درباره حضرت عبدالعظیم حسنی.mp3
304.1K
💠 مقام و منزلت حضرت عبدالعظیم حسنی(ع)
📌 اشتغال زیاد به دنیا باعث محرومیت از #زیارت ایشان نشود
🆔 @khoshvaght_aziz
⚜ اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى الْحَسَنِ بْنِ عَلِيِّ بْنِ مُحَمَّدٍ الْبَرِّ التَّقِيِّ الصَّادِقِ الْوَفِيِّ النُّورِ الْمُضِيءِ خَازِنِ عِلْمِكَ وَ الْمُذَكِّرِ بِتَوْحِيدِكَ وَ وَلِيِّ أَمْرِكَ وَ خَلَفِ أَئِمَّةِ الدِّينِ الْهُدَاةِ الرَّاشِدِينَ وَ الْحُجَّةِ عَلَى أَهْلِ الدُّنْيَا فَصَلِّ عَلَيْهِ يَا رَبِّ أَفْضَلَ مَا صَلَّيْتَ عَلَى أَحَدٍ مِنْ أَصْفِيَائِكَ وَ حُجَجِكَ وَ أَوْلادِ رُسُلِكَ يَا إِلَهَ الْعَالَمِينَ.
💐 سالروز ولادت با سعادت یازدهمین اختر تابناک ولایت #امام_حسن_عسکری علیهالصلاة و السلام مبارک باد.💐
🆔 @khoshvaght_aziz
💠 اهمیت و تأثیر اخلاص
🔸در عبادت دو مرحله داریم. اول انجام عبادت است، مثلاً نماز بخوانید، روزه بگیرید، این مرحله اول است. بعد این نماز و روزه را با اخلاص انجام بدهیم، این مرحله دوم است .
🔸این مرحله دوم مفید است. اگر اوّلی بدون اخلاص باشد فایده ندارد. این اخلاص متمّم قضیه است. رشد ایمان زیر سر عبادت با اخلاص است. خوشا به حال اینها که پله دوم را کاملاً دریافت کردند. هم عبادت کردند و هم با اخلاص عبادت کردند.
🆔 @khoshvaght_aziz
💠 محاسبهی اعمال
🔹س : درباره محاسبهی اعمال و نحوهی این محاسبه توضیح بفرمایید.
🔸ج: محاسبه این است که انسان شب که میخواهد از کار کنار بکشد و بخوابد، ببیند صبح تا حالا چه کرده است؟ یک حساب اجمالی از کارهایی که با چشم، گوش، زبان، دست و پا انجام داده است، بکند و ببیند در آن گناه بوده است یا نه؟
🔸 اگر گناه است، استغفار کند و تصمیم بگیرد که فردا دیگر انجام ندهد؛ و اگر گناهی نیست، سپاسگزاری کند و فردا ادامه دهد. امّا مراقبه مهمتر از محاسبه است. چون اگر مراقبه نباشد، حرام از دست آدم در میرود، ولی مراقبه نمیگذارد.
🆔 @khoshvaght_aziz
◾️ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ.
🏴 سالروز شهادت حضرت فاطمه زهراء صدیقه کبری سلام الله علیها تسلیت باد.
🆔 @khoshvaght_aziz
💠 پرسش و پاسخ در محضر آیت الله خوشوقت(ره)
🔹 س1: آيا مقام حضرت فاطمه زهرا علیها السَّلام بالاتر از ائمه ی معصومين علیهم السلام است؟
🔸ج: ما معتقديم که «كُلُّهُم نورٌ واحدٌ»؛ ولی همه ی آنها در برابر عظمت پيغمبر اكرم صلی الله علیه و آله اظهار تواضع می كردند.
🔹 س2: آيا حضرت فاطمه علیها السَّلام مقام امامت داشتند؟
🔸ج: امام بايد مرد باشد و در جامعه جلو بيفتد. ايشان زن بود و نمی توانست؛ امّا آن باطن امامت را که عصمت و علم باشد، داشتند.
🔹 س3: حجّت بودن ايشان از چه جهت است؟
🔸ج: هر چيزی که بگويند، حضرات علیهم السَّلام می پذيرند و قبول دارند.
🔹 س4: آيا عبارت معروف «لَوْلَاكَ لَمَا خَلَقْتُ الْأَفْلَاك» روايت است؟
🔸ج: بله؛ اين قاعده ی کلی است. هر کس هر کاری را انجام می دهد، مقدماتی دارد. وقتی مقدمات را انجام می دهد، به هوای آن نتيجه، انجام می دهد؛ و الّا اگر به او بگويند: «اين نتيجه بر اين مقدمات بار نيست»، مقدمات را فراهم نمی کند … چرا خدا آدم ها را خلق کرد؟ به هوای آنها (معصومين علیهم السَّلام)، که بيايند و آدم ها را تربيت کنند؛ و الّا اگر آنها نبودند، خود اينها را هم خلق نمی کرد. صدام بيايد اينجا چه کند؟ به چه درد می خورد؟ بنابراين اينها(معصومین علیهم السلام) علت غايی خلقت هستند که اگر نبودند، خدا هيچ چيزي خلق نمي کرد.
🔹 س5: عبارت «اَلسَّلَامُ عَلَيْكِ يَا مُمْتَحَنَةُ، امْتَحَنَكِ اللّهُ الَّذِي خَلَقَكِ قَبْلَ أَنْ يَخْلُقَكِ» در مورد حضرت زهرای مرضيه علیها السَّلام يعني چه؟
🔸ج: خدای متعال قبل از اينکه خلقت مادی و طبيعی حضرت زهرا علیها السَّلام را خلق كند، در عالم علم می دانست اين را وقتی خلق كند، اينچنين ايمانی دارد كه از امتحان رو سفيد بيرون می آيد. امتحانش هم خيلی سخت بود که همان حمايت از اميرالمؤمنين علیه السَّلام بود.
🔹 س6: ايام فاطميه ی اول و دوم چه زمانی است؟ کی عزاداری کنيم؟
🔸ج: خطی که سابقاً با آن می نوشتند، خط کوفی بود. در خط کوفی «سبع» با «تسع» يک جور خوانده می شد. هفتاد و پنج، و نود و پنج روز بعد از رحلت پيامبر صلی الله علیه و آله؛ لذا هر دو را عزا می گيرند که واقعيت محفوظ باشد.
🆔 @khoshvaght_aziz
📌 فتنههای آخر الزمان
🔸س : عامل اصلی فتنههای آخر الزّمان چیست؟
🔹ج: عامل اوّلش دوری از دین و ضعف ایمان و گرایش بیشتر به دنیا و پست و مقام است. این عامل اصلی بود؛ چون فتنهگران اهل تقوا نبودند؛ به دام آمریکا افتادند. او به آنها یاد داد و پول به آنها داد، اینها هم گوش کردند و از هستی ساقط شدند.
🆔 @khoshvaght_aziz
📌 فتنههای آینده
🔸س : وظیفهی ما در فتنههای آینده چیست؟
🔹ج: شما اوّل موظّف هستی خودت را حفظ کنی؛ باید مواظب خودت باشی؛ اگر فتنه برپا شد، مواظب باش گول نخوری. دیگران هم چنین وظیفهای دارند. اگر گول خوردند، خودشان برای خودشان جهنّم درست کردهاند.
اگر گول نخوردند، خودشان را نجات دادهاند. ولی ما موظّف به حفظ خودمان هستیم. بعد هم اگر توانستیم، دیگران را آگاه و روشن کنیم، این وظیفهی دوم است.
🔹 شما باید مجهّز به چیزی باشی که اگر فتنه برپا شد گول نخوری و به دیگران هم یاد بدهی و به آنها توصیه کنی.
🔹حتماً هر چه علم مادی جلو برود و دینها ضعیف شود، فتنه بیشتر میشود؛ قاعدهی کلّی است. لذا باید انتظار داشت از امثال این فتنهها زیاد پیش بیاید؛ چون همه بلدند، دلشان میخواهد، راه میافتند و دشمن هم آنجا منتظر است که از داخل، افرادی راه بیفتند و اینها را تجهیز کند و به آنها امکانات بدهد تا نظامها را برگردانند و پایین بیاورند و نظامی را که به نفع آنهاست، برپا کنند.
🔹بنابراین ما موظّفیم با یاد گرفتن مسائل دینی و پیاده کردن در خودمان، ایمان را تقویت کنیم. وقتی هر فرقهی گمراهکنندهای ظاهر شد و حرفی زد، با مقایسهی آن با حرف دین، زود میفهمیم که این شخص، فتنهگر و انسان گمراهکنندهای است یا انسان سالمی است. به راحتی تشخیص میدهیم.
🆔 @khoshvaght_aziz