🌒 دعای روز اول ماه مبارک رمضان
💠 اللَّهُمَّ اجْعَلْ صِيَامِي فِيهِ صِيَامَ الصَّائِمِينَ وَ قِيَامِي فِيهِ قِيَامَ الْقَائِمَيْنِ وَ نَبِّهْنِي فِيهِ عَنْ نَوْمَةِ الْغَافِلِينَ وَ هَبْ لِي جُرْمِي فِيهِ يَا إِلَهَ الْعَالَمِينَ وَ اعْفُ عَنِّي يَا عَافِياً عَنِ الْمُجْرِمِينَ.
◻️ خدايا روزه مرا در اين روز مانند روزه داران حقيقى قرار ده،
◻️اقامه نمازم را مانند نمازگزاران واقعى مقرر فرما و
◻️مرا از خواب غافلان هوشيار ساز و هم
◻️در اين روز جرم و گناهم را ببخش،
◻️اى خداى عالميان و از زشتيهايم عفو فرما،
◻️اى عفو كننده از گناهكاران عالم.
شرح دعای روز اول:👇
hawzahnews.com/news/953131
•┈┈••✾••┈┈•
@Khz_howzehnews
📂 پرونده خبری؛
🎙سلسله مباحث «اخلاق در رسانه»
حوزه| در دنیای اطلاعات و خبر، رسانههای گروهی، مرجعی برای تأمین نیازهای اطلاعاتی جامعه بشری و دارای نقشی بیبدیل است که کلیه نهادهای اجتماعی زندگی، همچون نهادهای اقتصادی، سیاسی و فرهنگی یک جامعه مستقیم و غیرمستقیم از آن متأثر خواهند بود؛
ازاینرو تحلیل خبر و اطلاعرسانیهای خبری، از منظر اخلاقی حائز اهمیت است و بیتوجهی به رویکردهای اخلاقی در این حوزه به انحراف جامعه هدف در بیشتر نهادهای اجتماعی آن میانجامد.
بر این اساس، همزمان با فرا رسیدن ماه مبارک رمضان، رسانه رسمی حوزه در خوزستان، تلاش دارد در یک پرونده خبری، با بهرهگیری از ظرفیت اساتید حوزه و دانشگاه، به بررسی ابعاد مختلف «اخلاق در رسانه» از منظر آموزههای اسلامی بپردازد.
📌 حجتالاسلام سید جعفر موسوی زاده، استاد حوزه و دانشگاه، به عنوان نخستین کارشناس در این پرونده خبری است که از نظریات وی در خصوص «اخلاق در رسانه» بهرهمند خواهیم شد.
▫️با ما همراه باشید؛
🌐خبرگزاری حوزه در خوزستان
eitaa.com/joinchat/1139933203Ced8a13e413
📁پرونده خبری؛
🌙ماه رمضان و فرصت بندگی؛ (۱)
💠 فلسفه روزهداری تمرین تقوا و خدا محوری است / چگونه به کمال الهی دست پیدا کنیم؟
حوزه| حجتالاسلاموالمسلمین بهرام پور، مدیر حوزه علمیه خوزستان، در نخستین جلسه از سلسله مباحث «ماه رمضان و فرصت بندگی»، با اشاره به آیه شریفه «شَهْرُ رَمَضانَ الَّذی أُنْزِلَ فیهِ الْقُرْآنُ»، گفت:
🔸 ماه رمضان، زمان عبادت و نزدیکی به پروردگار متعال است؛ چراکه خداوند لطفش را نصیب حال ما نبود تا از فیوضات «رمضان الکریم» بهرهمند شویم.
🔸 فلسفه روزهداری را تمرین تقوا و خدا محوری است؛ تقوا یعنی انسان در همه امورات زندگی خود، خدا را در نظر گیرد و آنچه پروردگار «حق» دانسته، بدان عمل و آنچه را که باطل دانسته، اعراض کند.
🔸 انسان با روزهداری در ماه رمضان، باید به جایگاهی رسد که جز خدا هیچ کسی را بنده نباشد؛ پس گر بندهای خدا را بخواند و به او ایمان آورد، قطعاً به اجابت خواهد رسید.
🔸 ایمان به خدا را درگرو شناخت حق از باطل دانست و تصریح کرد: ایمان به خدا یعنی گرایش بهسوی حق و دوری از باطل برای (لَعَلَّهُم یَرشُدونَ) رسیدن به کمال است.
◀️متن کامل خبر؛
hawzahnews.com/xb76v
🌐خبرگزاری حوزه در خوزستان
eitaa.com/joinchat/1139933203Ced8a13e413
حوزه نیوز خوزستان
📂 پرونده خبری؛ 🎙سلسله مباحث «اخلاق در رسانه» حوزه| در دنیای اطلاعات و خبر، رسانههای گروهی، مرجعی ب
🎙 سلسله مباحث «اخلاق در رسانه»؛ (۱)
📵 «شایعهپراکنی» ابزار رسانهای دشمن برای فریب افکار عمومی/ دامن زدن به شایعات خلاف سیره نبوی است
حوزه| حجتالاسلام سید جعفر موسوی زاده، استاد حوزه و دانشگاه، با اشاره به ریشه اخلاق در رسانه، گفت:
🔸در روایات آمده که پیامبر اکرم(ص) پس از بعثت و هجرت به مدینه، حکومت اسلامی را در مسجدالنبی بنا کرده و «مسجد» میشود محل حکومت اسلامی... .
🔹یکی از بخشهایی که پیامبر(ص) در حکومت خود تعریف میکنند، «اطلاعرسانی» است.
🔸حضرت افرادی را مأمور میکند تا آیات الهی، سخنان خود و اخبار حکومت اسلامی را برای کشورهای خارجه همچون حکومت عثمانی و روم و همچنین برای اصحاب و مهاجرین انتقال دهند.
🔹شاید در آن زمان، از ابزار متعددی برای انتقال اخبار استفاده میکردند؛ اما مهمتر از ابزار، فردی بود که حامل آن پیام و اخبار مهم بود! به همین دلیل پیامبر اعظم(ص) برای رساندن اخبار به دست مردم، از افراد مطمئن و امانتدار استفاده میکردند.
🔸در تاریخ اسلام آمده افرادی در انتقال اخبار و سخنان دیگران، اصل امانتداری را رعایت نکرده و خلاف توصیه پیامبر اعظم عمل کردند؛ ازاینرو آیه شریفه «إِنْ جاءَکُمْ فاسِقٌ بِنَبَإ فَتَبَیَّنُو...» بر پیامبر نازل میشود که بیان میکند «هرگاه خبری به شما رسید نسبت به آن تحقیق کنید تا مبادا از روی نادانی به قومی رنجی رسانید و...».
🔹امروزه «دروغ و شایعهپراکنی» یکی از ابزارهای رسانهای دشمنان برای فریب افکار عمومی است.
🔸و هم اکنون نیز با پدیدهای در جهان مواجه هستیم که بهواسطه گسترش رسانههای جمعی، یک مطلب دروغ و شایعه، بهراحتی و در کمترین زمان ممکن، میان مردم منتشر میشود.
🔹طبق آموزههای اسلامی، انتشار و حتی دامن زدن به شایعات مغایر با سیره اهلبیت(ع) بوده و افرادی که مرتکب این عمل اشتباه میشوند، در قیامت، نزد خداوند متعال مسئول و باید پاسخگو باشند.
◀️ مشروح خبر؛
hawzahnews.com/xb74g
🌐خبرگزاری حوزه در خوزستان
eitaa.com/joinchat/1139933203Ced8a13e413
📂 پرونده خبری؛
🎙 سلسله مباحث «ضیافت بندگی»؛ (۱)
💠 ماه رمضان؛ فرصتی طلایی برای شروع دوباره زندگی معنوی / چک سفید خداوند برای بندگان روزهدار
حوزه| حجتالاسلاموالمسلمین حاجتی، استاد اخلاق حوزه علمیه خوزستان، در نخستین جلسه از سلسله مباحث «ضیافت بندگی» که از سوی رسانه رسمی حوزه در خوزستان به صورت مجازی اجرا میشود، گفت:
▫️ ائمه معصومین(ع) ماه رمضان را آغاز سال معرفی کردهاند؛ چراکه به تعبیر قرآن «رمضان» ماه آغاز تجدید حیات معنوی است.
▫️ اگر بندگان خداوند، متوجه این عظمتها و برکات و رحمت و مغفرت الهی در این ماه شوند، قطعاً برای درک آن عظمت و برکات، سر از پا نمیشناسد.
▫️خداوند متعال در این ماه سفره ضیافتی را گسترانیده و همه بندگانش را بر این سفره پر نعم و فضیلت دعوت کرده است؛ بهطوریکه پیامبر اعظم(ص) در توصیف ماه مبارک رمضان، میفرماید؛ «هُوَ شَهْرٌ دُعِیتُمْ فِیهِ إِلَی ضِیَافَةِ الله وَ جُعِلْتُمْ فِیهِ مِنْ أَهْلِ کَرَامَةِ الله...» این ماهی است که شما در آن به ضیافت الهی دعوت و از اهل کرامت الله قرار داده شدید.
◀️ متن کامل خبر؛
hawzahnews.com/xb76V
🌐خبرگزاری حوزه در خوزستان
eitaa.com/joinchat/1139933203Ced8a13e413
🍲 خوراکیهای پیشنهادی برای افطار و سحر
🔻حجتالاسلام منتظری مشاور تغذیه:
✔️ در #سحری خوردن (ماءالفاطر) آب جوشیدهی ولرم و خوردن یک قاشق عسل که با بزاق دهان مخلوط و مکیده شود و بعد از آن خوردن شربت خاکشیر و قبل از غذا میوه خوردن (سیب، خیار و کاهو) توصیه میشود.
✔️ بهترین غذای سحری حلیم گندم و یا خورشتها (خورشت آلو، بامیه، کدو.....) و یا خوردن غذاهای دیرهضم مثل غلات و حبوبات که از قبل خیسانده شده باشد، است.
✔️ برای #افطاری ناگهان معده را پرنکنیم.
غذای لطیف که در ابتدا همان ماءالفاطر همراه با خرما و فاصلهای داده شده و بعد از آن غذاهای نرم و سریعالهضم مثل سوپ، آش، فرنی، گداخته، حلیم و حلواهای سبک خورده شود.
✔️ بین #افطارتاسحر خوردن مایعات، دمنوشهای طبیعی (بادرنجویه،به لیمو،چای کوهی، دارچین)نوشیده شود .
🔻رفع بوی بدن دهان در طول روز در ماه رمضان
▫️بوی بد دهان میتواند به علت #رطوبتمعده و سردی آن که با خوردن کمی #نان_خشک در سحر رفع شود
▫️و یا مربوط به #دندانهاست که با خلال کردن برطرف میشود
▫️و یا به دلیل #مخلوطخوری که با نمک خوردن قبل و بعد از غذا درست می شود.
🔹 خوردن غذاهای گوشتی و سرخ کردنیها، چایی، تخم مرغ و نوشابههای گازدار، علت #عطش و سنگینی معده در طول روز است که با خوردن دو قاشق سویق عدس در سحر و سبزیجات و ماءالشعیر طبیعی رفع میشود.
▫️ علت #ضعف و بیحالی به خصوص در دختر بچهها که به علت کمخونی و خوردن خوراکیهایی مانند نوشابه و سردیجات (ماست، دوغ، مرغ، ماهی، گوجه، برنج و ...) است که درمان آن با خوردن چند مغز بادام و یک عدد گردو و دو عدد انجیر، عسل و میوه و سبزیجات برطرف میشود.
🔹 خواب ماه رمضان
بهترین ساعات خوابیدن، دو ساعت بعد از نماز مغرب و عشاء می باشد که باعث درمان بسیاری از بیماریها واسترس های عصبی است و نیم یا یک ساعت بعد از سحری خوابیدن مناسب می باشد.
•┈┈••✾••┈┈•
📲 آخرین رویدادهای دینی و فرهنگی را در خبرگزاری رسمی حوزه دنبال کنید:
eitaa.com/joinchat/1139933203Ced8a13e413
23.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📂 پرونده خبری؛
🎥 سلسله مباحث «شرح کوتاه نهج البلاغه»؛ (۱)
🔅اسلام دین اجتماعی است | معاشرت و حل مشکلات مردم مهمترین توصیه دین به مؤمنین است
حوزه| حجتالاسلاموالمسلمین موسویفرد، در نخستین جلسه از سلسله مباحث «شرح کوتاه کلمات نهجالبلاغه» با اشاره به حکمت دهم و عبارت «خَالِطُوا النَّاسَ مُخَالَطَةً إِنْ مُتُّمْ مَعَهَا بَکَوْا عَلَیْکُمْ وَ إِنْ عِشْتُمْ حَنُّوا إِلَیْکُمْ»، گفت:
وقتی آیات و روایات قرآنی را بررسی می نمائیم، به صورت گسترده از «معاشرت خوب» با مردم سخن به میان آمده است.
اگر یک نفر در اجتماع، همه تلاشش را برای حل کردن مشکلات مردم به کار گیرد، مثل امام راحل و مانند شهید حاج قاسم سلیمانی، زمانی که این شخص از دنیا رفت، مصداق روایت فوق از حضرت امیر(ع) میشود.
حضرت میفرماید؛ بهگونهای در میان مردم زندگی کنید که وقتی دستتان از دنیا کوتاه شد، آنها بر شما بگریند و مادامیکه زنده هستید مردم پروانهوار دور شما بچرخند.
در روایت دیگری از امام صادق(ع) نقل شده که فرمودهاند: کسی که با دوستانش خوشرفتار نباشد و با آنها رفاقت نداشته باشد، از ما نیست.
از این روایت اینگونه برداشت میشود که اسلام دین اجتماعی است و تمام تلاش انسان در جامعه باید سعی در معاشرت با مردم و برطرف کردن مشکلات آنها باشد.
hawzahnews.com/xb76Y
🌐خبرگزاری حوزه در خوزستان
eitaa.com/joinchat/1139933203Ced8a13e413
حوزه نیوز خوزستان
📂 پرونده خبری؛ 🎙 سلسله مباحث «ضیافت بندگی»؛ (۱) 💠 ماه رمضان؛ فرصتی طلایی برای شروع دوباره زندگی معن
سلسله مباحث ضیافت بندگی - جلسه اول.mp4
6.5M
🔰 سلسله مباحث «ضیافت بندگی»؛ (۱)
🎙 صوت| چک سفید خداوند برای بندگان روزهدار
➕ از زبان حجتالاسلام و المسلمین حاجتی، استاد اخلاق حوزه علمیه خوزستان
🔻با ما همراه باشید؛
🌐خبرگزاری حوزه در خوزستان
eitaa.com/joinchat/1139933203Ced8a13e413
دعای روز دوم ماه مبارک رمضان
🌙 اللَّهُمَّ قَرِّبْنِي فِيهِ إلَي مَرْضَاتِكَ وَ جَنِّبْنِي فِيهِ مِنْ سَخَطِكَ وَ نَقِمَاتِكَ وَ وَفِّقْنِي فِيهِ لِقِرَائَهِ آيَاتِكَ بِرَحْمَتِكَ يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِين
🔹 خدايا مرا در اين روز به رضا و خشنوديت نزديك ساز و
از خشم و غضبت دور ساز و
براي قرائت آيات قرآنت موفّق گردان به حقّ رحمتت
اي مهربانترين مهربانان عالم.
📑 شرح دعای روز دوم:
hawzahnews.com/news/953144
•┈┈••✾••┈┈•
@khz_howzehnews
حوزه نیوز خوزستان
🎙 سلسله مباحث «اخلاق در رسانه»؛ (۱) 📵 «شایعهپراکنی» ابزار رسانهای دشمن برای فریب افکار عمومی/ دامن
🎙 سلسله مباحث «اخلاق در رسانه»؛ (۲)
✳️لازمه اخلاق رسانهای ترویج روحیه «امیدآفرینی» در جامعه است
حوزه| حجتالاسلام موسوی زاده، در دومین جلسه از سلسله مباحث «اخلاق در رسانه» که از سوی رسانه رسمی حوزه در خوزستان به صورت مجازی اجرا میشود، با اشاره به مسأله «امیدآفرینی» در جامعه از سوی اصحاب رسانه و خبرنگاران، اظهارداشت:
«امیدآفرینی» و «دعوت به خیر و نیکی» دو مقوله بسیار مهم و حائز اهمیت از نگاه روایات و احادیث اهلبیت(ع) میباشد.
حضرت امیر(ع) در روایتی فرمودهاند که «عالم آنکسی است که مردم را از امید باز ندارد و همیشه به مردم امید دهد»؛ چراکه امید، رجاء و امیدواری سبب میشود که انسانها در رسیدن به اهداف، همت قوی و والایی پیدا کنند.
رهبر معظم انقلاب، در سخنرانیهای مختلف بر این مهم تأکید داشته و فرمودهاند که «بحمدالله جوانهای ما سرشار و لبالب از امیدند. به کوری چشم دشمن که میخواهد امید را در دلها از بین ببرد، این فروغ را، این روشنی را از دلها بزداید، بحمدالله امید در کشور زیاد است؛ این امید را بایستی حفظ کرد».
یکی از مهمترین وظایف رسانهها در عصر کنونی، «امیدآفرینی» در جامعه است.
با توجه به اینکه دشمن، از طریق رسانه درصدد ترویج نا امیدی میان مردم است، اخلاق و وظیفه رسانهای حکم میکند که رسانهها و خبرنگاران انقلابی در مقابل آنها با ترویج «روحیه امید» ایستادگی و مقابله کنند.
◀️ متن کامل این جلسه در؛
hawzahnews.com/xb783
🌐خبرگزاری حوزه در خوزستان
eitaa.com/joinchat/1139933203Ced8a13e413
حوزه نیوز خوزستان
📁پرونده خبری؛ 🌙ماه رمضان و فرصت بندگی؛ (۱) 💠 فلسفه روزهداری تمرین تقوا و خدا محوری است / چگونه به
📁پرونده خبری؛
🌙ماه رمضان و فرصت بندگی؛ (۲)
💠 رودخانه رمضانالکریم انسانها را در مسیر رستگاری قرار می دهد
حوزه| حجتالاسلاموالمسلمین بهرام پور، مدیر حوزه علمیه خوزستان، در دومین جلسه از سلسله مباحث «ماه رمضان و فرصت بندگی»، که از سوی رسانه رسمی حوزه در خوزستان بهصورت مجازی اجرا میشود، ماه مبارک رمضان را «راه میانبری» برای تقرب به خداوند متعال دانست.
▫️به تعبیر بنده، ماه رمضان همچون رودخانه ایست که با سرعت در حال عبور است! و مردم در مقابل آن به سه دسته تقسیم میشوند؛
▫️دسته اول «آنهایی که مقابل جریان آب ایستادگی و مقاومت میکنند».
▫️دسته دوم؛ «آنهایی که در جهت خلاف رودخانه حرکت میکنند».
▫️دسته سوم؛ «آنهایی که خود را به درون رودخانه انداخته و همسو با جریان آب، حرکت میکنند».
🔸بنا به قوانین الهی، هیچکدام از دو گروه رستگاری را نخواهند دید؛ چراکه در مسیر فرامین الهی قرار نگرفته و با آن مخالفت کردند. اما گروه سوم؛ میتوانند خود را به سرمنزل مقصود که همان «نقطه سعادت انسان است» برسانند.
◀️ متن کامل خبر در؛
hawzahnews.com/xb7cv
🌐خبرگزاری حوزه در خوزستان
eitaa.com/joinchat/1139933203Ced8a13e413