هدایت شده از مجتبی زارعی
نیکزاد N:
❗️ نامه تجلیل کانونهای استادی بسیج دانشگاههای کشور از دکتر #عبدالحسین_خسروپناه
💢 تلاشهای هفت ساله شما در مدیریت #مؤسسه_حکمت_و_فلسفه_ایران، مقّوم اندیشه تمدن نوین اسلامی بود.
🌐 #مجتبی_زارعی رییس سازمان بسیج اساتید دانشگاهها، مراکز آموزش عالی و پژوهشی کشور به نمایندگی از 720 کانون استادی در دانشگاههای سراسر کشور با انتشار نامهای به استاد دکتر عبدالحسین خسروپناه، از تلاشهای هفت ساله ایشان در مدیریت مؤسسه حکمت و فلسفه ایران قدردانی کرد.
متن این نامه بدین شرح است:
حضور استاد محترم حجتالاسلام والمسلمین جناب آقای دکتر عبدالحسین خسروپناه
سلام علیکم
🔸 تمدن میراثی است که از تلاش مداوم انسانها برای تدبیر حیات اجتماعی از نسلی به نسل دیگر منتقل میشود ، از سویی زمینهسازی برای نیل به تمدن نوین اسلامی از غایات انقلاب اسلامی بوده است؛ گو اینکه تمدن اسلامی محصول مراتب تکاملی انقلاب اسلامی در امّتسازی، دولتسازی و جامعهسازی خواهد بود. اکنون که در آستانه چهل سالگی انقلاب اسلامی قرارداریم اهل حکمت به پیروی از معمار کبیر انقلاب؛ حکیم متأله حضرت امام خمینی قدس سرّه الشریف در تلاش هستند تا از حکمت الهی برای رشد این تمدن استفاده شایسته نمایند.
🔸 جناب عالی این توفیق را داشتهاید که طی سالهای حیات علمی خویش، در مراکز علمی مختلف، به ویژه دانشگاهها، مدافع و مروّج ایده علوم انسانیِ حِکمی و کاربست حکمت برای اعتلای تمدن اسلامی باشید، نقش شما در بسط و ترویج این گفتمان بر دوست و دشمن پنهان نیست کمااینکه خدمات شما در «حمایت از کرسیهای نظریهپردازی، نقد و مناظره» نیز با فراهم نمودن فضای «آزاداندیشانه» شایسته تقدیر فراوان است؛ گو اینکه امروزه کرسیهای نظریه پردازی تابع هیچ خط قرمزی جز روش شناسی و زبان علمی نیست، اما آنچه بیش از همه بایسته قدردانی است، پژوهشها و نوآوریهایِ حکمی و فلسفی شما در «فلسفه علوم انسانی اسلامی» و به ویژه «الگوی حکمی و اجتهادی» است که بنیانی دیگر برای حرکت در مسیر تولید علوم انسانیِ حکمی، مقوّم و شکوفایی هرچه بیشتر اندیشة تمدن نوین اسلامی فراهم نموده است.
🔸 تلاش فراوان و مجاهدت خالصانه شما در مسئولیتهای مختلف از «مرکز مطالعات و تحقیقات حوزه علمیه قم»، «پژوهشکده حکمت و دینپژوهیِ پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی»، «هیأت حمایت از کرسیهای نظریهپردازی، نقد و مناظره» و نیز «مؤسسة پژوهشی حکمت و فلسفه ایران» نشان داد که جناب عالی علاوه بر نگاه دانشی، مدیری پرتوان برای پیگیری مأموریتهای سازمانی و ارتقای جایگاه مراکزی هستید که در آن خدمت میکنید.
🔸 پس از دوره خدمات ارجمند استاد عالی مقام جناب آقای دکتر غلامرضا اعوانی، هفت سال تلاش تکمیلی جناب عالی برای ارتقای جایگاه و پژوهشهای مؤسسه حکمت و فلسفه ایران با حرکت-بخشی و ایجاد شتاب در پژوهشهای مورد نیاز در حکمت شاهد این امر است. انجام طرحهای پژوهشی کلان از یک سو و تلاش برای معرفی و بررسی اندیشهها و آراء حکمی و فلسفی مختلف در آیینهای علمی گوناگون و پُرشمار حول موضوعات مرتبط در دوره شما، نشان از توان مدیریتی و نگاه آزاداندیشانه به کار گرفته شده دارد؛ ضمن اینکه این که شرایطی مناسب برای رییس محترم جدید فراهم نموده تا با شتابی بیشتر به مأموریتهای محول از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و متحقق ساختن مطالبات متعالی اهالی محترم حکمت و فلسفه بپردازد. البته از سوابق حکمی، اسلامی و متعهدانه جناب آقای دکتر ذکیانی نیز انتظاری جز این نیست که راه آینده موسسه حکمت و فلسفه ایران همچنان از موضع حکمت، رهآموز تمدن نوین اسلامی باشد.
🔸 همچنین حضور شما در دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان معاون علوم انسانی و هنر نیز نویدبخش آیندهای شایستهتر برای جامعه علوم انسانی و به صورت خاص آن دانشگاه محترم و تحولخواه است. امید آنکه در پناه توجهات حضرت حق جلّاسمه و عنایات حضرت صاحبالامر عجلالله فرجه؛ ذیل برکات وجودی نظام مقدس جمهوری اسلامی و رهبر حکیم انقلاب اسلامی خدمات پربرکت شما تداوم یابد.
🔸 به این وسیله، این جانب به نمایندگی از 720 کانون استادی در دانشگاهها و مراکز آموزش عالی و پژوهشی کشور، مراتب سپاسشان را از زحمات جناب عالی تقدیم مینماید.
مجتبی زارعی
رئیس سازمان بسیج اساتید دانشگاهها،
مراکز آموزش عالی و پژوهشی کشور
🇮🇷 کانال استاد نيوز👇👇👇
🆔 https://sapp.ir/ostad_news
همایش رزمندگان گردان بلال.mp3
13.65M
🔴سخنرانی در همایش رزمندگان گردان بلال
👤سخنران: حجت الاسلام خسروپناه
📅1397/10/21
🔊 #فایل_صوتی
🌐 @khoropanah_ir
دستاوردها_و_چالشهای_چهل_سال_انقلاب.mp3
27.07M
🔴دستاوردها و چالشهای چهل سال انقلاب
💠جمع استادان دانشگاه های زاهدان
👤سخنران: استاد خسروپناه
📅1397/10/27
🔻 #فایل_صوتی
🌐 @khosropanah_ir
عبدالحسین خسروپناه
💠 سلسله مبحث #رابطه_اسلام_و_تکنولوژی 🔷بخش دوم ♦️در تکنولوژی هم بعد معرفتی هست هم بعد کاربردی... 🌐
🔴سلسله مبحث رابطه اسلام و تکنولوژی
💠قسمت دوم
❗️بههمیندلیل، ارسطو هم در طبقهبندیاش از علوم، فلسفۀ تولید یک شئ را قِسم سوم فلسفه قرار داده است: فلسفۀ نظری، فلسفۀ عملی و فلسفۀ تولیدی.
🔸بخشهای مربوطبه علوم تولیدی دراین حوزه بود، اما طبیعیات جزو فلسفۀ نظری بود.
♦️طبیعیات، ریاضیات و الهیات جزو فلسفۀ نظری بهشمار میرفت.
🔅زیرا درآنجا قرار بود طبیعت را کشف کنند و کاربست آن دانش طبیعی در طبیعت خارج، برای این که نیازی از نیازها تأمین بشود، فلسفه تولیدی و درواقع مهارتی میشد.
⁉️البته وقتی آن علوم طبیعی در این طبقهبندی وارد اسلام شد، برخیاز این علوم کاربردی [امروزی] زیرمجموعۀ طبیعیات بهشمار میرفت.
✅در طبقهبندیهایی که ابنهیثم یا ابوعلیسینا و دیگران دارند، بعضی از علوم کاربردی و علوم مهندسی امروز، زیرمجموعۀ طبیعیات است.
🔹تکنولوژی و صنعت در دورۀ مدرن، با انقلاب صنعتی شروع شد.
🔸انقلاب صنعتی بین سالهای 1750 تا 1850 شکل گرفت و توسعه پیدا کرد.
🔹بعد صنایع پیشرفتهتری مثل صنایع اتومبیل و هواپیما و صنایع فضایی و صنایع سایبری تولید شد.
🔆صنعت، چه در دورۀ قبل از مدرن و چه در دورۀ بعد از آن، همیشه با فرهنگ همراه بوده است. این ارتباط همیشه بوده است.
🔰درگذشته هم که انسانها کارهای صنعتی انجام میدادند، دغدغۀ بحثهای فرهنگی را هم داشتهاند.
🔰مثلاً آهنگرانی که در هزار سال یا دوهزار سال پیش، از صنعت آهنگری استفاده میکردند، معتقد بودند که نباید این دانش را به هرکسی منتقل کرد و باید آن را به انسانهایی که میخواهند از این دانش بهرۀ درست ببرند، منتقل کرد.
⚠️این نکته آمیختگیِ فرهنگ و صنعت را میرساند.
🔻 #ادامه_دارد...
🌐 @khosropanah_ir
فقه قدرت سیاسی2.mp3
23.05M
🔴درس فقه قدرت سیاسی
🔸جلسه دوم
📅1397/11/07
📍مدرسه آیت الله مجتهدی
🌐 @khosropanah_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔷گزارش تصویری حضور معاون علوم انسانی دانشگاه آزاد اسلامی در ایسکانیوز
♦️ #گزارش_تصویری
🌐 @khosropanah_ir
🔴عاقبت شوم یک خاندان....
✍خاندانی که خاک ایران آنان را نپذیرفت⚠️
⬅️در زندگی خانواده پهلوی کمتر نقطه روشنی وجود دارد؛ مرگ اغلب آنها نیز با خفت و خواری و در خاک بیگانگان بوده است. بخوانید👇👇👇
1.رضاخان، به دست اربابان غربی اش به جزیره ای در آفریقا تبعید شده و همانجا مُرد. جسد وی پس از سه سال، به ایران آورده شد و بعدها مجددا به مصر منتقل گردید.
2.تاجالملوک، همسر اول رضاخان، به دلیل امتناع رضا پهلوی از نگهداری او، در سرای بیخانمانهای نیویورک مُرد و به دست مأموران شهرداری در گورستان مخصوص ولگردها و بی خانمانها، دفن شد.
3.ملکه توران، همسر دیگر رضاقلدر و مادر غلامرضا پهلوی نیز در خانه سالمندانی در پاریس فوت کرد و همان جا دفن شد.
4.علیرضا پهلوی شبیه ترین فرد به رضاخان، در زمانی که شایعه ولیعهدی او بر سر زبان ها افتاد، در 6 آبان 1333 در یک سانحه هوایی کشته شد و احتمال قتل وی به دست محمدرضا جدی است.
5. شمس پهلوی خواهر تنی محمدرضا نیز در کالیفرنیا از دنیا رفت طبق آیین مسیحیت! تدفین ودر گورستانی ناشناخته مدفون شد!
6.اشرف پهلوی، خواهر دوقلوی محمدرضا، پرحاشیهترین و یکی از فاسدترین اعضای خانواده پهلوی بود وی پس ابتلا به آلزایمر مُرد و در گورستان کشور موناکو مدفون شد.
7.شهریار شفیق فرزند اشرف، قاچاقچی عتیقه جات و مواد مخدر بود که در پاریس، با اصابت گلوله کشته شد.
8.آزاده دختر اشرف که با صور اسرافیل در شبکههای سلطنتطلب همکاری میکرد، در پی اختلافات شدید با آنها، به طرز مشکوکی مرد و در کالیفرنیا مدفون شد.
9.محمدرضا پهلوی پس از 37سال نگهبانی برای منافع غرب، در میان هیچیک از این کشورها پذیرفته نگردیده و رسما «دربه در» شد.
10.محمدرضا که تا مغز استخوان غرق در فساد جنسی بود، در اثر مصرف داروهای جنسی مرد و توسط انور سادات، دیکتاتور مصر، در کشور عرب ها دفن گردید.
❎محمدرضا پنج فرزند داشت شهناز، فرحناز، لیلا، رضا و علیرضا👇👇
11.لیلا پهلوی در 31 سالگی با مصرف 17 قرص خواب دست به خودکشی زد.
12.علیرضا، فرزند دیگر محمدرضا هم با شلیک گلوله در دهانش بشکل مشکوکی مرد؛ عده ای رضا را متهم به برادر کشی کردند.
13.غلامرضا پهلوی، خسیس ترین عضو خانواده پهلوی، در پاریس با مصرف مواد مخدر مرد.
14.فاطمه پهلوی فرزند دهم رضاخان نیز بر اثر بیماری صعبالعلاجی در سال 1366 در لندن دفن شد.
15.محمودرضا، یکی از شاخص ترین ها در فساد اقتصادی، براثرمصرف بیش از حد مواد مخدر جان خود را از دست داد و مخفیانه در یکی از گورستانهای نیویورک دفن شد.
❎بجز حمید رضا، هیچیک از خاندان پهلوی لیاقت نداشتند تا در خاک ایران دفن شوند. حمید رضا دو فرزند داشت👇
16.نازّک، فرزند حمیدرضا نیز که بازیگر فیلم های پورن شده بود، در 29سالگی در پاریس با حواشی بسیاری مرد.
17.بهزاد فرزند دیگر حمیدرضا هم به دلیل اعتیاد شدید به کوکائین در اسپانیا جان داد.
💀خیانت های بی نظیر پهلوی ها به تاریخ و مردم ایران به حدی بود که خاک ایران، آنان را در خود نپذیرفت👎
💸در عین حال ثروت مفتی و هنگفتی که از ملت ایران سرقت کردند در کنار فساد اخلاقی شان، از عوامل اصلی خودکشی های مکرر این خاندان است.🚩
💢بزودی کلیپ مطالب فوق، تدوین و رسانه ای خواهد شد✌
منبع: کانال مدرسه انقلاب
✍بیداری ملت
@bidariymelat