🔸نشست علمی هوش مصنوعی و حکمرانی آینده
🔰 هسته آزمایشگاه هوش مصنوعی مرکز رشد و نوآوری پژوهشگابه صورت مجازی برگزار میکند:
🎙با حضور:
دکتر حسن بشیری عضو هیأت علمی دانشگاه صنعتی همدان و پژوهشگر آینده پژوهی
⏰ یکشنبه 12 دیماه، ساعت 10:00
📡 ثبت نام از طریق:
🌐 iict.ac.ir/events
📱کسب اطلاعات بیشتر : 09331002672 (آقای جهانی)
#نشست
#مرکزرشدونوآوری
🆔 @iictchannel
——————
🔶 کانال " فلسفه زبان اسلامی" دریچه ای است برای تأملات شما در باب زبان
————
👈 در ایتا
🆔@projectsystem
🌐@kiamojtabaphd
هدایت شده از حکمت بالغه
فلسفه دین 1400.10.8.mp3
19.61M
#نشست علمی
📌 موضوع: هوش مصنوعی و تأثیر آن در آینده فلسفه دین
✅ ارائه دهنده: حجت الاسلام دکتر قائمی نیا عضو هیات علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی
🕰زمان: چهارشنبه 8 دی ماه در گروه فلسفه دین مجمع عالی حکمت اسلامی با همکاری قطب فلسفه دین
🆔 https://eitaa.com/hekmatebalge
👈به کانال #حکمت_بالغه بپیوندید؛ کانال علمی استاد عزیز و گرانقدر دکتر قائمی نیا
✅ به زودی خبرهای خوبی از حمکت بالغه خواهید شنید!
در این کانال نکاتی پیرامون آیات قرآن و روایات با رویکردهای جدید از قبیل معناشناسی و مباحث جدید فکری و فلسفی و عرفانی با قلم و تحلیل حضرت استاد مطرح میشود.
🌐 https://eitaa.com/hekmatebalge
جرج یول در کتاب مطالعه زبان
بعد از ارائه ده صفحه مطلب درباره معناشناسی و شاخه های آن منابع بالا را برای مطالعات بیشتر معرفی کرده است.
——————
🔶 کانال " فلسفه زبان اسلامی" دریچه ای است برای تأملات شما در باب زبان
————
👈 در ایتا
🆔@projectsystem
🌐@kiamojtabaphd
الهیات سایبر؛
🔻بیست و یکمین قسمت برنامه تلویزیونی سوره به موضوع «الهیات سایبر» اختصاص دارد. علیرضا قائمی نیا متولد ۱۳۴۳، پژوهشگر علوم دینی و فلسفه و عضو هیئت علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی است. الهیات سایبر و نگرشهای نوین در فلسفه، بیولوژی نص: نشانهشناسی و تفسیر قرآن از جمله کتابهای قائمینیا است.
بخشی از سرمقاله:
در روزگار معاصر، پیشوند سایبر بیش از آنکه صرفا مقولهای تکنولوژیک محسوب شود، حامل اشاراتی به شکلگیری جهان و انسانی جدید است. در فضای مسیحی در رویکرد افرادی همچون آنتونیو اسپادارو فضای مجازی بستر جدیدی برای الهیات بود، خدای مسیحی در فضای سایبر سکونت داشت، و ارتباطات در هم تنیدهی انسانی « خانوادهی خدا» را محقق میکرد. در کنار این مواجهی خوشبینانه و امیدوارانه ار تلاقی ایمان و سایبر اما نقدها و دغدغهها، نگرانیهای جدی نسبت به این رویکرد الهیاتی به فضای سایبر ابراز شده است.
🗓 پخش: امشب، سهشنبه، ۲۸ دی ساعت ۲۲، شبکه چهار سیما | بازپخش: شنبهها ساعت ۱۴
@Sooreh_tv4
با سلام و احترام خدمت همراهان گرامی
نظر به درخواست مکرر دوستان
و نظر به موافقت استاد قائمی نیا و ضمن تشکر از ایشان و هماهنگی با انتشارات بنیاد پژوهش های آستان قدس، تهیه کتاب #موافقت_معنایی با تخفیف 25 درصدی #مجددا فراهم شده است؛ چنانچه سروران ارجمند مایل به تهیه کتاب هستند به ادمین اطلاع دهند.
👈قیمت روی جلد : 150 هزار تومان
👈قیمت با تخفیف 25 درصدی: 112.500 تومان
مهلت ثبت نام: تا ساعت 24 روز جمعه 1 بهمن ماه
مشهد دعاگوی دوستان هستم
——————————-
🔶 کانال " فلسفه زبان اسلامی" دریچه ای است برای تأملات شما در باب زبان
————
👈 در ایتا
🆔@projectsystem
🌐@kiamojtabaphd
فلسفه زبان اسلامی
"من با فلسفه دینی ها مشکل دارم"
✍️مجتبی رستمی کیا
✅سال 92 وقتی تحصیلاتم را در رشته فلسفه دین آغاز کردم ، با مسئله قابل تأملی مواجه شدم؛ استاد سرشناسی در فلسفه اسلامی به کلاسمان آمد و نقل به مضمون گفت " من با فلسفه دینی ها مشکل دارم" سر کلاس من خیلی سؤال نپرسید، حرف های جدید هم نزنید، فقط گوش بدید که در حکمت متعالیه چه می گذرد، از خدا که پنهان نیست از شما چه پنهان تازه دستمان آمد که وارد یه رشته دو سر باخت شده ایم.
🔰فلسفه دینی ها مظلومانه در وسط مبناگرایان انتزاعی، در حال دیپلماسی کلامی و در حال رصد آینده دینداری در دنیا هستند اما چه کنیم که فلسفه موجود از ما فقط اصالت وجود می خواهد و نفی اصالت ماهیت و اگر شما در حال رصد و یا آینده پژوهی یا انسان شناسی انسان دوران سایبر باشی لابد مؤاخذه می شوید که این بحث ها چه ربطی به فلسفه اسلامی دارد؟
🔰دو هفته پیش در کارگروه فلسفه اسلامی دبیرخانه حمایت از فعالیت های پژوهشی معاونت پژوهش حوزه که طرح " آینده فلسفه اسلامی" من و تعدادی از تیم همکارم ـ که همگی از فضلای این عرصه هستند ـ با این استدلال که طرح ربطی به فلسفه اسلامی ندارد رد شد؛ می شد حدس زد که همان طیف بر سیاستگذاری و مدیریت دانش و پژوهش فلسفی حوزه و کشور در حال تصمیم گیری هستند.
👈شاید بهتر بود که ما هم مثل بسیاری از طلاب همدوره خود فلسفه اسلامی را با همان قرائت سنتی ادامه می دادیم و الان جزء همین حلقه های تصمیم گیر و سیاستگذار فلسفه بودیم و شاید های دیگر ...
🔸کاشکی این رفتارها فقط خطابش متوجه ما شاگردان می شد و به حوزه اساتید این رشته کشیده نمی شد. اساتیدی که در دوره کنونی چون وسط ایستاده اند از هر دو طرف می خورند، جمعی آن ها را به روشنفکری رجم می کنند و جمعی دیگر به انجماد فکری شان معترف اند و گناه شان چیست؟ جز این است که حرف جدید می زنند و با تکیه بر مبانی در پاسخ به مسائل فلسفی و آینده دین و دینداری قلم می زنند؟ با ما هر چه می خواهید بکنید اما چرا برای اساتیدی که اولین بار دست به نگارش " الهیات سایبر" می برند به جای قدردانی و تشکر، باید سیبل اتهامات همین سیاستگذاران در شبکه چهار هم باشد؛ باورم نمی شد همه خاطرات تحصیلمان را در یک فریم تقریبا 70 دقیقه ای در برنامه #سوره 28 دیماه دیدیم و همان کلام در ما تداعی شد که " من با فلسفه دینی ها مشکل دارم"
💠الهیات سایبر موضعی آینده پژوهانه در مورد آینده دینداری در ایران دارد و از این رو می طلبد فارغ از ادعاهای دگم اندیشانه و انتزاعی به آن نگریسته شود و از برچسب زدن های متعدد " شما از روشنفکرها هم روشنفکرترید" و یا " صریح تر باشید و محافظه کار نباشید" و " یکبار دیگر بگید آقای دکتر" که شایسته مراکز بازجوئی است تا یک بحث علمی، خودداری شود. تغییرات محیط دینداری در آینده نزدیک اینقدر سهمگین است که با مبناگروی و روش های بنیادین در فلسفه علوم اجتماعی نتوان آن را فهم کرد
هر زمان میگفتم از درد درون ** اهد قومی إنهم لا یعلمون
——-
جهت مشاهده فیلم کامل برنامه سوره به لینک زیر مراجعه کنید:
https://tv4.ir/episodeinfo/285883
جهت اظهار نظر در پیج برنامه به آدرس زیر مراجعه کنید:
https://www.instagram.com/sooreh_tv4/
https://www.instagram.com/p/CY3jSG-Myej/
#سوره
#الهیات_سایبر
#قائمی_نیا
#شبکه_چهار
#معاونت_پژوهش
——————————-
🔶 کانال " فلسفه زبان اسلامی" دریچه ای است برای تأملات شما در باب زبان
————
👈 در ایتا
🆔@projectsystem
🌐@kiamojtabaphd
فلسفه زبان اسلامی
اگر پروندمون رو برای آخرت بازتر نکنند در این زمینه کارگروه فلسفه دبیرخانه معاونت پژوهشی حوزه، دوستان عزیز و استاد ارجمند رو به چالش گفتگو و شفاف سازی فرا می خوانم
چه تعداد موضوع مصوب کردید؟ در چه موضوعاتی بوده است؟ از چه اشخاصی بوده است؟ ناظر پروژه ها چه کسانی بوده اند؟
بنده هم مشروح و مضمون گفتگوی خودم را با دبیرخانه مذکور در طی سه مرحله منتشر می کنم