هدایت شده از شرکت تعاونی ماندگاران اسوه نوین آذربایجان 🇮🇷
ابلیس به ۵ علت بدبخت شد
اقرار به گناه نکرد
از کرده پشیمان نشد
خود را ملامت نکرد
تصمیم به توبه نگرفت
از رحمت خدا ناامید شد
آدم به ۵ علت سعادتمند شد
اقرار به گناه کرد
از کرده پشیمان شد
خود را سرزنش کرد
تعجیل در توبه کرد
به رحمت حق امید داشت
🥀 به لوح آفرینش با خط نور
نوشته اسم اعظم یا حسین است 🥀
🖤🥀🖤🥀🖤
🍀 شرکت تعاونی ماندگاران اسوه نوین آذربایجان
🇮🇷 https://eitaa.com/joinchat/3033792569C4d78e7a883
http://splus.ir/stbs1399
🌴 اَللّهُــمَّ عَجـِّـل لِوَلیِّــکَ الفَــــرَج 🌴
18.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
♨️ ناگفتههای تکان دهنده از اژدهای هفت سر فساد در پرونده کرسنت / میرکاظمی سکوت خود درباره فساد کرسنت را شکست.
مسعود میرکاظمی:
🔹فساد کرسنت بسایر روشن و مسجل است و اسناد و اطلاعات آن قابل انتشار است.
📌 خبر فوری سراسری
@fori_sarasari
🔺️آیت الله میرباقری:
دولت شهید رئیسی در معرض خطر تحریف و تخریب است/ باید نهضت روایتگری دولت سیزدهم را پیش بگیریم
🔹️دولت شهید رئیسی در معرض خطر تحریف و حتی تخریب بوده که به ناچار باید نهضت روایتگری این دولت را در آینده به طور مستمر و بدون تقابل با دولت جدید انجام و پیگیری کنیم.
🔹️باید در روایت دولت سیزدهم سبقت بگیریم و اجازه مطرح شدن روایت دیگری را ندهیم؛ باید مراقبت کنیم که روایت محاسن و خصوصیات اخلاقی شهید رئیسی موجب نشود که شخصیت وی از دولتش جدا شود. سیدحسن نصرالله تأکید کرده است که نیاز به رئیس جمهور الگو داریم که سیدابراهیم رئیسی چنین لیاقتی داشت و دولت در تراز را رقم زد.
📎مشاهده کامل گزارش_کلیک نمایید
،،،_____________________،،،
》ما صدای رسای حوزهایم
》#کانال_خبرگزاری_رسا ✔️👇
🆔 @rasanewsagency
🔰 چرا «اسب زینشده» را «زمین سوخته» جا میزنند؟
👤 #مسعود_اکبری
🔸روزنامه کیهان سهشنبه ۱۹ تیرماه در گزارشی با عنوان «اسب زینشده زیر پای دولت چهاردهم» نوشت:«دولت چهاردهم در حالی سکان اداره کشور را به دست میگیرد که وضعیت کشور در مقایسه با شرایط اسفناکی که در مرداد ۱۴۰۰ به دولت سیزدهم تحویل داده شد تغییرات مثبت بسیار زیادی داشته است.»
🔻در گزارش مذکور با مستندات متعدد و غیرقابل انکار تاکید شد که ایران ۱۴۰۳ که از دل آوارهای سنگین هشت ساله دولت یازدهم و دوازدهم برخاست، اکنون کمتر شباهتی با روز اول ریاست جمهوری شهید رئیسی دارد.
🔸این گزارش با واکنش گسترده جریان مدعی اصلاحات مواجه شد و به قول معروف، جیغ آنان را بلند کرد. این طیف با عصبانیت نسبت به این گزارش مستند واکنش نشان داد. این واکنش عصبی و خشمگینانه نشان داد که تیر به هدف اصلی اصابت کرده و یک نقشه مهم را نقش بر آب کرده است. یک سؤال؛ این نقشه مهم، چه بود؟!
🔻برای یافتن پاسخ این سؤال، کمی به عقب برمیگردیم. به مقطعی که چهارسال از دولت اول روحانی(دولت یازدهم) سپری شده بود.
🔸دولت یازدهم(چهار سال اول روحانی) صرفا آواربرداری کرد. (اسحاق جهانگیری؛ معاون اول دولت روحانی؛ ۲۱ اردیبهشت ۹۶؛ چهارمین سال فعالیت دولت روحانی)
- ۴ سال در حال آواربرداری بودیم. (بیژن زنگنه؛ وزیر نفت دولت روحانی؛ ۱۴ اردیبهشت ۹۶)
- چهارسال مشکلات آواربرداری و ریلگذاری را تحمل کردیم. (شهیندخت مولاوردی؛ معاون رئیسجمهور؛ ۲۳ اردیبهشت ۹۶)
- روحانی در این ۴ سال آواربرداری کرد. (سیدرضا صالحی امیری، وزیر ارشاد دولت روحانی؛ ۲۱ اسفند ۹۵)
- هنوز مشغول آواربرداری هستیم. (مسعود سلطانیفر؛ معاون رئیسجمهور؛ ۵ مهر ۹۴)
- دولت روحانی در چهار سال نخست مشغول آواربرداری دولت گذشته بود. (احمد مازنی؛ نماینده عضو فراکسیون امید مجلس دهم)
🔻مدعیان اصلاحات در حدفاصل سالهای ۹۲ تا ۱۴۰۰ به دفعات مدعی شده بودند که همچنان مشغول آواربرداری بوده و مردم نباید انتظار بهبود اوضاع را داشته باشند.
🔸یک سؤال دیگر، آیا دولت یازدهم و دوازدهم که دربست در اختیار مدعیان اصلاحات بود(بخوانید دولتهای سوم و چهارم خاتمی) واقعا مشغول آواربرداری بود؟! پاسخ قطعا منفی است؛ چرا؟!
🔻کارنامه دولت روحانی نشان میدهد که این دولت نه تنها مشغول آواربرداری نبود، بلکه به طرز فاحشی کشور را به عقب برد و ما در این دولت «به عقب برگشتیم».
🔻به عنوان نمونه، دولت روحانی کشور را با شاخص فلاکت ۴۶درصدی به دولت سیزدهم تحویل داد. این یعنی دولت روحانی، کشور را با بدترین وضعیت شاخص فلاکت به دولت آینده تحویل داد. نکته قابل تأمل اینجاست که طولانیترین رشد اقتصادی منفی سه دهه اخیر در دولت روحانی رقم خورد.
🔸در دولت روحانی به دلیل قصور و تقصیر در مدیریت کالاهای اساسی شاهد قحطی برخی اقلام و تشکیل صفهای عریض و تحویل برای خرید برخی اقلام خوراکی بودیم. به واسطه عملکرد دولت روحانی تعداد کشتههای کرونا به روزی ۷۰۰ نفر افزایش یافت.
🔸«اسب زینشده» کدام نقشه را نقش بر آب کرد؟! این گزارش، پروژه عملیات روانی مدعیان اصلاحات برای سرپوش گذاشتن بر ناکارآمدیهای احتمالی و ترک فعلهای احتمالی و قصور و تقصیرهای احتمالی در دولت چهاردهم را نقش بر آب کرد و آن را سوزاند.
🔸با این وجود لازم و ضروری است که رئیسجمهور منتخب برای جلوگیری از وارد شدن خسارت از جانب افراطیون مدعی اصلاحات، به صورت جدی و اساسی با این جریان بدسابقه مرزبندی کرده و حساب خود را از آنان جدا کرده و اجازه ندهد که این جریان خطرناک، در دولت چهاردهم جا خوش کند.
#یادداشت_روز
https://kayhan.ir/001DvE
@Kayhan_online
🔰 شما در این روستا چطور روشنفکر شدید؟!
🔸روشنفکران ما عموماً ایران را تخطئه میکنند و نمیگویند در این روستای عقبافتاده آنان چگونه به این جایگاه بزرگ عقل و اندیشه رسیدهاند! چیزی شبیه همان استعاره شغال در خم رنگرزی که وقتی از خم درآمد، گفت که «این منم طاووس علیین شده»!
🔸روزنامه جوان در نقد نوشته موهن یکی از افراطیون مدعی روشنفکری به نام محسن رنانی نوشت:
🔻وی در مطلبی با عنوان «روستای نصفجهان»، اصفهان را به این دلیل که رأی جلیلی در این شهر بالاتر بوده، با تحقیر، «روستا» نامیده است! او یادآور شده که مقاله «روستای نصفجهان» را در جوانی نوشته و تاکنون جرأت انتشار آن را نداشته، اما «امروز که ترکیب آرای اصفهان در انتخابات چهاردهم را دیدم و با آرای دیگر استانها مقایسه کردم، داغ آن مقالهام تازه شد.» چه استدلالی! فرومایه و بیمعنی! هم دروغ، هم فاقد ارزش. از چه زمانی نژادپرستی و قومیتگرایی و تجزیهچی بودن، استدلال شد؟!
🔸استدلالهای ایشان از انحطاط استدلالآوری خبر میدهد. گفتهاند اصفهان شهر دوم کشور است، اما برخلاف پاریس که روزی ۲۵۰ تئاتر در آن اجرا میشود، تئاتر ندارد! خیلی زود تفکر غربزده را لو دادند. از تمامی هنرها و شگفتیسازیهای مردمان نصفجهان که بگذریم، اصفهان فقط ۲۰۰ صنایعدستی از مجموع صنایعدستی شناختهشده و اصلی جهان را که کمی بیش از این مقدار است در محدوده میدان نقشجهان، فرماندهی میکند.
🔸مشکل، اما ایشان نیست که ایشان اگر میفهمید، میدانست هرکس چه استاد و چه روستایی، در دموکراسیها فقط یک رأی دارد. مشکل جبهه روشنفکری ماست که تاکنون سکوت کرده. این سکوت به این دلیل است که عمری است با مقالات ایشان در نقد حاکمیت، سر میکردهاند و حالا این سکوت که ما آن را «خفقان روشنفکری» مینامیم، درواقع حکایت از یک بیماری قلبی، مغزی و داخلی روشنفکری ایران دارد.
🔸روشنفکران ما عموماً ایران را تخطئه میکنند و نمیگویند در این روستای عقبافتاده آنان چگونه به این جایگاه بزرگ عقل و اندیشه رسیدهاند! چیزی شبیه همان استعاره شغال در خم رنگرزی که وقتی از خم درآمد، گفت که «این منم طاووس علیین شده»! دوستانش به او گفتند تو هم مثل ما بودهای، اما چرا خودت را حالا برتر از ما میبینی؟!
#خبر_ویژه
https://kayhan.ir/001DvF
@Kayhan_online
هدایت شده از جهش ایران
➖عبرت آن است که انسان نگاه کند و ببیند چطور شد که حسین بن علی علیهالسلام، همان کودکی که جلو چشم مردم، آن همه مورد تجلیل پیغمبر بود و پیغمبر دربارهی او فرموده بود: «سیّد شباب اهل الجنه»؛ بعد از گذشت نیم قرن از زمان پیامبر، با آن وضع فجیع کشته شد.
#امام_خامنهای
#محرم
☫) جـَهِشــ ایران 🕋 |@jahesh_iran1404
18.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گفتگوی کعبه با کربلا .حتما گوش بدید خیلی خیلی زیبا ست ببینید احسنت به شاعر این شعر زیبا
آسایش_7.mp3
9.88M
بخش پایانی عواقب اسفباربدحجابی وبیحجابی ازنظرعقل واجتماع
سالگرد قیام مردم در مقابل فتنه تیرماه 1378
🔰 10 سال طراحی برای فتنهای شکستخورده
🔸در دی ماه 1377 و در آستانه سال 1999 میلادی، جرج تنت رئيس وقت سازمان جاسوسي آمريکا CIA اعلام کرد:
«در سال 1999 (1378) در ايران انتظار حوادثی را داريم که در 20 سال گذشته بيسابقه است.»
نشریه آمریكایی «میدل ایست اكونومیك دایجست» هم در اوایل تیر 1378 وعده داد:
«بیشتر ناظران در تهران بر این اعتقادند كه تابستان امسال شاهد یك آزمون حیاتی قدرت و حتی شاهد دورنمای رویارویی جدی بین جناح محافظهكار و اصلاحگرایان خواهد بود.»
🔸طولی نکشید که وعده فوق به تحقق پیوست و با هماهنگی مطبوعات زنجیرهای و با حضور عوامل شناختهشده خارجی و داخلی، در شامگاه 17 تیرماه 1378، کوی دانشگاه تهران به آشوب کشیده شد. ظاهرا بهانه این آشوب توقیف روزنامه «سلام»، به دلیل افشای یک سند محرمانه بود.
🔸وقتی در تیرماه 1378، کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی، طرح اصلاحیه قانون مطبوعات را با هدف قطع جریان نفوذ در مطبوعات کشور به تصویب رساند، همه این نشریات که در طی سالهای قبل و بهخصوص در دوران پس از دوم خرداد، به صف شده بودند، ناگهان به میدان سرازیر شده و با یک تیتر مشابه، اصلاحیه قانون مطبوعات را به چالش گرفته و آن را برابر برقراری استبداد اعلام نمودند. سردبیران آن نشریات با گزارشها و تیترهای مشابه و حتی یکسان، درباره طرح اصلاحیه فوق در مجلس هشدار دادند!
🔸اما این بار به بهانه تعطیلی روزنامه «سلام»، اول از همه، در کوی دانشگاه اغتشاش به راه انداختند. از جمله محرکان اصلی این گروه، افرادی غیردانشجو بودند که پس از دستگیری، درباره چگونگی دریافت کمک مالی و ارتباط با عناصر خارجی و طراحی تجمعات اعتراضآمیز اعترافات قابل تأملی داشتند.
🔸آشوبگران وقتی در کوی دانشگاه نتوانستند تعداد قابلتوجهی از دانشجویان را به خود جلب کنند، از کوی بیرون آمده و راهی دانشگاه تهران شدند. اما نیروی انتظامی مانع آنها شده و موجب گردید به طرف کوی عقبنشینی کنند. شیوه برخورد نیروی انتظامی با دانشجویان با مدارا و سازش همراه بود، اما آشوبگران به طرف آنها سنگ پرتاب کرده و بالاخره 3 تن از افراد نیروی انتظامی را به گروگان گرفتند.
🔸اما اتفاق دیگری وقایع را بهگونهای متفاوت رقم زد ، عدهای با هویت نامعلوم و در اقدامی مشکوک به کوی دانشگاه حمله کرده، خوابگاه دانشجویان را تخریب نموده، اموالشان را به آتش کشیده و غارت کردند، آنچنان که قلب مقام معظم رهبری را به درد آوردند.
🔻بعدا مشخص شد، گروهی اجیرشده توسط همان عوامل جریان موسوم به اصلاحات تحت عنوان حزبالله و زیر لوای دفاع از ولایت، به چنین اعمال و تحرکات ضد انقلابی مبادرت ورزیدهاند تا زمینه تبلیغات و پروپاگاندای ضد نظام را فراهم آورده و خیل عظیم رسانههای زنجیرهای استکبار جهانی را هم به میدان بکشانند. همان عملی که منافقین در سالهای اولیه انقلاب با اجتماعات خود، برای مظلومنمایی انجام دادند و بعدا تشت رسواییشان بر زمین افتاد!
🔸با دستگیری آشوبگران، اسرار پشتپرده این وقایع آشكار گردید. از جمله عزتالله سحابی به عنوان یکی از متهمان ماجرا اعتراف کرد:
🔻«برای بدبین كردن مردم به حاكمیت دینی، فردی را در نیروهای منتسب به حزبالله نفوذ داده تا برای ایجاد تشنج، به اقدامات تهدیدآمیز و حملات فیزیكی تحریك نماید». بعدا در نامههایی كه سحابی از زندان به دختر خود نوشته بود و توسط نیروهای امنیتی كشف گردید، وی بر این اعتراف خود صحه گذارد. او در نامه یاد شده به دخترش نوشته بود:
🔻«اگر مردم بفهمند كه من به یك جوان به ظاهر حزباللهی پول دادم تا در جهت مقاصد و نیات من عمل كند... آیا برای من آبرویی باقی میماند؟»
🔸دوشنبه 21 تیرماه 1378 جمعی از مردم که از توهین به مقدسات خود توسط اغتشاشگران ناراحت بودند، به دیدار رهبر انقلاب رفتند. سخنان رهبر معظم انقلاب در آن دیدار در مردم انگیزهای ایجاد کرد تا منسجمتر از قبل در برابر اغتشاشگران بایستند. آنها در 23 تیرماه 1378، به خیابانها آمدند و پس از 5 روز تحمل آشوب و سوزاندن و غارت کردن و اهانت، فتنهگران را جارو کردند. باز هم این مردم بودند که برای فرونشاندن فتنه در صحنه حاضر شده و غائلهای دیگر را پایان بخشیدند.
#دفتر_پژوهشهای_مؤسسه_کیهان
https://kayhan.ir/001Dun
@Kayhan_online
🔰 شرق: دولت چهاردهم نباید دولت سوم روحانی یا خاتمی باشد
🔸روزنامه شرق میگوید: دولت پزشکیان نباید دولت سوم روحانی یا خاتمی باشد.
🔸این روزنامه در تحلیلی نوشت: حدود ۷۰ درصد رأی پزشکیان مربوط به خود اوست و شاید ۳۰ درصد، ماحصل تلاشهای ستاد و هواداران او. اما اگر قرار باشد دولت او، موفق باشد، این نسبت باید کاملاً برعکس باشد. یعنی حدود ۷۰، ۸۰ درصد توفیق او، وابسته به تیم و همکارانی است که برمیگزیند. بحث انتخاب کابینه بسیار مهم است و شاید مهمتر از خروجی این بحث، فرآیندی است که برای این انتخاب طی میشود.
🔻مطالبه اول، بالا نرفتن میانگین سن دولت است! یکی از مهمترین اقدامات شهید رئیسی پایین آوردن میانگین سن دولت و شکستن حلقه تنگ و بسته مدیران نسل اول انقلاب بود. به نظرم به عقب نباید برگشت!
🔻مطالبه دوم سقف و کف قائلشدن برای برخی شاخصههاست. سقف استفاده از وزرای روحانی، حداکثر سه نفر باشد. سقف استفاده از وزرای خاتمی، حداکثر سه نفر باشد. ضمن احترام به هر دو بزرگوار و دولتمردانشان و دفاع تمامقدی که از هر دو دارم، بناست دولت اول پزشکیان تشکیل شود، نه دولت سوم روحانی یا خاتمی!
🔸در همین حال روزنامه آرمان در تحلیلی با عنوان «چرا هماهنگی در تیم اقتصادی مهم است؟»، نوشت:
🔻فرمانده باید ایده داشته باشد. مهمترین عامل ناهماهنگی تیم اقتصادی دولت میتواند به این دلیل باشد که شخص رئیسجمهور دستفرمان اقتصادی مشخصی ندارد تا بتواند بر اساس آن، دست به انتخاب اعضای مؤثر تیم اقتصادی بزند. در این حالت عموماً اعضای تیم اقتصادی به دلایلی متفاوت، نظیر بدهبستانهای سیاسی تعیین خواهند شد.
اما هر عضو کابینه یا نهادهای وابسته به آن هنگامی که در مسند اجرا قرار گرفت، نمیتواند بر اساس منطق بدهبستان سیاسی امور اقتصادی را تمشیت کند و به اجبار راهی مشخص و ایدهای معین را پیگیری میکند که لزوماً در هماهنگی با دیگر اجزای تیم اقتصادی نیست.
🔻نقش معاون اول در تصمیمگیری درباره امور اقتصادی، جز اختیارات قانونی تا حد زیادی بستگی به تاکید رئیسجمهور دارد.
🔻برای نمونه در دولت سیزدهم رئیسجمهور تاکید داشت که امور اقتصادی حتماً از مسیر هماهنگی با معاون اول پیگیری شود. در دولت روحانی دورههای متفاوت وجود داشت و برای نمونه اسحاق جهانگیری از موقعیت خود به عنوان معاون اول به شدت ناراضی بود و از دخالت دیگر افراد در امور خبر میداد.
#خبر_ویژه
https://kayhan.ir/001Dv7
@Kayhan_online
🏴 اگر حسین بن علی هم امروز بود می گفت:اگر برای من می خواهی عزاداری کنی،سینه بزنی،زنجیر بزنی،شعار امروز تو باید #فلسطین باشد. شمر ۱۴۰۰سال پیش مرد رفت شمر امروزت را بشناس. #غزه امروز کربلاست....
#مرگ_بر_آمریکا #مرگ_بر_اسرائیل
#محرم #پیام_محرم
@meersad_com 🇵🇸