eitaa logo
کانال ܟܿࡐ‌ܢܚ݅ܢ̣ܟܿࡅ߳ܨ
2.3هزار دنبال‌کننده
17.2هزار عکس
5هزار ویدیو
92 فایل
🌺خوشبختی یافتنی نیست ساختنی است. 🌺 خوشبختی وابسته به جهان درون توست. ✅برداشت با صلوات حلال ♥️ما را بدیگران معرفی کنید @khoshbghkt @GAFKTH
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
7.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✨از روزنهٔ تو 🌸 هویداست ✨وز لطف تو 🌸 و ✨صبحی که تو 🌸در آینه اش نقش ببندی ✨چون باغ بهار است، 🌸بهشت است، فریباست 🌸صبحتون عالی
┄┅─✵💝✵─┅┄ بنام و با توکل به اسم اعظمت میگشاییم دفتر امروزمان را ان شاالله در پایان روز مُهر تایید بندگی زینت دفترمان باشد اللهم الرزقنا توفیق الطاعه و بعد المعصیه و صدق النیه و عرفان الحرمه و اکرمنا بالهدی والاستقامه و... https://eitaa.com/amtewi 🌺🌷🌸💐🌹💐🌸🌷🌺
طبق روال هر سه شنبه دوستان با مباحث خانواده و سبک زندگی اسلامی با ارائه 🔖 قسمت 7 👤 استاد مهدی 🗓 : سه شنبه 1 بهمن 👌 ⏰ ساعت 9 الی 11 با ما همراه باشید گروه نکته های زندگی http://eitaa.com/joinchat/2886270988Cc4a70ec6c4
لیله القدری بنام فاطمه_3.mp3
11.3M
۳ 💚فهم مقام لیله‌القدری حضرت زهرا"س" هیچ جا بدرد تو نمی‌خورد؛ مگــر اینکه ..... @Nok_Ze
هدایت شده از مهدی
بسم الله الرحمن الرحیم سلام علیکم صبح به خیر خدا را شاکرم که بار دیگر توفیق داد در خدمت شما گرامیان باشم. جلسه هفتم «خانواده و سبک زندگی اسلامی» را آغاز میکنیم. این جلسه به صورت پرسش و پاسخ خواهد بود. لطفا همگی مشارکت بفرمایید.
✅ استاد بنظر شما افراد چقدر آمادگی زندگی مشترک رو دارند؟؟زندگی باتعبد ....زندگی خدایی ....چقدرجواتان میدانند که آماده مسئولیت زندگی مشترک رو دارند؟ مهدی: متاسفانه مهارت های زندگی (چه مهارتهای صرفاً مادی و دنیوی و چه مهارتهای تعامل با همسر و فرزند و چه مهارتهای مبنی بر اخلاق اسلامی) بسیار کم کار شده و این روزها مردم کمتر به این موضوع، اهمیت آن و ظرافتهای آن آگاهند. در صورتی که مبحث بسیار مهمی است. مثلا خیلی از بزرگترها به جوانان تاکید میکنند که ازدواج کنید در حالیکه به جوانان یاد نداده اند چگونه، چه موقع، با چه کسی، با چه شرایطی ازدواج کنند. و بعد از ازدواج دقیقا باید چه کنند و چگونه رفتارهایی داشته باشند.
بله این هم یکی از مهمترین مشکلات است که دشمن خانواده را نشانه گرفته و ما هیچ دفاعی از آن نمیکنیم. اینکه امار ازدواج کم شده، طلاق زیاد شده، تعداد فرزند کم شده، سن ازدواج بالا رفته، مشکلاتی چون طلاق عاطفی و خیانت پیش آمده، غیرت و عفت و حیا کم شده، سازش کم شده، قناعت شده، چشم و هم چشمی و اسراف زیاد شده تنها بخشی از این آسیبها است! جلسات گذشته عرض کردیم که بلوغ و امادگی های ازدواج، نسبی است. یعنی قرار نیست کامل شویم بعد ازدواج کنیم. ولی همین که حداقلهایی قابل قبول از مهارتها همچون مسوولیت پذیری را در خود ببینیم و قصد داشته باشیم آن را تقویت هم بکنیم، خوب است و میشود ازدواج نمود. و کم کم مهارتهایی اینچنین را بیش از پیش کسب کرد.
✅ نظر کلی در رابطه با ازدواج خانم های ایرانی با برادران افغان بدونم خصوصا افرادی شون شناسنامه ندارن بعضی ها شون متولد ایران هستن اما بدون هویت دارند زندگی میکنن مهدی: بستگی دارد. برخی برادران عزیز افغان بسیار مومن و خوبند. دوستان خوبی از این گروه دارم و به بودن با ایشان افتخار میکنم. و البته افرادی هم هستند که بی اصالت و بی هویت و غیر مومن هستند! ملاک ایمان و اخلاق است نه چیز دیگر ولی چند نکته اینجا بسیار مهم است. 1- خانم شیعه فقط همسر آقای شیعه بشود. 2- نداشتن مدارک شناسایی مشکلات مهمی پیش خواهد آورد. 3- تفاوت فرهنگ خیلی مهم است. باید خوب بررسی شود و با سازش و ایثار بیش از پیشی اقدام نمود.
✅ سوال داشتم اینکه محدودکردن همسر(چه اقا،چه خانم)تورابطه اش بااطرافیان چه تاثیری درزندگی زناشویی میتونه داشته باشه؟ایاواقعامحبوبیت طرف مقابل روتحت الشعاع قرارنمیده؟ مهدی: واقعیت این است که خانم حق ندارد آقا را در روابط اجتماعی و خانوادگی اش محدود کند. مگر آقا خبط و گناهی دارد انجام میدهد که باید خانم دلسوزانه و محکم تذکر دهد. ولی آقا میتواند رابطه همسرش را به صلاحدید خود و البته نزد خداوند با داشتن دلیل موجه، محدود نماید. اگر به هم علاقه داشته باشند، اعتماد داشته باشند، یا هم را محدود نمیکنند و یا به محدودیت ها هم تن میدهند بدون اینکه مشکلی پیش بیاد. مثلا اگر بنده به همسرم بگم با فلان دوستت نباید ارتباط بگیری، و پیش خودم و خدا دلیل موجهی داشته باشم همسرم باید بداند که برای خودش و حفظ زندگیمان این حرف را میزنم پس باید خوشحال هم بشود از این صیانت و حمایت من! کلا زندگی را راحت بگیرید و از محبت اشباع کنید.. افراط و تفریط خوب نیست. مثلا اینکه موجب آزار طرف مقابل شود. ولی محبت بین زوجین باید بی نهایت و بدون توقع و منت باشد.
✅ خانمی هستند ک موقعیت های ازدواج فراوانی داشتند اما ب دلایلی که خیلی هم قابل پذیرش نبودن خواستگاران رو رد کردند و بعد از متوجه شدن اشتباهشون و رد کرد خواستگاران خوب حالا پشیمان شدن و قصد ازدواج دارند اما نکته اینجاست که دیگ خواستگاران قبلی نمیان سراغش و اصلا اگرم بخان بیان چکار باید گرد؟ و دیگ اینکه چجوری ملاک های درستی برای ازدواج داشته باشند؟
کانال ܟܿࡐ‌ܢܚ݅ܢ̣ܟܿࡅ߳ܨ
✅ خانمی هستند ک موقعیت های ازدواج فراوانی داشتند اما ب دلایلی که خیلی هم قابل پذیرش نبودن خواستگارا
بله متاسفانه روزی نیست که این سوال از بنده پرسیده نشود!! بسیاری از خواهران متولد دهه 50 و 60 درگیر این اشتباه شده اند. برخی پشیمانند و برخی هنوز متوجه اشتباهشان نشده اند! و اما راهکار: - توکل بر خدا و درخواست از خداوند برای یاری در حل این مشکل - تقوا پیشه نمودن و خودسازی (به جبران این اشتباه و برای داشتن توان ادامه راه که ممکن است متاهل شوند یا تنها بمانند.) - در حالت کلی پیشنهاد نمیشه که از طرف خانم یا اطرافیان و خانواده وی به خواستگاران قبلی که هنوز مجردند پیغام داده شود که برگرد. ولی ممکن است این راه هم شدنی باشد. - خدای ناکرده برای اینکه راحتتر و سریع تر موردی پیدا شود، از حجاب و حیای خود کم نکنند.. بلکه بیش از پیش حیا و عفت پیشه کنند. یادمان نرود خدا شاهد ماست و همه اینها امتحان الهی است. و اما ملاک های ازدواج: - هم کفو بودن نسبی (در مواردی چون سن و زیبایی و موقعیت اجتماعی و اقتصادی و تحصیلات و ایمان و اخلاق) - دنیایشان و جهان بینی شان به هم نزدیک باشد یا یکی باشد. - آقا با عرضه و مومن و خوش اخلاق باشد. همین ها کفایت است.