آیا آیه ای هست که نشان بده باید از مرجع تقلید کنیم؟
🖊عقل به انسان حکم می کند که در هر زمینه ای که نیاز به یاری گرفتن از دیگری دارد به متخصص و اهل فن مراجعه کند . دریافت و فهم صحیح مسائل مربوط به دین هم از آن مقوله است که در این زمینه خداوند در قرآن می فرماید : «فاسئلوا اهل الذّکر إن کنتم لا تعلمون» از آگاهان بپرسید اگر نمیدانید. ( سوره نحل آیه ۴۳)علاوه بر قرآن ، ائمه معصومین هم دستوراتی را جهت هدایت و روشنگری ، داده اند . در روایتی از امام حسن عسکری علیه السلام آمده است: «امّا من کان من الفقها صائناً لنفسه حافظاً لدینه مخالفاً علی هواه مطیعاً لامر مولاه فللعوام أن یقلّدوه؛ از بین فقهاء آنان که حافظ و نگهبان دین هستند و خود را از گناه و آلودگی حفظ میکنند و با هواهای نفسانی مبارزه میکنند و مطیع اوامر الهی و جانشینان اویند، بر عوام ( کسانی که در علوم اسلامی مجتهد و متخصص نیستند ) لازم است که از آنان تقلید کنند». ( بحار ج ۲ ص ۸۸ ) 💗💗
13.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فرصت-مهارت
استراتژی تمرکز
🙏استادامین دخیلی
@kmsunahad
هدایت شده از میثم هلیلی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏷 #برش_دیدار
📹 ببینید | انحطاط سیاسی و مدنی و اخلاقی رژیم آمریکا. ۹۹/۸/۱۳
📲 قابل استفاده در بخش استوری اینستاگرام
https://eitaa.com/joinchat/3789946883C77b387e979
#تفسیریک آیه
سخنرانی حجت الاسلام محسن قرائتی با موضوع تفسیر سوره حمد - بسم الله الرّحمن الرّحیم
#تفسیریک آیه
سخنرانی حجت الاسلام محسن قرائتی با موضوع تفسیر سوره حمد - بسم الله الرّحمن الرّحیم
عدد هفت، عددی اعجازانگیز است که رموز متعددی را برای آن بیان کرده اند. هفت آسمان، هفت دور طواف خانه خدا، هفت بار سنگ زدن به شیطان، هفت بار سعی صفا و مروه، ایام هفته و... ،اما یکی از این موارد، هفت آیه سوره ی حمد است. سوره ی حمد جزء واجبات دین برای بندگان است که به خاطر ارزش و جایگاهی که دارد بسیار مورد توجه است. این سوره ی پر محتوا، هر روز ده مرتبه در نمازهای واجب خوانده می شود. پیامبر (ص) این سوره را بهترین سوره ی قرآن نامیده اند. موضوعاتی چون معاد، معرفت، درخواست راه حق، بیزاری از گمراهان و تقاضای راه راست از جمله مفاهیمی است که در این سوره به آن اشاره شده است.
آغاز سوره ی حمد با ذکر نام خداوند است. در بین همه ی اقوام، رسم بر این است که آغاز کار به نام بزرگی باشد و بزرگ همه ی ما خداوند است، پس بهتر است هر کاری با نام خدا شروع شود. بسم الله در آغاز همه ی کتب آسمانی نیز آمده است و این نشان از اهمیت این نام دارد. بسم الله علامت ایمان و دوری از تکبر است. بسم الله تکیه و پناه بر خدایی است که خالق همه چیز است. بسم الله آغاز بندگی است. در بحث تفسیر سوره ی حمد باید گفت که عده ای از اهل تفکر، بسم الله را جزء این سوره دانسته اند. در میان سوره های قرآن کریم، تنها سوره ی برائت است که با بسم الله شروع نمی شود و دلیل آن این است که محتوای این سوره که دوری و بیزاری است، مناسبتی با بسم الله ندارد. در این آیه الرحمن الرحیم به معنای این است که خداوند سرچشمه ی محبت بوده و فقط می بخشد بدون اینکه توقعی داشته باشد. زیرا که او غنی وبی نیاز مطلق است.
@kmsunahad
REC__002.MP3
21.75M
#سخنرانی_هفتگی زیارت عاشورا
حجت الاسلام و المسلمین حزبه زاده
مسئول محترم دفتر نهادنمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه
علوم و فنون دریایی خرمشهر
1399/8/19🌹
@kmsunahad
#مهدویت
ایا با وجود افرادی مانند ایتالله قاضی و ایت الله بهجت رحمهالله علیهما و امثال اینها فردی مثل من چگونه امکان دارد جز ۳۱۳ نفر یار امام زمان شوم؟
#مهدویت-انتظار
امید یاری دادن به حضرت صاحب الزمان روحی فداه و عجل الله تعالی فرجه الشریف از برترین عبادات است. عموم شیعیان و ارادتمندان که در طول حرکت امام مهدی علیه السلام به ایشان ملحق میشوند.
طبق فرمایش امام صادق علیه السلام یکی از سه رکن پیروزی امام مهدی ارواحنا فداه مؤمنان هستند. و این مؤمنان کسی نیستند مگر همان منتظران راستین که دوران غیبت را به نیکی سپری کردهاند؛ کسی نیستند مگر زمینهسازان ظهور که در آستانة برانگیخته شدن حضرت به وظایف خود به شایستگی عمل کردهاند.
یارانى فداکار که با آشنایى نسبت به برنامه ها و اهداف و اعتقاد به آنها تا آخرین لحظه، از رهبر و انقلاب دست بر ندارند و آماده هر گونه فداکارى باشند. تا آخرین لحظه فداکارى کنند. این جمعیت خالص و مخلص، نقش جدى و قابل توجهى در رهبرى سپاه و فتح کشورها و اداره مناطق و سرزمین ها ایفا خواهند کرد.
🌺🌺امام جواد علیه السلام در این زمینه میفرماید: «اصحاب مهدى به سوى او اجتماع مى کنند که سیصد و سیزده نفراند؛ به تعداد اهل بدر از نقاط مختلف زمین... وقتى این عده جمع شدند، خدا امر او را ظاهر مى کند و چون عده کامل شد که ده هزار نفراند، به اذن خدا خروج مى کند»
کمال الدین، ج ۲، باب ۳۷، ح ۲. آمادگى عمومى و بالارفتن سطح رشد و فهم مردم ، از شرایط یک انقلاب و تحقق آن، پذیرش مردمى و قابلیت آنان است، اگر مردم آن را نخواهند، و شرایط فکرى و روانى فراهم نباشد، آن قیام به سرانجام نمیرسد . مردم باید به حدى از رشد و آگاهى رسیده باشند که پذیراى حرکت اصلاحى و قیام بزرگ منجى عالم بشریت باشند. وجود این آمادگى از شرایط بسیار مهم براى ظهور مصلح موعود است؛ چرا که با وجود آن، حرکت اصلاحى حضرت به نتیجه خواهد رسید. ظهور امام مهدی ارواحنا فداه تابع مولفه های دیگری نیز هست که همگی در دست خداوند است و تا او اراده نکند امر ظهور محقق نخواهد شد . به همین جهت سفارش فراوانی به دعا جهت تعجیل فرج شده است 🙏🙏🌹🌹