هدایت شده از مطالبه گران
✅معماری آینده منطقه با رهبری حکیمانه
🔸علی بهادری جهرمی، عضو هیئت علمی دانشکده حقوق دانشگاه تربیت مدرس:
1⃣ در جهانی که تحولات آن با سرعتی بیسابقه در حال رخ دادن است، نقش رهبران اندیشمند و استراتژیست در رقم زدن آینده ملتها و حتی مناطق جغرافیایی بسیار حیاتی است. امروز چشمها به سید علی خامنهای دوخته شده است؛ رهبری که توانسته است با حکمت، درایت و استقامت، جمهوری اسلامی ایران را از چالشهای بیشمار عبور دهد و الگویی سرآمد برای منطقه ایجاد کند.
2⃣ منطقه غرب آسیا در حال تجربه تحولات بنیادینی است. از یک سو، تلاش قدرتهای خارجی برای تضعیف استقلال ملتها ادامه دارد و از سوی دیگر، بیداری اسلامی و مقاومت مردمی، مسیر آینده را به سوی استقلال و خوداتکایی پیش میبرد. در این میان، جایگاه جمهوری اسلامی ایران و نقش رهبری آن در هدایت این تحولات غیرقابلانکار است.
3⃣ رهبر معظم انقلاب، با تأکید بر مقاومت، عدالت و استقلال، توانستهاند گفتمانی جدید در منطقه ایجاد کنند. این گفتمان نهتنها ملتهای منطقه را به بازگشت به هویت اسلامی و ایستادگی در برابر ظلم دعوت کرده، بلکه نشان داده است که میتوان بدون اتکا به قدرتهای بزرگ، مسیر پیشرفت را پیمود.
4⃣سیاستهای حکیمانه رهبر معظم انقلاب در حمایت از ملتهای مظلوم فلسطین و یمن، امروز به الگویی برای کشورهای منطقه تبدیل شده است. این راهبردها، نهتنها محور جدیدی از قدرت را در برابر زیادهخواهیهای غرب و رژیم صهیونیستی شکل دادهاند، بلکه آینده منطقه را به سوی استقلال و عدالت هدایت میکنند.
5⃣ ایشان در سخنرانیهای قبلی با تأکید بر وحدت اسلامی و استقلال ملتها، همواره آیندهای روشن برای مقاومت ترسیم کردهاند. بیانات ایشان، نه صرفاً بهعنوان یک رهبر حکیم دینی، بلکه بهعنوان معمار آینده منطقه هم تاریخی و سرنوشتساز است. فردا، تصمیمات و مواضع رهبر معظم انقلاب بار دیگر محور توجه جهانیان خواهد بود.
✍علی بهادری
🇮🇷شما هم با ما مطالبه گر باشید
https://eitaa.com/motalebegaran313
🔰 آخرین مرحله مدارا (۱)
👤 #سید_محمدعماد_اعرابی
🔸«با دشمنان مدارا» عنوان اصلی روزنامه سازندگی در چهارشنبه ۲۳ آبان ۱۴۰۳ بود که با حروفی درشت در بالای صفحه اول این رسانه وابسته به حزب غربگرای کارگزاران سازندگی نقش بسته بود. آنها با این تیتر به استقبال نحوه ارتباط و مواجهه با اروپا و آمریکا رفته و با شادمانی خاصی نوشته بودند: «مسعود پزشکیان از ابتدای روزی که وارد گود انتخابات ریاستجمهوری شد، روابط با جهان را بر مبنای شعر معروف و مشهور حافظ ایرانیان پایهگذاری کرد: «آسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است، با دوستان مروت با دشمنان مدارا» و اکنون ۱۰۰ روز پس از انتخابات نیز تاکید میکند که همچنان بر آن سخن هست و امروز پیشتر از دیروز به اهمیت این سخن رسیده است». «شعرگویی» بهجای «واقعبینی» در تحلیل روابط خارجی، روال مرسوم جریانهای غربگرا در ایران بوده است که البته نمیشود همیشه آن را به حساب «سادهلوحی» گذاشت.
🔸«ابراهیم یزدی» به عنوان وزیر خارجه ایران در بهار 1358 نیز احتمالا همین «شعر» را در دستور کار خود قرار داده بود. او سپتامبر1979(تابستان 1358) در حاشیه اجلاس ششم جنبش عدمتعهدها در هاوانا با رویکرد «مداراگونه» درخواست ملاقات با «صدام حسین» را داد تا راهحلی برای پایان مناقشات مرزی دو کشور پیدا کند. آقای یزدی پیشنهادهایی سخاوتمندانه و فراتر از تصورات مقامات عراقی به آنها داد تا جایی که این امتیازها حتی برایشان غیرمنتظره و ناباورانه بود. «صلاح عمر العلی» نماینده وقت عراق در سازمان ملل در توصیف تعجبش از پیشنهادهای ابراهیم یزدی میگوید: «پیشنهادهایی که به صدام میداد به صورت غیرمعقولی مناسب بود.» در کنار عوامل سیاسی و نظامی دیگر، فروتنی بیش از حد یزدی در مقابل شخصیت سلطهجو و زورگویی مانند صدام، او را در تصمیمش برای حمله به ایران مصممتر کرد. صدام پیشنهادهای دستودلبازانه وزیر خارجه وقت ایران را بهحساب ضعف و ناتوانی ایران گذاشت و بلافاصله پس از جلسه، «صلاح عمرالعلی» را با خود به حیاط محل اقامتشان برد و به او گفت: «الان فرصتی تاریخی [برای حمله به ایران] در اختیار داریم؛ خودت را به عنوان نماینده عراق در سازمان ملل آماده کن! من میخواهم بروم و به آنها ضربهای بزنم که همه کره زمین صدایش را بشنوند.» آن روز هم «با دشمنان مدارا» جواب نداد و ایران هزینه سنگینی پرداخت کرد تا دیکتاتور عراق را از تصمیم احمقانهاش پشیمان کند.
🔸«محمد خاتمی» هم همین «شعر» را سرلوحه کارش قرار داده بود و وقتی روی کار آمد از «گفتوگوی تمدنها» حرف میزد؛ البته آن زمان تقریبا واضح به نظر میرسید که منظور دولت غربگرای وقت ایران، بیشتر گفتوگوی با آمریکا است. آنها به آرزویشان رسیدند و توانستند به بهانه حادثه ۱۱ سپتامبر و حمله آمریکا به افغانستان؛ با دولت آمریکا گفتوگو و همکاری کنند. همکاری آنها با طرف آمریکایی فراتر از حد انتظار دیپلماتهای آمریکایی بود تا جایی که «رایان کراکر» (مسئول وقت پرونده افغانستان در وزارت خارجه آمریکا) از اینکه دید دیپلمات ارشد ایرانی نسخه اصلی آرایش دقیق نیروهای مسلح در افغانستان را برای تسهیل حمله آمریکا، سخاوتمندانه به او هدیه داد؛ حیرت کرد! کمتر از پنج ماه بعد اما «جورج بوش» رئیسجمهور وقت آمریکا در گزارش سالیانه خود به کنگره، ایران را در کنار عراق (صدام) و
کره شمالی به عنوان «محور شرارت» نام برد و به حمله نظامی تهدید کرد.
🔸همان زمان بود که با شروع پرونده هستهای ایران نیز اتفاق مشابهی افتاد. دولت غربگرای اصلاحات یک بار دیگر سیاست خارجیاش را براساس شعر «با دشمنان مدارا» تنظیم و هدف از آغاز مذاکرات هستهای را «تعامل با جهان با درایت و حوصله و با اولویت رفع اتهامات و دفع خطر» عنوان کرد. ناگفته پیدا بود منظور آنها از جهان، ۳ کشور اروپایی به همراه آمریکا است. «حسن روحانی» هدایت مذاکرات را برعهده گرفت و میگفت: «ما با سعه صدر تعلیق را بپذیریم تا پرونده ما در آژانس بسته شود، گرچه اینکار دو سال هم بهطول بینجامد، در عوض برای همیشه راحت میشویم.» اما پس از دو سال مدارا و تعلیق داوطلبانه کلیه فعالیتهای هستهای ایران از ۱۳۸۲ تا ۱۳۸۴؛ محمد خاتمی و حسن روحانی در حالی پرونده هستهای ایران را به دولت بعد تحویل دادند که شورای حکامِ آژانس ۶ قطعنامه علیه ایران صادر کرده و پرونده ایران را به شورای امنیت سازمان ملل متحد فرستاده بود تا زمینه تحریمهای بینالمللی علیه ایران فراهم شود.
🔻ادامه دارد...
@Kayhan_online
🔰 آخرین مرحله مدارا (۲)
🔻حسن روحانی خودش درباره نتیجه مدارای آنروزها نوشت: «متأسفانه، در مقابل اگر نگوییم هیچ، ایران مابهازای بسیار اندکی دریافت کرد و بارها اقدامات اعتمادساز خود را افزایش داد و تنها در عوض آن، با قولهای انجام نشده و درخواستهای بیشتر روبهرو شد.» «با دشمنان مدارا» آن زمان هم جواب نداد و دولتی که با شعار «گفتوگوی تمدنها» آغاز به کار کرده بود با «تهدید ایران به حمله نظامی از طرف آمریکا» و «قطعنامههای ضدایرانی آژانس به پیشنهاد اروپا» کارش را به اتمام رساند.
🔸کمتر از ۱۰ سال بعد وقتی حسن روحانی در انتخابات ۱۳۹۲ به پیروزی رسید دوباره سیاست خارجی دولت جمهوری اسلامی ایران را بر اساس شعر «با دشمنان مدارا» پایهریزی کرد. روحانی از «تعامل با دنیا» سخن گفت و البته باز هم مشخص بود دنیای کوچک او تنها شامل آمریکا و ۳ کشور اروپایی میشود. روند «مدارا» در ۸ سال دولت حسن روحانی اینطور گذشت: دو سال مذاکره برای حصول توافق، سپس سه سال مذاکره برای اجرای توافق و سه سال پایانی نیز صرف مذاکره برای احیای توافق شد. در همان ۸ سال مذاکره، شهید سلیمانی فرمانده اسطورهای سپاه قدس توسط آمریکا ترور شد، شهید فخریزاده دانشمند برجسته علوم دفاعی و هستهای توسط اسرائیل به شهادت رسید و تأسیسات هستهای ایران بارها هدف حمله یا خرابکاری قرار گرفت. ۸ سال مدارا و مذاکره با دشمن نتوانست عملا هیچ تحریمی را لغو کند آن هم در حالی که ایران بخش قابل توجهی از صنعت هستهای خود را متوقف و حتی قسمتی از آن را تخریب کرده بود. نامه «محمدجواد ظریف» وزیر خارجه وقت ایران به «فدریکا موگرینی»، نماینده اتحادیه اروپا مورخ ۱۲ شهریور ۱۳۹۵ (2 ستامبر 2016) گویای همین وضعیت است. آن طور که آقای ظریف در نامه خود نوشته است آمریکا و متحدان اروپاییاش علاوهبر نقض عهد و عدم «تعلیق» تحریمهای متعهد شده در برجام به اعمال تحریمهای جدیدی روی آوردند که حتی پیش از برجام نیز سابقه نداشت! حسن روحانی اما هر قدر که با آمریکا و ۳ کشور اروپایی مدارا میکرد و دهان به خنده میگشود در برابر منتقدان دلسوز ایرانیاش ابرو گره میکرد و ناسزا میگفت تا نشان دهد علاوهبر
«با دشمنان مدارا»؛ «با دوستان عداوت» را هم در سرلوحه کار خود دارد.
🔸مدارا با دشمن در همین چند ماه ابتدای دولت چهاردهم نتایج عبرتآموزی داشته است. پس از ترور شهید «اسماعیل هنیه» که برای شرکت در مراسم تحلیف رئیسجمهور ایران به تهران آمده بود؛ دولت دلخوش به وعده اروپا و آمریکا، با دشمن مدارا کرد و پاسخ به این جنایت را به تعویق انداخت اما نتیجه چیزی جز ترور دبیرکل حزبالله لبنان شهید «سید حسن نصرالله» نبود. آقای پزشکیان خودش اولین عبرت را از این واقعه گرفت و یک روز پس از شهادت سید مقاومت، گفت: «ادعاهای سران آمریکا و کشورهای اروپایی که در ازای عدم پاسخ ایران به ترور شهید هنیه وعده آتشبس میدادند، تماما دروغ بود و فرصت دادن به چنین جنایتکارانی صرفا آنها را در ارتکاب به جنایات بیشتر جریتر خواهد کرد.» اما ظاهرا حلقه اطرافیان رئیسجمهور باعث ایجاد خطای محاسباتی دیگری در ایشان شد. دولت خُلف وعده اروپا و آمریکا را دید اما باز هم به دنبال وعده آنها و مذاکره با آنها دوید. این بار نتیجه اعمال تحریمهای جدید از جمله تحریم شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی و هواپیمایی ایرانایر از سوی اروپا و قطعنامه ضدایرانی آژانس به پیشنهاد سه کشور اروپایی بود. مدتی بعد معاون راهبردی رئیسجمهور طی یادداشتی برای نشریه آمریکایی فارنافرز به دولت آمریکا پیشنهاد مذاکرات هستهای و فراهستهای داد اما کمتر از ۲۴ ساعت بعد وزارت خزانهداری آمریکا تحریمهای جدیدی علیه ایران وضع کرد.
🔸مدارا با دشمن این بار هم مثل تجربیات تاریخی دهههای گذشته چیزی جز خسارات برای ایران به ارمغان نخواهد آورد. جریان غربگرا در پس این شعر و شعارها، مؤلفههای داخلی قدرت را تضعیف میکند و گام به گام مسیر پیشروی دشمن را هموار میسازد. این روزها اخبار سوریه در صدر اخبار منطقه و حتی جهان قرار دارد؛ چهبسا آنجا نیز طی ماههای گذشته کسانی نسخه غربگرایان را تجویز کرده باشند؛ «با دشمنان مدارا» در سوریه تا مرحله آخر اجرا شد و به سقوط ۱۱ روزه دمشق رسید.
#یادداشت_روز
@Kayhan_online
سالگرد شهادت آیتالله سید عبدالحسین دستغیب
🔰 شهادت در روزی که ۳ بار ترور نافرجام شد
🔸«... امروز، روز جمعه و نماز و عبادت، دست جنایتکار آمریکاییان یک شخصیت ارزشمند که مربی بزرگ و عالمی عامل که گناهش فقط تعهد به اسلام بود، از دست ملت ایران و اهالی محترم فارس گرفت و حوزههای علمیه و اهالی ایران را به سوگ نشاند. حضرت حجتالاسلام والمسلمین شهید حاج سید عبدالحسین دستغیب را که معلم اخلاق و مهذب نفوس و متعهد به اسلام و جمهوری اسلامی بود با جمعی از همراهانشان به شهادت رساندند و خدمت خود را به ابرقدرت و ابر جنایتکار زمان ایفا کردند، به گمان آن که به ملت رزمنده ایران آسیب رسانند و آنان را در راه هدف به سستی بکشند. این کوردلان نمیبینند که در هر شهادتی و در هر جنایتی ملت متعهد به اسلام و کشور، مصممتر و در صحنه حاضرترند؟ اینان پس از بمباران شهرها در جنوب و غرب و قتلعامهای فجیع مردم بیپناه، فریاد «جنگ جنگ تا پیروزی» را نشنیدند که ملت وفادار، شهادت را در راه خدا با آغوش باز پذیرا هستند؟ یا میخواهند شکستهای لشکر کفر را و آتشی که به جان دوستان و اربابانشان از پیروزی رزمندگان ایران افتاده است با خون این مردان خدا فرو نشانند؟»
🔻این جملات بخشی از پیام حضرت امام خمینی بود که در همان روز شهادت شهید محراب، آیتالله سید عبدالحسین دستغیب یعنی ۲۰ آذرماه ۱۳۶۰ صادر کردند.
🔸آن روز آیتالله دستغیب طبق معمول هر هفته، جمعه ساعت ۱۱/۳۰ صبح به طرف میعادگاه نماز جمعه حرکت کرد، چند لحظه بعد یک تروریست از اعضای گروهک منافقین که در کوچه به قصد ترور آیتالله در انتظار مانده بود، در حالی که کمربندی انفجاری از بمب و نارنجک به روی شکم خود بسته بود، در مسیر رفتن آیتالله دستغیب به نماز جمعه خود را به عنوان زنی حامله معرفی کرد که ضرورت دارد مطلب مهمی را به ایشان بگوید. او با این دروغ از حلقه پاسداران محافظ ایشان عبور کرد و به ایشان نزدیک شد. شخص مذکور بعد از این که به نزدیکی امام جمعه رسید، ضامن بمب را کشید و ضمن کشتن خود، آیتالله دستغیب و ۱۲ تن از همراهان شهید دستغیب و مردم را نیز در این حادثه به شهادت رساند.
🔸براساس اسناد موجود، همان روز ۲۰ آذرماه ۱۳۶۰ هم سه بار قصد جان ايشان شد که نافرجام ماند؛ ابتدا مقابل درب مسجد جامع وکيل، جواني قصد پرتاب نارنجک داشت که مردم او را دستگير کردند، دوم لحظاتی بعد، صداي شليک چند گلوله در فلکه شهدای شيراز به گوش رسيد که گویا با هدف حمله به آیتالله دستغیب بود اما موفق نشدند و سوم؛ همان روز در چهار راه زند از دست يک دختر نارنجک گرفتند که قصد ترور آیتالله را داشت و تمام سوء قصدهای یاد شده، نافرجام ماند.
🔸آیتالله سید عبدالحسین دستغیب، در مبارزه با رژیم پهلوی و رضا میرپنج و پسرش، همواره در سختترین میادین مبارزه حضور داشت و بارها دستگیر شد و به زندان و تبعید رفت اما هیچگاه منبر روشنگری و افشاگری را ترک نکرده بود.
🔸در تمام سالهای تبعید امام، آیتالله دستغیب حتی لحظهای از حضور فعال در نهضت امام باز نایستاد. و سخنرانیهای افشاگرانه و روشنگرانه متعددی داشت. از جمله روز جمعه ۲۸ مرداد ۱۳۵۶ برابر سوم ماه رمضان ۱۳۹۷ هجری قمری، در مسجد جامع شیراز که به سخنرانی پر شور و افشاگرانهای پرداخت و به حرکت ضد فرهنگی رژیم شاه در اشاعه فساد و فحشا تحت عنوان یک جشن به اصطلاح هنری به شدت اعتراض نمود؛ جشنی که مملو از پردهدریهای اخلاقی، برنامههای مبتذل و نمایشهای مستهجن و ضد انسانی بود.
🔸پس از پیروزی انقلاب اسلامی آیتالله دستغیب به امامت جمعه شیراز منصوب شد و در دو سالی که پس از انقلاب در قید حیات بود، همچنان بر همان عهد اولیهاش، تمام و کمال در خدمت اسلام و انقلاب و امام ماند. از منبر نماز جمعه به مبرمترین مسائل روز انقلاب پرداخت و با شروع جنگ تحمیلی، بیشترین حمایت و پشتیبانی را از رزمندگان و جبهههای دفاع مقدس به عمل آورد.
#دفتر_پژوهشهای_مؤسسه_کیهان
https://kayhan.ir/001GOJ
@Kayhan_online
یک کلاغ، چهل کلاغ غربگرایان درباره بدهی سوریه به ایران
🔰دروغگوها چگونه دروغ را میسازند
🔸جریان رسانه ای غربگرا پس از سرنگونی دولت سوریه برای بیهوده نشان دادن همکاری گذشته ایران با این کشور موضوع «بدهی سوریه به ایران» را پیش کشیده و اخبار جعلی متعددی منتشر کرده است که بررسی روند آن میتواند یک دوره آموزشی «چگونه دروغ بگوییم» برای علاقهمندان باشد.
🔸ماجرا از آنجا آغاز میشود مایک پمپئو وزیر خارجه وقت آمریکا ۹ اکتبر ۲۰۱۸ (۱۷ مهر ۱۳۹۷) توییتی منتشر کرد و مدعی شد ایران ۱۶ میلیارد دلار در منطقه غرب آسیا شامل سوریه، عراق، لبنان، یمن و فلسطین هزینه کرده است.
🔸ادعای پمپئو در حالی بود که او تقریبا همان زمان دروغگویی را یک شگرد در سیاست آمریکا دانسته و گفته بود: «زمانی که رئیس سیا بودم، دروغ می گفتیم، فریبکاری و دزدی می کردیم. ما برای این کارها یک دوره کامل آموزشی داشتیم. این به شما شکوه تجربه (آزمون و خطای) آمریکایی را یادآوری میکند»
🔸ادعای پمپئو یک سال بعد در ۱۰ آبان ۱۳۹۸ توسط برایان هوک رئیس وقت گروه اقدام ایران در وزارت خارجه آمریکا، دقیقا با همان میزان ۱۶ میلیارد دلار تکرار شد با این تفاوت که او این هزینه را فقط برای عراق و سوریه اعلام کرد.
🔸یک سال بعد حشمتالله فلاحتپیشه نماینده وقت مجلس شورای اسلامی که به دلیل اظهارات خلاف واقعش سوء شهرت داشت؛ بدون هیچ توضیحی ۴ میلیارد دلار بر این مبلغ اضافه و ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ در گفت و گو با روزنامه بدنام اعتماد با حدس و گمان گفت: «ما شاید ۲۰ تا ۳۰ میلیارد دلار به سوریه پول دادیم و باید از سوریه پس بگیریم.»
🔸آقای فلاحتپیشه نسبت به پمپئو دو دروغ بیشتر گفته بود چون هزینه را به جای ۵ کشور، فقط برای یک کشور اعلام کرده بود و با احتمالات و بدون هیچ منبعی حداقل ۴ میلیارد دلار هم بر مبلغ خیالی پمپئو اضافه کرده بود.
🔸آقای فلاحتپیشه دست از دروغگویی برنداشت و ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۲ در گفتوگو با «تجارت نیوز» این بار در حالی که تأکید میکرد رقم دقیقی برای کمک های ایران به سوریه وجود ندارد باز هم بدون ذکر هیچ منبع و مستندی مدعی شد ایران پیش از سال ۱۳۹۵ تا ۱۵ میلیارد دلار در سوریه هزینه کرده و پس از ۱۳۹۵ نیز ۱۰ تا ۱۵ میلیارد دلار هزینه کرده است.
🔸همین اظهارات کافی بود تا «تجارت نیوز» با شیطنت تیتر «طلب ۳۰ میلیارد دلاری ایران از سوریه وصول میشود؟» را برای گفتوگوی خود انتخاب کند در حالی که حتی طبق تأکید فلاحتپیشه نیز این رقم درست و موثق نبود.
🔸دروغ آقای فلاحتپیشه یک سال بعد یعنی سه روز پیش توسط بهرام پارسایی، یکی دیگر از نمایندگان سابق مجلس تکرار شد و او مدعی شد ایران ۳۰ میلیارد دلار در قالب وام و کمک به دولت سوریه اعطا کرده و سوریه این بدهی را به ایران پرداخت نکرده است.
🔸آقای پارسایی یک دروغ دیگر بر دروغهای فلاحتپیشه و پمپئو اضافه کرده بود و مدعی شده بود ایران به دولت سوریه وام داده است!
🔸اما خبرسازی و دروغگویی غربگرایان و مدعیان اصلاحات در همین سطح متوقف نشد و امروز مرضیه محمودی خبرنگار رسانههای اصلاحطلب که پیشتر به جرم انتشار اکاذیب در دادگاه محاکمه و محکوم شده بود؛ رکورد تازهای در این دروغ ثبت کرد.
🔸خانم محمودی بدون ذکر هیچ منبعی ۲۰ میلیارد دلار دیگر بر این مبلغ اضافه کرد و مدعی شد: «بدهی سوریه به ایران حدود ۵۰ میلیارد دلار بوده است.»
🔸بیصداقتی و دروغگویی در جریان رسانه ای غربگرا اتفاق تازهای نیست اما این حجم از خلافگویی و اغراق حد نصاب جدیدی برای این جریان ثبت کرده است. تأسف آنجاست که ظاهرا هیچ نهادی در جمهوری اسلامی این چرخه دروغ و دروغسازی را متوقف نمیکند!
@Kayhan_online
🔴میخواستم این جوان سوری رو بابت این فاجعه مذمت کنم
این جوان سوری با آوارههایی که اسراییل و آمریکا براش ساخته داره عکس پیروزی میگیره! میخواستم مذمتش کنم یادم افتاد ما هم در برههای برای ریختن سیمان در رآکتور هستهای کشور سکه طلا جایزه دادیم. الانم اون فرد به طور غیرقانونی در کشور مسئولیت داره.
گاها مبارزه با خطای شناختی خیلی سخته !
✍عالیه سادات
🇮🇷تحلیل سیاسی و جنگ نرم
✍@tahlile_siasi
✍@tahlile_siasi
🔴🔵تحلیل #مهم سقوط #سوریه و عدم ورود #ایران
وقتی مچ آمریکا و اسراییل در موضوع سوریه برای جمهوری اسلامی ایران باز شد!!
🔹هدف آمریکا و اسراییل در موضوع ورود مستقیم ایران به جنگ جدید سوریه و گرفتاری جمهوری اسلامی با گروههای معارض سوری چه بود ؟!
🔹تاخیر در عملیات وعده صادق ۳ هدفی بود تا با ایجاد شتاب هیجانی مضاعف در ایران با شروع جنگ داخلی در سوریه و تصرف سوریه ایران را به جنگ داخلی سوریه مشغول ساخته و سپس آمریکا و اسراییل سراغ جبهه یمن و لبنان بروند و عملا تمام ارکان جبهه مقاومت درگیر جنگ فرسایشی بشوند.
🔴🔵 اما الان !!
با مدیریت بی نظیر و راهبردی رهبر انقلاب و جمهوری اسلامی ایران و عراق در دالان جنگ فرسایشی و داخلی کشور سوریه گرفتار نشدند ...
🔹هرچند جبهه موثر سوریه در پشتیبانی جبهه مقاومت فعلا در ظاهر از دست رفته اما همچنان جمهوری اسلامی ایران به راحتی میتواند مدیریت میدانی و حمایت از قوا جبهه مقاومت در عراق و یمن را ادامه بدهد.
🔹دقت باید داشت دشمن درتله جنگ سوریه برای گرفتار ساختن ایران در بیرون از مرزهای و سپس ایجاد پلن دوم نه به جنگ در سوریه بود که توسط عناصر سکولار داخل ایران و ایجاد دو صدایی در حکومت ایران و سپس به اغتشاش کشاندن داخل ایران بود....
🔹هرچند همچنان بصورت قطعی برای همه محرز میباشد.... تاخیر در اجرای عملیات وعده صادق ۳ در محاسبات دشمن زمینه تصرف سوریه را مساعد کرد.
🔹 اما عدم دخالت ایران در سوریه در جنگ جدید آن یعنی اطلاع کافی و بینش عمیق جمهوری اسلامی از اهداف دراز مدت دشمنان دارد.
🔴🔵 پی نوشت:
این تحلیل باتوجه به ورود اسراییل به سوریه و شروع پیشروی از جنوب سوریه به سمت پایتخت نشان میدهد ایران مانند مدل جنگ سوم آمریکا و عراق در سال ۱۳۸۱ وارد منازه دفاع از عراق نشد ولی امروز بعد از بیش بیست سال از جنگ آمریکا در عراق میدان دار اصلی مقاومت در عراق با تفکر ایران انجام میشود.
اندکی تأمل و صبر
هدایت شده از خط رهبری
16.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آیت الله مکارم شیرازی: حکومت دربرابر بی حجابی مامور به نهی از منکر است
آیت الله مکارم شیرازی تصریح کردند عده ای در رسانههای داخلی و خارجی سعی در غلط اندازی دارند و کلمه اجبار در حجاب را به غلط تفسیر میکنند.
#تبیین_و_بیداری
هدایت شده از شناخت رهبری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ چرا در شرایط جنگی، حرف زدن از مذاکره با آمریکا غلط است؟
🎙 شهید حاج قاسم سلیمانی:
🔹 اگر در خط مقدمِ شما، دو صدا بلند شد، یکی فریاد زد این دشمن نیست و دیگری گفت این دشمن است، همان میشود که در جنگ صفین اتفاق افتاد. طومار سپاه امیرالمومنین(ع) به هم ریخت و معاویه تطهیر شد.
🔴به شناخت رهبری بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/70057984Cca1b147a1d
هدایت شده از KHAMENEI.IR
13.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 رهبر معظم انقلاب: نباید تردید کرد که عامل اصلی آنچه در سوریه اتفاق افتاد، در اتاق فرمان آمریکا و اسرائیل طراحی شده است/ برای این قرائنی داریم/ یک دولت همسایه سوریه هم در آن نقش دارد ولی نقشهکش اصلی آمریکا و رژیم صهیونیستی است
🔹️حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی، هماکنون در جمع هزاران نفر از اقشار مختلف مردم:
✏️ نباید تردید کرد که آنچه در سوریه اتفاق افتاده، محصول یک نقشه مشترک آمریکایی و صهیونیستی است. بله یک دولت همسایهی سوریه نقش آشکاری را در این زمینه ایفا میکند و ایفا کرده، الان هم ایفا میکند - این را همه میبینند- ولی عامل اصلی توطئهگر و نقشهکش اصلی و اتاق فرمان اصلی در آمریکا و رژیم صهیونیستی است. قرائنی داریم. این قرائن برای انسان جای تردید باقی نمیگذارد. ۱۴۰۳/۹/۲۱
💻 Farsi.Khamenei.ir
♦️سلاح در غلاف مانده؛ جولانی تروریست چگونه آزادی خواه شد؟
🔹محمد الجولانی؛ نامی که تا دو هفته قبل هر کس آن را میشنید یاد ترور، جنایت، داعش و جبهه النصره میافتاد اما حالا او شده رهبر آزادی خواهان سوریه، به همین سرعت!
اما چه شد که جولانی تروریست در کمتر از دو هفته شد آزادیخواه؟
🔹این موضوع نه از قدرت جولانی و گروهش بود و نه از وادادگی بشار اسد، این موضوع فقط یک نکته کلیدی داشت؛ قدرت رسانه.
🔹رسانه آنقدر قدرت داشت که حالا خودمان هم به شک افتادیم که آیا جولانی یک تروریست بود؟
در دنیا امروز بیشتر از جنگ نظامی این قدرت و جنگ رسانهایست که برنده میدان را تعیین میکند. هر کشوری و هر گروهی چنین سلاحی داشته باشد و به صورت استراتژیک بر روی آن تمرکز کند می تواند فاتح تحولات گوناگون باشد.
🔹انتخاباتهای ریاست جمهوری آمریکا، بهار عربی، جنبش دموکراسی خواهی هنگ کنگ و ... بسیاری از تحولات بزرگ دنیا با راهبری رسانهها رقم خورد.
🔹بسیاری معتقدند تحرکات سوریه با میدانداری الجزیره انجام شد، اسرائیل با سی بی اس و ان بی سی افکار عمومی آمریکا را در قبال جنایاتش در غزه مدیریت کرد و بیبیسی سالهاست که مهمترین سنگر انگلیس است.
🔹رسانهها میتوانند به عنوان کاتالیزورهای قوی برای تغییرات سیاسی و بینالمللی عمل کنند و تأثیرات عمدهای بر روند انقلابها و تحرکات سیاسی به جا بگذارند.
🔹ابزاری که به نظر میرسد مقامات ایران نه تنها آن را جدی نگرفتهاند بلکه آن را در پازل قدرت خود نیز قرار ندادهاند. تلختر آنکه حتی در داخل کشور نیز مرجعیت را از آنها گرفته و در بحرانها گمراه و سرگردانش می کنند.
🔹باید باور کنیم که در ایران حکمرانی مبتنی بر رسانه وجود ندارد و به همین علت است که مردم بیش از رسانههای رسمی پیگیر رسانههای غیر رسمی هستند.
🔹در اوضاع و احوال این روزها باید اولین اقدام مقامات کشور بازطراحی حرفهای مسیر رسانه ها به دور از هر تفکر و تعصب باشد تا بتوان با حفظ مرجعیت، این سلاح کارآمد را در مواقع ضروری وارد میدان کرد.