇷❀💠✿┅┅
☫کانال جهاد تبیین
https://eitaa.com/jahad_14
18.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️اثبات ولابت فقیه در 5 دقیقه
🌹استاد رحیم پور ازغدی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 #کلیپ «کودکان آخرالزمانی»
❌ خانوادههای به اصطلاح مذهبی که پیامبر از آنها متنفر است... !!!!
🌹🍃🍂🌹🍃🍂🌹🍃🍂
🌹اولین سلام صبح گاهی تقدیم به ساحت قدسی قطب عالم امکان، حضرت صاحب العصر و الزمان عجل الله تعالی فرجه الشریف
⚪️ صبح مان را آغازمی کنیم، با سلام به ساحت مقدس چهارده معصوم علیهم السلام و حضرت ابوالفضل العباس علیه السلام و حضرت زینب کبری سلام الله علیها، به نیابت از امام خمینی رضوان الله علیه و تمامی شهدا، علما، شهیدحاج قاسم سلیمانی، مؤمنین مؤمنات:
┄✦🌸✦༻﷽༺✦🌸✦┄
ﺍﻟﺴﻼﻡ ﻋﻠﯿﮏَ⚪️ ﯾﺎ ﺭَﺳﻮﻝَ ﺍﻟﻠﻪ
ﺍﻟﺴﻼﻡ ﻋﻠﯿﮏَ🌹 ﯾﺎ ﺍﻣﯿﺮَﺍﻟﻤﺆﻣﻨﯿﻦ
ﺍﻟﺴﻼﻡ ﻋﻠﯿﮏِ⚪️ﯾﺎ ﻓﺎﻃﻤةُ ﺍﻟﺰﻫﺮﺍﺀُ
ﺍﻟﺴﻼﻡ ﻋﻠﯿﮏَ🌹 ﯾﺎ ﺣﺴﻦَ ﺑﻦَ ﻋﻠﯽٍ ﺍﻟﻤﺠﺘﺒﯽ
ﺍﻟﺴﻼﻡ ﻋﻠﯿﮏَ⚪️ ﯾﺎ ﺣﺴﯿﻦَ ﺑﻦَ ﻋﻠﯽٍ ﺳﯿﺪَ ﺍﻟﺸﻬﺪﺍﺀِ
ﺍﻟﺴﻼﻡ ﻋﻠﯿﮏَ🌹ﯾﺎ ﻋﻠﯽَّ ﺑﻦَ ﺍﻟﺤﺴﯿﻦِ ﺯﯾﻦَ ﺍﻟﻌﺎﺑﺪﯾﻦَ
ﺍﻟﺴﻼﻡ ﻋﻠﯿﮏَ⚪️ﯾﺎ ﻣﺤﻤﺪَ ﺑﻦَ ﻋﻠﯽٍ ِ ﺍﻟﺒﺎﻗﺮُ
ﺍﻟﺴﻼﻡ ﻋﻠﯿﮏَ🌹ﯾﺎ ﺟﻌﻔﺮَ ﺑﻦَ ﻣﺤﻤﺪٍ ﺍﻟﺼﺎﺩﻕُ
ﺍﻟﺴﻼﻡ ﻋﻠﯿﮏَ⚪️ﯾﺎ ﻣﻮﺳﯽ ﺑﻦَ ﺟﻌﻔﺮٍ ﺍﻟﮑﺎﻇﻢُ
ﺍﻟﺴﻼﻡ ﻋﻠﯿﮏَ🌹ﯾﺎ ﻋﻠﯽَّ ﺑﻦَ ﻣﻮﺳَﯽ ﺍﻟﺮﺿَﺎ ﺍﻟﻤُﺮﺗﻀﯽ
ﺍﻟﺴﻼﻡ ﻋﻠﯿﮏَ⚪️ ﯾﺎ ﻣﺤﻤﺪَ ﺑﻦَ ﻋﻠﯽٍ ﺍﻟﺠﻮﺍﺩُ
ﺍﻟﺴﻼﻡ ﻋﻠﯿﮏَ🌹ﯾﺎ ﻋﻠﯽَّ ﺑﻦَ ﻣﺤﻤﺪٍ ﺍﻟﻬﺎﺩﯼ
ﺍﻟﺴﻼﻡ ﻋﻠﯿﮏَ⚪️ﯾﺎ ﺣﺴﻦَ ﺑﻦَ ﻋﻠﯽٍ العسکری
ﺍﻟﺴﻼﻡ ﻋﻠﯿﮏَ🌹ﯾﺎ ﺑﻘﯿةَ ﺍﻟﻠﻪِ، یا اباصالحَ المهدی و رحمةُ الله و بركاته.
⚪️الهی
🌹یا حَمیدُ بِحَقِّ مُحَمَد
⚪️یا عالیُ بِحَقِّ علی
🌹یا فاطِرُ بِحَقِّ فاطمه
⚪️یا مُحْسِنُ بِحَقِّ الحسن
🌹یا قدیمَ الاِ حسان بِحَقِّ الحُسَیْن
⚪️عجِّلْ لِوَلیِّکَ الْفَرَجَ صاحبَ العصرِ والزَّمان
🌹بسم الله الرحمن الرحیم🌹
🌴با معارف قرآن بیشتر آشنا شویم🌴
🌸سوره یوسف آيه 55 🌸
🌴55- قَالَ اجْعَلْنِى عَلَى خَزَآئِنِ الْأَرْضِ إِنِّى حَفِيظٌ عَلِيمٌ
🌹ترجمه:
⚪️ (یوسف) گفت: مرا بر خزانه هاى این سرزمین (مصر) بگمار، زیرا كه من نگهبانى دانا هستم.
🌹نکته ها:
❓سؤال: چرا یوسف علیه السلام پیشنهاد اعطاى مسئولیّت براى خود را مطرح كرد؟ یا به تعبیر دیگر؛ چرا یوسف طلب ریاست كرد؟
🥀پاسخ: او از خواب پادشاه مصر، احساس خطر و ضرر براى مردم كرد و خود را براى جلوگیرى از پیش آمدهاى ناگوار اقتصادى، لایق مى دانست، پس براى جلوگیرى از ضرر، آمادگى خود را براى قبول چنین مسئولیّتى اعلام كرد.
❓سؤال: چرا یوسف از خود تعریف و تمجید كرد، مگر نه این است كه قرآن مى فرماید: «فلا تزكّوا انفسكم»(86) خود را نستایید؟
🥀پاسخ: ستایش یوسف علیه السلام، ذكر قابلیّت هاو توانایى هاى خود، براى انجام مسئولیّت بود، كه مى توانست جلو آثار سوء قحطى و خشك سالى را بگیرد، نه به خاطر تفاخر و سوء استفاده.
❓سؤال: چرا یوسف علیه السلام با حكومت كافر همكارى كرد؟ مگر قرآن از آن نهى نكرده است. «و لا تركنوا الى الّذین ظلموا...»(87)
🥀پاسخ: یوسف علیه السلام، براى حمایت از ظالم این مسئولیّت را نپذیرفت، بلكه به منظور نجات مردم از فشار دوران قحط سالى، به این كار اقدام نمود. یوسف علیه السلام هرگز حتّى یك كلمه تملّق هم نگفت. رجال سیاسى، معمولاً به هنگام خطر مردم را رها كرده و فرار مى كنند، ولى یوسف علیه السلام باید مردم را حفظ كند. بگذریم از این كه اگر نمى توان رژیم ظالمى را سرنگون كرد و تغییر داد، باید به مقدارى كه امكان دارد از انحراف و ظلم جلوگیرى كرد و بخشى از امور را بدست گرفت و فعالیّت نمود.(88)
🌹در تفسیرنمونه آمده است: مراعات «قانون اهم و مهم» از نظر عقل و شرع یك اصل است. شركت در نظام حكومتى شرك، جائز نیست ولى نجات یك ملّتى از قحطى مهم تر است. به همین دلیل، یوسف علیه السلام مسئولیّت سیاسى نپذیرفت، تا مبادا كمك به ظالم شود، مسئولیّت نظامى نپذیرفت، تا مبادا خون به ناحقّى ریخته شود. فقط مسئولیّت اقتصادى آن هم براى نجات مردم را برعهده گرفت.(89) امام رضا علیه السلام فرمود: هنگامى كه ضرورت ایجاب كرد كه یوسف سرپرستى خزائن مصر را بپذیرد، خود پیشنهاد داد.(90)
⚪️على بن یقطین نیز به سفارش امام كاظم علیه السلام در دستگاه بنى عباس وزیر بود. وجود این گونه مردان خدا مى تواند پناهگاه مظلومان باشد. 🌹امام صادق علیه السلام فرمود: «كفّارة عمل السلطان، قضاء حوائج الاخوان» كفاره ى كار حكومتى، بر آوردن نیازمندى برادران دینى است.(91)
🌹از امام رضا علیه السلام پرسیدند: شما چرا ولایت عهدى مأمون را پذیرفته اید؟ در جواب فرمود: یوسف علیه السلام كه پیامبر بود در دستگاه مشرك رفت، من كه وصىّ پیامبرم، در دستگاه شخصى كه اظهار مسلمانى مى كند رفته ام بگذریم كه پذیرفتن من اجبارى است، در حالى كه یوسف علیه السلام با اختیار و به خاطر اهمیّت موضوع، آن مسئولیّت را پذیرفت.(92)
⚪️ هنگامى كه یوسف علیه السلام مقام ومنزلت پیدا كرد، تقاضاى دیدار والدین نكرد، بلكه تقاضاى مسئولیّت خزانه دارى نمود، زیرا دیدار جنبه ى عاطفى داشت و نجات مردم از قحطى، رسالت اجتماعى او بود.
🌹امام صادق علیه السلام خطاب به گروهى كه اظهار زهد كرده و مردم را دعوت مى كردند كه همانند آنان زندگى را بر خود سخت بگیرند... فرمود: شما در باره ى یوسفِ پیامبر، چگونه فكر مى كنید كه به پادشاه مصر گفت: «اجعلنى على خزائن الارض» و كار یوسف به آن جا رسید كه همه ى كشور و اطراف آن تا یمن را در اختیار گرفت... در عین حال نیافتیم كسى را كه این كار را بر او عیب گرفته باشد.(93)
⚪️ در روایتى از امام رضا علیه السلام آمده است: یوسف علیه السلام در هفت سال اوّل، گندم ها را جمع آورى و ذخیره مى كرد و در هفت سال دوم كه قحطى شروع شد، آن ها را به تدریج و با دقّت در اختیار مردم، براى مصارف روزمره زندگى شان قرار مى داد و با دقت و امانت دارى، كشور مصر را از بدبختى نجات داد. یوسف علیه السلام در هفت سال دوره ى قحطى، هرگز با شكم سیر زندگى نكرد، تا مبادا گرسنگان را فراموش كند.(94)
🌹در تفسیر مجمع البیان و المیزان از نوع عملكرد یوسف علیه السلام این گونه یاد مى شود: وقتى قحط سالى شروع شد؛ حضرت یوسف علیه السلام در سال اوّل، گندم را با طلا و نقره، در سال دوم، گندم را در مقابل جواهر و زیورآلات، در سال سوم، گندم را با چهارپایان، در سال چهارم، گندم را در مقابل برده ها، در سال پنجم، گندم را با خانه ها، در سال ششم، گندم را با مزارع و در سال هفتم، گندم را با برده گرفتن خود مردم معامله نمود. وقتى سال هفتم به پایان رسید، به پادشاه مصر گفت: همه ى مردم و سرمایه هایشان در اختیار من است، ولى خدا را شاهد مى گیرم و تو نیز گواه باش، كه همه ى مردم را آزاد و همه ى اموال آنان را برمى گردانم و كاخ و تخت و خاتم (مهر وانگشتر) ترا نیز پس مى دهم. حكومت براى من وسیله ى نجات مردم بود، نه چیز دیگر، تو با آنان به عدالت رفتار كن.
⚪️پادشاه با شنیدن این سخنان، چنان خود را در برابر عظمت معنوى یوسف علیه السلام كوچك و حقیر یافت كه یك باره زبان به ذكر گشود و گفت: «أشهد أن لااله الااللَّه و أنّك رسوله» من هم ایمان آوردم، ولى تو باید حاكم باشى. «انّك الیوم لدینا مكین أمین»
🌹در انتخاب و گزینش افراد، به معیارهاى قرآنى توجّه كنیم. علاوه بر «حفیظ و علیم» بودن، معیارهاى دیگرى در قرآن ذكر شده است، از آن جمله:
🌷1. ایمان. «افمن كان مؤمناً كمن كان فاسقاً لایستوون»(95)
🌷2. سابقه. «والسابقون السابقون . اولئك المقربون»(96)
🌷3. هجرت. «والذین آمنوا و لم یهاجروا ما لكم من ولایتهم من شى ء»(97)
🌷4. توان جسمى و علمى. «و زاده بسطة فى العلم و الجسم»(98)
🌷5. اصالت خانوادگى. «ماكان ابوك امرء سوء»(99)
🌷6. جهاد و مبارزه. «فضل اللَّه المجاهدین على القاعدین اجراً عظیما»(100)
86) نجم، 32. 87) هود، 113. 88) تفسیر فى ظلال القرآن. 89) تفسیر تبیان. 90) تفسیر نورالثقلین.
91) وسائل الشیعه، ج 12، ص 139. 92) وسائل الشیعه، ج 12، ص 146. 93) تفسیر نورالثقلین.
94) تفسیر مجمع البیان. 95) سجده، 18. 96) واقعه، 10-11. 97) انفال، 72.
98) بقره، 247. 99) مریم، 28. 100) نساء، 95.
🌹پيام ها:
⚪️ 1- هر جا لازم باشد، باید داوطلب مسئولیّت هاى حسّاس شد. «قال اجعلنى...»
🌹 2- نبوّت، از حكومت و سیاست جدا نیست، هم چنان كه دیانت، از سیاست جدا نیست. «اجعلنى على خزائن الارض»
⚪️ 3- در به كارگیرى افراد لایق، علاقه شخصى او در نظر گرفته شود. «اجعلنى على خزائن الارض...»*
🌹 4- ابتدا احراز شایستگى، سپس درخواست مسئولیّت. «استخلصه... اجعلنى...»*
⚪️ 5 - وقتى در كارى مهارت دارید، اعتماد به نفس داشته باشید و خود را عرضه كنید. «اجعلنى على خزائن الارض»*
🌹 6- در هر موقعیّتى كه فرد قرار دارد باید به نظرات افراد پایین تر و مشاوران امین توجّه داشته باشد. (عزیز مصر به پیشنهاد یوسف كه گفت: «اجعلنى على خزائن الارض»، توجّه كرد و آن را پذیرفت.)*
⚪️ 7- تابعیّت منطقه اى، اصل نیست. یوسف مصرى نبود، ولى در حكومت مصر وارد شده و مسئولیّت گرفت. (ملّى گرایى، ممنوع) «اجعلنى على خزائن الارض»
🌹 8 - به هنگام ضرورت، بیان لیاقت و شایستگى خود، منافاتى با توكلّ و زهد و اخلاص ندارد. «انّى حفیظ علیم»
⚪️ 9- از مجموعه دو وصفى كه پادشاه از یوسف علیه السلام بیان كرد؛ «مكین ، امین» و دو صفتى كه یوسف براى خود بیان نمود؛ «حفیظ ، علیم» اوصاف كارگزاران شایسته به دست مى آید: قدرت، امانت، پاسدارى و تخصص.
🌹 10- در برنامه ریزى ونظارت بر مصرف، باید سهم نسل آینده حفظ و مراعات شود. «حفیظ علیم»