6️⃣ اخلاقمداری: همانطور که شهید رئیسی در مناظرات، اهل تخریب و تندروی و بگمبگم نبودند، دکتر جلیلی نیز کاملا کارشناسی و علمی در مناظرات ظاهر میشد.
🔺 او علیرغم دادههای متعددی که طی 17 سال حضور در شورای عالی امنیت ملی برای تخریب طرفهای مقابل داشت، بحثها را به حاشیه نمیبرد و حتی در صفحه اینستاگرامش تبلیغ رقبا را میکرد!
7️⃣ اخلاص و کتمان: این روزها به تعدد فیلم و عکسهایی منتشر میشود از کارها و اقداماتی که شهید رئیسی انجام داده بودند و از آن بیخبر بودیم.
🔺یکی از دلایلی که خیلیها میگویند جلیلی کارنامه ندارد، به همین دلیل است که خوشبختانه یا متاسفانه، ایشان اهل ارائه و اشاره به «کارهایی که انجام داده» نیست و تمرکز خودش و ستادش را میگذارد روی «کارهایی که میخواهد انجام دهد».
🔺 اما خیلی از طرحها و برنامههایی که اجرا شدند و مشکلات بزرگی از کشور حل کردند، حاصل طرح و پیگیری و تلاش ایشان بوده که انشالله به آنها خواهیم پرداخت.
8️⃣ تعامل با جناحهای مختلف: جلیلی هم مانند شهید رئیسی بین خودش و دیگران دیوار نمیکشد. کمااینکه پس از پیروزی روحانی گفت: «اگر مشکل مردم را بخاطر اینکه دولت دستمان نیست حل نکنیم، رذالت است.»
🔺 و دهها طرح متعدد را به دولت روحانی ارائه کرد و به تحقق و اجرا رساند و اسمی هم از خودش نیاورد تا دولت از ترس رپرتاژ رسانهای جلیلی، کار را متوقف نکند.
9️⃣ تواضع: فیلمهای متعددی دیدهایم که وقتی به شهید رئیسی اظهار ارادتی میشود، ایشان فورا رهبری را برجسته میکنند.
🔺 یکی از مظاهر تواضع جلیلی، انتخابات سال 96 بود که برای تبلیغ شهید رئیسی به بیش از 27 استان سفر کرد و برنامهاش را کامل در اختیار ایشان قرار داد.
✍️ محمدحسین ابوطالبی
یاد خدا ۲۹.mp3
10.71M
💫🌹مجموعه #یاد_خدا ۲۹
🌙🌷#آیتالله_مصباح رضوان الله علیه
🌙🌷#استاد_شجاعی
⁉️ قبر به چه معناست؟
🌸🍃در زمان خروج روح از بدن، ما به کجا منتقل میشویم؟
🥀🤍این انتقال چگونه صورت میگیرد؟
⁉️ منظور از بهشت و آتش که بر انسان مسلط میشوند چیست؟
8.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⁉️چرا جلیلی؟
💫🌷 چون جلیلی نمره اش بیسته!
🥀🤍ببینید بیست ویژگی از دکتر سعید_جلیلی
🔺(جانباز 8 سال دفاع مقدس)
🌸🍃بسم الله الرحمن الرحیم
🥀🤍با معارف قرآن کریم بیشتر آشنا شویم
🌸🍃سوره مبارکه معارج آیات ﴿31-29﴾
🥀🤍والَّذِينَ هُمْ لِفُرُوجِهِمْ حَافِظُونَ﴿29﴾
🌸🍃إلَّا عَلَى أَزْوَاجِهِمْ أَوْ مَا مَلَكَتْ أَيْمَانُهُمْ فَإِنَّهُمْ غَيْرُ مَلُومِينَ﴿30﴾
🥀🤍فمَنِ ابْتَغَى وَرَآءَ ذَ لِكَ فَأُوْلَئِكَ هُمُ الْعَادُونَ﴿31﴾
🌸و آنان كه دامن هاى خود را (از گناه) حفظ مى كنند.
🤍مگر بر همسران یا كنیزانشان كه در این صورت، در خور ملامت نیستند.
📌پس كسانى كه جز این را طلب كنند، اینان همان تجاوزگرانند.
⭕️در برابر آداب و رسوم و حسّاسیّت هاى نابجا، باید مقاومت كرد و حلال الهى را حرام جلوه نداد. در جامعه، برخى آداب و رسوم است كه مانع ازدواجِ به هنگام دختر و پسر و یا در كنار هم بودن عروس و داماد مى شود و اگر ازدواج در آغاز جوانى انجام گیرد، مردم ملامت و سرزنش مى كنند. در حالى كه از نظر قرآن، نباید این افراد مورد ملامت قرار گیرند و كسانى كه از راهى غیر ازدواج اقدام مى كنند باید مورد سرزنش قرار گیرند.
📌استمناء گناه بزرگى است. از امام صادق علیه السلام در مورد استمناء پرسیدند، حضرت فرمود: «اثم عظیم نهى اللّه عنه فى كتابه» گناه بزرگى است كه خداوند از آن نهى فرموده است. پرسیدند: در كدام آیه؟ حضرت آیه «فمن ابتغى وراء ذلك فاولئك هم العادون» را تلاوت فرمودند.(16)
🌷حضرت على علیه السلام به فرزندش مى فرماید: آن گونه از خدا خوف داشته باش كه اگر تمام خوبى ها را داشته باشى، احتمال بده از تو نپذیرند و آن گونه امید داشته باش كه اگر تمام بدى هاى مردم زمین را داشته باشى، احتمال بده تو را ببخشند.(17)
🔻🔻🔻
🌸ایمان به قیامت و بیم از عذاب، زمینه توجّه به نماز و انفاق است.
16) بحارالانوار، ج 101، ص 101. 17) تفسیر نمونه.
🌹پيام ها:
1️⃣ اسلام، دینى فطرى است. هم باید غرائز از راه درست ارضا شود و هم جلوى فحشا و منكر گرفته شود. «الّذین هم لفروجهم حافظون... الاّ على ازواجهم»
2️⃣ اسلام با طرد غریزه جنسى، مخالف است. «الاّ على ازواجهم»
3️⃣ خطر، همیشه در كمین است: خطر انحراف و سوء عاقبت و بدون توبه مردن، خطر پذیرفته نشدن اعمال، خطر حبط اعمال، و... «و الّذین هم من عذاب ربّهم مشفقون»
4️⃣ در ازدواج مشروع، از هر كس، در هر زمان و مكان، از هر سن و سال، نباید ملامتى باشد. «فانهم غیر ملومین»
5️⃣ ارضاى غریزه جنسى از راههاى حرام، نوعى تجاوزگرى است. «فمن ابتغى وراء ذلك فاولئك هم العادون»
🌸🍃شرح چهل حديث
🥀🤍امام خمینی رضوان الله علیه:
4️⃣3️⃣ حدیث سی و چهارم منزلت مؤمن
⬅️ تتمه
🌸🍃شيخ اجلّ بهائى [فرمايد] كه «اين حديث شريف صريح است در اينكه واجبات افضل است از مستحبات. و اشكال در حديث [كه] نفى افضليت غير واجب را فرموده، و اين ملازم با افضليت واجب نيست، زيرا كه ممكن است مساوى باشد، مدفوع است به اينكه اين نحو تركيب دلالت بر افضليت دارد در اكثر لغات.
🔺و شيخ شهيد، رضوان اللّه عليه، استثنا فرموده است از اين كليت مواردى را:
1️⃣ يكى، ابرا دين است كه افضل است از انظار و مهلت دادن معسر، با آنكه اوّل مستحب است و دوم واجب.
2️⃣ دوم، ابتدا به سلام است، كه از ردّ آن افضل است.
3️⃣سوم، اعاده منفرد است نماز را به جماعت، الى غير ذلك.» انتهى. و بعضى در هر يك مناقشه نمودند
🔺كه ذكر آن چندان لزوم ندارد.
🥀🤍و بايد دانست كه ظاهر حديث شريف آن است كه واجبات از مستحبات افضل است گرچه از سنخ هم نباشند، مثلا ردّ سلام واجب افضل است از حج مندوب و بناى مدرسه عظيمه و زيارت رسول اللّه. و اين گرچه به نظر قدرى بعيد مىآيد، و لهذا مرحوم مجلسى، رحمة اللّه، فرموده ممكن است اختصاص داد به مسانخ هم،
🔺ولى بعد از آنكه دليل دلالت بر آن كرد، به مجرد استبعاد نتوان چنين گفت.
🌸🍃و ممكن است دعوى انصراف فريضه را به فرايض تعبديه محضه كرد، مثل نماز و روزه و حج و زكات و امثال آن، نه فرايض ديگر، از قبيل انظار معسر و ردّ سلام و غير آن. گر چه اين نيز خالى از تأمل نيست.
🔺و الحمد للّه أوّلا و آخرا.