🔻 اهانت به عالمان دینی، نبرد تاریخی و تمدنی بین جبهه حق و جبهه باطل است/ رمز چفیه انداختن رهبری
حجت الاسلام والمسلمین عالم زاده نوری:
▫️اگر نسبت به عالمان دین اهانتی صورت می گیرد، این همان چیزی است که خداوند در قرآن می فرماید در مقابل پیامبران جبهه ای از دشمنان و مجرمان موضع گیری و ایستادگی کردند؛ این نبرد تاریخی و تمدنی بین جبهه حق و جبهه باطل است.
▫️طبیعی است که همان مقدار مخالفتی که در مقابل انبیای الهی می بینیم، بعد از پیامبران با عالمان دین صورت گیرد.
🔹در کتاب ها آمده است که انواع اهانت ها همچون نسبت دادن صفات خلع و سفیه به بعضی از انبیا و یا حتی جسم مبارک برخی از ایشان را به دو نیم تقسیم کردن، بریدن سر یا تبعید نمودن ایشان سابقه داشته است. سنگ زدن، هو کردن و ریختن شکمبه گوسفند به سمت پیامبر گرامی اسلام(ص) را هم در کتب تاریخی داریم. این مسیر را در عصر غیبت عالمان دینی پی گرفتند و طبیعی است که عالمانی که وارث نقش انبیا هستند، باید منتظر این گونه آزارها و اذیت ها نیز باشند.
▫️عالمان دین، نماد و نشانه ای برای خودشان قرار دادند تا در جامعه شناخته شوند؛ این نماد و نشانه خصوصاً در ارتباطات اجتماعی گسترده و پیچیده، یک ضرورت است. این نمادها در واقع به نوعی معرف یک هویت بوده و پیام را سهل تر و سریع تر انتشار می دهند. لباس روحانیت، نشانی برای معرفی کسانی است که در حوزه های علمیه درس خوانده و می توانند یک سری خدمات اجتماعی را به جامعه ارائه دهند. این نماد نشان دهنده هویت صنفی و مسؤولیت های اجتماعی روحانیت است.
🔹طبعاً نتیجه آن همه تلاش و آن همه دشمنی این خواهد بود که کسانی که از آن قوت و صلابت شخصیت برخوردار نیستند، میدان را خالی کنند. این موضوع در تمام جریانات و در همه دوره ها بوده و همیشه افرادی در جبهه های مختلف وجود داشته اند که ایمان قوی نداشته و نتوانسته اند ایستادگی کنند. اما آن بندگان صالحی که در مقابل این کینه توزی ها و خباثت ها حتی به قیمت دادن جان خودشان مانند، آن هایی هستند که خداوند می فرماید «من آن ها را دوست دارم».(آیه مبارکه 146 بقره)
▫️هرچه قدر انسان در راه دین فداکاری بیشتری از خودش نشان داده و هزینه بیشتری را صرف کند، در پیشگاه خدای متعال محبوب تر است.
🔹کسی که قرار است عالم دین باشد باید بداند که به هر حال به تناسب آن مسؤولیت سنگین تری که دارد، قطعاً بلاها و مشکلات بزرگ تری را هم باید تحمل کند تا خلوص و صدق ایمان خودش را آشکار و صلاحیتش برای این منظور نشان دهد.
▫️پوشیدن لباس روحانیت از انتهای پایه پنجم طلبگی، طبق آیین نامه تلبس که به تصویب شورای عالی حوزه های علمیه رسیده و در حال اجراست، با کسب صلاحیت علمی و اخلاقی توسط طلاب مجاز می باشد.
🔹بعد از دوران دفاع مقدس، رزمنده ها از میادین جنگ به سطح شهر آمدند و با پوشش خاصی در جامعه حضور پیدا می کردند. آن زمان برخی افراد به بهانه سازندگی و حذف خاطرات دوران دفاع مقدس، نمادهای دوران جنگ و جهاد را آرام آرام از سطح شهرها زدودند. از همان دوران نوعی تحقیر و تضعیف اجتماعی نسبت به این نمادها پدید آمد و نتیجه آن کنار گذاشتن پوشش بسیجی توسط بسیاری از افراد رزمنده شد. آن جا بود که مقام معظم رهبری با پوشیدن چفیه بسیجی تعلق خود به این فکر و فرهنگ و آیین، تعلق خود به حماسه های دوران دفاع مقدس و جریان رزمندگی برای اسلام و شهادت در راه اسلام را نشان دادند.
▫️ در کسوت عالمان دین، همواره برخی افراد بوده اند که خطاهایی را مرتکب شده یا از این لباس سوء استفاده کرده اند. هرچیزی که اثر داشته باشد ممکن است مورد سوء استفاده بیشتری قرار گیرد و از آن جا که این لباس نیز دارای اثرگذاری اجتماعی است، همواره توسط برخی افراد مورد سوء استفاده قرار گرفته و یا افرادی با این لباس دچار خطا شده اند.
🔹جهت جلوگیری از این خطاها و سوء استفاده ها در مسیر صدور مجوز تلبس طلاب سخت گیری های می شود تا آن ها را به حداقل برساند. علاوه بر این درس های اخلاق و تربیت اخلاقی که در حوزه های علمیه انجام می گردد، یکی دیگر از اقدامات در راستای کاهش این خطاهاست. در مرحله بعد از صدور مجوزهای تلبس طلاب نیز نهادهای حراستی و نظارتی نیز برای روحانیون قرار داده شده تا آبروی صنفی هزار ساله روحانیت محافظت شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👌یک فلسطینی به اتوبوس سربازان اسرائیلی سنگ زده بدبخت ها دارن خودشون را خیس میکنن 😂
🔸️شهید دکتر عبدالحمید دیالمه
▫️مطمئن باشیم در هر شغلی که هستیم اگر ذره ای عدم خلوص در ما باشد، امروز سقوط نکنیم، فردا سقوط می کنیم. فردا نباید، پس فردا سقوط می کنیم. چون انقلاب هر زمان یک موج می زند و یک مشت زباله را بیرون می ریزد.
#حرف_قشنگ_شهدایی
#حواسمون_باشه_رفیق
#تلنگردرکلام_شهدا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک زیبایی ببینیم😍❤️
حرکت قشنگ داماد عراقی
🔗 Hajar
13.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️کلیپ جالب و جذاب از نابودی رژیم صهیونیستی به دست ایرانیان و اشاره در قرآن کریم و پیشگوییهای کهن
🌴🇮🇷🌴🇮🇷🌴🇮🇷🌴